24 Kasım

24 Kasım

Son dakika 24 kasım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 24 kasım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 24 kasım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

24 Kasım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 24 kasım gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.922 24 kasım haberi bulunmuştur. Tüm 24 kasım haberleri aşağıda listelenmiştir.
40 bin saat başarıyla tamamlandı! Dünyada sadece iki ülkede bulunuyor
40 bin saat başarıyla tamamlandı! Dünyada sadece iki ülkede bulunuyor Hava Elektronik Sanayi ve Tic. A.Ş. (HAVELSAN) tarafından yerli ve milli imkanlarla üretilen tam uçuş simülatörü, 40 bin saatlik uçuş süresini tamamladı.
25.02.2024 Gündem
“Oyuk Ve Kırık Dökük: Bir Dünya Hâli” Venedik Bienali Türkiye Pavyonu’nda!
“Oyuk Ve Kırık Dökük: Bir Dünya Hâli” Venedik Bienali Türkiye Pavyonu’nda! İKSV'nin koordinasyonunu üstlendiği Venedik Bienali Uluslararası Sanat Sergisi Türkiye Pavyonu bu yıl Gülsün Karamustafa’nın mekâna özel ürettiği eseri "Oyuk ve Kırık Dökük: Bir Dünya Hâli" başlıklı sergisine evsahipliği yapacak.
18.02.2024 Yaşam
Okul çıkışında öğretmenin otomobille çarptığı çöp konteyneri, 4 öğrenciyle 1 veliyi yaraladı
Okul çıkışında öğretmenin otomobille çarptığı çöp konteyneri, 4 öğrenciyle 1 veliyi yaraladı Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde okul çıkışında öğretmenin kullandığı otomobilin çarptığı tekerlekli çöp konteyneri, hareketlenip 4 öğrenci ile 1 veliye çarptı. Yaralanan 5 kişi, hastanede tedaviye alındı.
12.02.2024 Gündem
Büyükçekmece’de bir skandal daha… ‘İnşaat alanında şehitlere ait kemikler var’
Büyükçekmece’de bir skandal daha… ‘İnşaat alanında şehitlere ait kemikler var’ İstanbul'da Büyükçekmece Belediyesi'ne yönelik yapılan operasyonda göz altına alınan 21 kişiden 8'i tutuklanmıştı. Rüşvet operasyonuna konu olan villalarla ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. İnşaat alanında şehitlere ait kemiklerin bulunması üzerine Anıtlar Kurulu belediyeye inşaatı durdurun yazısı gönderdi. Olayla ilgili detayları CNN TÜRK Muhabiri Serdar Er aktardı…
31.01.2024 Gündem
İki kardeşi uyuşturucu parası için öldürmüş
İki kardeşi uyuşturucu parası için öldürmüş Kayseri'de, iki grup arasındaki silahlı kavgada Suriye uyruklu Ahmed (29) ile kardeşi Muhammed Alhalaf'ı (26) öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan ve ifadelerinde cinayeti işlemediğini öne süren Hüseyin El Hammud (20), cezaevinden itirafçı olmak istediğine dair mektup yazdı. Savcılıkça yeniden ifadesi alınan Hammud, olaydan önce Alhalaf’tan kullanmak için 150 TL karşılığında uyuşturucu aldığını ama parasını vermediğini belirterek, “Beni arayıp, '150 TL, bin TL oldu' dedi. Küfretti. 15 dakika sonra da eve 5-6 kişi geldi. Beni dövmeye başladılar. Öldürecekler diye korktum. Tüfek ile 1 el ateş ettim. Ama, korkmadılar. Üzerime gelmeye devam ettiler. 2 el daha ateş ettim. Sonra da korkumdan olay yerinden kaçtım. Daha önce koktuğum için farklı ifade verdim" dedi.
15.01.2024 Gündem
Okul müdürünün aşk zinciri başını yaktı! Soruşturma başlatıldı
Okul müdürünün aşk zinciri başını yaktı! Soruşturma başlatıldı Antalya'da 2016 yılında Aksu ilçesi Pınarlı Cumhuriyet Ortaokulu'nda müdür olan, aynı okuldaki bir kadın öğretmenle ilişki yaşadığı iddialarıyla açılan soruşturma neticesinde görevinden alınarak, başka bir okula öğretmen olarak gönderilen S.Ö., Korkuteli'de bir öğrencinin velisiyle aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme geldi.
12.12.2023 Gündem
Merkez Bankası'nın rezervlerinden yeni rekor
Merkez Bankası'nın rezervlerinden yeni rekor Merkez Bankası'nın rezervleri 136,5 milyar dolardan 140.1 milyar dolara yükseldi. Böylece tüm zamanların rekorları kırılmış oldu.
7.12.2023 Ekonomi
Öz çiftinin 3 şirketine kayyum atandı
Öz çiftinin 3 şirketine kayyum atandı Özlem ve Tayyar Öz çiftine ait 3 şirkete kayyum atandı.
4.12.2023 Gündem
Sosyal medyanın şampiyonlar liginin tüm mal varlıklarına el konuldu
Sosyal medyanın şampiyonlar liginin tüm mal varlıklarına el konuldu Dilan Polat'ın 2019 yılında paylaştığı ve sosyal medyanın 'şampiyonlar ligi' olarak isimlendirdiği fotoğrafta bulunan 12 kişinin tüm mal varlıklarına el konuldu. Mal varlıklarına el konulan isimler Eylül Öztürk Özkan, Feyzanur Başar, İleyda Topal, İlke Elagöz, Kadir Yiğit, Merve Nur Korkut, Muhammed Oğuz Başar, Murat Yiğit, Tolunay Topal, Yasemin Yiğit, Tuğba Demir ve Yavuz Selim Korkut.
1.12.2023 Gündem
MSB: Son bir haftada 49 terörist etkisiz hâle getirildi
MSB: Son bir haftada 49 terörist etkisiz hâle getirildi Milli Savuma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son bir haftada 49 teröristin etkisiz hale getirildiğini söyledi. Aktürk, "Böylece etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1 Ocak’tan itibaren 1976’ya, 24 Temmuz 2015’ten itibaren ise 39 bin 319’a ulaştı" dedi.
30.11.2023 Gündem
Mağazayı kundakladı 4 katlı apartmanı ateşe verdi! Olayın nedeni ortaya çıktı
Mağazayı kundakladı 4 katlı apartmanı ateşe verdi! Olayın nedeni ortaya çıktı İzmir'in Karabağlar ilçesindeki bir cep telefonu mağazasında ve üst katlar ile yanındaki kasap dükkanında da maddi hasara neden olan yangının, kundaklama olduğu belirlenip, 1 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli emniyetteki ifadesinde, iş yeri sahibinin ablasına sarkıntılıkta bulunması nedeniyle olayı gerçekleştirdiğini söyledi.
30.11.2023 Gündem
Gazze'deki 'insani ara' için flaş gelişme! 2 gün uzatıldı
Gazze'deki 'insani ara' için flaş gelişme! 2 gün uzatıldı Katar Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Majed el-Ansari, Gazze Şeridi’ndeki insani aranın 2 gün daha uzatıldığını duyurdu.
27.11.2023 Dünya
Hande Erçel 30 oldu! Düğün gibi doğum günü partisi olay oldu
Hande Erçel 30 oldu! Düğün gibi doğum günü partisi olay oldu Yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı iş insanı Hakan Sabancı ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel, dün 30'uncu yaşına bastı. Erçel, 30'uncu yaşı için 'The Great Gatsby (Muhteşem Gatsby)' temalı bir parti düzenledi. Ünlü oyuncu doğum gününe özel pozlarıyla çok konuşuldu.
27.11.2023 Magazin
Hamas, 15 esiri serbest bıraktı
Hamas, 15 esiri serbest bıraktı Hamas, İsrail ile varılan anlaşmada insani aranın 3’üncü gününde 14 İsrailli ve 3 yabancı uyruklu esiri serbest bıraktı.
26.11.2023 Dünya
O mektup öğretmenleri çok duygulandırdı! 'Özel, önemli ve kıymetli hissettik'
O mektup öğretmenleri çok duygulandırdı! 'Özel, önemli ve kıymetli hissettik' Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in Öğretmenler Günü nedeniyle gönderdiği mektup, öğretmenleri duygulandırdı. Eğitim ailesinin bir milyon 300 bin üyesine yollanan kişiye özel mektup karşısında “sıra dışı bir heyecan” yaşayan öğretmenler, kendilerini özel, önemli ve kıymetli hissettiklerini söyledi.
25.11.2023 Gündem
Samsun'da Geleneksel Türk Okçuluk Türkiye Şampiyonası heyecanı
Samsun'da Geleneksel Türk Okçuluk Türkiye Şampiyonası heyecanı Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu (TGTOF) tarafından düzenlenecek Yıldızlar ve Gençler 100. Yıl Salon Türkiye Şampiyonası 24-26 Kasım 2023 tarihlerinde Samsun’da düzenlenecek. Üç gün sürecek yarışmada; 450 civarında sporcu yarışacak. Sporcular Samsun İlkadım Okçuluk tesislerinde 18 metreye oklarını atarak sıralama ve eleme atışlarını tamamlayacaktır. Müsabakaya yurdun dört bir yanındaki Geleneksel Okçuluk kulüpleri ve ferdi sporcular katılacak.
24.11.2023 Diğer Sporlar
Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı sonuçları açıklandı
Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı sonuçları açıklandı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 19 Kasım Pazar günü gerçekleştirilen Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı'nın sonuçlarının açıklandığını duyurdu.
24.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı: 4 milyon 689 bin emekli de tek seferlik 5 bin lira ödemeden faydalanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı: 4 milyon 689 bin emekli de tek seferlik 5 bin lira ödemeden faydalanacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "100 Yılı İnşa Edenler, 100 Yılı İnşa Edecekler" başlıklı Öğretmenler Günü Programı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Emeklilerimizin yükünü hafifletmek amacıyla 5 bin lira ilave ödeme kararı almıştık. Düzenlemeden yararlanamayan çiftçi ve esnaf emeklerinin de olduğu 4 milyon 689 bin emeklimizin de tek seferlik 5 bin lira ödeme imkânından faydalanmalarını sağlayacağız" dedi.
24.11.2023 Gündem
24 Kasım 2023 On Numara çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da!
24 Kasım 2023 On Numara çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da! On Numara'da bu akşam büyük heyecan yaşanıyor. 24 Kasım 2023 Cuma akşamı saat 20:00'da yapılacak ve birkaç dakika içerisinde sonuçlanacak çekiliş sonrası kazandıran numaralar belli olacak. Peki On Numara çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? Detaylar haberimizde.
24.11.2023 Ekonomi
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ‘vefa’ töreni düzenlendi. Öğretmenlere özverili çalışmaları için çeşitli hediyelerin takdim edildiği törende 2017 yılında Batman’da şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın ile yine aynı yıl Tunceli’de şehit edilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz unutulmadı. Aybüke Öğretmenin şehit edilmeden önce söylediği ve hafızalara kazınan ‘Magusa Limanı’ isimli türkünün yeniden icra edilmesi, duygusal anlar yaşattı.
24.11.2023 Haber
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ‘vefa’ töreni düzenlendi. Öğretmenlere özverili çalışmaları için çeşitli hediyelerin takdim edildiği törende 2017 yılında Batman’da şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın ile yine aynı yıl Tunceli’de şehit edilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz unutulmadı. Aybüke Öğretmenin şehit edilmeden önce söylediği ve hafızalara kazınan ‘Magusa Limanı’ isimli türkünün yeniden icra edilmesi, duygusal anlar yaşattı. Öğretmenlere hediyeleri Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Demirören tarafından takdim edildi.
24.11.2023 Gündem
Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın, mezarı başında anıldı
Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın, mezarı başında anıldı  Batman'ın Kozluk ilçesinde, 2017 yılında PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit olan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın (22), Öğretmenler Günü'nde mezarı başında anıldı.
24.11.2023 Gündem
EN GÜZEL RESİMLİ ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJLARI 2023 || Öğretmenler günü için güzel sözler ile Eşe, arkadaşa, ablaya, anneye, babaya, kardeşe resimli 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı
EN GÜZEL RESİMLİ ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJLARI 2023 || Öğretmenler günü için güzel sözler ile Eşe, arkadaşa, ablaya, anneye, babaya, kardeşe resimli 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı En güzel resimli öğretmenler günü mesajları araştırması başladı. 24 Kasım Öğretmenler Günü, ülkemizin dört bir yanında öğretmenlerin değerli katkılarına vurgu yapan anlam dolu bir gün olarak kutlanıyor. Öğretmenler Günü, bu öğretmen kahramanlara minnettarlık ve teşekkür etme fırsatı sunuyor. Bugün, öğretmenlerimizin ışığında büyüyen nesillerin yarının liderleri olma yolunda attığı adımları coşkuyla selamlıyoruz. Günün anlam ve önemine istinaden eşe, arkadaşa, ablaya, anneye, babaya, kardeşe resimli Öğretmenler Günü mesajı ve sözleri…
24.11.2023 Gündem
Öğretmenler Günü'nde toplu taşıma ücretsiz mi, 24 Kasım otobüsler bedava mı? Bugün metro, metrobüs, marmaray, tramvay ücretsiz mi, öğretmenlere ulaşım indirimli mi?
Öğretmenler Günü'nde toplu taşıma ücretsiz mi, 24 Kasım otobüsler bedava mı? Bugün metro, metrobüs, marmaray, tramvay ücretsiz mi, öğretmenlere ulaşım indirimli mi? 24 Kasım Öğretmenler Günü tüm yurtta kutlanırken 24 Kasım toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığı sorgulanmaya başlandı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başöğretmen kabul edildiği 24 Kasım günü her yıl Öğretmenler Günü olarak kutlanıyor. 2022 yılında 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde İstanbulkart Mobil’de "Dijital Öğretmen Kart" tanımlı olan öğretmenler, toplu taşıma araçlarını ücretsiz bir şekilde kullanmıştı. Peki, bugün otobüsler ücretsiz mi, 24 Kasım toplu taşıma ücretsiz mi? Öğretmenlere otobüs, metrobüs, metro, vapur, marmaray, tramvay bedava mı?
24.11.2023 Gündem
Öğretmene kısa duygusal 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı! Yeni öğretmenlere, atanamayan öğretmenler kısa, öz, duygusal anlamlı öğretmenler günü mesajları ve sözleri
Öğretmene kısa duygusal 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı! Yeni öğretmenlere, atanamayan öğretmenler kısa, öz, duygusal anlamlı öğretmenler günü mesajları ve sözleri Ülkemizin ışığını yakan, yarının liderlerini yetiştiren öğretmenlerimizin değerini bir günle sınırlamak elbette zor, ancak 24 Kasım Öğretmenler Günü, öğretmenlerimize şükran duygularımızı ifade etmek için bir fırsat. Öğretmenler Günü, eğitim camiasının özverili çalışanlarına olan minnettarlığımızı dile getirmek için imkan tanıyor. Biz de onların emek ve gayretlerine layık bir şekilde teşekkür etmek için “24 Kasım Öğretmenler Günü mesajları ve Öğretmenler Gününüz kutlu olsun sözleri” derledik.
24.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

24 Kasım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 24 kasım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.