24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü

Son dakika 24 Kasım Öğretmenler günü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 24 Kasım Öğretmenler günü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 24 Kasım Öğretmenler günü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

24 Kasım Öğretmenler Günü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 24 kasım öğretmenler günü gelişmeleri de dahil olmak üzere 409 24 kasım öğretmenler günü haberi bulunmuştur. Tüm 24 kasım öğretmenler günü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Okul müdürünün aşk zinciri başını yaktı! Soruşturma başlatıldı
Okul müdürünün aşk zinciri başını yaktı! Soruşturma başlatıldı Antalya'da 2016 yılında Aksu ilçesi Pınarlı Cumhuriyet Ortaokulu'nda müdür olan, aynı okuldaki bir kadın öğretmenle ilişki yaşadığı iddialarıyla açılan soruşturma neticesinde görevinden alınarak, başka bir okula öğretmen olarak gönderilen S.Ö., Korkuteli'de bir öğrencinin velisiyle aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme geldi.
12.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı: 4 milyon 689 bin emekli de tek seferlik 5 bin lira ödemeden faydalanacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı: 4 milyon 689 bin emekli de tek seferlik 5 bin lira ödemeden faydalanacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "100 Yılı İnşa Edenler, 100 Yılı İnşa Edecekler" başlıklı Öğretmenler Günü Programı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Emeklilerimizin yükünü hafifletmek amacıyla 5 bin lira ilave ödeme kararı almıştık. Düzenlemeden yararlanamayan çiftçi ve esnaf emeklerinin de olduğu 4 milyon 689 bin emeklimizin de tek seferlik 5 bin lira ödeme imkânından faydalanmalarını sağlayacağız" dedi.
24.11.2023 Gündem
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ‘vefa’ töreni düzenlendi. Öğretmenlere özverili çalışmaları için çeşitli hediyelerin takdim edildiği törende 2017 yılında Batman’da şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın ile yine aynı yıl Tunceli’de şehit edilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz unutulmadı. Aybüke Öğretmenin şehit edilmeden önce söylediği ve hafızalara kazınan ‘Magusa Limanı’ isimli türkünün yeniden icra edilmesi, duygusal anlar yaşattı.
24.11.2023 Haber
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ‘vefa’ töreni düzenlendi. Öğretmenlere özverili çalışmaları için çeşitli hediyelerin takdim edildiği törende 2017 yılında Batman’da şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın ile yine aynı yıl Tunceli’de şehit edilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz unutulmadı. Aybüke Öğretmenin şehit edilmeden önce söylediği ve hafızalara kazınan ‘Magusa Limanı’ isimli türkünün yeniden icra edilmesi, duygusal anlar yaşattı. Öğretmenlere hediyeleri Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Demirören tarafından takdim edildi.
24.11.2023 Gündem
EN GÜZEL RESİMLİ ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJLARI 2023 || Öğretmenler günü için güzel sözler ile Eşe, arkadaşa, ablaya, anneye, babaya, kardeşe resimli 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı
EN GÜZEL RESİMLİ ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJLARI 2023 || Öğretmenler günü için güzel sözler ile Eşe, arkadaşa, ablaya, anneye, babaya, kardeşe resimli 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı En güzel resimli öğretmenler günü mesajları araştırması başladı. 24 Kasım Öğretmenler Günü, ülkemizin dört bir yanında öğretmenlerin değerli katkılarına vurgu yapan anlam dolu bir gün olarak kutlanıyor. Öğretmenler Günü, bu öğretmen kahramanlara minnettarlık ve teşekkür etme fırsatı sunuyor. Bugün, öğretmenlerimizin ışığında büyüyen nesillerin yarının liderleri olma yolunda attığı adımları coşkuyla selamlıyoruz. Günün anlam ve önemine istinaden eşe, arkadaşa, ablaya, anneye, babaya, kardeşe resimli Öğretmenler Günü mesajı ve sözleri…
24.11.2023 Gündem
Öğretmenler Günü'nde toplu taşıma ücretsiz mi, 24 Kasım otobüsler bedava mı? Bugün metro, metrobüs, marmaray, tramvay ücretsiz mi, öğretmenlere ulaşım indirimli mi?
Öğretmenler Günü'nde toplu taşıma ücretsiz mi, 24 Kasım otobüsler bedava mı? Bugün metro, metrobüs, marmaray, tramvay ücretsiz mi, öğretmenlere ulaşım indirimli mi? 24 Kasım Öğretmenler Günü tüm yurtta kutlanırken 24 Kasım toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığı sorgulanmaya başlandı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başöğretmen kabul edildiği 24 Kasım günü her yıl Öğretmenler Günü olarak kutlanıyor. 2022 yılında 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde İstanbulkart Mobil’de "Dijital Öğretmen Kart" tanımlı olan öğretmenler, toplu taşıma araçlarını ücretsiz bir şekilde kullanmıştı. Peki, bugün otobüsler ücretsiz mi, 24 Kasım toplu taşıma ücretsiz mi? Öğretmenlere otobüs, metrobüs, metro, vapur, marmaray, tramvay bedava mı?
24.11.2023 Gündem
Öğretmene kısa duygusal 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı! Yeni öğretmenlere, atanamayan öğretmenler kısa, öz, duygusal anlamlı öğretmenler günü mesajları ve sözleri
Öğretmene kısa duygusal 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı! Yeni öğretmenlere, atanamayan öğretmenler kısa, öz, duygusal anlamlı öğretmenler günü mesajları ve sözleri Ülkemizin ışığını yakan, yarının liderlerini yetiştiren öğretmenlerimizin değerini bir günle sınırlamak elbette zor, ancak 24 Kasım Öğretmenler Günü, öğretmenlerimize şükran duygularımızı ifade etmek için bir fırsat. Öğretmenler Günü, eğitim camiasının özverili çalışanlarına olan minnettarlığımızı dile getirmek için imkan tanıyor. Biz de onların emek ve gayretlerine layık bir şekilde teşekkür etmek için “24 Kasım Öğretmenler Günü mesajları ve Öğretmenler Gününüz kutlu olsun sözleri” derledik.
24.11.2023 Gündem
Sevgiliye anlamlı öğretmenler günü mesajı, güzel sözleri ve notu! Anlamlı, duygusal, aşk sözcüklü sevgiliye 24 Kasım mesajları ve sevgilinin öğretmenler gününü kutlama sözleri
Sevgiliye anlamlı öğretmenler günü mesajı, güzel sözleri ve notu! Anlamlı, duygusal, aşk sözcüklü sevgiliye 24 Kasım mesajları ve sevgilinin öğretmenler gününü kutlama sözleri Öğretmenler günü mesajları ve sözleri, eğitim camiasının en değerli halkası olan 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yoğun bir şekilde araştırılıyor. Toplumun temel taşları nesilleri bilgi ve değerlerle kuşatan öğretmenlerimize duyduğumuz saygı ve minneti gösterme günü olarak biz de sevgilisine en kıymetli yol arkadaşına gönderilmek üzere “Sevgiliye 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajları” derledik. Öğretmenler Günü, sınıfları aydınlatan bu öğretim kahramanlarına adanmış bir gündür ve bu vesileyle onlara teşekkür ederken resimli, kısa, uzun, komik, anlamlı ve duygusal Atatürk temalı Öğretmenler Günü mesajı ve sözlerini bir araya getirdik. İşte sevgiliye öğretmenler günü mesajları…
24.11.2023 Gündem
Bakan Tekin ve öğretmenlerden Anıtkabir'e ziyaret
Bakan Tekin ve öğretmenlerden Anıtkabir'e ziyaret  Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla 81 ilden gelen öğretmenler ve şehit öğretmen yakınlarıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.
24.11.2023 Gündem
Öğretmenler Günü ne zaman ilan edildi, 24 Kasım neden Öğretmenler Günü? Öğretmenler Günü nasıl ortaya çıkmıştır, 24 Kasım nasıl Öğretmenler Günü oldu?
Öğretmenler Günü ne zaman ilan edildi, 24 Kasım neden Öğretmenler Günü? Öğretmenler Günü nasıl ortaya çıkmıştır, 24 Kasım nasıl Öğretmenler Günü oldu? Öğretmenler Günü her yıl 24 Kasım'da kutlanıyor. Öğretmenler Günü, duygu dolu anlar yaşarken, öğrenciler öğretmenler gününe ilişkin araştırma yapmaya başladılar. Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, öğretmenlere armağanı olarak kutlanan bugün nasıl ve ne zaman ortaya çıktığı merak ediliyor. Peki, Öğretmenler Günü ne zaman ilan edildi, 24 Kasım neden Öğretmenler Günü? Öğretmenler Günü nasıl ortaya çıkmıştır, 24 Kasım nasıl Öğretmenler Günü oldu?
24.11.2023 Gündem
24 Kasım anlamlı Öğretmenler Günü mesajları: Fen, Türkçe, Fizik, Matematik öğretmenine Öğretmenler Günü mesajı
24 Kasım anlamlı Öğretmenler Günü mesajları: Fen, Türkçe, Fizik, Matematik öğretmenine Öğretmenler Günü mesajı 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlanıyor. Her zorlukta bizlere sabırla yola devam etmeyi öğreten Öğretmenlerimizi bu kutsal günde minnetle hatırlıyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün başöğretmenlik unvanını aldığı bu önemli günde tüm branşlardan öğretmenlerimize gönderilecek mesajları derledik. Fen, Matematik, Türkçe, Fizik öğretmenlerine gönderilecek en anlamlı, en güzel Öğretmenler günü mesajları haberimizde.
23.11.2023 Yaşam
24 Kasım'da öğretmenlere bir maaş ikramiye var mı, 24 Kasım’da öğretmene ikramiye verilecek mi?
24 Kasım'da öğretmenlere bir maaş ikramiye var mı, 24 Kasım’da öğretmene ikramiye verilecek mi? Öğretmenlere ikramiye var mı, 24 Kasım’da öğretmene ikramiye verilecek mi? Cumhuriyet'in 100. yılına özel emeklilere 5 bin TL ikramiye verildi. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde de öğretmenlere bir maaş ikramiye verilmesi gündeme geldi. Peki, öğretmenlere 24 Kasım’da bir maaş ikramiye verilecek mi? 24 Kasım’da öğretmene ikramiye var mı?
23.11.2023 Gündem
24 Kasım Öğretmenler Günü tatil mi, 24 Kasım'da okullar yarım gün mü? Yarın okul var mı 24 Kasım?
24 Kasım Öğretmenler Günü tatil mi, 24 Kasım'da okullar yarım gün mü? Yarın okul var mı 24 Kasım? 24 Kasım Öğretmenler Günü resmi tatil mi, 24 Kasım’da okullar yarım gün mü, var mı? Öğretmenler gününün yaklaşmasıyla birlikte öğrenciler arama motorlarına yönelerek yarın okulların olup olmadığını araştırmaya başladı. İşte 24 Kasım okullar tatil mi sorusunun yanıtı…
23.11.2023 Gündem
MEBİM 147 öğretmene teşekkür mesajı nasıl gönderilir? MEBİM 147 nedir?
MEBİM 147 öğretmene teşekkür mesajı nasıl gönderilir? MEBİM 147 nedir? MEBİM öğretmene teşekkür mesajı gönderme uygulaması 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde en çok araştırılan konu başlıklarından biri oldu. Öğretmenlerine olan sevgilerini ve minnetlerini iletmek isteyenler, MEBİM öğretmenlere teşekkür mesajı nasıl gönderilir? Sorusuna yanı aranıyor.
23.11.2023 Eğitim
MEB öğretmen teşekkür hattı 2023 << MEB 147 öğretmene teşekkür mesajı nasıl gönderilir? İşte veliden öğretmene teşekkür mesajı…
MEB öğretmen teşekkür hattı 2023 << MEB 147 öğretmene teşekkür mesajı nasıl gönderilir? İşte veliden öğretmene teşekkür mesajı… 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğrenci ve veliler "MEBİM 147" hakkında araştırma yapıyor. MEB iletişim merkezini arayıp teşekkür kaydı oluşturabiliyor. Peki, MEBİM 147 öğretmene teşekkür mesajı nasıl atılır, öğretmene teşekkür mesajı nasıl gönderilir? İşte MEB öğretmen teşekkür hattı 2023…
23.11.2023 Gündem
24 Kasım Öğretmenler Günü için hediye arayanlara: Erkek ve Kadın öğretmenlere Öğretmenler Günü hediye önerileri...
24 Kasım Öğretmenler Günü için hediye arayanlara: Erkek ve Kadın öğretmenlere Öğretmenler Günü hediye önerileri... 24 Kasım Öğretmenler Günü hediye önerileri için araştırmalar hız kazandı. Çocuklara hayat yolunda ilk bilgileri veren, toplumun en büyük mimarları öğretmenleri mutlu etmek isteyenler 24 Kasım Öğretmenler Günü hediye fikirleri için arama motorlarına yoğunlaştı. Bu anlamlı günde erkek ve kadın öğretmenlere alınacak öğretmenler günü hediye önerileri nelerdir? Öğretmenler gününde ne alınır? Biz de Öğretmenler Günü'nde öğretmenlere alınacak hediyeleri araştırdık.
17.11.2023 Yaşam
Okulda öğretmene tekmeli- yumruklu saldırı! 'Allah hiçbir eğitimciye böyle olay yaşatmasın'
Okulda öğretmene tekmeli- yumruklu saldırı! 'Allah hiçbir eğitimciye böyle olay yaşatmasın' Samsun’un Çarşamba ilçesinde beden eğitimi öğretmeni Murat Atay, okul bahçesinde öğrencisinin babası Ferhat Ç. (43) ile ağabeyi E.Ç.’nin (17) tekmeli ve yumruklu saldırısına uğradı. Olay kameraya yansırken, gözaltına alınan baba ve oğlu, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 25 yıllık öğretmen Atay, "Allah hiçbir eğitimciye böyle olay yaşatmasın" dedi.
27.11.2022 Gündem
Ortaokulda öğretmene darp! Öğrencinin babası ve ağabeyi gözaltında
Ortaokulda öğretmene darp! Öğrencinin babası ve ağabeyi gözaltında Samsun'da, ortaokul öğrencisi oğlu B.Ç.'ye (11), beden eğitimi öğretmeni M.A.'nın dün tokat attığını öne süren baba E.Ç. (43), diğer oğlu F.Ç. (17) ile bugün okula geldi. Okulda öğretmene tekme- tokat saldıran baba ve oğlu, gözaltına alındı.
25.11.2022 Yaşam
Bakan Akar, TSK'da görevli öğretmenlerle bir araya geldi
Bakan Akar, TSK'da görevli öğretmenlerle bir araya geldi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, '24 Kasım Öğretmenler Günü' dolayısıyla Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) bünyesinde çeşitli birimlerde görev yapan öğretmenleri kabul etti.
24.11.2022 Siyaset
En güzel öğretmenler günü mesajları ve sözleri! Duygusal, kısa, uzun, anlamlı anneye, babaya, arkadaşa, sevgiliye, kardeşe Öğretmenler günü mesajları 2022
En güzel öğretmenler günü mesajları ve sözleri! Duygusal, kısa, uzun, anlamlı anneye, babaya, arkadaşa, sevgiliye, kardeşe Öğretmenler günü mesajları 2022 Öğretmenler günü mesajları ve sözleri için aramalar arttı. Öğretim hayatımızın en büyük emekçileri öğretmenlerimizin gününü kutlamak isteyenler için kısa, uzun, anlamlı, duygusal seçenekli öğretmenler günü mesajları ve sözleri derledik. İşte anneye, babaya, arkadaşa, sevgiliye, kardeşe 24 Kasım öğretmenler günü mesajları ve sözleri…
24.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan öğretmenlerin beklediği sonucu açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan öğretmenlerin beklediği sonucu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Öğretmenler Günü münasebetiyle Cumhurbaşkanlığı Beştepe Sergi Salonu'nda düzenlenen etkinlikte konuştu. Erdoğan, ''Bizim varlık sebebimiz öğretmenlerimizdir. Teröre kurban verdiğimiz tüm öğretmenlerimizi rahmetle yad ediyorum'' açıklamasında bulundu. Okulları her alanda en modern imkanlarla donatıldığını söyleyen Erdoğan, ''Her yıl olduğu gibi bu yıl da bütçede aslan payını eğitime ayırdık'' ifadelerini kullandı.Erdoğan, Uzman ve Başöğretmen unvanını kazanan öğretmen sayısını da açıkladı.
24.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı.
24.11.2022 Siyaset
Öğretmenlerin içinde olduğu araç kaza yaptı! 3 yaralı
Öğretmenlerin içinde olduğu araç kaza yaptı! 3 yaralı Kayseri'nin Talas ilçesinde, Öğretmenler Günü’nde 2 öğretmenin içinde bulunduğu otomobil, korkulukları yıkıp 5 metre yükseklikten düştü. İstinat duvarı ile cami duvarı arasına sıkışan otomobildeki öğretmenler ile 1 kız çocuğu yaralandı.
24.11.2022 Yaşam
24 Kasım neden öğretmenler günü? 24 Kasım'da ne oldu, Öğretmenler Günü nereden çıktı, günü kim ilan etti?
24 Kasım neden öğretmenler günü? 24 Kasım'da ne oldu, Öğretmenler Günü nereden çıktı, günü kim ilan etti? Öğretmenler Günü neden 24 Kasım’da kutlanıyor, Öğretmenler Günü'nü kim ilan etti? Öğretmenler Günü, 24 Kasım’da kutlanıyor. Öğretmenlik mesleğini icra eden vatandaşlar ve yakınları Öğretmenler Günü’nü 24 Kasım’da kutlarken günün nasıl ve ne zaman ortaya çıktığı da merak ediliyor. Peki, Öğretmenler Günü nereden çıktı, öğretmenler gününü kim ilan etti?
24.11.2022 Eğitim
Öğretmenden, öğretmen olan eski öğrencisine sürpriz kutlama
Öğretmenden, öğretmen olan eski öğrencisine sürpriz kutlama  Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde öğretmenlik yapan Halis Aslan (42), Yeşilova köyünde öğretmen olan eski öğrencisi Yakup Alageyik'e (28), sürpriz yaparak 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı. Ders işlediği sırada öğretmeni Halit Aslan'ı karşısında gören Yakup Alageyik, büyük şaşkınlık yaşadı.
24.11.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 24 kasım öğretmenler günü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.