Whatsapp

Whatsapp

Son dakika whatsapp haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan whatsapp ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını whatsapp haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Whatsapp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan whatsapp gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.645 whatsapp haberi bulunmuştur. Tüm whatsapp haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sinan Ateş davasında ara karar: 10 sanık tahliye edildi
Sinan Ateş davasında ara karar: 10 sanık tahliye edildiEski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanıklı davanın beşinci gününde 5 tanığın ifadesi alındı. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanığın yargılandığı davada tutuklu 10 sanık tahliye edildi.
5.07.2024Gündem
Adana'da belediyede ihale ve rüşvet soruşturmasında 12 sanık hakkında 7-19 yıl hapis istemi
Adana'da belediyede ihale ve rüşvet soruşturmasında 12 sanık hakkında 7-19 yıl hapis istemiAdana Büyükşehir Belediyesi'nin yaklaşık 61,5 milyon lirayı bulan reklam ihalelerine fesat karıştırdıkları, rüşvet alıp verdikleri iddiasıyla 5'i tutuklu 12 şüpheli hakkında 7 ile 19'ar yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
2.07.2024Adana
İnternet neden çekmiyor 2 Temmuz 2024? Bugün internet neden yavaş, internette sorun mu var 2 Temmuz 2024?
İnternet neden çekmiyor 2 Temmuz 2024? Bugün internet neden yavaş, internette sorun mu var 2 Temmuz 2024?İnternette sorun mu var, internet neden yavaş? Soruları 2 Temmuz 2024 günüyle beraber sorgulanmaya başlandı. Whatsapp, Facebook, Instagram gibi sosyal medya platformları ve belirli internet sitelerine erişimin sağlanamıyor ya da internet hızında oldukça yavaş. Peki, 2 Temmuz internet neden çekmiyor, internette sorun var mı?
2.07.2024Gündem
Whatsapp çöktü mü? Fotoğrafa erişim sorunu yaşanıyor
Whatsapp çöktü mü? Fotoğrafa erişim sorunu yaşanıyor'Milyonlarca kullanıcı Whatsapp çöktü mü?' sorusunu soruyor. Whatsapp'ta mesajlar gönderilirken fotoğraflar gönderilemiyor. Konuyla ilgili Whatsapp'tan henüz resmi açıklama gelmedi. Yaklaşık 1 saat önce başlayan sorun devam ediyor.
27.06.2024Gündem
Bina yapımında işçiliğin kötü olduğu konuşuluyordu! Yargılanmaya devam edilecek
Bina yapımında işçiliğin kötü olduğu konuşuluyordu! Yargılanmaya devam edilecekAdana'daki Mete Apartmanı'nın, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremde yıkılmasıyla ilgili müteahhit Muzaffer Mete ile inşaat mühendisi Atilla Tuğran'ın yargılandığı davada, apartmanın eski yöneticisi tanık olarak dinlenildi.
27.06.2024Adana
Kuğu emojili ilaç parası olayında yeni gelişme! Soruşturma derinleşecek
Kuğu emojili ilaç parası olayında yeni gelişme! Soruşturma derinleşecekBolu’da İzzet Baysal Devlet Hastanesi ile İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli ortopedi doktorlarının hastalara verdikleri her bir ilacın kupürü için ilaç mümessiline WhatsApp aracılığıyla kuğu emojisi göndererek kazancın yarısını istedikleri iddiasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
27.06.2024Gündem
Hastalara yazdıkları her reçeteye emoji gönderdiler! Doktorların oyunu ortaya çıktı
Hastalara yazdıkları her reçeteye emoji gönderdiler! Doktorların oyunu ortaya çıktıBolu’da İzzet Baysal Devlet Hastanesi ile İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli ortopedi doktorlarının ilaç mümessilleri ile ortak çalışarak hastaya uygulanan ilaçtan gelen kazancın yarısını aldıkları iddiasıyla 4 doktor hakkında soruşturma başlatıldı. Bazı doktorların hastalara verdikleri her bir ilacın kupürü için ilaç mümessiline WhatsApp aracılığıyla kuğu emojisi gönderdiklerine ilişkin kayıtlar soruşturma dosyasına girdi.
25.06.2024Gündem
WhatsApp çıkartma paketi: Ben Sadece Bir Kızım çıkartma paketi nasıl indirilir?
WhatsApp çıkartma paketi: Ben Sadece Bir Kızım çıkartma paketi nasıl indirilir?Çevrimiçi platformlar arasında en çok kullanılanın şüphesiz WhatsApp'tır. Çıkartma paketleriyle de gündeme gelen platform yeni bir paketi kullanıcılarına sundu. Ben Sadece Bir Kızım çıkartma paketi WhatsApp yeni sürümlerde kendini gösterdi. Özel kullanılan hareketli çıkartmalar kolayca indirilebiliyor. Peki WhatsApp Ben Sadece Bir Kızım çıkartma paketi nasıl indirilir?
24.06.2024Gündem
Lübnan-Gaziantep hattında 5 milyon dolarlık ‘Fabrikatör’ oyunu! Detayları herkesi şaşkına uğrattı
Lübnan-Gaziantep hattında 5 milyon dolarlık ‘Fabrikatör’ oyunu! Detayları herkesi şaşkına uğrattıLübnanlı işinsanı, Gazintep’te yaşayan 4 Suriyeli’nin ‘fabrikatör’ oyununa inanınca 5 milyon dolarını kaptırdı. Lübnan, Türkiye’ye nota verdi, MASAK 5 milyon doların izini sürdü. Yakalanan dolandırıcılar hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık, kara para aklama ve resmi belgede sahtecilik’ suçlarından dava açıldı.
26.06.2024Gaziantep
Bakan Yumaklı'dan gıda denetimi açıklaması: 56 bin gıda denetimi yapıldı
Bakan Yumaklı'dan gıda denetimi açıklaması: 56 bin gıda denetimi yapıldıTarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "1 Haziran'dan bugüne kadar 7 bin 500'den fazla personelimizle 56 bin gıda denetimi gerçekleştirdik. Bu denetimlerde 608 kişi ve iş yerine 39 milyon 629 bin 334 TL idari para cezası uygulanırken, 3 işletme için savcılığa suç duyurusunda bulunuldu" dedi.
20.06.2024Gündem
Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı “Turnikelendi”
Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı “Turnikelendi”Sunuculuğunu Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı Neler Oluyor Hayatta’nın sürpriz konuğu, yıllar sonra “Turnike” ile ekranlara dönmeye hazırlanan duayen sunucu Mehmet Ali Erbil oldu. Mali, Turnike’nin ilk provasını ise katıldığı programda yaptı.
15.06.2024Magazin
Ezgi Mola yeni hayatını anlattı: Gece hayatını çocuk odasında yaşıyorum
Ezgi Mola yeni hayatını anlattı: Gece hayatını çocuk odasında yaşıyorumİşletmeci Mustafa Aksallı ile 8 Mayıs 2023'te dünyaevine giren, geçtiğimiz kasım ayında oğlu Can'ı kucağına alan Ezgi Mola, haftalar sonra Ajda Pekkan konserinde ortaya çıktı.
13.06.2024Magazin
Serdar Ortaç ile ilgili yeni iddia! 500 bin TL borcu için WhatsApp grubu kurdu
Serdar Ortaç ile ilgili yeni iddia! 500 bin TL borcu için WhatsApp grubu kurduSerdar Ortaç magazin gündeminden düşmüyor. Maddi anlamda büyük sıkıntılar çeken Serdar Ortaç'ın 500 bin TL ödemesi için bir WhatsApp grubu kurduğu öne sürüldü. Ünlü sanatçının, tanıdıklarından 5’er bin TL isteyerek, evine gelecek haczin önüne geçmeye çalıştığı iddia edildi. Çıkan haberlerin ardından Ortaç’tan açıklama geldi.
13.06.2024Magazin
THY'den yurt içi uçuşlarında ücretsiz mesajlaşma hizmeti
THY'den yurt içi uçuşlarında ücretsiz mesajlaşma hizmetiTürk Hava Yolları (THY) yurt içi uçuşlarında da ücretsiz ve sınırsız mesajlaşma imkânı sunan yeni hizmetini duyurdu.
13.06.2024Ekonomi
İş arayan ve işverenleri doğrudan ilgilendiriyor: CV izinsiz paylaşılamaz
İş arayan ve işverenleri doğrudan ilgilendiriyor: CV izinsiz paylaşılamazİş başvurusu için bir holdingin sahibine attığı CV’nin, şikâyetçisi olduğu polis dosyasına girdiğini öğrenen A.E., ‘kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek ve yaymak’ suçundan savcılığa başvurdu. Yerel mahkeme 3 kişi hakkında beraat kararı verdi. Ancak Bölge Adliye Mahkemesi, CV’nin ‘kişisel veri’ olduğunun tartışmasız olduğunu vurgulayarak beraat hükmünü bozdu.
10.06.2024Gündem
TikTok neden açılmıyor? 30 Mayıs Perşembe TikTok çöktü mü?
TikTok neden açılmıyor? 30 Mayıs Perşembe TikTok çöktü mü?TikTok neden açılmıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. 30 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 14:30 itibariyle kullanıcılar TikTok'a erişim sorunu yaşamaya başladı. Tüm dünyada WhatsApp, Instagram, TikTok Discord çöküntü sorunu yaşamaya başladı. Kullanıcılar, "TikTok neden açılmıyor, Tiktok çöktü mü?" sorularına yanıt aramaya başladı.
30.05.2024Gündem
Discord çöktü mü? 30 Mayıs Discord down… WhatsApp, Instagram, Discord çöktü mü, ne zaman gelecek?
Discord çöktü mü? 30 Mayıs Discord down… WhatsApp, Instagram, Discord çöktü mü, ne zaman gelecek?Discord çöktü mü sorusunun yanıtı merak ediliyor. 30 Mayıs Discord, İnstagram, WhatsApp çöktü bilgisi sonrası sosyal medya kullanıcıları harekete geçti. Tüm kullanıcılar internette araştırmalara başladı. Discord down uyarısı alan kullanıcıları, "Discord çöktü mü, discord statüs nedir?" sorusuna yanıt aramaya başladı.
30.05.2024Yaşam
WhatsApp çöktü mü? 30 Mayıs WhatsApp neden çalışmıyor? WhatsApp ve Instagram'a erişim sorunu yaşanıyor
WhatsApp çöktü mü? 30 Mayıs WhatsApp neden çalışmıyor? WhatsApp ve Instagram'a erişim sorunu yaşanıyorWhatsApp çöktü mü sorusunun yanıtı merak ediliyor. Sosyal medya kullanıcılar WhatsApp ve Instagram'a giriş yapmakta zorluk çekiyor. 30 Mayıs WhatsApp erişim sorunu sonrası internette de araştırmalar hız kazandı. Sorunla ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Saat 14:20 itibariyle WhatsApp erişim sorunu yaşanırken Instagram'da da erişim sorunu yaşanmaya başlandı.
30.05.2024Yaşam
Rekabet Kurumu'ndan Google ve META çıkışı: Bizi ikna edene kadar her gün ceza!
Rekabet Kurumu'ndan Google ve META çıkışı: Bizi ikna edene kadar her gün ceza!Google ve META gibi sosyal platformların Rekabet Kurumu'nun cezalarını ödeyip ihlal yapmaya devam ettiği tespit edildi. Verilen cezalardan daha fazla para kazandıkları için bunun caydırıcı olmadığını belirten Rekabet Kurumu Başkan Yardımcısı Ferhat Topkaya "Kılcal damarlarına giriyoruz" çıkışını yaparak, "Yaptırım anlayışını değiştirdik. Cezaların yanı sıra davranışsal ve yapısal tedbirler getirdik" dedi. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu'na sunum yapan Topkaya, Rekabet Kurumu ikna edilinceye kadar söz konusu platformların günlük ceza ödeyeceklerini ve bu cezaların tutarlarından birinin 4.7 milyon TL olduğunun bilgisini verdi.
24.05.2024Gündem
İçerik gazetede reklam dijitalde: Gelirlerin düştüğü bildirildi
İçerik gazetede reklam dijitalde: Gelirlerin düştüğü bildirildiRekabet Kurulu’nun toplantısında dijital platformların, haber yayıncılarının içeriklerini kullanarak gelir elde ederken gazetelerin içeriklerinin daha çok okunduğu ancak reklam gelirlerinin düştüğü bildirildi
24.05.2024Gündem
Whatsapp benden sil geri getirme > Benden sil nasıl geri alınır, Whatsapp benden sil mesajları nasıl getirilir? Benden sil yapılan mesajı geri getirme
Whatsapp benden sil geri getirme > Benden sil nasıl geri alınır, Whatsapp benden sil mesajları nasıl getirilir? Benden sil yapılan mesajı geri getirmeMesajlaşma uygulaması WhatsApp, ‘benden sil’ komutunun artık geri alınabileceğini duyurdu. Peki, > Benden sil nasıl geri alınır, Whatsapp benden sil mesajları nasıl getirilir? İşte Benden sil yapılan mesajı geri getirme
23.05.2024Yaşam
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında müfettiş raporu ortaya çıktı! 9 gün gecikmeli yakala emri
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında müfettiş raporu ortaya çıktı! 9 gün gecikmeli yakala emriAyhan Bora Kaplan suç örgütü davasının gizli tanığı Serdar Sertçelik’in firarı ve ortaya attığı iddialara ilişkin hazırlanan müfettiş raporu ortaya çıktı. Ayağına elektronik kelepçe takılmasına rağmen 27 Kasım’da evinden ayrılan Sertçelik için 5 Aralık’ta sınır kapılarına ‘Yakalayın’ talimatı verildiği ortaya çıktı.
23.05.2024Gündem
Özel okulda  taciz skandalı! 'Bu duruma maruz kalan 13 çocuk varmış'
Özel okulda taciz skandalı! 'Bu duruma maruz kalan 13 çocuk varmış'Çekmeköy'de bulunan özel bir okulda iddiaya göre İngilizce öğretmeni olarak çalışan İran uyruklu bir kişi dersine girdiği birden fazla kız öğrencisine cinsel tacizde bulundu. Gözaltına alınan ve çalışma izni olmadığı belirlenen öğretmen adliyeye sevk edildi.
22.05.2024Gündem
Gazetevatan Gaziantep WhatsApp iletişim hattı açıldı
Gazetevatan Gaziantep WhatsApp iletişim hattı açıldıGaziantep ile ilgili tüm gelişme ve haberleri takip ettiğiniz Gazetevatan Gaziantep'nin WhatsApp iletişim hattı açıldı. Bu numarayı telefonunuza kaydetmeyi unutmayın: 0534 260 84 01
15.05.2024Gaziantep
Toroslar EDAŞ Adana'yı bakım ve yatırımlarıyla aydınlattı! Hız kesmeden sürecek
Toroslar EDAŞ Adana'yı bakım ve yatırımlarıyla aydınlattı! Hız kesmeden sürecekToroslar EDAŞ, Adana'da kesintisiz elektrik dağıtımı çerçevesinde 2024 yılının ilk 3 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürdü.
14.05.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Whatsapp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki whatsapp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.