Uyap

Uyap

Son dakika uyap haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uyap ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uyap haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uyap

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uyap gelişmeleri de dahil olmak üzere 593 uyap haberi bulunmuştur. Tüm uyap haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şebeke kurdular! Milyonlarca liralık dolandırıcılığa imza attılar
Şebeke kurdular! Milyonlarca liralık dolandırıcılığa imza attılar İstanbul'un Bakırköy İlçesinde bulunan Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman D., aralarında eski eşi, annesi ve babasının da bulunduğu bir şebeke kurdu. Yüksek oranda kar payı ve faiz vadeden şebeke iddiaya göre çok sayıda kişiyi yaklaşık 80 milyon lira dolandırdı. İddianamede Süleyman D.'nin 5 ayrı suçtan toplamda 40 yıldan 144 yıla kadar hapsi ve 130 bin gün adli para cezasına çarptırılması talep edildiği belirtildi.
7.04.2024 Gündem
Necip Hablemitoğlu’nun suikastının şüphelilerinden Nuri Gökhan Bozkır yakalandı
Necip Hablemitoğlu’nun suikastının şüphelilerinden Nuri Gökhan Bozkır yakalandı Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesi olayının şüphelilerinden Nuri Gökhan Bozkır’ın, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen operasyon sonucu yakalandığını duyurdu.
2.01.2024 Gündem
UYAP illegal base64 character 54 hatası nedir, neden açılmıyor? Illegal base64 character 54 hatası ne demek, çözümü?
UYAP illegal base64 character 54 hatası nedir, neden açılmıyor? Illegal base64 character 54 hatası ne demek, çözümü? Adalet Bakanlığı'nın Ulusal Yargı Ağı Bilişim Sistemi olan UYAP'a girişte sıkıntı yaşanıyor. Vatandaşlar, sistemde yaşanan sorunun ardından UYAP neden açılmıyor, UYAP illegal base64 character 54 hatası nedir? Sorularına yanıt arıyor. İşte Illegal base64 character 54 hatası çözümü…
22.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Avukata küfretti hayatı karardı! 3 yılda 600 bin lira kaybetti
Avukata küfretti hayatı karardı! 3 yılda 600 bin lira kaybetti Beykoz’da sosyal medya üzerinden ‘hakaret ve küfür’ ettiği gerekçesiyle bir şahsa 50'ye yakın farklı dava açıldı. Hakaret üzerine dava açan avukat, iddiaya göre şahsı tahrik ederek 3 yıl boyunca dava açmaya devam etti. Şahsın iddiasına göre tam 25 bine yakın kişi avukatın açtığı davalardan yüklü miktarda maddi zarara uğradı.
24.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Meclis'in açılışıyla birlikte yeni anayasa girişimlerimizi tekrar başlatacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Meclis'in açılışıyla birlikte yeni anayasa girişimlerimizi tekrar başlatacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yargıtay Başkanlığı'nda 2023-2024 Adli Yıl Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulunarak, "Hukuk devleti hepimizin ortak hedefi ve kırmızı çizgisidir. Toplumdan gelen serzenişlerin önüne geçmek hepimizin görevidir. Hiçbir vatandaşımız adliyenin adalet kapısı olduğundan şüpheye kapılmamalı, hakkını huzuru kalple aramalı. Bunun için hukukun üstünlüğünden taviz veremeyiz" dedi.
1.09.2023 Gündem
Şimdi de 'Cezanızı ödeyin' mesajıyla dolandırıyorlar! Akılalmaz yöntem
Şimdi de 'Cezanızı ödeyin' mesajıyla dolandırıyorlar! Akılalmaz yöntem Konya'da, kasap Ahmet Koçer, cep telefonuna gönderilen 'Ceza dosyanızın son günüdür. Mağdur olmamanız için kontrol ediniz' yazılı mesajdaki linki tıklayınca 'Yasa dışı bahis oynama' suçundan hakkında 18 bin TL cezası bulunduğu belirtilen mahkemenin gerekçeli kararını gördü. Ardından para ödemesinin yapılacağı sayfaya yönlendirilen Koçer, avukatının uyarısıyla dolandırılmaktan son anda kurtuldu.
4.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin hedeflerine ulaşmasının önündeki en büyük engelin darbe ürünü mevcut anayasa olduğunu belirterek, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını darbe anayasasıyla karşılamış olmayı açıkçası içimize sindiremiyoruz. Yargı alanında 2002'den beri yürüttüğümüz zorlu mücadeleyi inşallah sivil, özgürlükçü ve kuşatıcı bir anayasa ile taçlandırmak istiyoruz. 28'inci Yasama Dönemi'nde önceliklerimizin en başında Meclisimizin de takdiri ile Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak vardır" dedi.
25.07.2023 Gündem
UYAP'ı bile kopyaladılar! Dolandırıcılardan akılalmaz yöntem
UYAP'ı bile kopyaladılar! Dolandırıcılardan akılalmaz yöntem Her gün yeni bir yöntemle karşımıza çıkan dolandırıcılar bu kez gerçekten ateşle oynuyorlar. Ulusal Yargı Ağı Bilişim Sistemi (UYAP) internet sitesinin benzerini yapan sahtekarlar, buradan vatandaşa resmi belge görünümünde sözde dava dosyaları gönderip, ‘icraya düşmemeniz için şu cezaları ödeyin’ diyorlar.
24.07.2023 Gündem
Meriç Gezmen kimdir, ceza dosyanızın son günüdür mesajı nedir? UYAP mesajı dolandırıcı mı, UYAP ceza mesajı nedir?
Meriç Gezmen kimdir, ceza dosyanızın son günüdür mesajı nedir? UYAP mesajı dolandırıcı mı, UYAP ceza mesajı nedir? Meriç Gezmen adı kullanılarak “ceza dosyanızın son günüdür mesajı” görenler arama motorlarına yönelerek Meriç Gezmen kimdir, ceza dosyanızın son günüdür mesajı nedir? UYAP 0216 990 08 12 numara dolandırıcı mı, UYAP ceza mesajı nedir? Sorularına yanıt aramaya başladı.
21.07.2023 Gündem
3 bin 423 hakim ve savcının görev yeri değişti
3 bin 423 hakim ve savcının görev yeri değişti Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesi'nin 3 bin 423 hakim ve savcıyı kapsayan Adli ve Yargı Kararnamesi yayımlandı. Aralarında 20 ilin Cumhuriyet başsavcısının da yer aldığı 3 bin 36 adli ve 387 idari hakim ve savcının görev yerleri değişti.
18.07.2023 Gündem
3 bin 423 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi
3 bin 423 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi Hakimler ve Savcılar Kurulu, 2023 yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi'ni yayımladı. Kararnameye göre, 3 bin 36'sı adli, 387'si idari yargı olmak üzere toplam 3 bin 423 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi.
17.07.2023 Gündem
Edirne'de Yunanistan'a kaçmaya çalışan 17 terör şüphelisi yakalandı
Edirne'de Yunanistan'a kaçmaya çalışan 17 terör şüphelisi yakalandı Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve hudut birlikleri tarafından, son bir haftada kaçak yollardan Yunanistan'a kaçmaya çalışan 10'u PKK, 5'i FETÖ, biri MLKP, biri de DEAŞ terör örgütü mensubu 17 zanlı yakalandı.
2.06.2023 Gündem
'Kargo ücretine icra takibi' yalanı ile tuzak! Bu mesaja sakın itibar etmeyin
'Kargo ücretine icra takibi' yalanı ile tuzak! Bu mesaja sakın itibar etmeyin Hukuk bürosunda çalıştığını iddia eden kişiler vatandaşlara, alınmamış kargo tuzağı kurmaya başladı. Sözde avukatlar, 'Hakkınızda icra işlemi başlatılmaması ücret ödemeniz gerekiyor’ şeklinde mesaj göndererek onlarca kişiyi dolandırdı. Fırsatçıların bu yöntemine ilişkin uyarıda bulunan Avukat Selen Karataş, bu mesajların ya da aramaların hiçbir hukuki dayanağının olmadığını söyledi.
26.04.2023 Gündem
İcra borcu olanlara iki önemli uyarı! Tuzağa düşmeyin, suç sayılıyor
İcra borcu olanlara iki önemli uyarı! Tuzağa düşmeyin, suç sayılıyor Hukuk bürolarının icralık vatandaşlara, borcu tahsil etmek amaçlı baskı kurması ile ilgili dikkat çeken bir uyarı geldi. Vatandaşlara bir de dolandırıcıların tuzak kurduğunu dile getiren Avukat Selen Karataş, borçluları iki önemli konuda uyardı.
15.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a tepki: Vahşet boyutuna ulaştı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a tepki: Vahşet boyutuna ulaştı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İslam Dünyası Anayasa Yargısı Konferansı Açılış Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Batı komşumuz Yunanistan'ın göçmenlere karşı gösterdiği tavır artık vahşet boyutuna varmıştır" diyerek tepki gösterdi.
23.12.2022 Gündem
Kapora ve kimlik bilgisi tuzağı! 'Evde paketleme işi' yapmak isteyen herkesi kapsıyor
Kapora ve kimlik bilgisi tuzağı! 'Evde paketleme işi' yapmak isteyen herkesi kapsıyor 'İŞKUR evde paketleme işi', 'evde ek iş fırsatı' adı altında sosyal medyadan reklamlar yapılıyor ve gönderiler paylaşıyorlar. Karşı tarafa ek iş amacıyla para gönderen vatandaşlar da var, kimlik bilgilerini verenler de... Son aylarda şikayetler gittikçe artmaya başladı. Peki parasını geri alamayan ve kimlik bilgilerini paylaşan kişiler ne yapabilir? Burada çok önemli bir detay göz ardı ediliyor. İşte kritik bilgiler...
17.12.2022 Gündem
46/2 G Trafik Cezası Kodu Nedir? 46/2 G Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir?
46/2 G Trafik Cezası Kodu Nedir? 46/2 G Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir? Trafikte uygulanan kurallar, sürücülerin can ve mal güvenliğini koruyabilmek amacıyla konulmuş bulunmaktadır. 46/2 G Trafik Cezası Kodu, trafikte sorun yaratacak şekilde şerit değiştirme suçlarına yazılır. Sürücüler aksi bir işaret bulunmadığı durumda, trafikte tehlike oluşturacak kadar birden çok şerit değiştirdiğinde 46/2 G Ceza kodu yazılmaktadır.
9.12.2022 Ekonomi
39/3 Trafik Cezası Kodu Nedir? 39/3 Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir?
39/3 Trafik Cezası Kodu Nedir? 39/3 Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir? Geçerlilik süresi dolmuş sürücü belgesi ile araç kullanmak yasaktır. Sürücü böyle bir ihlal yaprağında 39/3 trafik cezası uygulanır. 2918 sayılı kara yolları trafik kanuna göre “Sürücü belgelerine ait esaslar” başlığı altında 39. Maddesi baz alınarak 39-3 bendince cezai işlem uygulanır. 
3.12.2022 Ekonomi
36/3A Trafik Cezası Kodu Nedir? 36/3A Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir?
36/3A Trafik Cezası Kodu Nedir? 36/3A Cezası Ne Kadar, Nasıl İtiraz Edilir? Türkiye’de uygulanan trafik cezaları belirli kodlar ile isimlendirilerek, bu şekilde işleme alınmaktadır. Bu isimlere trafik ceza kodları da denilmektedir. 36/3A kodu da bu trafik ceza kodları arasında yer almaktadır. He gün işleme alınan pek çok trafik ceza kodu bulunmaktadır. 36/3-a trafik ceza kodu ise ehliyetsiz araç kullanan sürücüler için uygulanan bir ceza maddesidir. 
3.12.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Siyasi ve ekonomik olarak yükselen bir Türkiye var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Siyasi ve ekonomik olarak yükselen bir Türkiye var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adli Yıl Açılış Töreninde konuştu. Erdoğan, "Ülkemiz geçtiğimiz 20 yılda sahip olduğu altyapıyla adeta bugünlere hazırlanmıştır. Dünyanın ve bölgemizin adeta kaynadığı bir dönemde biz her şeyimizle büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasına hazırız." dedi.
1.09.2022 Siyaset
Arabuluculuk Sınavı başvurusu nasıl yapılır? Arabuluculuk sınavına kimler girebilir?
Arabuluculuk Sınavı başvurusu nasıl yapılır? Arabuluculuk sınavına kimler girebilir? Adalet Bakanlığı duyurdu! Arabuluculuk Sınavı'na ön başvurular başlıyor. Başvurular 20 Eylül Salı gününe kadar elektronik ortamda alınacak. Peki, Arabuluculuk Sınavı başvurusu nasıl yapılır? Arabuluculuk sınavına kimler girebilir? Arabuluculuk kimler yapabilir? Arabulucu nasıl olunur? İşte Arabuluculuk sınav ilanı!
23.08.2022 Personel Alımı
Adalet Bakanlığı personel alımı yapacak mı? Hakim ve savcı yardımcısı alımı ne zaman?
Adalet Bakanlığı personel alımı yapacak mı? Hakim ve savcı yardımcısı alımı ne zaman? Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 6. Yargı paketi ile yapılacak değişikliklerle ilgili açıklamalarda bulundu. Katıldığı bir televizyon programında konuşan Bakan Bozdağ, 6. Yargı paketinde önemli başlıklar olduğuna dikkat çekerek, alınacak hakim ve savcı yardımcıları için uygulanacak eğitim programı ve sınavı hakkında bilgi verdi. Peki, Adalet Bakanlığı personel alımı yapacak mı? Hakim ve savcı yardımcısı alımı ne zaman? İşte detaylar…
15.06.2022 Personel Alımı
İcralık olanlar malını satabilir mi? Borçlunun hacizli malı satması mümkün mü? Haczedilen malların satışı talebi için süre nedir?
İcralık olanlar malını satabilir mi? Borçlunun hacizli malı satması mümkün mü? Haczedilen malların satışı talebi için süre nedir? Borçlunun hacizli malı satışı ile ilgili yeni yönetmelik yürürlüğe girdi. İcralık olanlara satış yetkisi veriliyor. İcra ve İflas Kanunu'nu düzenleyen yönetmelik Resmî Gazete'de yayımlandı. Yürürlüğe giren yeni yönetmeliğe göre borçlu, icralık olan malını satabilecek. Peki, İcralık olanlar malını satabilir mi? Borçlunun hacizli malı satması mümkün mü? Haczedilen malların satışı talep edilebilir mi? Haczedilen malların satışı talebi nereye yapılır? İşte detaylar…
30.05.2022 Ekonomi
'Pardon' denilip cezaevinden tahliye edildi! İhmal 4 ay sonra fark edildi...
'Pardon' denilip cezaevinden tahliye edildi! İhmal 4 ay sonra fark edildi... Gaziantep’te tutuklu yargılandığı dosyadan ilk duruşmada beraat edip tahliyesine karar verilen Onur Can Kantar, görevli memurun kararı cezaevine göndermeyi unutması nedeniyle 4 ay fazladan tutuklu kaldı. Cezaevindeki yetkilileri beraat ettiğine inandıramayan Kantar memurun ihmalinin fark edilmesi üzerine tahliye edilirken, belgeyi göndermeyi unutan Mehmet Cahit A. hakkında 6 yıl hapis talebiyle iddianame hazırlandı.
9.05.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Uyap ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uyap haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.