Engin Özkoç

Engin Özkoç

Son dakika Engin Özkoç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Engin Özkoç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Engin Özkoç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Engin Özkoç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan engin özkoç gelişmeleri de dahil olmak üzere 230 engin özkoç haberi bulunmuştur. Tüm engin özkoç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu iddiası: Partideki yolsuzluklar ortaya çıkacağı için gitmiyor
Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu iddiası: Partideki yolsuzluklar ortaya çıkacağı için gitmiyor CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç hakkında dikkat çeken iddialarda bulundu. Özkoç'un, belediye başkanı seçildiğinde kendisini aradığını söyleyen Tanju Özcan, "‘Asansör kontrolü işlerini şu firmaya vermenizi istiyoruz’ dedi." ifadelerini kullandı. Ayrıca Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partideki yolsuzluklar ortaya çıkacağı için genel başkanlık koltuğunu bırakmadığını iddia etti.
4.09.2023 Gündem
CHP'de ortalık karıştı! Kılıçdaroğlu'na çok sert "troll akıl" tepkisi
CHP'de ortalık karıştı! Kılıçdaroğlu'na çok sert "troll akıl" tepkisi CHP'de tartışmalar sürüyor. CHP'de en kritik Parti Meclisi toplantısı sert tartışmalara, sert eleştirilere sahne oldu. Saatler süren toplantının perde arkasında yaşananlar, içeride söylenenler sızmaya devam ediyor. Peki o tartışılan Zoom toplantısı ile ilgili Kılıçdaroğlu mu eleştirildi, yoksa Kılıçdaroğlu mu eleştirdi? İşte detaylar...
24.07.2023 Gündem
CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'na 'sağcı' danışman krizi!
CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'na 'sağcı' danışman krizi! Değişim tartışmalarının gündemde oladuğu Cumhuriyet Halk Partisi'nde Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olarak açıklamalar yapan eski Zafer Partili Gökşen Anıl Ulukuş son olarak Abdullah Çatlı açıklamaları ile gündeme gelmişti. Gökşen Anıl Ulukuş'la ilgili CHP Genel Merkezi'nden danışman olmadığı yönünde açıklama yapıldı. Ulukuş da o açıklamaya "Genel Başkan'a, danışmanların görevden alınması sonrası 'danışman mıyım' diye sordum. 'Sen devam et' yanıtını verdi" ifadelerini kullandı.
7.07.2023 Gündem
İkinci tur için liderlerin yeni hamleleri neler olacak? İşte detaylar...
İkinci tur için liderlerin yeni hamleleri neler olacak? İşte detaylar... İkinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçiminde ittifakların izleyeceği strateji merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, meydanlarda Millet İttifakı ile HDP iş birliğini anlatıp, demokrasi ve istikrar vurgusu yapacak. Kılıçdaroğlu’nun ise seçimde ipi göğüsleyebilmesi için diğer adaylardan oy alabilmesinin yanı sıra, ilk turda Emek ve Özgürlük İttifakı’ndan aldığı desteği de en azından koruması gerekiyor.
16.05.2023 Gündem
CHP'li Erkek: Seçim sonuçları kesinleşene kadar görevimizin başındayız
CHP'li Erkek: Seçim sonuçları kesinleşene kadar görevimizin başındayız CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, "Yurt dışı oylarının sayımı ATO'da devam ediyor ve bu işlem daha da zaman alacak gibi duruyor. Buradan ayrıldıktan sonra da ATO'yu ziyaret edeceğiz. Orada da milletvekillerimiz, sandık görevlilerimiz ve müşahitlerimiz görev yapıyorlar. Seçim sonuçları kesinleşene kadar CHP ve Millet İttifakı olarak görevimizin başındayız" dedi.
15.05.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun adaylık başvurusu YSK'ya sunuldu
Kılıçdaroğlu'nun adaylık başvurusu YSK'ya sunuldu CHP Grup Başkanvekilleri ile Millet İttifakı’nı oluşturan partilerin temsilcileri, Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığı için YSK'ya başvurdu.
22.03.2023 Gündem
CHP'li Özel: Seçim konusunda karar almada genel başkanımız yetkilendirildi
CHP'li Özel: Seçim konusunda karar almada genel başkanımız yetkilendirildi CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, "CHP TBMM grubu olarak 26 Şubat 2023 saat 10.00'da olağanüstü gerçekleştirdiğimiz toplantımızda Cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda bundan sonraki bütün süreçlerde grubumuz adına karar alma konusunda oy birliğiyle Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu yetkilendirilmiştir" dedi.
26.02.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Haftaya belediyelerin terör örgütlerine nasıl peşkeş çekildiğini açıklayacağım
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Haftaya belediyelerin terör örgütlerine nasıl peşkeş çekildiğini açıklayacağım İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Komisyonda milletvekillerinin bütçeye ilişkin görüş bildirildiği esnada söz alan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un eleştirileri üzerine Bakan Soylu, Terör Soruşturmaları (Belediyeler) yazılı kırmızı bir defter alıp havaya kaldırarak “Önümüzdeki hafta basın toplantısı ile açıkladığımda sizin söylediğinizin nasıl yalan olduğunu, belediyelerin terör örgütlerine nasıl peşkeş çekildiğini söylerim. Bütün belgeleri ile beraber Mersin Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Adana Seyhan Belediyesi, Ataşehir Belediyesi olmak üzere bütün belediyelerle ilgili terör örgütlerine neler yapıldığını göstereceğim” dedi.
18.11.2022 Siyaset
TBMM Genel Kurulu'nda, İstanbul'daki terör saldırısı kınandı
TBMM Genel Kurulu'nda, İstanbul'daki terör saldırısı kınandı TBMM Genel Kurulu'nda grubu bulunan tüm partilerin grup başkanvekilleri İstanbul'da meydana gelen terör saldırısını kınadı.
15.11.2022 Gündem
CHP'li Özkoç'a, Erdoğan'a hakaretten 30 bin lira tazminat cezası
CHP'li Özkoç'a, Erdoğan'a hakaretten 30 bin lira tazminat cezası CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'kişilik haklarına saldırıda bulunduğu' gerekçesiyle 30 bin lira manevi tazminat cezasına çarptırıldı.
10.11.2022 Siyaset
Bakan Soylu, İzmir'de deprem haberini aldıktan sonra yaşadıklarını anlattı
Bakan Soylu, İzmir'de deprem haberini aldıktan sonra yaşadıklarını anlattı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir'de deprem olduğu haberini aldıktan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğanı saat 03.45-03.50 gibi aradığını belirterek, Kendileri, 'Giderseniz iyi olur' dedi. 'Milletimiz, çocuklar ürkmüştür. Bu vesileyle orada devletin bulunmasında fayda vardır' dedi. Biz de, 1 saat içerisinde oraya intikal ettik dedi.
4.11.2022 Gündem
CHP başörtüsü teklifi nedir? TBMM'ye sunuldu! CHP başörtüsü yasak teklifi hangi maddeleri içeriyor?
CHP başörtüsü teklifi nedir? TBMM'ye sunuldu! CHP başörtüsü yasak teklifi hangi maddeleri içeriyor? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla bugün TBMM'ye başörtüsü ile ilgili yasa teklifi sunacaklarını açıklamıştı. Başörtüsü ile ilgili 3 maddelik yasa teklifi CHP tarafından TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Peki, CHP başörtüsü teklifi maddeleri nelerdir? İşte CHP başörtüsü yasak teklifi…
4.10.2022 Siyaset
CHP, başörtüsüyle ilgili kanun teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu
CHP, başörtüsüyle ilgili kanun teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 'Başörtüsü' kanun teklifi TBMM’ye sunuldu.
4.10.2022 Siyaset
34 milletvekili hakkında 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı
34 milletvekili hakkında 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın da aralarında bulunduğu 65 dokunulmazlık dosyası, Meclis'e ulaştı.
3.10.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: İktidar, muhalefet demeden kucaklayacağız
Kılıçdaroğlu: İktidar, muhalefet demeden kucaklayacağız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde iktidar, muhalefet demeden kucaklayacaklarını belirterek, “Keşke burada Elazığ’ı yöneten yöneticiler de olsaydı. Çünkü Elazığ’a hizmet bu. Baskıdan ve korkudan gelemiyorlar. Bıktık artık. Bu ülke hepimizin, bayrak hepimizin. Gençler lütfen umutsuzluğa kapılmayın, demokrasiyi getirecek olan sizlersiniz” dedi. 
20.09.2022 Siyaset
Kadınlara ve sağlıkçılara şiddetin önlenmesi teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda
Kadınlara ve sağlıkçılara şiddetin önlenmesi teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda TBMM Genel Kurulu'nda, kadınlara ve sağlık çalışanlarına yönelik şiddeti önlemeyi amaçlayan, 'Türk Ceza Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmeleri başladı. 
10.05.2022 Gündem
MHP'li Yılık: CHP bir nevi HDP'nin şubesi olmuştur
MHP'li Yılık: CHP bir nevi HDP'nin şubesi olmuştur MHP Genel Başkan Yardımcısı Pelin Yılık, partisinin 'Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları'nın Muğla'nın Bodrum ilçesi ayağında konuştu. Yılık, "CHP, bir nevi HDP'nin şubesi olmuştur. CHP, terör örgütü üyelerini savunur hale gelmiş, cenazelerinde de milletvekilleri boy gösterir olmuştur" dedi. 
26.02.2022 Siyaset
İstanbul'da toplu ulaşım araçlarında yoğunluk
İstanbul'da toplu ulaşım araçlarında yoğunluk İstanbul'da iş çıkış saatlerinde kar yağışı nedeniyle toplu ulaşım araçlarında aşırı yoğunluk oluştu. Öte yandan metro seferleri saat 02.00'ye kadar uzatıldı
24.01.2022 Gündem
İzmir'de vapur seferleri iptal edildi!
İzmir'de vapur seferleri iptal edildi! İzmir’de, olumsuz hava koşulları nedeniyle yolcu vapuru ve arabalı vapur seferlerinin iptal edildiği duyuruldu.
24.01.2022 Gündem
24 Ocak 2022 koronavirüs tablosu belli oldu! İşte aşı haritası ve yeni vaka sayısı
24 Ocak 2022 koronavirüs tablosu belli oldu! İşte aşı haritası ve yeni vaka sayısı Sağlık Bakanlığı, 'Günlük Kovid- 19 Tablosu' verilerini açıkladı. Son 24 saatte yapılan 401 bin 636 testte 67 bin 23 vaka tespit edildi. 156 kişi hayatını kaybederken, 78 bin 362 kişinin de tedavisi ve karantinası sona erdi. Bakan Koca yaptığı açıklamada aşı çağrısı yaparak, "Omicron varyantı salgının son bulmasının umudu olabilir." dedi.
24.01.2022 Gündem
Türkiye'den Burkina Faso açıklaması: Haberleri derin endişe ile karşılıyoruz
Türkiye'den Burkina Faso açıklaması: Haberleri derin endişe ile karşılıyoruz Dışişleri Bakanlığı, “Burkina Faso’da darbe girişiminde bulunulduğuna ve Cumhurbaşkanı Roch Marc Christian Kabore’nin alıkonulduğuna ilişkin haberleri derin endişe ile karşılıyoruz” açıklamasını yaptı.
24.01.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.
24.01.2022 Gündem
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan suç duyurusu
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan suç duyurusu AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nca, Sedef Kabaş ile aynı programda konuk olan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulunuldu.
24.01.2022 Siyaset
CHP Grup Başkan Vekili Özkoç Erdoğan'a tazminat ödeyecek
CHP Grup Başkan Vekili Özkoç Erdoğan'a tazminat ödeyecek CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kişilik hakkını ihlal ettiği gerekçesiyle açılan tazminat davasında, Ankara 35'nci Asliye Hukuk Mahkemesi, Özkoç'un 50 bin TL manevi tazminat ödemesine hükmetti.
20.01.2022 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten net mesaj: Devlet buna müsaade etmez!
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten net mesaj: Devlet buna müsaade etmez! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik AK Parti MYK toplantısı devam ederken açıklamalarda bulundu. Çelik, Kazakistan ile ilgili; "Durumu çok yakından takip ediyoruz. Şartlar ne olursa olsun Kazakistan'ın yanındayız" dedi. Çelik, HDP'li vekil Güzel'in teröristle olan fotoğrafına ilişkin ise "Meclis imkanları terör propagandasına dönüştürüldü. Kendisine saygısı olan bir devlet buna müsaade etmez" açıklamasında bulundu.
10.01.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Engin Özkoç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki engin özkoç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.