Çiçek

Çiçek

Son dakika çiçek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çiçek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çiçek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çiçek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çiçek gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.015 çiçek haberi bulunmuştur. Tüm çiçek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Koparmanın cezası 387 bin TL! Ziyaretçiler dokunmaya korkuyorlar..
Koparmanın cezası 387 bin TL! Ziyaretçiler dokunmaya korkuyorlar.. Türkiye'nin 3'üncü büyük ovasına sahip Muş'ta baharla birlikte çiçek açan laleler, ovayı kırmızıya bürüdü. Koparana 387 bin 141 TL ceza kesileceği açıklanan lalelere ziyaretçiler, dokunmaya çekindiklerini belirtiler.
22.04.2024 Gündem
TBMM'de 23 Nisan Milli Egemenlik Konseri düzenlendi
TBMM'de 23 Nisan Milli Egemenlik Konseri düzenlendi Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen 23 Nisan Milli Egemenlik Konserini izledi.
22.04.2024 Gündem
Bayram tatilinin 7 günlük bilançosu: Bakan Yerlikaya İstanbul'da bayram dönüşü için alınacak önlemleri açıkladı
Bayram tatilinin 7 günlük bilançosu: Bakan Yerlikaya İstanbul'da bayram dönüşü için alınacak önlemleri açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 7 gününde toplam 4 bin 370 trafik kazası meydana geldiğini, 55 vatandaşın hayatını kaybettiğini duyurdu.
13.04.2024 Gündem
Bayram tatilinin 7 gününde yollarda 55 kişi hayatını kaybetti
Bayram tatilinin 7 gününde yollarda 55 kişi hayatını kaybetti İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinin 7 gününde 4 bin 370 trafik kazasında 55 kişinin hayatını kaybettiğini, 7 bin 331 kişinin yaralandığını bildirdi.
13.04.2024 Gündem
Depremde ailesini kaybeden acılı babanın sözleri yürek yaktı! Gözyaşlarına boğuldu
Depremde ailesini kaybeden acılı babanın sözleri yürek yaktı! Gözyaşlarına boğuldu Adana'da depremde bütün ailesini kaybeden Fatih Karaca, “Dünya kadar malım olsa ne yazar, bayramda boynuma sarılan bir evladım kalmadı” diyerek gözyaşlarına boğuldu.
10.04.2024 Adana
Süper Lig şampiyonu, TFF 3. Lig’e düştü
Süper Lig şampiyonu, TFF 3. Lig’e düştü TFF 2. Lig Beyaz Grup 34. haftasında Bursaspor, sahasında karşılaştığı 1461 Trabzon'a 2-1 mağlup oldu.
7.04.2024 Futbol
Bu çiçeği koparmanın cezası 244 bin lira
Bu çiçeği koparmanın cezası 244 bin lira Eskişehir'in Odunpazarı ilçesindeki bir evin bahçesinde görülen, koparmanın 244 bin 315 lira TL cezası olan ve halk arasında 'Ağlayan Gelin' adıyla da bilinen nadir çiçek türü ters lale bir vatandaş tarafından fotoğraflandı.
6.04.2024 Gündem
Fenerbahçe U19 oyuncuları kimler? Süper Kupa finalinde Fenerbahçe'nin U19 kadrosunda kimler var?
Fenerbahçe U19 oyuncuları kimler? Süper Kupa finalinde Fenerbahçe'nin U19 kadrosunda kimler var? Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa finali için geri sayım başladı. Uzun süredir kamuoyunu meşgul eden Süper Kupa finali Şanlıurfa'da 7 Nisan 2024 Pazar günü oynanacak. Fenerbahçe'nin finale çıkacağı U19 oyuncuları merak edilip araştırılmya başlandı. Peki Fenerbahçe U19 takımında kimler var?
6.04.2024 Fenerbahçe
Şanlıurfa'da Süper Kupa heyecanı: Biletler tükendi, oteller doldu
Şanlıurfa'da Süper Kupa heyecanı: Biletler tükendi, oteller doldu 7 Nisan'da Galatasaray ve Fenerbahçe, Şanlıurfa'da Süper Kupa için karşı karşıya gelecek. Kentte büyük bir hareketlilik yalanırken uçak biletleri tükendi, oteller doldu. İşte detaylar...
5.04.2024 Fenerbahçe
Amasya'da, Başkan Sevindi mazbatasını aldı
Amasya'da, Başkan Sevindi mazbatasını aldı Amasya Belediye Başkanlığı'na 47 yıl sonra CHP'den seçilen Turgay Sevindi, Adalet Sarayı'nda mazbatasını alıp ardından Amasya Belediyesi'ndeki törenle görevini, MHP'li eski başkan Bayram Çelik'ten devraldı.
3.04.2024 Gündem
Denizdeki görüntü müsilaj sanıldı, gerçek çok farklı çıktı
Denizdeki görüntü müsilaj sanıldı, gerçek çok farklı çıktı Antalya Körfezi'nde su yüzeyinde oluşan polen örtüsünün akıntıyla sahile yaklaşmasından sonra, denizde yüzen ve sarı tabakayı görenler, müsilaj ve kirlilik tedirginliği yaşadı. Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, Güneyden esen rüzgarla polenler kıyıya sürükleniyor. Akıntının karşılaştığı yerlerde yol şeklinde hat çiziyor. Rahatlıkla denize girilebilir dedi.
3.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler İzmir ve ilçelerinde belediye başkanlığı kazanan partiler, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oy kullanan İzmirliler tarafından merak ediliyor. Türkiye yerel yöneticilerini seçti. Milyonlarca seçmen sandık başına giderek oy kullandı. Bu sonuçlara göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'den Cemil Tugay oldu. İzmir ilçe belediye başkanlıklarını hangi partiler ve isimler kazandı? İşte 31 Mart İzmir büyükşehir, ilçe belediye başkanlıklarını kazanan partiler...
2.04.2024 Gündem
Adana'yı narenciye çiçeği kokusu sardı! Karnaval yakında
Adana'yı narenciye çiçeği kokusu sardı! Karnaval yakında Adana'da turunç ve narenciye ağaçları çiçek açıp baharı müjdelerken çiçeklerden yayılan güzel koku hem kent sakinlerini hem de gelen turistleri mest ediyor.
2.04.2024 Adana
Kozan’da tarihi okullarda seçim heyecanı yaşanıyor
Kozan’da tarihi okullarda seçim heyecanı yaşanıyor Adana’nın Kozan ilçesinde asırlık okullarda vatandaşlar oy kullanmaya başladı.
31.03.2024 Gündem
Küçük Ressam Berra Karen'den 1. Kişisel Resim Sergisi
Küçük Ressam Berra Karen'den 1. Kişisel Resim Sergisi Adana'nın Seyhan İlçesine bağlı Hayriye Kemal Kusun İlkokulu 2-A Sınıfı'nın 8 yaşındaki öğrencisi Berra Karen Aktepe, 30 eserden oluşan 1. Kişisel Resim Sergisi'ni eğitim gördüğü okulunda açtı.
25.03.2024 Adana
İstanbul'da Moskova'daki saldırıda ölenler anısına konsolosluk önüne çiçek bırakıldı
İstanbul'da Moskova'daki saldırıda ölenler anısına konsolosluk önüne çiçek bırakıldı Rusya’nın başkenti Moskova'da konser salonuna düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybedenler anısına Rusya'nın İstanbul Başkonsolosluğu önüne çiçek ve oyuncak bırakıldı.
23.03.2024 Gündem
Adana'nın mitolojik hikayeleri birçok yaşatılmaya devam ediyor
Adana'nın mitolojik hikayeleri birçok yaşatılmaya devam ediyor Adana, sahip olduğu coğrafi konum ve kültürel yapısıyla birçok halka ev sahipliği yapan bir şehir olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça zengin bir kültürel altyapıya sahip olan Adana'da birçok efsane ve mitolojik hikaye geçmişten günümüze aktarılmaya devam ediliyor.
24.03.2024 Adana
Adana'dan bilim dünyasına yeni soluk! Endemik bitki keşfedildi
Adana'dan bilim dünyasına yeni soluk! Endemik bitki keşfedildi Adana'da yeni bitki türü keşfedildi. Bitkiye kentin mitolojik adı olan 'Adanus' ismi verildi.
25.03.2024 Adana
Tarımda yapay zeka dönemi! Hastalıklı lale soğanlarını topluyor
Tarımda yapay zeka dönemi! Hastalıklı lale soğanlarını topluyor Dünyanın en büyük lale üreticisi Hollanda, devasa lale tarlalarında yapay zeka robotları kullanmaya başladı.
22.03.2024 Dünya
Hakan Tütüncü mü Muhittin Böcek mi? Antalya yerel seçim sonuçları 2024: Antalya'da secimi kim kazandı? AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti oy oranları
Hakan Tütüncü mü Muhittin Böcek mi? Antalya yerel seçim sonuçları 2024: Antalya'da secimi kim kazandı? AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti oy oranları 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri, arama motorlarında yoğun ilgi görüyor. Seçimde, 34 farklı siyasi partinin yarışacağı, 81 il ve 922 ilçede gerçekleştirilecek oylamaya, toplamda 1 milyon 32 bin 610 genç ilk defa katılacak. Bu seçimde, Antalya gibi önemli illerin sonucu da büyük merak konusu. 31 Mart 2024 tarihinde Antalya'daki yerel seçim sonucu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı'nın kim olduğu, vatandaşlar tarafından büyük bir merakla beklenmektedir. İşte AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti oy oranları ve Antalya yerel seçim sonuçları 2024…
21.03.2024 Gündem
'Arkadaşımız öldürülmüş' diye polisi aradılar, cinayet silahı otomobillerinde çıktı! Şüpheliler tutuklandı
'Arkadaşımız öldürülmüş' diye polisi aradılar, cinayet silahı otomobillerinde çıktı! Şüpheliler tutuklandı Adana'da, kaldığı apartta göğsünden tabancayla vurulan Selahattin Ayan'ın (34) cinayet şüphelisi arkadaşları Şükrü Çiçek (31) ve Hıdır Üzel'in (27), "Arkadaşımız öldürülmüş" diyerek polisi aradığı ortaya çıktı. Ayan'ın öldürüldüğü tabanca, şüphelilerin otomobilinde ele geçirilince gözaltına alınan Çiçek ile Üzel, "Kanlar içinde olduğunu görünce panikleyip, polisi aradık" savunması yaptı. Olay anında odada oldukları güvenlik kamerasından belirlenen şüpheliler, tutuklandı.
19.03.2024 Adana
Küresel ısınma yaban hayatını etkiledi: Ayılar kış uykusuna yatmadı, leylekler erken göç etti
Küresel ısınma yaban hayatını etkiledi: Ayılar kış uykusuna yatmadı, leylekler erken göç etti Çukurova Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Başıbüyük, son yıllarda dünyada artan sıcaklıklarla beraber göçmen kuşların ve diğer canlıların erken göç ettiklerini belirtti.
17.03.2024 Adana
Adana'da hasat ediliyor: Dönüm başı 60 bin lira kazandırıyor
Adana'da hasat ediliyor: Dönüm başı 60 bin lira kazandırıyor Adana'da dönümünde 7-8 bin adet verim alınan gül, tanesi 7,5 liradan satılıyor. İşsiz kadın ve gençlerin istihdam edildiği serada, büyük emekle toplanan güller, çiçek mezadına gönderiliyor.
15.03.2024 Adana
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne?
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne? CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda milyonlarca liralık paranın sayıldığı görüntüler Türkiye gündemine oturdu. Soruşturma başlatılan görüntülere ilişkin dikkat çeken açıklamalar da geliyor.
13.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çiçek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çiçek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.