Whatsapp Çöktü Mü

Whatsapp Çöktü Mü

Son dakika WhatsApp çöktü mü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan WhatsApp çöktü mü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını WhatsApp çöktü mü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Whatsapp Çöktü Mü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan whatsapp çöktü mü gelişmeleri de dahil olmak üzere 24 whatsapp çöktü mü haberi bulunmuştur. Tüm whatsapp çöktü mü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Whatsapp dünya genelinde çöktü! Sorun kısa sürede çözüldü
Whatsapp dünya genelinde çöktü! Sorun kısa sürede çözüldü Mesajlaşma uygulaması Whatsapp, dünya genelinde çöktü. Kullanıcılar 23.20'den beri mesaj gönderemiyor. Konuyla ilgili Bakan Yardımcısı Sayan açıklama yaptı. Whatsapp erişim sorunu çözüldü.
19.07.2023 Gündem
WhatsApp neden açılmıyor? 6 Temmuz 2023 WhatsApp çöktü mü?
WhatsApp neden açılmıyor? 6 Temmuz 2023 WhatsApp çöktü mü? WhatsApp neden açılmıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. 6 Temmuz 2023 WhatsApp çöktü mü sorgusu da kullanıcıların gündeminde yerini aldı. Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma platformu WhatsApp an tibariyle erişim sorunu yaşıyor. Hem kişisel akıllı telefonlarda hem de webte erişim problemi yaşanan uygulamada sorun ne zaman düzelecek araştırılmaya başlandı.
6.07.2023 Gündem
WhatsApp çöktü mü? 8 Şubat WhatsApp çöktü mü, neden çalışmıyor? WhatsApp ne zaman gelecek?
WhatsApp çöktü mü? 8 Şubat WhatsApp çöktü mü, neden çalışmıyor? WhatsApp ne zaman gelecek? WhatsApp çöktü sorusunun yanıtı merak ediliyor. 8 Şubat WhatsApp çöktü mü sorusuna yanıt arayan kullanıcılar, platforma giriş yapmakta zorlanıyor. Dünyaca ünlü platformdan yaşanan sorunla ilgili bir açıklama gelmezken sorunun dünya genelinde olduğu belirtiliyor. Peki WhatsApp neden çalışmıyor, ne zaman gelecek?
8.02.2023 Gündem
Whatsapp düzeldi mi? Whatsapp 5 dakika sonra tekrar deneyin uyarısı nedir?
Whatsapp düzeldi mi? Whatsapp 5 dakika sonra tekrar deneyin uyarısı nedir? Sabah saatlerinden itibaren Whatsapp’ta yaşanan erişim sorunu nedeniyle kullanıcıların şikayetleri arttı. Tam 2 saate yakın Whatsapp’ta grupta gönderilen mesajlar kullanıcılara ulaşamadı. WhatsApp'taki sorunun düzelip düzelmediği ise merak ediliyor. Peki, Whatsapp düzeldi mi? Whatsapp 5 dakika sonra tekrar deneyin uyarısı nedir? Whatsapp geçici olarak kullanılamıyor uyarısı nedir? İşte Whatsapp sorunu ile ilgili son durum!
25.10.2022 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp çöktü mü? Mesajlar gönderilmiyordu, bakanlıktan açıklama geldi
Whatsapp çöktü mü? Mesajlar gönderilmiyordu, bakanlıktan açıklama geldi Milyonlarca kullanıcısı bulunan Whatsapp'ta bu sabah itibariyle erişim engeli yaşandı. Uygulamada mesajların gitmediği görülürken sorun hakkında sosyal medyada kullanıcılar sıklıkla Whatsapp çöktü mü, mesajlar neden gitmiyor araması gerçekleştirdi. Şikayetler ve açıklamalar peş peşe gelirken uygulama saat 11:52 itibari ile kademeli olarak düzelmeye başladı. Peki, Whatsapp çöktü mü? Whatsapp’ta sorun mu var? Whatsapp mesajları neden gitmiyor? İşte Whatsapp'ta erişim sorununun nedeni…
25.10.2022 Bilim ve Teknoloji
Instagram, Facebook ve WhatsApp neden çalışmıyor? Son dakika açıklaması
Instagram, Facebook ve WhatsApp neden çalışmıyor? Son dakika açıklaması WhatsApp, Instagram ve Facebook çöktü mü? Sosyal medya platformları Instagram, Facebook ile anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a erişim sağlanamıyor. Milyonlarca uygulama kullanıcısı WhatsApp, Instagram ve Facebook'un neden çalışmadığını araştırıyor. WhatsApp'a girmeye çalışan kullanıcılar "500 Server Error" hatası ile karşılaşıyor. Konuyla ilgili açıklama geldi.
4.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Instagram çöktü mü? Facebook, WhatsApp, Instagram neden açılmıyor? Whatsapp, Facebook ve Instagram'a erişilmiyor
Instagram çöktü mü? Facebook, WhatsApp, Instagram neden açılmıyor? Whatsapp, Facebook ve Instagram'a erişilmiyor Facebook, WhatsApp, Instagram çöktü mü, neden çöktü?Sosyal ağlar çöktü. Gelen bilgilere göre kullanıcılar linklere giremediklerini bildiriyor.
19.06.2021 Gündem
Whatsapp çöktü mü? Fotoğraflar neden gitmiyor?
Whatsapp çöktü mü? Fotoğraflar neden gitmiyor? Milyonlarca kişinin kullandığı WhatsApp yine çöktüğü haberleriyle gündemde. Whatsapp üzerinden, fotoğraf, video ve ses kaydı gönderilmediğini fark eden vatandaşlar, sosyal medyadan 'Whatsapp çöktü' paylaşımlarında bulunuyor.
19.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Instagram, Facebook ve WhatsApp çöktü mü? Bakanlıktan açıklama geldi...
Instagram, Facebook ve WhatsApp çöktü mü? Bakanlıktan açıklama geldi... Sosyal medya platformların Instagram, Facebook ve WhatsApp'ta erişim sorunu yaşanıyor. Avrupa üzerinde yaygın olarak görülen erişim sorunu, Türkiye'de İstanbul ilinde etkili oluyor. Peki, Instagram, Facebook ve WhatsApp çöktü mü? Erişim neden sağlanamıyor?
2.05.2019 Bilim ve Teknoloji
Bakanlıktan sosyal medya erişimine ilişkin açıklama
Bakanlıktan sosyal medya erişimine ilişkin açıklama WhatsApp bugün öğle saatlerinde dünya genelinde çöktü. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan Whatsapp, Facebook ve Instagram sosyal medya servislerinde dünya genelinde yaşanan erişim sorunu yaşandığını belirterek, "Sorun Türkiye'deki kullanıcıları da etkiledi. Operatörlerimizden kaynaklı bir sorun bulunmuyor." dedi.
14.04.2019 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp çöktü mü?
WhatsApp çöktü mü? Popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'a dünya genelinde yaşanan bir arıza nedeniyle yaklaşık yarım saat kullanılamadı.
29.09.2021 Gündem
Whatsapp normale döndü mü?
Whatsapp normale döndü mü? Whatsapp'a bazı kullanıcılar giriş yapamadı. Dünyanın en çok kullanılan iletişim uygulaması WhatsApp'ta yaklaşık 1 saat iletişim sağlanamadı. WhatsApp'a neden erişim sağlanamadığı daha sonra açıklandı. Erişim sıkıntısı olduğu anlarda sosyal medyada 'Whatsapp çöktü' mesajları yayılmaya başladı. Whatsapp'a giremeyen insanlar bu sorunun cevabını aramaya başladı. Bazı kullanıcıların Whatsapp'ı çalışmamaya başlayınca sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Whatsapp'ın açıklamasının ardından sorun düzeltildi, erişim normale döndü.
3.11.2017 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp çöktü mü?
WhatsApp çöktü mü? Erişim sorunu yaşayan WhatsApp kullanıcıları, yaşanan sorunu sosyal medyadan duyurdu.
29.09.2021 Gündem
WhatsApp'a erişim sağlanamıyor! WhatsApp çöktü mü?
WhatsApp'a erişim sağlanamıyor! WhatsApp çöktü mü? WhatsApp çöktü mü? sosyal medyayı sallayan soru. Kullanıcılar bir kaç saat boyunca, popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a erişim sağlayamadı.
3.05.2017 Bilim ve Teknoloji
Instagram çöktü mü 22 Mayıs 2023? Instagram'da akış yenileme sorunu nedir, Instagram ne zaman düzelir, neden hata veriyor ve açılmıyor, sorun mu var?
Instagram çöktü mü 22 Mayıs 2023? Instagram'da akış yenileme sorunu nedir, Instagram ne zaman düzelir, neden hata veriyor ve açılmıyor, sorun mu var? Instagram'da akış yenileme sorunu yaşayan vatandaşlar, arama motorlarına yönelerek Instagram çöktü mü? sorusuna yanıt aramaya başladı. Instagram kullanıcıları son birkaç saattir erişim sağlanamadığını ve giriş yapamadıklarını paylaşıyor. Instagram'da akış yenileme sorunu yaşayan çok sayıda kullanıcı, "Instagram çöktü mü, neden açılmıyor?" sorusunun yanıtını merak ediyor. Şikayetler sonrası Instagram, Facebook ve Whatsapp'ın çatı kuruluşu Meta'dan açıklama geldi. Peki, Instagram neden hata veriyor, açılmıyor? İnstagram’da sorgun ne, akış neden yenilenmiyor?
22.05.2023 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp mı çöktü? 2022 Whatsapp neden çalışmıyor? Whatsapp'ta sorun mu var?
Whatsapp mı çöktü? 2022 Whatsapp neden çalışmıyor? Whatsapp'ta sorun mu var? Whatsapp mesaj gönderemiyorum hatası yaşanıyor. Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya ağlarından biri olan Instagram ve Facebook ile birlikte Meta'ya bağlı olan iletişim programı Whatsapp'ta yer alan hatalar büyük merak topladı. Kullanıcılar tarafından bugün en çok merak edilen konu neden paylaşım yapamadıkları oldu. Peki, Whatsapp mı çöktü? 2022 Whatsapp neden çalışmıyor? Whatsapp'ta sorun mu var?
28.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Instagram yine çöktü mü? Instagram web neden açılmıyor, bu siteye ulaşılmıyor uyarısı çıkıyor?
Instagram yine çöktü mü? Instagram web neden açılmıyor, bu siteye ulaşılmıyor uyarısı çıkıyor? Facebook ve Instagram ile anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta yaşanan erişim gece saatlerinde çözülmüş, kesintinin temel nedeninin hatalı bir yapılandırma değişikliği olduğuna inanıldığı belirtilmişti. Instagram, Facebook uygulamalarının web girişlerine bu sabah da erişim sağlayamayan vatandaşlar Instagram çöktü mü, neden açılmıyor? sorularına yanıt aramaya başladı.
5.10.2021 Gündem
Telegram çöktü mü? Telegram bağlantı sorunu uyarısı veriyor, erişim sağlanamıyor!
Telegram çöktü mü? Telegram bağlantı sorunu uyarısı veriyor, erişim sağlanamıyor! Whatsapp‘ın en büyük rakiplerinden birisi olan Telegram‘a erişim sağlanamıyor. Vatandaşlar, telegrama giremiyorum, çalışmıyor diyerek, Telegram çöktü mü? sorusuna yanıt arıyor. Öte yandan Telegram söz konusu bağlantı sorunuyla ilgili açıklama yaptı.
16.12.2020 Gündem
İnternet neden yok? Whatsapp, Instagram ve Twitter çöktü mü?
İnternet neden yok? Whatsapp, Instagram ve Twitter çöktü mü? Sosyal medya platformları Twitter ve Instagram'da ve mesajlaşma uygulaması olan Whatapp'ta erişim konusunda çeşitli sorunlar yaşanıyor. Kullanıcıların çoğu da Twitter ve Whatsapp'taki erişim problemlerini araştırıyor. Kullanıcılar sıklıkla, 'İnternet neden yok? İnternet neden yavaş? Twitter ve Whatsapp'a neden girmiyor?' sorularını merak ediyor. Twitter'da sorun mu var? İşte internet ve sosyal medya sorunu ile ilgili bilgiler...
30.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Google çöktü mü? İnternetteki sorun Google kaynaklı mı? (TT'den açıklama geldi)
Google çöktü mü? İnternetteki sorun Google kaynaklı mı? (TT'den açıklama geldi) İnternet erişiminde sorun yaşayan sosyal medya kullanıcıları, Google servislerine giremiyor. Başta Google Search Console olmak üzere Google servislerine giremeyen kullanıcılar konuyu sosyal medyaya taşıdı. Peki Google çöktü mü? Konuyla ilgili google'den resmi bir açıklama gelmezken, GSM operatörü Türk Telekom bir açıklama yaptı.
20.01.2020 Gündem
Instagram ve WhatsApp'ta erişim sıkıntısı
Instagram ve WhatsApp'ta erişim sıkıntısı Instagram, WhatsApp ve Facebook çöktü mü? TSİ 15.30 itibarıyla bu üç platforma girmeye çalışan kullanıcılar erişim sağlayamazken, sorun dünya genelinde yaşanıyor. Peki Instagram, WhatsApp ve Facebook'a ne oldu?
17.07.2019 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp çöktü!
WhatsApp çöktü! Öğle saatlerinde popüler mesajlaşma uygulamasında sorunlar başladı. Avrupa'da kullanıcıların yüzde 64'ü WhatsApp'a bağlanamıyor, yüzde 33'lük kesim ise mesaj alamıyor.
6.06.2019 Bilim ve Teknoloji
FETÖ'cü eski albayın alaylı üslubu
FETÖ'cü eski albayın alaylı üslubu Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Türk Telekom binasını ele geçirmeye teşebbüs edilmesine ilişkin davada ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan eski albay Nurullah Zeki Atmaca, hakkındaki suçlamaları alaylı ifadelerle reddederek, örgütün "Ne olursa olsun, inkar et" stratejisini seçenlerden oldu.
10.03.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'İstanbul adayı' sorusuna yanıt!
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'İstanbul adayı' sorusuna yanıt! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti'nin 20 adayını açıklamasının ardından gözler İstanbul adayına çevrildi. Hürriyet Ankara temsilcisi Hande Fırat, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul adayı ile ilgili verdiği yanıtı köşesine taşıdı.
28.11.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Whatsapp Çöktü Mü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki whatsapp çöktü mü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.