Fidye

Fidye

Son dakika fidye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fidye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fidye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fidye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fidye gelişmeleri de dahil olmak üzere 961 fidye haberi bulunmuştur. Tüm fidye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Genç futbolcu fidye için kaçırıldı, ailesi ölüsünü buldu
Genç futbolcu fidye için kaçırıldı, ailesi ölüsünü buldu Güney Afrika Ligi ekiplerinden Kaizer Chiefs'in savunma oyuncusu Luke Fleurs, fidye için kaçırıldı ve trajik bir şekilde vurularak hayatını kaybetti.
5.04.2024 Futbol
Hamileler oruç tutabilir mi? Hamileyken oruç tutmamak kefaret gerektirir mi, kaç aylık hamileyken oruç tutulur, yeni hamile kadın oruç tutabilir mi?
Hamileler oruç tutabilir mi? Hamileyken oruç tutmamak kefaret gerektirir mi, kaç aylık hamileyken oruç tutulur, yeni hamile kadın oruç tutabilir mi? Üç ayların son ayı olan ve Onbir Ayın Sultanı olarak adlandırılan Ramazan ayı bu yıl 11 Mart’ta başlıyor. Buna göre; 2024 Ramazan ayı 11 Mart 2024 Pazartesi günü idrak edilecek. İlk oruç için sahura 10 Mart'ı 11 Mart'a bağlayan gece kalkılacak. Ramazan ayı için geri sayım başlarken, oruç ile ilgili sorular da başladı. Peki, Hamileler oruç tutabilir mi? Hamile oruç fidyesi ne kadar?
8.03.2024 Dini Bilgiler
Sadece Ramazan ayında verilen vacip olan sadaka nedir? Sadece Ramazan ayında verilen sadaka çeşidi hangisidir?
Sadece Ramazan ayında verilen vacip olan sadaka nedir? Sadece Ramazan ayında verilen sadaka çeşidi hangisidir? Ramazan ayında verilen sadaka ne, sadece ramazan ayında verilen sadaka hangisidir? Ramazan ayının başlamasına az bir süre kala, Müslümanlar’ın ibadetleri arasında yer alan Sadaka-i Fıtır için yapılan araştırmalar da arttı. İslam dinine göre, Ramazan Bayramı'nın birinci günü tan yerinin ağarmasıyla birlikte vacip olan Sadaka-i Fıtır, Ramazan ayı içinde de verilebiliyor.
7.03.2024 Ramazan
Karısı iki ayda ikinci kez kaçırılıp fidye istendi
Karısı iki ayda ikinci kez kaçırılıp fidye istendi Adana’da 4 ay önce evlenen adam, eşinin 2 kere kaçırıldığını, ilk kaçırıldığında 20 bin dolar fidye ödeyip geri aldığını şimdi de 25 bin dolar fidye istediklerini söyledi. Eşi kaçırılan Salih İsmail, "Şimdi nasıl ödeyeceğim bilmiyorum. Eşimi özledim" dedi.
21.02.2024 Gündem
Dünyanın en büyük siber suç organizasyonu, çok uluslu görev gücü tarafından çökertildi
Dünyanın en büyük siber suç organizasyonu, çok uluslu görev gücü tarafından çökertildi İngiltere Ulusal Suç Ajansı (NCA), FBI ve Europol ile birlikte kişi ve kurumların görsel ve verilerini çalarak şantaj yapan dünyanın en büyük siber suç organizasyonu Lockbit’i operasyonla çökertti.
20.02.2024 Dünya
Balıkesir ve Tekirdağ'da suç örgütleri çökertildi
Balıkesir ve Tekirdağ'da suç örgütleri çökertildi Düzenlenen “Kafes-38” operasyonuyla Balıkesir ve Tekirdağ'da 2 organize suç örgütü çökertildi. Toplam 16 şüpheli yakalandı.
10.02.2024 Gündem
Anydesk hacklendi mi? Uzaktan kontrol yazılımı AnyDesk'e ne oldu?
Anydesk hacklendi mi? Uzaktan kontrol yazılımı AnyDesk'e ne oldu? AnyDesk hacklendi mi? Sorusu, internet üzerinde birçok kullanıcı tarafından araştırılıyor. AnyDesk yaptığı açıklamada AnyDesk hacklendi mi? Sorusuna yanıt verdi
9.02.2024 Gündem
2024 fitre bedeli belli oldu! Diyanet duyurdu
2024 fitre bedeli belli oldu! Diyanet duyurdu Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu, 2024 yılı fitre bedelinin 130 TL olarak belirlendiğini duyurdu.
8.02.2024 Gündem
Dolandırıcıların yeni yöntemi 'kardeşime eş arıyorum' tuzağı
Dolandırıcıların yeni yöntemi 'kardeşime eş arıyorum' tuzağı Dolandırıcılar her gün farklı yöntem geliştirerek tuzak kuruyor. Son günlerde dolandırıcılar attıkları mesajlarla abla, abi veya kız kardeşlerine eş aradıklarını söylüyorlar. Verilen numara mesaj atanlar ya da linki tıklayanlar tuzağa düşüyor. Sosyal medyada çok kişi bu tuzağa düştüğünü belirtiyor. Uyarıda bulunan Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ali Murat Kırık, "İstenen amaç; tehdit, şantaj ve korkuyla para sızdırmaktır. Böyle bir durumla karşı karşıya kaldığınızda bu hesabı engellemek ve hiçbir şekilde yazışma yapmamak son derece önemlidir. Zira para verseniz de bundan kurtuluşunuz yoktur" dedi.
29.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan önemli açıklama: Fiyat istikrarını sağlayacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan önemli açıklama: Fiyat istikrarını sağlayacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ''Hep birlikte bir taraftan depremin yaralarını saracağız, diğer taraftan fiyat istikrarımızı sağlayacağız. Büyümemizi, istihdamımızı devam ettirerek kalıcı bir şekilde sosyal refahımızı artırmaya devam edeceğiz" dedi.
29.09.2023 Ekonomi
66 bin liradan başlayan telefonlar için izdiham oluştu! Helikopter ile mağazaya indi
66 bin liradan başlayan telefonlar için izdiham oluştu! Helikopter ile mağazaya indi Ünlü cep telefonu markasının yeni modeli, Karaköy sahilde bulunan bir alışveriş merkezine helikopterle getirilerek satışa sunuldu. Kadıköy’de ise cep telefonunun yeni modelini almak isteyen vatandaşlar mağaza önünde sırada bekledi. Ünlü markanın son çıkardığı modelin fiyatı GB seçeneğine göre 66 bin liradan başlayıp 93 bin liraya kadar çıkıyor.
29.09.2023 Yaşam
İstanbul'da 26 milyon liralık fidye operasyonu! Nefes kesen anlar
İstanbul'da 26 milyon liralık fidye operasyonu! Nefes kesen anlar Beykoz'da kamuflaj giysileri giyerek kendilerini MİT elemanı olarak tanıtan 4 şüpheli, iş adamı S.B. ile yanındaki emekli polis İ.B.'yi kaçırarak darbetti. Kaçırdıkları şüphelilerin ailesinden 26 milyon lira fidye istemeye hazırlanan 4 kişi, 8 saat içinde yakalandı. Kaçırılan S.B. ile İ.B. elleri bağlanmış başlarına siyah torba geçirilmiş olarak kurtarıldı. Şüphelilerin mağdurların otomobilinin önünü keserek onları kaçırdıkları anlar bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
29.09.2023 Yaşam
Sosyal medyadan gelen linke tıkladı, hayatının şokunu yaşadı!
Sosyal medyadan gelen linke tıkladı, hayatının şokunu yaşadı! Son zamanlarda dolandırıcılık haberlerinin artmasıyla birçok kişi büyük mağduriyet yaşadı. Tekirdağ'da sosyal medya hesabı Facebook'tan gelen bir linke tıklayan şahıs, açılan siteye bilgilerini girince 34 bin TL parasını kaptırdı.
26.07.2023 Gündem
Cesedi parçalanmış halde derin dondurucuda bulunmuştu! Muhammet Nuh Kasadar'ın babası ilk kez konuştu
Cesedi parçalanmış halde derin dondurucuda bulunmuştu! Muhammet Nuh Kasadar'ın babası ilk kez konuştu İstanbul Bayrampaşa'da derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü. Geçen salı ortadan kaybolan 19 yaşındaki Muhammed Nuh Kasadar’ın cesedi, parçalanmış halde Bayrampaşa’daki bir dairede derin dondurucuda bulundu. Gözaltına alındıktan sonra cinayeti itiraf eden ve detayları anlatan katil Hakan Ö.’nın ifadeleri ise kan dondurdu. Son yolculuğuna uğurlanan Muhammet Nuh Kasadar’ın babası gazeteci Mustafa Kasadar, sözleri kahretti.
14.07.2023 Gündem
Derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü! Kan donduran detaylar ortaya çıktı...
Derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü! Kan donduran detaylar ortaya çıktı... İstanbul Bayrampaşa'da derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü. Geçen salı ortadan kaybolan 19 yaşındaki Muhammed Nuh Kasadar’ın cesedi, parçalanmış halde Bayrampaşa’daki bir dairede derin dondurucuda bulundu. Katil Hakan Ö. “Boğarak öldürdüm, cesedi parçalayıp kokmaması için derin dondurucuya koydum” diye itirafta bulundu.
13.07.2023 Gündem
ABD-Meksika sınırında kartel dehşeti! Göçmenler kabusu anlattı
ABD-Meksika sınırında kartel dehşeti! Göçmenler kabusu anlattı ABD'ye girebilmek için kartellerin eline düşen göçmenlerin yaşadığı dehşet Teksas sınır kenti yakınlarında çalışan bir sığınma gönüllüsü tarafından ortaya çıkarıldı.
23.05.2023 Dünya
ABD, Rus bilgisayar korsanının başına 10 milyon dolar ödül koydu
ABD, Rus bilgisayar korsanının başına 10 milyon dolar ödül koydu ABD, Rus bilgisayar korsanı Mikhail Pavlovich Matveev hakkında tutuklanmasını sağlayacak herhangi bir bilgi paylaşımında bulunana 10 milyon dolar ödül vereceğini duyurdu.
17.05.2023 Dünya
Polislikten istifa etti, yeni mesleği şaşkına çevirdi:
Polislikten istifa etti, yeni mesleği şaşkına çevirdi: Kayseri Adem Korkmaz (37), 15 yıldır yaptığı polislik görevinden geçen yıl istifa ederek sosyal medya fenomeni oldu. Sosyal medyada 650 bin takipçiye ulaşan ve klip çıkaran Korkmaz, "Müziğe olan ilgim polislik yaparken de vardı. Hiçbir zaman müziği bırakmadım. Sosyal medya platformlarına gitar çaldığım videolar yükledim. Popüler olduğumda emniyetin önünden geçiyordum, 'Arkadaşlar ben istifa ediyorum' dedim. İstifa etmem 5 dakika sürdü" dedi.
11.05.2023 Yaşam
Kapıcı, fidye için sitedeki ailenin çocuğunu kaçırıp öldürdü! Mersin'de vahşet
Kapıcı, fidye için sitedeki ailenin çocuğunu kaçırıp öldürdü! Mersin'de vahşet Mersin'de görev yaptığı sitedeki ailenin 12 yaşındaki çocuğunu kaçırarak 400 bin Euro fidye isteyen kapıcı, istediğini alamayınca çocuğu öldürdü. Olayla ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı.
10.05.2023 Yaşam
Tahta kaşıkla istismara ve işkenceye uğradı! Öğrencinin itirafı, üyesi olduğu çeteyi çökertti
Tahta kaşıkla istismara ve işkenceye uğradı! Öğrencinin itirafı, üyesi olduğu çeteyi çökertti Zonguldak'ta, yabancı uyruklu üniversite öğrencisi A.S.K. (24), dahil olduğu uyuşturucu çetesine ait silahı düşürüp polise yakalatınca, çetenin, tahta kaşıkla cinsel istismarına ve işkenceye uğradı. Uyuşturucu çetesinden kurtulan A.S.K. polise sığındı. 8 çete üyesi yakalanıp adliyeye sevk edildi.
5.05.2023 Gündem
Maide Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Maide Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne?
Maide Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Maide Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Medine döneminde inen Maide Suresi, 120 âyettir. Sûre, adını 112. ve 114. âyetlerde yer alan “mâide” (sofra) kelimesinden almıştır. Sûrede başlıca; verilen sözlerin yerine getirilmesi, İsrailoğullarının sözlerinde durmamaları, Hıristiyanların yanlış inançları, dünyaya düşkünlükleri ve yolsuzlukları, müslümanlar için bazı talimat, uyarı ve dinî hükümler konu edilmektedir. Peki, Maide Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Maide suresi ne anlatıyor? Maide ne demek? Maide Sûresi kaç âyet? İşte Maide Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
4.05.2023 Sureler
Bakara suresi oruç ile ilgili ayetler nelerdir? Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali
Bakara suresi oruç ile ilgili ayetler nelerdir? Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali Kuran-ı Kerimde yer alan oruç ayetleri farklı farklı sureler içinde geçer. Oruç ayetlerinden bazıları da Bakara Suresinde bulunur. Kuran-ı Kerimde yer alan en uzun sure olan Bakara Suresinin bazı ayetlerini okumak çok faziletlidir. Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri ile Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali…
4.05.2023 Sureler
Kızının katillerini tek tek avladı, polisler bile şaşırdı! En sonunda yaşadığı ise ülkeyi ayağa kaldırdı
Kızının katillerini tek tek avladı, polisler bile şaşırdı! En sonunda yaşadığı ise ülkeyi ayağa kaldırdı Meksika’da yaşayan Miriam Rodriguez, kızının ortadan kaybolmasıyla birlikte onu kaçıran kartel üyelerinin peşine düştü. Tek başına kılık değiştirerek ve sahte kimlik kullanarak onu kaçıranları bulmak için yıllarca süren bir göreve çıktı. Polisleri bile şaşırtan bir bilgi havuzu oluşturan acılı anne, kızını kaçıran suçluları tek tek avladı. Miriam’ın anneler gününde yaşadıkları ise tüm ülkeyi ayağa kaldırdı.
28.04.2023 Dünya
İstanbul'un göbeğinde akılalmaz tuzak! İş insanını kelepçeleyip kaçırdılar
İstanbul'un göbeğinde akılalmaz tuzak! İş insanını kelepçeleyip kaçırdılar Beyoğlu'da sahte polis üniforması giyen 4 gaspçı, Lübnanlı iş insanının evinde ağzına silah dayayarak kasasındaki 30 bin dolarını gasp etti. Adamı darp da eden gaspçılar, plastik kelepçe takıp silah zoruyla onu araca bindirip kaçırdı. Sahte polisler adamın eşinden istedikleri fidyeyi almaya gelince Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Nefes kesen anlar kameralara yansıdı.
14.04.2023 Gündem
Kripto dolandırıcısını kaçırıp işkence ettiler! Yatırımcıları 29 milyon dolar dolandırdı
Kripto dolandırıcısını kaçırıp işkence ettiler! Yatırımcıları 29 milyon dolar dolandırdı 24 yaşındaki kripto yatırımcısı Aiden Pleterski iflasın eşiğinde. Yatırımcılardan 29 milyon dolar çaldığı iddia edilen Pleterski'nin kaçırıldığı ve fidye için işkence gördüğü ortaya çıktı.
26.03.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Fidye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fidye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.