Emzirme

Emzirme

Son dakika emzirme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emzirme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emzirme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emzirme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emzirme gelişmeleri de dahil olmak üzere 791 emzirme haberi bulunmuştur. Tüm emzirme haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD’deki iki eyaletteki ineklerde kuş gribi tespit edildi
ABD’deki iki eyaletteki ineklerde kuş gribi tespit edildi ABD’li yetkililer dün yaptıkları açıklamada, Teksas ve Kansas’taki ineklerden elde edilen süte yapılan testlerde kuş gribinin pozitif çıktığını açıkladı. Yetkililer, kuş gribinin pozitif çıktığı ineklerin karantina altına alınarak iki ila üç hafta içerisinde iyleştiğini belirtti.
27.03.2024 Dünya
Adana'da sağlıkçılardan 'Beyaz Yürüyüş'; Parkinson hastası emekli doktor bir kilometre en önde yürüdü!
Adana'da sağlıkçılardan 'Beyaz Yürüyüş'; Parkinson hastası emekli doktor bir kilometre en önde yürüdü! Adana'da çok sayıda sağlık çalışanı, 14 Mart Tıp Bayramı'nda şiddetsiz, güvenli, güvenceli, demokratik bir yaşam talebi ile 'Beyaz Yürüyüş' düzenledi. Parkinson hastalığı nedeniyle 11 yıl önce çocuk cerrahlığını bırakan Dr. Saadettin Güney (59) de Adana Tabip Odası'nın flaması ile 1 kilometre yürüyerek meslektaşlarına destek verdi.
14.03.2024 Adana
Uzmanından Ramazanda ilaç kullanımını ihmal etmeyin uyarısı geldi
Uzmanından Ramazanda ilaç kullanımını ihmal etmeyin uyarısı geldi Hasta ve aşırı yaşlıların Ramazan ayında ilaçlarını aksatmamaları gerektiğini söyleyen Prof. Dr. Turgay Çelik, hasta ve yaşlı kişilerin Ramazanda ilaç kullanmamasının hastalıkların alevlenmesine veya yeni hastalıkların tetiklenmesine, tedavinin durmasına, hastalıkların tekrar başlamasına yol açabileceğini ifade etti.
11.03.2024 Sağlık
Hamileler oruç tutabilir mi? Hamileyken oruç tutmamak kefaret gerektirir mi, kaç aylık hamileyken oruç tutulur, yeni hamile kadın oruç tutabilir mi?
Hamileler oruç tutabilir mi? Hamileyken oruç tutmamak kefaret gerektirir mi, kaç aylık hamileyken oruç tutulur, yeni hamile kadın oruç tutabilir mi? Üç ayların son ayı olan ve Onbir Ayın Sultanı olarak adlandırılan Ramazan ayı bu yıl 11 Mart’ta başlıyor. Buna göre; 2024 Ramazan ayı 11 Mart 2024 Pazartesi günü idrak edilecek. İlk oruç için sahura 10 Mart'ı 11 Mart'a bağlayan gece kalkılacak. Ramazan ayı için geri sayım başlarken, oruç ile ilgili sorular da başladı. Peki, Hamileler oruç tutabilir mi? Hamile oruç fidyesi ne kadar?
8.03.2024 Dini Bilgiler
Bakır İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Bakır Barındıran Gıdalar Listesi...
Bakır İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Bakır Barındıran Gıdalar Listesi... Bakır, vücut sağlığını korumak için ihtiyaç duyulan bir mineraldir. Kemik, bağ dokusu, kırmızı kan hücreleri ve önemli enzimlerin oluşması için vücut tarafından bakıra ihtiyaç duyulur.
5.01.2024 Sağlık
Bit Nasıl Geçer? Bit Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Bit Nasıl Geçer? Bit Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Bit kan emen parazit bir böcektir ve bulaşıcı olduğundan insandan insana bulaşabilir. Genellikle saç ve kafa bölgesinde olan bit kaşıntıya neden olur. 
28.12.2023 Sağlık
Brokoli Kaç Kalori? Brokoli Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Brokoli Kaç Kalori? Brokoli Besin Değerleri Ve Kalorisi... Brokoli daha çok kış ayında tüketilen bir sebzedir. Bir porsiyon brokoli 39 kalori, bir kase brokoli ise 26 kaloridir.
16.12.2023 Sağlık
Uzman isimden HIV uyarısı
Uzman isimden HIV uyarısı HIV virüsü nedeniyle 2022 yılında dünya genelinde 630 bin kişi hayatını kaybettiğini söyleyen Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Kıvanç Şerefhanoğlu, “Ülkemizde HIV pozitif birey sayısı giderek artıyor. Şimdiye kadar tespit edilen toplam vaka sayısı 39 bin 437. Sadece son 10 ayda bin 728 yeni vaka tespit edildi" dedi.
1.12.2023 Sağlık
Damar Otu Nedir? Damar Otu Faydaları Nelerdir?
Damar Otu Nedir? Damar Otu Faydaları Nelerdir? Damar otu, çok uzun zamandır öksürük ve kabız gibi rahatsızlıklarda kullanılır. Özellikle Amerika, Asya ve Avrupa'da 4000 yıldır olduğu düşünülmektedir. 
8.07.2023 Sağlık
Çoban Çökerten Otu Nedir? Çoban Çökerten Otu Faydaları Nelerdir?
Çoban Çökerten Otu Nedir? Çoban Çökerten Otu Faydaları Nelerdir? Botanikteki ismi Tribulus terrestis olarak da ifade edilen çoban çökerten otu yaban kimyonu ailesindendir. Doğada kendi kendine yetişen çoban çökerten otu toprağa yatay bir şekilde büyür.
7.07.2023 Sağlık
Ökse Otu Nedir? Ökse Otu Faydaları Nelerdir?
Ökse Otu Nedir? Ökse Otu Faydaları Nelerdir? Uğur bitkisi olarak da bilinen ökse otu, her yılbaşı döneminde yeniden gündeme gelir ve binlerce yıldır birçok tıbbi özelliği nedeniyle de kullanılmaktadır. Ökse otu toprakta yetişmeyen bir bitkidir. Bir kökü yoktur ve bunun yerine özsuyu emdiği diğer ağaçların kabuğuna yapışır. Ökse otunun kanıtlanmış pek çok faydası bulunmaktadır.
4.07.2023 Sağlık
Sabır Taşı Nasıl Kullanılır? Sabır Taşı Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Sabır Taşı Nasıl Kullanılır? Sabır Taşı Kullanırken Yapılması Gerekenler... Sabır taşı şeklinde de bilinen ve içinde antrokınon türevleri bulunan uçucu yağlar olan ağızda güzel olmayan ekşi bir tat bırakan özel bir taş türüdür. Anneler sabır taşını daha çok çocuk emzirme dönemlerinin uzamasına bağlı olarak da sütten kesmek için sıkça kullanır.
2.07.2023 Sağlık
Sarı Kantaron Yağı Nasıl Kullanılır? Sarı Kantaron Yağı Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Sarı Kantaron Yağı Nasıl Kullanılır? Sarı Kantaron Yağı Kullanırken Yapılması Gerekenler... Bitkisel yağlar genellikle sağlık için gerekli faydaları sağlamaktadır. Sarı kantaron yağı da yaraları iyileştirmesi beklenen ve en çok kullanılan yağlar arasında gösterilmektedir. 
23.06.2023 Sağlık
Sirim Otu Nedir? Sirim Otu Faydaları Nelerdir?
Sirim Otu Nedir? Sirim Otu Faydaları Nelerdir? C vitamini açısından zengin olan sirim otu daha çok bahar ve yaz aylarında tüketilir. Kokusu soğan ve sarımsak gibi olsa da görüntüsü oldukça güzeldir. 
22.06.2023 Sağlık
Sirken Otu Nedir? Sirken Otu Faydaları Nelerdir?
Sirken Otu Nedir? Sirken Otu Faydaları Nelerdir? Sirken otu çoğu kişi tarafından bilinmeyen bir bitki çeşididir. Çevremizde görülen bir bitki olsa da adı bilinmeyebilir. Halk arasında yabani ıspanak şeklinde adlandırılır ve pek çok hastalığın tedavisinde büyük bir rol üstlenir. 
22.06.2023 Sağlık
Çalışanlara dev destek! Birçok kalemde destek ödemeleri hesaba yatacak
Çalışanlara dev destek! Birçok kalemde destek ödemeleri hesaba yatacak Çalışan milyonlarca vatandaş için güzel haber geldi. Kadın çalışanlar için ek ödeme kalemleri tek tek aktarıldı. Hem çalışmak hem çocuğuyla ilgilenmek isteyen kadınlara uzaktan kısmi çalışma imkânları artırılacak. Emzirme parasından gece çalışmaya kadar birçok konuda sunulan haklar güçlendirilecek. İşte milyonlarca kadın çalışanı ilgilendiren detaylar...
Emekli aylığına, memur maaşına, asgari ücrete zam geliyor! Maaş artışı yüzde 35'i bulacak
Emekli aylığına, memur maaşına, asgari ücrete zam geliyor! Maaş artışı yüzde 35'i bulacak Emekliye, memura ve asgari ücretliye zam müjdesi! Emekli, memur, asgari ücretli milyonlarca vatandaş için son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca emekli, memur, asgari ücretli, kamu işçisi Temmuz'da zamlı maaş, aylık alacak. İkramiyeler, sosyal destekler, kısa çalışma, işsizlik ödeneği, emzirme yardımı da artacak. Kesin zam oranı 3 Temmuz'da netleşecek. Yaklaşık 15 milyon emeklinin geliri artarken, 7500 lira üzerinde aylık alanlara refah payı da verilecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin emekliye refah payında yeni uygulamanın ayrıntılarına ilişkin ipuçları verdi. İşte emekli aylığı, memur maaşı ve asgari ücretlinin maaşında yapılacak artışlarla refah payı katkısı dahil gerçekleşecek maaş zammı oranları...
1.05.2023 Emekli
Depremzede bebekler için sütanne aranıyor
Depremzede bebekler için sütanne aranıyor Kahramanmaraş merkezli depremlerde ailesini kaybederek refakatsiz kalan bebeklere sütannelik için mekanizması oluşturuldu. Bakanlık bakımında bulunan 21 depremzede bebek için ilk resmi başvuru yapıldı.
30.04.2023 Gündem
Emine Erdoğan, Hatay'da depremzedelerle bir araya geldi
Emine Erdoğan, Hatay'da depremzedelerle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Hatay'da depremzedelerle bir araya geldi.
24.03.2023 Gündem
Oruç tutmayan teravih namazı kılabilir mi? Ramazan orucunu tutamayan kişi teravih namazı kılabilir mi?
Oruç tutmayan teravih namazı kılabilir mi? Ramazan orucunu tutamayan kişi teravih namazı kılabilir mi? Müslümanlar ramazanı karşılamaya hazırlanırken camilerde tervih namazları kılınacak. Ramazanda çeşitli nedenlerde oruçlarını tutamayacak ise Oruç tutmayan teravih namazı kılabilir mi? Ramazan orucunu tutamayan kişi teravih namazı kılabilir mi? sorularına yanıt arıyor.
21.03.2023 Ramazan
Cildinizi nemli tutmak için temizleyicilere dikkat! Işıltılı bir cilt için 3 altın öneri
Cildinizi nemli tutmak için temizleyicilere dikkat! Işıltılı bir cilt için 3 altın öneri Cilt bakımında nemlendiricilerin önemi büyüktür. Ancak bunun öncesinde temizlenmiş bir cilt ilk adımdır. Parafen ve SLS içermeyen cilt temizleyicileriyle başlayacağınız cilt bakımında dikkat etmeniz gereken adımları Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu açıkladı.
16.03.2023 Sağlık
Depremzede bebeklere süt anne oldu! Örnek ünlü
Depremzede bebeklere süt anne oldu! Örnek ünlü Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, oyuncu Burcu Kara’nın 1 yaşındaki depremzede bebeğe sütanne olmasını memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, "Sütannelik yapmak isteyen vatandaşlar en yakın bakanlık kuruluşuna müracaat edebilir" dedi.
16.03.2023 Magazin
SGK 2023'te ödemeye başladı! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandıklılar yararlanıyor, tek seferde 8.240 TL
SGK 2023'te ödemeye başladı! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandıklılar yararlanıyor, tek seferde 8.240 TL Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından 2023 yılında ödeniyor. SSK, Bağkur ve Emekli Sandıklılar yararlanıyor. Tek seferde 8.240 TL ödeme yapılıyor. Çalışanların statüsüne göre değişen ödemeler evlenme, cenaze ve emzirme ödeneğini kapsıyor. Ölüm halinde yapılan ödeme farkı 3 kata kadar çıkıyor. Emekli Sandığına mensup emekli memurlar ve emekli olacak kişilerin ölümü halinde yakınlarına 8.240 TL ödeme yapılıyor.
3.03.2023 Emekli
Birinin sizden hoşlandığını kolaylıkla anlayabilirsiniz! Çoğu kişinin bilmediği detay: Göz bebekleri...
Birinin sizden hoşlandığını kolaylıkla anlayabilirsiniz! Çoğu kişinin bilmediği detay: Göz bebekleri... Birinden hoşlandığımız zaman genellikle hormonlarımız bizi ele verebiliyor, kontrol hormonlara geçiyor. Karşınızdaki insanın duygularını anlamak için hormon seviyelerinin etkilerine bakmak yeterli. Mesela hızlanmış kalp atışı ellerin terlemesine neden olabiliyor. İşte aşkın kimyasını öğrenerek duyguları anlayabilirsiniz.
6.01.2023 Yaşam
Yasak aşk sonrası doğan bebeği için kayıp ilanı vermişti! Gerçek şok etti
Yasak aşk sonrası doğan bebeği için kayıp ilanı vermişti! Gerçek şok etti Ordu'un Altınordu ilçesinde 2 günlük kız bebeğini fındık bahçesine gömdüğünü itiraf eden Bilge Çapa'nın (26), mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı. 'Kasten öldürme' suçundan tutuklanan Çapa, ifadesinde, "12 Eylül'de doğan bebeğimi emzirdiğim sırada uyuyakalmışım. Sabah uyandığımda bebeğin üstünde yattığımı fark ettim. Baktığımda nefes almıyordu ve hareketsiz yatıyordu. O panikle bebeği evimin çatısına sakladım. 6 Ekim'de bebeği çatıdan alarak, evimizin arkasındaki fındık bahçesine gömdüm" dedi.
9.10.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Emzirme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emzirme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.