Çiçek

Çiçek

Son dakika çiçek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çiçek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çiçek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çiçek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çiçek gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.017 çiçek haberi bulunmuştur. Tüm çiçek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Lig'de görev alacak hakemler belli oldu
Süper Lig'de görev alacak hakemler belli olduSüper Lig'de görev alacak hakemler açıklandı. Geçen sezon Süper Lig'de yer alan Abdulkadir Bitigen ile ilgili gelişme yaşandı.
25.07.2024Süper Lig
Yönetmen Yıldırım Yanılmaz huzurevinde hayatını kaybetti!
Yönetmen Yıldırım Yanılmaz huzurevinde hayatını kaybetti!Usta yönetmen ve tiyatro oyuncusu Yıldırım Yanılmaz (78), bir süredir kaldığı Balıkesir Karesi Belediyesi'ne ait huzurevinde yaşamını yitirdi.
17.07.2024Magazin
Çukurova Belediye Başkanı Kozay: Çukurova’mızı çiçek gibi bir kent haline getirip parlatacağız
Çukurova Belediye Başkanı Kozay: Çukurova’mızı çiçek gibi bir kent haline getirip parlatacağızÇukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, temizlik sorununu kalıcı olarak çözmek için Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleriyle birlikte Çukurova’nın sokaklarında ter döküyor. Ekiplerle birlikte yer altı konteynerlerini kapatıp, konteyner yıkama çalışmalarını denetledikten sonra yolları süpüren Başkan Kozay, arazözle sokakları da yıkadı. Kozay, “Çukurova’mızı çiçek gibi bir kent haline getirip parlatacağız” dedi.
11.07.2024Adana
98 yıllık gelenek! Gazi Koşusu Resepsiyonu'na yoğun katılım
98 yıllık gelenek! Gazi Koşusu Resepsiyonu'na yoğun katılımBu 98. kez düzenlenen Gazi Koşusu büyük ilgi gördü. Türkiye Jokey Kulübü'nün yaptığı organizasyonlar tarihi koşunun marka değerine büyük katkı sağlıyor. Yarış öncesinde gerçekleştirilen 98. Gazi Koşusu Resepsiyonu büyük ilgi görürken, geceye yarış camiasının paydaşları ile sanat, spor ve medya dünyasının önde gelen isimleri katıldı.
4.07.2024At Yarışı
Milliyet Executive ile şirketlere özel püf noktalar
Milliyet Executive ile şirketlere özel püf noktalarİş dünyasına dair haberleri ve yenilikleri modern bir perspektifle okurlarıyla buluşturan Milliyet Executive’in 31. sayısı, 5 Temmuz tarihinde raflarda yerini alıyor.
4.07.2024Ekonomi
Görevi devralan Memişoğlu: Koruyucu ve temel sağlık hizmetlerini önceleyeceğiz
Görevi devralan Memişoğlu: Koruyucu ve temel sağlık hizmetlerini önceleyeceğiz Sağlık Bakanlığı görevini Fahrettin Koca'dan devralan Kemal Memişoğlu, "Hem hasta memnuniyeti hem çalışan memnuniyeti önceliklerimizden, bunu daha da geliştirmek istiyoruz. Bunun yanında özellikle hastalanmadan, koruyucu sağlık ve temel sağlık hizmetlerini de önceleyeceğimizi bilmenizi istiyorum." dedi.
2.07.2024Gündem
2 Temmuz Madımak mesajları ve anma sözleri! 2 Temmuz 1993’te ne oldu, Sivas Katliamı'nda ölenlerin isimleri ne?
2 Temmuz Madımak mesajları ve anma sözleri! 2 Temmuz 1993’te ne oldu, Sivas Katliamı'nda ölenlerin isimleri ne?2 Temmuz 1993 Sivas Katliamı mesajları ve Madımak katliamında ölenleri anma sözleri günün anlam ve önemine istinaden bu yıl da en çok sorgulanan konu başlıklarından oldu. Bugün 2 Temmuz Sivas Katliamının 31. yıl dönümü. 1993 yılında 37 kişi Pir Sultan Abdal Kültür Etkinlikleri için geldiği Sivas Madımak Oteli'nde yakılarak öldürüldü. Biz de ölenleri anmak, o gün olanları unutturmamak için “2 Temmuz Sivas Madımak katliamı sözleri ve 2 Temmuz 1993 Sivas katliamı mesajları” derledik.
2.07.2024Gündem
Baş ağrısı, mide bulantısı ve kalp çarpıntısına neden oluyor! Sürekli ve aşırı yaşanıyorsa dikkat, uzmanı uyardı!
Baş ağrısı, mide bulantısı ve kalp çarpıntısına neden oluyor! Sürekli ve aşırı yaşanıyorsa dikkat, uzmanı uyardı!Belirsizlik, gelecek kaygısı, tehdit algısı, olası olumsuz senaryolar… Endişeyi ortaya çıkaran nedenler farklı olsa da yaşam kalitesini büyük ölçüde etkiler. Zaman zaman herkesin yaşadığı duygular arasında yer alan endişenin sürekli ve aşırı olması bir sorun. Psikiyatri Uzmanı Dr. Cemil Çelik “İnsanlar farklı nedenlerle endişe duyabilirler” diyerek endişe duygusuna ve etkilerine yönelik bilgiler verdi.
30.06.2024Yaşam
Ölen evladının hediyesi çiçeğe gözü gibi bakıyorlar! Kaza yapılan yol ölüm saçıyor
Ölen evladının hediyesi çiçeğe gözü gibi bakıyorlar! Kaza yapılan yol ölüm saçıyorAdana'da motosiklet kazasında hayatını kaybeden Ömer'in 10 gün önce annesine hediye ettiği çiçeğe gözü gibi bakan ailesi, evladının öldüğü yolun ölüm saçtığını söyledi.
27.06.2024Adana
Sinan Çetin’e oğlu ve aşk yaşadığı Dilan Çiçek Deniz soruldu, verdiği cevap şaşırttı! ‘Şimdi müsaade var mı?”
Sinan Çetin’e oğlu ve aşk yaşadığı Dilan Çiçek Deniz soruldu, verdiği cevap şaşırttı! ‘Şimdi müsaade var mı?”Sinan Çetin, önceki akşam cep telefonuyla konuşarak Cihangir sokaklarında yürürken görüntülendi. Ünlü Türk film yönetmeni, yapımcı Çetin, muhabirlerin kendisine yönelttiği oğlu Rafael Cemo Çetin ile ilgili sorulara verdiği yanıtla şaşırttı.
26.06.2024Magazin
Evde toz derdini bitiren bitki! NASA tarafından onaylı, temizlik yükünü hafifletiyor
Evde toz derdini bitiren bitki! NASA tarafından onaylı, temizlik yükünü hafifletiyorMevsim geçişleri birçok kişiyi alerjilerle başa çıkmak zorunda bırakırken, bu sorunlar ev içinde de kendini gösterebiliyor. Yaz aylarında açık bırakılan camlar, evin daha hızlı tozlanmasına neden oluyor. Uzmanlar, bu bitkinin evdeki tozları emme özelliğine sahip olduğunu belirtiyor.
19.06.2024Yaşam
Adana'da şehit annesinden yürek yakan sözler! "Bizim gözyaşlarımız zalimlere azap olsun"
Adana'da şehit annesinden yürek yakan sözler! "Bizim gözyaşlarımız zalimlere azap olsun"Adana'da şehit annesi Zeynep Uçar, "Yılanlardan korkmasam gece de oğlumun mezarı başında yatarım" diyerek gözyaşlarına boğuldu.
15.06.2024Adana
Gaziantep'te Kurban Bayramı'ında 700 personel sahada olacak
Gaziantep'te Kurban Bayramı'ında 700 personel sahada olacakGaziantep Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı süresince şehrin düzenini ve temizliğini sağlamak amacıyla geniş kapsamlı bir koordinasyon planı hazırladı. Bu plan kapsamında yaklaşık 700 personel görev yapacak.
15.06.2024Gaziantep
İstanbul Valiliği duyurdu! Ağır tonajlı araçların şehirden çıkışına kısıtlama
İstanbul Valiliği duyurdu! Ağır tonajlı araçların şehirden çıkışına kısıtlamaİstanbul Valiliği, İçişleri Bakanlığı'nın "Kurban Bayramı Trafik Tedbirleri Talimatı" gereğince; ağır tonajlı araçların 14 Haziran 2024 Cuma günü saat 06:00'dan 16 Haziran 2024 Pazar günü saat 05:00'a kadar şehirden çıkışına kısıtlama getirildiğini duyurdu.
13.06.2024Gündem
Yusuf Atala kimdir (oynadığı diziler)? Yaprak Dökümü Ahmet Yusuf Atala kaç yaşında, neden gözaltına alındı, nereli?
Yusuf Atala kimdir (oynadığı diziler)? Yaprak Dökümü Ahmet Yusuf Atala kaç yaşında, neden gözaltına alındı, nereli?Yalova merkezli Adana, Aydın, İstanbul ve Kütahya illerinde eş zamanlı düzenlenen devre mülk dolandırıcılığı operasyonuyla ilgili detaylar ortaya çıkarken, gözaltındaki bir isim dikkat çekti. Operasyonda aralarında firmaların üst düzey yöneticilerinin de olduğu toplam 29 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimler arasında ünlü sinema ve dizi oyuncusu Yusuf Atala’nın da olduğu ortaya çıktı. Peki, Yusuf Atala kimdir, oynadığı diziler ne, kaç yaşında? Yaprak Dökümü Ahmet Yusuf Atala neden gözaltına alındı?
13.06.2024Gündem
Türk polisi deşifre etti! Uyuşturucu baronlarına 'Çiçek' operasyonu
Türk polisi deşifre etti! Uyuşturucu baronlarına 'Çiçek' operasyonuİstanbul'da 20'yi aşkın uyuşturucu baronu yakalandı ve 100 milyar TL'ye el konuldu. Türk eskobarlara düzenlenen operasyonların detayları ve perde arkasını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ canlı yayında anlattı.
13.06.2024Gündem
Kaya Çilingiroğlu yeni aşkıyla görüntülendi! Kızı Zehra’dan 4 yaş küçük
Kaya Çilingiroğlu yeni aşkıyla görüntülendi! Kızı Zehra’dan 4 yaş küçükHülya Avşar ve Feraya Tanyolaç ile evlenip boşanan iki çocuk babası Kaya Çilingiroğlu, geçtiğimiz akşam yeni aşkıyla objektiflere yakalandı. Futbol yorumcusu Çilingiroğlu'nun (60), yeni sevgilisi ise tanıdık çıktı.
11.06.2024Magazin
Dilan Çiçek Deniz ve Rafael Cemo Çetin denizin ortasında aşka geldi
Dilan Çiçek Deniz ve Rafael Cemo Çetin denizin ortasında aşka geldiDilan Çiçek Deniz ve Rafael Cemo Çetin çifti önceki gün Bodrum Torba’da bir otelin plajında görüntülendi.
9.06.2024Magazin
GKV’lilerin ingilizce müzikali büyüledi! Yüksek performans sergilediler
GKV’lilerin ingilizce müzikali büyüledi! Yüksek performans sergiledilerGaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu Tiyatro Kulübü öğrencilerinin “Sayfadan Sahneye” sloganıyla büyük emeklerle hazırladıkları “Prenses ve Bezelye Tanesi adlı oyun İngilizce sahnelendi. Büyük ilgi gören gösterinin ardından yüksek performans gösteren öğrencileri davetliler ayakta alkışlarken GKV Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel oyuncuları ve emeği geçenleri kutlayarak birer çiçek takdim etti.
4.06.2024Gaziantep
Gaziantep Kolej Vakfı’nda Lüküs Hayat müzikali sahnelendi
Gaziantep Kolej Vakfı’nda Lüküs Hayat müzikali sahnelendiTiyatro tarihinin klasikleşen ve sevilen eserlerinden “Lüküs Hayat” müzikali, Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Atatürkçü Düşünce ve Tiyatro Kulübünün öğrencileri tarafından sahnelenerek tiyatro severlerle buluşturuldu.
3.06.2024Gaziantep
Susuz yetişiyor, litresi 1500 lira! Vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor
Susuz yetişiyor, litresi 1500 lira! Vatandaşlar büyük ilgi gösteriyorDoğal şifa kaynaklarından biri olan ve ilk baharın gelmesiyle birlikte şahlanan adaçayları çiçek açmaya başladı. Burdur’da Lavanta Deresi’ne dikilen adaçaylarının çiçek açmasıyla birlikte tarlalar mora büründü. Litresi 1000 ile 1500 TL arasında satışa sürülen adaçaylarına ise ilgi büyük.
26.05.2024Ekonomi
Süper Lig'de son maçlar! VAR hakemleri belli oldu
Süper Lig'de son maçlar! VAR hakemleri belli olduTrendyol Süper Lig’in 38. haftasında bugün şampiyonluk ve küme düşme hattını ilgilendiren karşılaşmaların Video Yardımcı Hakemi (VAR) açıklandı.
26.05.2024Futbol
Ünlü sanatçı Naz Ölçal GKV festivalinde sahne aldı! Ayakta alkışlandı
Ünlü sanatçı Naz Ölçal GKV festivalinde sahne aldı! Ayakta alkışlandıGaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları 60. Yıl Festivali kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Naz Ölçal, seslendirdiği bir birinden güzel parçalarla sevenlerini adeta coşturdu. GKV Özel Okulları mezunu olan Naz Ölçal sanat dünyasında kendi yazdığı parçaları seslendirmesiyle tanıtan ve gençler arasında büyük ilgi gören bir sanatçı olarak festivalin ilk gecesine damgasını vurdu.
27.05.2024Gaziantep
Muğla'da vahşet! Katil itiraf etti, kan donduran detay: Annemin yanışını gülümseyerek izliyordu
Muğla'da vahşet! Katil itiraf etti, kan donduran detay: Annemin yanışını gülümseyerek izliyorduMuğla'nın Menteşe ilçesinde dini nikahla yaşadığı Hanife Yılmaz'ı (36) yakarak öldüren Hasan Bulut'un (45) savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. Bulut ifadesinde, "Üvey çocuklarım ve eşimin arkadaşlarının, olaya üzüldükleri için beni suçlu göstermeye çalıştıklarını düşünüyorum" dedi. Hanife Yılmaz'ın 16 yaşındaki oğlu Halil A. ifadesinde, "Üvey babam anneme 'Seni de evi de yakarım' dedi. Çığlık üzerine kardeşimle bahçeye çıktığımızda annemizi yanar vaziyette gördük. Üvey babam annemin yanışını gülümseyerek izliyordu" ifadelerini kullandı.
25.05.2024Gündem
Toplu arı ölümleri arttı! 'Caydırıcı yaptırımlar uygulanmalı'
Toplu arı ölümleri arttı! 'Caydırıcı yaptırımlar uygulanmalı'Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde yaşanan toplu arı ölümlerinin sebebinin gündüz yapılan zirai ilaçlamalar olduğunu belirten Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Harun Baytekin, arı ölümlerinin gündüz yapılan tarımsal ilaçlamalar olduğunu vurguladı.
22.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çiçek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çiçek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.