İnstagram

İnstagram

Son dakika instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 15.653 instagram haberi bulunmuştur. Tüm instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Threads Instagram nedir? Threads Meta nasıl indirilir, Threads özelliği nedir? (Play Store-Google Play Threads indirme)
Threads Instagram nedir? Threads Meta nasıl indirilir, Threads özelliği nedir? (Play Store-Google Play Threads indirme)Threads nedir, Instagram Threads ne demek? Elon Musk'ın Twitter'ına rakip olarak piyasaya sürdüğü Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'ün Threads uygulaması, kullanıma girdi. Uygulamada ilk 4 saat içerisinde 5 milyondan fazla kişi hesap açtı. Hesap açanlar arasında, Shakira gibi ünlü isimlerin yanı sıra; HBO, Netflix ve NPR gibi markalar da vardı. Uygulamanın arayüzü Twitter'a benzetildi. Peki, Threadas nedir? Threadas uygulamasına nasıl giriliyor, Threads'e nasıl kayıt olunur? Instagram Threads ne demek?
26.07.2024Ekonomi
Paris 2024 Olimpiyatları öncesi Ayça Aykaç'tan Filenin Sultanları'na mesaj!
Paris 2024 Olimpiyatları öncesi Ayça Aykaç'tan Filenin Sultanları'na mesaj!Paris 2024 Olimpiyatları'nda madalya için mücadele verecek olan Filenin Sultanları'nda kadroda yer almayan Ayça Aykaç, sosyal medyadan takım arkadaşlarına başarı diledi.
21.07.2024Şampiy10
Serel Yereli babasının mezarını ziyaret etti! Paylaştığı pozlar tepki çekti
Serel Yereli babasının mezarını ziyaret etti! Paylaştığı pozlar tepki çektiInstagram sayfasından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan Serel Yereli, sevgilisi Oğul Avcı ile birlikte babası Serdar Yereli'nin mezarını ziyaret etti. Ziyaret anlarını "Kocam, babamla tanıştı" mesajıyla” paylaşan isim sosyal medyada büyük bir tepki aldı.
20.07.2024Magazin
Instagram süper like ne demek? Instagram Süperlike özelliği ne zaman gelecek?
Instagram süper like ne demek? Instagram Süperlike özelliği ne zaman gelecek?YouTube ve Tinder'daki 'süper' hikayelere geliyor. Günde sadece bir hikayeye 'süper like' atılabilecek. Peki, Instagram süper like ne demek?
19.07.2024Gündem
Pınar Deniz imaj değiştirdi! 'Tatil kafası'
Pınar Deniz imaj değiştirdi! 'Tatil kafası'Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çiftinin aşkı doludizgin devam ederken ünlü oyuncu imaj değişikliğiyle gündeme geldi. Tatil kafası notuyla Instagram sayfasından yeni halini paylaştı.
13.07.2024Magazin
Marul Kafa’nın annesi öldü mü, Mehmet Yıldırım’ın (Marul Kafa) annesi neden öldü? Cenaze töreni bilgileri
Marul Kafa’nın annesi öldü mü, Mehmet Yıldırım’ın (Marul Kafa) annesi neden öldü? Cenaze töreni bilgileriTikTok ve Instagram'da ürettiği içeriklerle fenomen haline gelen ve 1.2 milyon takipçi sayısına ulaşan 'Marul Kafa' lakaplı Mehmet Yıldırım’ın annesi hayatını kaybetti. Peki, Mehmet Yıldırım’ın (Marul Kafa) annesi neden öldü?
5.07.2024Gündem
Türkiye'ye dünya sıralamasında müjde! Avusturya maçı sonrası değişti, işte yeni sıramız
Türkiye'ye dünya sıralamasında müjde! Avusturya maçı sonrası değişti, işte yeni sıramızTürkiye A Millî Futbol Takımı, Leipzig'de Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek EURO 2024'te çeyrek finale yükseldi. 16 yıl sonra bu başarıyı tekrarlayan Türkiye, dünya sıralamasında önemli bir yükseliş yaptı. İşte detaylar...
3.07.2024Fenerbahçe
İnternet neden çekmiyor 2 Temmuz 2024? Bugün internet neden yavaş, internette sorun mu var 2 Temmuz 2024?
İnternet neden çekmiyor 2 Temmuz 2024? Bugün internet neden yavaş, internette sorun mu var 2 Temmuz 2024?İnternette sorun mu var, internet neden yavaş? Soruları 2 Temmuz 2024 günüyle beraber sorgulanmaya başlandı. Whatsapp, Facebook, Instagram gibi sosyal medya platformları ve belirli internet sitelerine erişimin sağlanamıyor ya da internet hızında oldukça yavaş. Peki, 2 Temmuz internet neden çekmiyor, internette sorun var mı?
2.07.2024Gündem
Wilfried Zaha'yı görenler inanamadı! Sarıyer'de tek başına antrenman yaptı
Wilfried Zaha'yı görenler inanamadı! Sarıyer'de tek başına antrenman yaptıGalatasaray'ın Fildişi Sahilli oyuncusu, 2024-25 sezonuna şimdiden start verdi. Zaha'nın Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı Stadı'nda antrenman yapması şaşırttı.
26.06.2024Galatasaray
30 Haziran 2024 Gazi Koşusu nerede, Gazi Koşusu 2024 bilet fiyatları ne kadar? Gazi Koşusu kayıtları 2024
30 Haziran 2024 Gazi Koşusu nerede, Gazi Koşusu 2024 bilet fiyatları ne kadar? Gazi Koşusu kayıtları 2024Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından bu yana düzenlenen Türk at yarışçılığında önemli yeri olan Gazi Koşusu'nun 98'ncisi 30 Haziran Pazar günü yapılacak.
25.06.2024Gündem
Çağla Şikel itiraf etmişti, Emre Altuğ paylaştı! El ele yürüdüğü anları paylaştı
Çağla Şikel itiraf etmişti, Emre Altuğ paylaştı! El ele yürüdüğü anları paylaştıŞarkıcı Emre Altuğ, 2008-2015 yılları arasında evi kaldığı manken Çağla Şıkel ile ilişkisinden dünyaya gelen büyük oğlu Kuzey'in (15 ) romantik anlarını Instagram hesabından paylaştı.
22.06.2024Magazin
Serdar Ortaç'ın TikTok hesabı kapatıldı! Canlı yayında alkol kullandı
Serdar Ortaç'ın TikTok hesabı kapatıldı! Canlı yayında alkol kullandıSerdar Ortaç’ın TikTok hesabı kapatıldı. TikTok hesabında açtığı canlı yayınlarda alkol ve sigara kullanan ve birçok kez küfürlü konuşan ünlü popçu bu karara isyan etti.
22.06.2024Magazin
98. Gazi Koşusu ne zaman 2024, Gazi Koşusu 2024 bilet fiyatları ne kadar? Gazi koşusunda koşacak atlar ve jokeyleri 2024 belli oldu mu?
98. Gazi Koşusu ne zaman 2024, Gazi Koşusu 2024 bilet fiyatları ne kadar? Gazi koşusunda koşacak atlar ve jokeyleri 2024 belli oldu mu?Gazi Koşusu heyecanı giderek artıyor! Türkiye genelinde binlerce vatandaşın ilgiyle takip edeceği Gazi Koşusu'nda iddialı isimler yarışacak. Bu yıl 98'incisi düzenlenecek olan Gazi Koşusu'nda birçok yarış da izleyicilerle buluşacak. Peki, 98. Gazi Koşusu ne zaman 2024, Gazi Koşusu 2024 bilet fiyatları ne kadar? Gazi koşusunda koşacak atlar ve jokeyleri 2024 belli oldu mu?
21.06.2024Gündem
Mazlum Çimen doğum gününü hastanede geçirdi... 'Bir kriz, bir stent...'
Mazlum Çimen doğum gününü hastanede geçirdi... 'Bir kriz, bir stent...'Besteci, keman sanatçısı, balet ve oyuncu Mazlum Çimen, doğum gününü hastanede geçirdi.
21.06.2024Magazin
Genç kızlara müstehcen sorular soran ünlü fenomen tutuklandı! "Suç olduğunu bilmiyordum"
Genç kızlara müstehcen sorular soran ünlü fenomen tutuklandı! "Suç olduğunu bilmiyordum"Instagram'da Cekaxs rumuzunu kullanan Azerbaycan uyruklu Javid Alakbarov, genç kızlara sorduğu müstehcen sorularla tepki çekti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturması kapsamında gözaltına alınan Cekaxs'ın savunması pes dedirtti.
17.06.2024Gündem
Simge teknede sere serpe güneşlendi! Hayranları kayıtsız kalamadı: Yine yaktın ortalığı
Simge teknede sere serpe güneşlendi! Hayranları kayıtsız kalamadı: Yine yaktın ortalığıKonser maratonuna kısa bir mola veren Simge Sağın, bayram tatilinde soluğu Ege sahillerinde aldı. Deniz ve güneşin tadını çıkaran popçu, kısa sürede yorum yağmuruna tutuldu.
17.06.2024Magazin
Can Yaman instagram hesabını sildi: Kariyerini tehlikeye atabilir
Can Yaman instagram hesabını sildi: Kariyerini tehlikeye atabilir'İnadına Aşk', 'Bay Yanlış', 'Erkenci Kuş', 'Dolunay' gibi dizilerde boy gösteren oyuncu Can Yaman'dan beklenmedik bir hamle geldi. Sosyal medyada 11 milyon takipçisi olan ünlü oyuncu, Instagram hesabını gözünü kırpmadan sildi.
13.06.2024Magazin
Bahçeli'nin yüzüğündeki yazı sosyal medyada gündem oldu
Bahçeli'nin yüzüğündeki yazı sosyal medyada gündem olduMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından, üzerinde 'Allah bana yeter' yazılı yüzüğü parmağındayken çekilen fotoğrafı paylaştı.
11.06.2024Gündem
Şeyma Subaşı'nın Göcek tatili yorum yağmuruna tutuldu! 'Kınamaya nereden başlayalım, başımıza gelsin'
Şeyma Subaşı'nın Göcek tatili yorum yağmuruna tutuldu! 'Kınamaya nereden başlayalım, başımıza gelsin'Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, kızı Melisa ile birlikte Göcek'e gitti. Tatil pozlarını Instagram sayfasından paylaşan ünlü isme, beğeni ve yorum yağdı.
11.06.2024Magazin
Mezun öğrenciler için karne görüşü ve mezuniyet sözleri | İlkokul, ortaokul, liseden mezun olan arkadaşa, kardeşe, sevgiliye sözler ve mezun olacak öğrenciler için karne görüşü
Mezun öğrenciler için karne görüşü ve mezuniyet sözleri | İlkokul, ortaokul, liseden mezun olan arkadaşa, kardeşe, sevgiliye sözler ve mezun olacak öğrenciler için karne görüşüUzun çabaların ardından diploma alma zamanı geldi. Hayatın yeni bir aşamasına geçiş başlıyor.. Bu dönemde birçok kişi, duygularını ifade edebilmek için mezuniyet sırasında söylenebilecek anlamlı sözler ve Instagram'da paylaşılacak mesajlar arayışına girer. Biz de paylaşmalık mezun öğrenciler için karne görüşü ve mezuniyet sözleri derledik. İşte ilkokul, ortaokul, liseden mezun olan arkadaşa, kardeşe, sevgiliye sözler ve mezun olacak öğrenciler için karne görüşü…
7.06.2024Gündem
Fenerbahçe ile anlaşan Mourinho'dan bomba paylaşım
Fenerbahçe ile anlaşan Mourinho'dan bomba paylaşımFenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı iddia edilen Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, sosya medya hesabından bir paylaşım yaptım. Mourinho'nun paylaştığı görselde bavul ve çantaların yer aldığı görüldü.
31.05.2024Fenerbahçe
Ailevi Akdeniz Ateşi (FMF atağı) nedir, nasıl olur, FMF atağının belirtileri nelerdir? FMF atağı tedavisi nasıl?
Ailevi Akdeniz Ateşi (FMF atağı) nedir, nasıl olur, FMF atağının belirtileri nelerdir? FMF atağı tedavisi nasıl?Oyuncu Tuba Ünsal, FMF atağı nedeniyle hastaneye kaldırıldığını duyurarak, “Hayatımın en zor gecesiydi” dedi. TRT’de yayınlanan ‘Mehmed Fetihler Sultanı’ adlı dizide oynayan Ünsal, hastalığı nedeniyle sete gidemediğini belirtti. Peki, Ailevi Akdeniz Ateşi (FMF atağı) nedir, nasıl olur, FMF atağının belirtileri nelerdir? FMF atağı tedavisi nasıl?
31.05.2024Yaşam
Instagram hesaplarınızı onaylayın uyarısı nedir, Facebook hesaplarınızı onaylayın ne demek? Instagram Facebook hesaplarınızı onaylayın sorunu çözümü
Instagram hesaplarınızı onaylayın uyarısı nedir, Facebook hesaplarınızı onaylayın ne demek? Instagram Facebook hesaplarınızı onaylayın sorunu çözümüInstagram ve Facebook kullanıcısı hesaplarına giriş yaptıklarında "Hesaplarınızı onaylayın. Bölgendeki yasaların bir parçası olarak hesaplar merkezinde bulunan Facebook ve Instagram hesaplarındaki kişisel verilerini kullanmamızı onaylaman gerekecek" uyarısıyla karşılaştı. Uyasıyla karşılaşanlar Instagram ve Facebook hesaplarınızı onaylayın uyarısı nedir, ne demek? Sorularına yanıt aramaya başladı.
31.05.2024Gündem
İnternette sorun mu var, internet çöktü mü, neden yavaş? Türkiye internet erişim sorunu
İnternette sorun mu var, internet çöktü mü, neden yavaş? Türkiye internet erişim sorunuİnternet kullanıcıları Türkiye genelinde internete erişimde sorunu yaşıyor. Instagram, WhasApp, Facebook kullanıcıları internet çöktü mü, sorularına yanıt ararken İnternette sorun mu var, internet neden yavaş? Diye arama motorlarına yöneldi.
30.05.2024Gündem
TikTok neden açılmıyor? 30 Mayıs Perşembe TikTok çöktü mü?
TikTok neden açılmıyor? 30 Mayıs Perşembe TikTok çöktü mü?TikTok neden açılmıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. 30 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 14:30 itibariyle kullanıcılar TikTok'a erişim sorunu yaşamaya başladı. Tüm dünyada WhatsApp, Instagram, TikTok Discord çöküntü sorunu yaşamaya başladı. Kullanıcılar, "TikTok neden açılmıyor, Tiktok çöktü mü?" sorularına yanıt aramaya başladı.
30.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.