Erişim

Erişim

Son dakika erişim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erişim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erişim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erişim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erişim gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.882 erişim haberi bulunmuştur. Tüm erişim haberleri aşağıda listelenmiştir.
108. dönem Özel Güvenlik Sınav (ÖGG) soruları ve cevapları açıklandı mı? ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖGG 108. sınav sonuçları
108. dönem Özel Güvenlik Sınav (ÖGG) soruları ve cevapları açıklandı mı? ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖGG 108. sınav sonuçları 108. ÖGG dönem soruları ve cevapları açıklandı mı, ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖGG sınav sonuçları ve cevap anahtarı ile ilgili araştırmalar devam ediyor. 27 Nisan Cumartesi günü 108.dönem Özel Güvenlik Temel Eğitimi ve 84. Yenileme Eğitimi sınavları düzenlendi. 100 soru sorulan sınavda soruların doğru cevapları sorgulanıyor. Sınavın değerlendirmesi yapılırken yanlış cevaplar doğru yanıtları etkilemeyecek. Peki, 108. dönem Özel Güvenlik Sınav (ÖGG) soruları ve cevapları açıklandı mı? ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
27.04.2024 Yaşam
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı Türkiye'de Renault markası altında yeni Renault Duster'ı tanıtan Renault Duster tanıtım lansmanında konuşan Mais Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretileceğini söyledi. Çağdaş, "Dacia Duster modeliyle efsaneler oluşturduk Türkiye'de" dedi.
26.04.2024 Gündem
Green Card başvuru sonuçları 2024 ne zaman açıklanıyor? DV Lottery Green Card başvuru sonucu nereden öğrenilir?
Green Card başvuru sonuçları 2024 ne zaman açıklanıyor? DV Lottery Green Card başvuru sonucu nereden öğrenilir? Green Card sonuçları ne zaman açıklanıyor, Green card başvuru sonuçları nasıl öğrenilir? Green Card başvuru sonuçları için sorgulama sayfası sık sık ziyaret ediliyor. Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) çalışma ve yaşama hakkı kazanmak için Green Card başvurusunda bulunan vatandalar çekiliş sonuçlarının açıklanacağı tarihi sorgulanıyor. DV Lottery erişim ekranı üzerinden açıklanacak. Peki, Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl ve nereden öğrenilir?
14.04.2024 Yaşam
Parasını arabaya yatıran büyük zarar ediyor! Uzmandan otomobil piyasasıyla ilgili çarpıcı analiz
Parasını arabaya yatıran büyük zarar ediyor! Uzmandan otomobil piyasasıyla ilgili çarpıcı analiz Seçimlerin ardından ekonomi yönetiminden gelen açıklamalar, sıkı para politikasının süreceğinin sinyallerini veriyor. Hükümet, enflasyonla mücadelede izlenen yolun doğru olduğuna ve bu politikanın yılın ikinci yarısında da devam etmesi gerektiğine inanıyor. Bu kararın otomobil piyasası başta olmak üzere krediye erişim ve yatırım araçları üzerinde nasıl etkiler yaratacağı merak konusu oldu. Uzman isim vatandaşa uyarılarda bulunarak araba piyasasındaki son gelişmeleri aktardı.
8.04.2024 Ekonomi
Emar neden gece çekilir? Sebebine şaşıracaksınız, gece saatlerinin kritik önemi var!
Emar neden gece çekilir? Sebebine şaşıracaksınız, gece saatlerinin kritik önemi var! Manyetik rezonans görüntüleme (MR), vücut içindeki yapıların detaylı bir şekilde incelenmesini sağlayan bir tarama yöntemidir. Bu yöntem, radyo dalgaları ve manyetik alandan faydalanarak gerçekleştirilir. Uzman doktorlar, birçok hastalığın teşhisinde ve tedavi süreçlerinin takibinde MR taramalarından yararlanır. Peki, birçok hastalığın teşhisinde kullanılan EMAR’ın neden gece çekildiğini biliyor musunuz? İşte nedeni…
4.04.2024 Yaşam
WhatsApp çöktü! İlk açıklama geldi
WhatsApp çöktü! İlk açıklama geldi WhatsApp uygulamasında bağlantı sorunu meydana geldi Dünyanın en yaygın akıllı telefon uygulamalarından WhatsApp'a bir süredir erişim sağlanamıyor.
3.04.2024 Gündem
sahibinden.com, yapay zekâ tabanlı yenilikçi İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının hayatını kolaylaştırıyor
sahibinden.com, yapay zekâ tabanlı yenilikçi İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının hayatını kolaylaştırıyor sahibinden.com, Cerebrum Teknoloji ile iş birliği yaparak geliştirdiği yapay zekâ tabanlı İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının deneyimini iyileştirmeye ve çalışma hayatına katkı sağlamaya devam ediyor.
3.04.2024 Ekonomi
Uzman isim uyardı! Kültür aktarım tehlikede
Uzman isim uyardı! Kültür aktarım tehlikede Doğu Karadeniz'de göç olgusuna yönelik çalışmalara yapan Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden (KTÜ) Prof. Dr. Mine Gözübüyük Tamer, Doğu Karadeniz'de kırsaldan kentlere doğru göç hareketliliğinin artması, bölgede demografik yapının değişmesine neden olduğunu vurguladı. Tamer, "Kültürel kimliğin ve yerel değerlerin kaybı söz konusu olabilir" dedi.
1.04.2024 Gündem
CHP'li belediye başkan adayına soruşturma! Ses kaydı incelendi
CHP'li belediye başkan adayına soruşturma! Ses kaydı incelendi Muğla'da Menteşe ilçesinin CHP Belediye Başkan Adayı Gonca Köksal'ın, İmar Komisyon Başkanı olduğu dönemde telefonda rüşvet istediği ileri sürülen ses kaydı yayınlandı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, ses kaydının Ankara Bölge Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü Ses İnceleme Büro Amirliği'nce yapılan incelemesinin ardından hazırlanan raporda, birinci derecede Köksal'a ait olduğunun tespit edildiği belirtildi. Ses kaydının kendisine ait olmadığını söyleyip suç duyurusunda bulunan Köksal, "Seçim takviminin son 2 gününde de her türlü manipülasyona ve hukuk dışı yollarla başvurmaya devam edecekleri şüphesizdir. Benim alnım ak, içim rahat, vicdanım hür, geçmişim temiz, geleceğim aydınlık karşınızdayım. Cezai ve hukuki süreçlerin takipçisi olacağız" dedi.
29.03.2024 Gündem
MSB: Bakan Güler ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetini kabul edecek
MSB: Bakan Güler ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetini kabul edecek Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Kaynakları, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetinin yarın Ankara’yı ziyaret edeceği edeceğini bildirdi. Heyetin Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler tarafından kabul edileceğin belirten kaynaklar, görüşmede terörle mücadele başta olmak üzere F-16 tedarik ve modernizasyon sürecinin ele alınacağını ifade etti.
28.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem
Türk Telekom'un faaliyetleri ile Türkiye eve kadar fiberde Avrupa’da zirveye oynuyor
Türk Telekom'un faaliyetleri ile Türkiye eve kadar fiberde Avrupa’da zirveye oynuyor Fiber altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürerek fiber ağ uzunluğunu 2023 yıl sonu itibariyle 437 bin km’ye ulaştıran Türk Telekom’un yoğun faaliyetleriyle Türkiye, FTTH Council Europe’a göre eve kadar fiber erişim sayısında Avrupa’da ikinci sıraya yükseldi.
21.03.2024 Ekonomi
Bakan Tekin açıkladı: Fiziki altyapıda dünya ortalamalarını yakaladık
Bakan Tekin açıkladı: Fiziki altyapıda dünya ortalamalarını yakaladık Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İl Eğitim Yöneticileri Toplantısı'nda Eğitim-öğretime ilişkin fiziki altyapı itibariyle dünya ortalamalarına ilişkin konuştu. Bakan Tekin. "“Yaptıklarımızı başka ülke yapsa ‘eğitim devrimi’ yapılan bir ülke başlığında duyurulur” dedi.
20.03.2024 Gündem
(AFAD MALATYA DEPREM KONUTLARI KURA SONUÇLARI) Malatya AFAD hak sahipliği sonuçları nasıl sorgulanır? E devlet TC kimlik no ile hak sahipliği sorgulama
(AFAD MALATYA DEPREM KONUTLARI KURA SONUÇLARI) Malatya AFAD hak sahipliği sonuçları nasıl sorgulanır? E devlet TC kimlik no ile hak sahipliği sorgulama 11 ildeki deprem konutları için hak sahipliği isim listesi ve kura sonuçları AFAD tarafından duyuruldu. Diyarbakır, Hatay, Adana, Gaziantep, Kahramanmaraş, Elazığ, Osmaniye, Kilis, Malatya, Şanlıurfa ve Adıyaman'da kalıcı deprem konutları için yapılan kura çekimi sonucunda asil ve yedek isim listeleri AFAD e-Devlet ekranından sorgulanabilir durumda. Kura töreninde toplam 30,723 konut hak sahiplerine teslim edildi. Bu, Şubat ayındaki kura çekimiyle birlikte toplamda 76 binden fazla konutun hak sahiplerinin belirlendiği anlamına geliyor. AFAD hak sahipliği (Deprem konutları) kura sonuçları ve isim listesi sorgulama işlemi için ilgili e-Devlet ekranı üzerinden bilgi alınabilir.
20.03.2024 Ekonomi
Fiyatlar artıyor, yarım asırlık rekor kırıldı! Yeni kriz kapıda: Erişim daha da zorlaşacak
Fiyatlar artıyor, yarım asırlık rekor kırıldı! Yeni kriz kapıda: Erişim daha da zorlaşacak Kakao fiyatları uzun süredir yaşanan rekolte kayıpları yüzünden hızla seyrettiği yukarı yönlü gidişten vazgeçmiyor. Kısa sürede fiyatını ikiye katlayan kakao, aynı zamanda gıda üreticilerinin de girdi maliyetlerinde ani bir şok etkisi yarattı. Eğer yeni hasat döneminde beklenen katkı sağlanamazsa çikolata başta olmak üzere pek çok ürün için hem yüksek fiyatlar hem de tedarik sorunu kaçınılmaz olacak.
20.03.2024 Ekonomi
Gıda fiyatlarıyla ilgili önemli açıklama geldi! "Gıdaya erişim kolaylaştırılabilir"
Gıda fiyatlarıyla ilgili önemli açıklama geldi! "Gıdaya erişim kolaylaştırılabilir" Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, artan nüfus baskısının gıda üretimine olan talebi artırarak gıda fiyatlarını yükseltmekte olduğunu ve gıdaya erişimi zorlaştırdığını söyledi.
19.03.2024 Adana
Çanakkale Destanı 109 yaşında! Ziyaretçi akını
Çanakkale Destanı 109 yaşında! Ziyaretçi akını 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıldönümünü coşkuyla kutluyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Çanakkale’yi geçilmez kılan tüm kahramanlarımız minnetle anılırken törenlerin bu yılki teması ‘Bizim Çanakkale’ olacak.
18.03.2024 Gündem
Danimarka kadınları askere almaya hazırlanıyor
Danimarka kadınları askere almaya hazırlanıyor Danimarka Savunma Bakanı Troels Lund Poulsen, Danimarka’daki askerlik sistemini sağlamlaştırmak ve savunmayı güçlendirmek için cinsiyet ayrımı gözetmeyen bir askere alma temeline ihtiyaç duyulduğunu belirtti.
14.03.2024 Dünya
Tüketicilerin yeni uğrak yeri Depozito İade Noktaları olacak
Tüketicilerin yeni uğrak yeri Depozito İade Noktaları olacak Türkiye’de başarıyla uygulanan ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında zorunlu olacak Depozito Yönetim Sistemi’nde(DYS) altyapı tamamlandı. Yüksek güvenlikli logoyu basacak matbaalar, üreticiler ve kapsamdaki ürünler sisteme hazır hale geldi. Şimdi sıra iade noktalarının oluşturulmasında. Türkiye, dünyaya örnek olacak Depozito Yönetim Sistemi’yle yılda 20 milyar adedin üzerinde ürünün geri dönüşümünü planlıyor.
12.03.2024 Ekonomi
Birleşmiş Milletler’in uyuşturucu raporu korkuttu: Metamfetamin alarm veriyor!
Birleşmiş Milletler’in uyuşturucu raporu korkuttu: Metamfetamin alarm veriyor! Birleşmiş Milletler Uyuşturucu Kontrol Kurulu (INCB) 2023 Raporu yayımlandı. INCB Üyesi ve önceki Başkanı Prof. Dr. Sevil Atasoy tarafından açıklanan raporda Türkiye’ye ilişkin dikkat çekici veriler yer aldı. Özellikle ülkemizin halk sağlığı açısından metamfetamin sorunuyla karşı karşıya olduğunun altını çizen Prof. Dr. Atasoy, Türkiye'de ele geçirilen uyuşturucu maddeleri, kullanım oranları ve atılması gereken adımlara dair önemli bilgiler paylaştı.
11.03.2024 İsmail Sarı
Başkan Doğan'dan önemli açıklama: “Çiftçilere finansal destek adımları atılmalı”
Başkan Doğan'dan önemli açıklama: “Çiftçilere finansal destek adımları atılmalı” Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, çiftçilerin finansal sorunlarını hafifletmek ve sektörü desteklemek amacıyla, banka kredi limitlerinin yükseltilmesi ve mevcut borçların ertelenmesi gibi önlemlerin alınması gerektiğini söyledi.
11.03.2024 Adana
TİKAD Başkanı Nilüfer Bulut'tan 8 Mart mesajı: Çalışmaya devam edeceğiz
TİKAD Başkanı Nilüfer Bulut'tan 8 Mart mesajı: Çalışmaya devam edeceğiz Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) 8 Mart Kadınlar Günü’nü yazılı bir mesajla kutladı.
8.03.2024 Gündem
Facebook ve Instagram'a erişim sorunu yaşanıyor
Facebook ve Instagram'a erişim sorunu yaşanıyor Facebook ve Instagram akşam saatlerinde erişim sorunu yaşanıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, “Instagram ve Facebook’ta gerçekleşen hizmet kesintisinin global kaynaklı olduğu tespit edildi” dedi.
5.03.2024 Gündem
Tıp dünyası yapay zeka devrimine hazırlanıyor
Tıp dünyası yapay zeka devrimine hazırlanıyor Yapay zeka her alanda olduğu gibi tıp alanında da heyecan yaratmış durumda. Kişiselleştirilmiş tedavi ve bakım olanaklarından yeni ilaçların keşfine, yapay zekanın çok da uzak olmayan bir gelecekte sağlık hizmetlerini daha erişilebilir, etkili ve verimli hale getirmesi bekleniyor. Yapay zeka şirketi Cerebrum Tech Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdem Erkul, tıp alanındaki yapay zeka uygulamalarına dair etik, güvenlik ve regülasyon sorunlarına dikkat çekiyor.
4.03.2024 Sağlık
Bakan Şimşek'ten flaş MTV ve KDV açıklaması!
Bakan Şimşek'ten flaş MTV ve KDV açıklaması! Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomiye ilişkin önemli açıklamalarda bulunuyor. Bakan Şimşek " Bugünkü enflasyon rakamı son 12 ayın enflasyon rakamıdır. Önümüzdeki 12 ay enflasyon düşecektir. Çok net şekilde piyasalar diyor ki inanıyoruz, enflasyon düşecek diyor" dedi.
4.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Erişim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erişim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.