Erişim Sorunu

Erişim Sorunu

Son dakika erişim sorunu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erişim sorunu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erişim sorunu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erişim Sorunu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erişim sorunu gelişmeleri de dahil olmak üzere 404 erişim sorunu haberi bulunmuştur. Tüm erişim sorunu haberleri aşağıda listelenmiştir.
WhatsApp çöktü! İlk açıklama geldi
WhatsApp çöktü! İlk açıklama geldi WhatsApp uygulamasında bağlantı sorunu meydana geldi Dünyanın en yaygın akıllı telefon uygulamalarından WhatsApp'a bir süredir erişim sağlanamıyor.
3.04.2024 Gündem
Facebook ve Instagram'a erişim sorunu yaşanıyor
Facebook ve Instagram'a erişim sorunu yaşanıyor Facebook ve Instagram akşam saatlerinde erişim sorunu yaşanıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, “Instagram ve Facebook’ta gerçekleşen hizmet kesintisinin global kaynaklı olduğu tespit edildi” dedi.
5.03.2024 Gündem
Kuveyt Türk mobil çöktü mü? Kuveyt Türk mobil neden açılmıyor, sorun mu var? Kuveyt Türk internet bankacılığı açılmıyor
Kuveyt Türk mobil çöktü mü? Kuveyt Türk mobil neden açılmıyor, sorun mu var? Kuveyt Türk internet bankacılığı açılmıyor Kuvet Türk mobil uygulamasında 16 Ocak Salı günü itibarıyla erişim sorunu yaşanıyor. Uygulamayı kullanamayan vatandaşlar “Kuveyt Türk çöktü mü, neden açılmıyor?” sorusuna yanıt aramaya başladı. Konuyla ilgili Kuveyt Türk resmi sosyal medya hesabından açıklama yapıldı. İşte Kuveyt Türk mobil giriş sorunu ile ilgili detaylar…
16.01.2024 Gündem
'Sahibinden' çıtır hasarlı! 20 saat boyunca erişim sağlanamadı
'Sahibinden' çıtır hasarlı! 20 saat boyunca erişim sağlanamadı Gayrimenkul, taşıt ve elektronik cihaz gibi onlarca kategoride ilanın yayınlandığı ve alım-satım işlemlerinin yapıldığı online platform ‘sahibinden. com’un internet sitesi ve mobil uygulamasına dün yaklaşık 20 saat erişim sağlanamadı.
4.01.2024 Gündem
Sahibinden neden açılmıyor? Çöktü mü, Sahibinden sunucu erişim sorunu 1003 hatası nedir?
Sahibinden neden açılmıyor? Çöktü mü, Sahibinden sunucu erişim sorunu 1003 hatası nedir? Sahibinden.com erişim sorunu yaşanırken, firmadan ilk resmi açıklama geldi. Siteye geceden beri erişilmiyor. Mobil uygulama üzerinden erişim de sağlanamıyor. Siteye giriş yapmak isteyen kullanıcılar, "Bu siteye ulaşılamıyor www.sahibinden.com ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı." uyarısı ile karşılaşıyor. Mobil uygulama üzerinden giriş yapmak isteyenler ise "Sunucu erişim sorunu" uyarısı alıyor. Peki, Sahibinden.com çöktü mü, Sahibinden.com neden açılmıyor, sunucu erişim sorunu nedir?
3.01.2024 Ekonomi
Twitter çöktü mü? Twitter’da (X) sorun mu var, neden açılmıyor? Twitter zaman akışı sorunu
Twitter çöktü mü? Twitter’da (X) sorun mu var, neden açılmıyor? Twitter zaman akışı sorunu Sosyal paylaşım platformu Twitter'da (X) yaşanan erişim sorunu kullanıcıların gündemine geldi. Twitter kullanıcıları 21 Aralık itibariyle Twitter gönderilerinin açılmadığını dile getirdi Peki, Twitter çöktü mü, neden açılmıyor? Soruları internette en çok araştırılan konular arasına girdi. Peki, Twitter çöktü mü? Twitter’da (X) sorun mu var, neden açılmıyor?
21.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Milli Piyango sitesi neden açılmıyor?n 27 Kasım MPİ site çöktü mü?
Milli Piyango sitesi neden açılmıyor?n 27 Kasım MPİ site çöktü mü? Milli Piyango sitesi neden açılmıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. 27 Kasım MPİ sitesine giriş yapmaya çalışan vatandaşlar erişim sorunu yaşadı. millipiyangoonline.com üzerinden şans oyunu sorgulamalarını yapanlar, "Milli Piyango sitesi ne zaman açılır?" sorusuna yanıt aradı.
27.11.2023 Gündem
Ev alıp satacaklar dikkat! Süre uzadı, tüketici kampanya bekliyor
 Ev alıp satacaklar dikkat! Süre uzadı, tüketici kampanya bekliyor  Artan fiyatlar, yüksek faiz oranları ve krediye erişim sorunu ev sahibi olmayı zorlaştırıyor.  İkinci el piyasada ilan sayısı artarken, konutlara alıcı bulmak zorlaşıyor. Ülke genelinde son bir yılda ortalama konut pazarlama süresi 60 günden 86 güne, İstanbul’da 61 günden 91 güne çıktı. Peki bugün gelinen noktada yeni bir ev için aylık hane geliri ne kadar olmalı? TSKB Gayrimenkul Değerleme’nin yaptığı araştırmada bu soruya yanıt verildi.
31.10.2023 Ekonomi
Ev alacaklar dikkat! Hane geliri 34 bin TL olanlar yeni kampanyadan yararlanacak
Ev alacaklar dikkat! Hane geliri 34 bin TL olanlar yeni kampanyadan yararlanacak  Artan fiyatlar, yüksek faiz oranları ve krediye erişim sorunu ev sahibi olmayı zorlaştırıyor. Peki bugün gelinen noktada yeni bir ev için aylık hane geliri ne kadar olmalı? TSKB Gayrimenkul Değerleme’nin yaptığı araştırmada bu soruya yanıt verildi. İlan sitelerindeki en ucuz 2+1 yeni konutu satın almak için, İstanbul’da aile geliri en az 88 bin ila 373 bin TL arasında olmalı. Beklenen düşük faizli konut kampanyası başlarsa, hane geliri beklentisi 34 bin ila 143 bin TL bandına gerileyecek. Bugün Ankara’da merkez ilçelerde yeni bir konut almak için hanehalkı en düşük aylık gelir beklentisi 149 bin TL civarında. İzmir’de ise en ucuz 2+1 için aile gelirinin 80 bin ila 355 bin bandında olması gerekiyor.
26.10.2023 Ekonomi
İsrail'den katliama devam sinyali! Kara harekatı için hazırlıklarını sürdürüyor
İsrail'den katliama devam sinyali! Kara harekatı için hazırlıklarını sürdürüyor İsrail-Filistin savaşında 17 gün geride kalırken, çatışmalar Gazze Şeridi’ne yıkım ve ölüm getirdi. İsrail’in Gazze’ye yönelik ablukası ve bombardımanı altında binlerce Filistinli hayatını kaybederken, saldırılarını kesmeyen İsrail ordusu bir yandan da kara harekâtı için hazırlıklarını sürdürüyor.
24.10.2023 Gündem
Instagram açılmıyor, neden? Instagram açılmıyor ne yapmalıyım, instagram giriş sorunu nasıl çözülür, instagram giriş hatası kaç gün sürer?
Instagram açılmıyor, neden? Instagram açılmıyor ne yapmalıyım, instagram giriş sorunu nasıl çözülür, instagram giriş hatası kaç gün sürer? Sosyal medya devi Instagram’da erişim sorunu yaşanıyor. Kullanıcılar platforma giriş yapmakta zorluk çektiklerini söyleyip, nedenini sorguluyor. Peki, Instagram açılmıyor, neden? Instagram açılmıyor ne yapmalıyım, instagram giriş sorunu nasıl çözülür, instagram giriş hatası kaç gün sürer?
20.09.2023 Gündem
Instagram çöktü mü? 15 Ağustos instagram neden girilmiyor?
Instagram çöktü mü? 15 Ağustos instagram neden girilmiyor? instagram neden yavaş sorusu gündemdeki yerini aldı. Dünyaca ünlü sosyal medya platformu Instagram, 15 Ağustos Salı akşamı erişim sorunu yaşadı. Kullanıcılar, "instagram neden çöktü?" sorgusuna başladı.
15.08.2023 Gündem
Midas çöktü mü? Midas’a neden giremiyorum, Midas giriş yapamıyorum; Midas giriş sorunu nedir?
Midas çöktü mü? Midas’a neden giremiyorum, Midas giriş yapamıyorum; Midas giriş sorunu nedir? Türkiye'nin sevilen borsa uygulamasına giremeyen kullanıcılar uzun süredir işlem yapamıyor. Firmadan ilk açıklama geldi. Borsa İstanbul ve ABD borsasında alım satımda aracılık yapan Midas'a erişim sorunu yaşandığı bildirildi. Peki, Midas çöktü mü? Midas’a neden giremiyorum?
15.08.2023 Ekonomi
Anadolujet çöktü mü, neden açılmıyor? Anadolu Jet kampanya 9 dolar bitti mi, site zaman düzelecek, siteye ulaşılamıyor sorunu ne?
Anadolujet çöktü mü, neden açılmıyor? Anadolu Jet kampanya 9 dolar bitti mi, site zaman düzelecek, siteye ulaşılamıyor sorunu ne? AnadoluJet, 9 dolar+vergilerden başlayan fiyatlarla yurt dışı seferleri düzenleyeceğini açıkladı. Açıklamanın ardından bilet almak isteyen vatandaşlar, siteye giriş yapmak istedi ancak erişim sağlayamadı. Peki, AnadoluJet çöktü mü? Anadolu Jet ne zaman açılacak? İşte AnadoluJet 9 dolar bilet kampanyası detayları ve siteye giriş sorunu ile ilgili detaylar.
10.08.2023 Ekonomi
Whatsapp dünya genelinde çöktü! Sorun kısa sürede çözüldü
Whatsapp dünya genelinde çöktü! Sorun kısa sürede çözüldü Mesajlaşma uygulaması Whatsapp, dünya genelinde çöktü. Kullanıcılar 23.20'den beri mesaj gönderemiyor. Konuyla ilgili Bakan Yardımcısı Sayan açıklama yaptı. Whatsapp erişim sorunu çözüldü.
19.07.2023 Gündem
WhatsApp neden açılmıyor? 6 Temmuz 2023 WhatsApp çöktü mü?
WhatsApp neden açılmıyor? 6 Temmuz 2023 WhatsApp çöktü mü? WhatsApp neden açılmıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. 6 Temmuz 2023 WhatsApp çöktü mü sorgusu da kullanıcıların gündeminde yerini aldı. Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma platformu WhatsApp an tibariyle erişim sorunu yaşıyor. Hem kişisel akıllı telefonlarda hem de webte erişim problemi yaşanan uygulamada sorun ne zaman düzelecek araştırılmaya başlandı.
6.07.2023 Gündem
Instagram sayfa şu anda kullanılamıyor hatası nedir, Instagram çöktü mü? 31 Mart instagram sayfa şu anda kullanılamıyor hatası nasıl düzeltilir?
Instagram sayfa şu anda kullanılamıyor hatası nedir, Instagram çöktü mü? 31 Mart instagram sayfa şu anda kullanılamıyor hatası nasıl düzeltilir? 31 Mart Instagram erişim sorunu nedeni ve çözümü merak konusu oldu. Instagram çöktü mü, sorusuna yanıt aranıyor. 31 Mart Cuma günü instagram kullanıcıları problem yaşıyor. Instagram sayfa şu anda kullanılamıyor hatası nedeniyle kullanıcılar sosyal medya ağına erişim sıkıntısıyla uğraşıyor. Peki, Instagram sayfa şu anda kullanılamıyor hatası neden olur? Instagram sorunu ne zaman düzelir?
31.03.2023 Bilim ve Teknoloji
9 Mart TikTok çöktü mü 2023? TikTok’ta erişim sorunu: Tikok videolar açılmıyor, neden yüklenmiyor? Tiktok neden çalışmıyor, sorun ne zaman düzelir?
9 Mart TikTok çöktü mü 2023? TikTok’ta erişim sorunu: Tikok videolar açılmıyor, neden yüklenmiyor? Tiktok neden çalışmıyor, sorun ne zaman düzelir? TikTok çöktü mü, 9 Mart TikTok neden açılmıyor? Instagram'ın ardından bir erişim sorunu da TikTok'ta yaşanıyor. Çinli video platformu TikTok kullanıcıları videoların oynatılmadığını şikayet ediyor. Peki, TikTok'a ne oldu, ? TikTok’ta erişim sorunu mu var, videolar neden açılmıyor? TikTok erişim sorunu ne zaman düzelir?
9.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Instagram çöktü mü, Instagram akış yenilenmiyor neden? Instagram 9 Mart erişim problemi nedir, Instagram neden açılmıyor?
Instagram çöktü mü, Instagram akış yenilenmiyor neden? Instagram 9 Mart erişim problemi nedir, Instagram neden açılmıyor? Instagram uygulamasına erişim sıkıntısı yaşanıyor. “Akış yenilemedi” problemi ile karşılaşan kullanıcılar sorunun çözümü için arama motorlarına yöneldi. Peki Instagram çöktü mü, neden açılmıyor? 9 Mart Instagram'daki sorun ne, Instagram akış yenilenmiyor neden?
9.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Twitter çöktü mü? 6 Mart Twitter neden açılmıyor? İlk açıklama geldi!
Twitter çöktü mü? 6 Mart Twitter neden açılmıyor? İlk açıklama geldi! Twitter çöktü mü sorusunun yanıtı merak ediliyor. 6 Mart 2023 Pazartesi saat 20:00 sıralarında sosyal medya platformu Twitter'a hem masaüstünden hem de mobilden erişim sorunu yaşayan kullanıcılar internette araştırmalara devam ediyor. Twitter, kullanıcıların raporlamaları doğrultusunda Twitter’da sorun olup olmadığını bildiriyor. Peki 6 Mart Twitter neden açılmıyor? İşte detaylar...
6.03.2023 Gündem
Twitter çöktü! Twitter'a girişte erişim sorunu yaşanıyor
Twitter çöktü! Twitter'a girişte erişim sorunu yaşanıyor Dünya genelinde milyonlarca kullanıcı Twitter'a cep telefonu uygulamaları ve bilgisayarlardan ulaşamıyor. Erişim sorununun Türkiye saatiyle 13.17'de başladığı belirtiliyor.
1.03.2023 Gündem
Instagram neden yavaş? 16 Şubat instagram çöktü mü, sorun mu var?
Instagram neden yavaş? 16 Şubat instagram çöktü mü, sorun mu var? instagram'da yaşanan yavaşlık kullanıcıları sosyal medyada araştırmalara yöneltti. Dünyaca ünlü sosyal medya platformu Instagram 16 Şubat 2023'te erişim sorunu yaşanıyor. Kullanıcılar, "instagram neden yavaş?, "instagram çöktü mü? sorularına yanıt aramaya başladı.
16.02.2023 Gündem
Twitter çöktü mü, akış neden yenilenmiyor, açılmıyor? 8 Şubat Twitter açılmıyor mu, tweetler neden gözükmüyor, erişim sorunu mu var?
Twitter çöktü mü, akış neden yenilenmiyor, açılmıyor? 8 Şubat Twitter açılmıyor mu, tweetler neden gözükmüyor, erişim sorunu mu var? Twitter neden açılmıyor, Twitter çöktü mü? soruları, sosyal medya platformuna kullanan ancak erişim sorunu yaşayan vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Sosyal medya platformunda zaman zaman erişim sıkıntısı yaşanıyor, Twitter durduruldu hatası ila karşılaşılabiliyor. Peki, 8 Şubat 2023 Twitter çöktü mü, neden açılmıyor, akış sorunu nedir?
8.02.2023 Bilim ve Teknoloji
E okul çöktü mü, e okul açılmıyor neden? E okula giremiyorum, MEB e-Okul VBS girişi nasıl yapılır?
E okul çöktü mü, e okul açılmıyor neden? E okula giremiyorum, MEB e-Okul VBS girişi nasıl yapılır? E okul açılmıyor neden, e okul çöktü mü? sorularına yanıt aranıyor. Yarıyıl tatili 23 Ocak'ta başlayacak 3 Şubat'ta sona erecek. Yarı yıl tatilini bekleyen öğrenciler e-Okul sisteminde yoğunluk yaratıyor. Peki, e okul çöktü mü, neden girilmiyor? e- Okul ne zaman kapanıyor? MEB e-Okul VBS girişi nasıl yapılır?
12.01.2023 Eğitim
Instagram mesajlar gitmiyor, Instagram DM çöktü mü? Instagram'da sorun var mı, DM kutusu neden açılmıyor?
Instagram mesajlar gitmiyor, Instagram DM çöktü mü? Instagram'da sorun var mı, DM kutusu neden açılmıyor? "İnstagram çöktü mü, mesajlarım neden gelmiyor?" sorusunun yanıtı merak ediliyor. Sosyal medya uygulaması Instagram'da son saatlerde erişim sorunu yaşanıyor, DM’ler gönderilmiyor. Peki, 11 Ocak İnstagram mesajlarım neden gitmiyor, DM sorunu nedir, Instagram akış yenilemedi hatası nasıl ve ne zaman düzelecek?
11.01.2023 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Erişim Sorunu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erişim sorunu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.