Emniyet Müdürleri

Emniyet Müdürleri

Son dakika emniyet müdürleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emniyet müdürleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emniyet müdürleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emniyet Müdürleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emniyet müdürleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 986 emniyet müdürleri haberi bulunmuştur. Tüm emniyet müdürleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yerlikaya: Tüm çalışmalarımızda temel referansımız hukuk ve insan haklarıdır
Bakan Yerlikaya: Tüm çalışmalarımızda temel referansımız hukuk ve insan haklarıdır İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "İçişleri Bakanlığı olarak Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığımızla birlikte yeşil vatanda, mavi vatanda, siber vatanda halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için varız. Tüm çalışmalarımızda temel referansımız hukuk ve insan haklarıdır" dedi.
7.08.2023 Gündem
Emniyet'te görev değişikliği! Bakan Yerlikaya yeni atamaları açıkladı
Emniyet'te görev değişikliği! Bakan Yerlikaya yeni atamaları açıkladı Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile 4 Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atama yapılırken, 52 ilin emniyet müdürü değişti. Ankara ve İzmir’in de içinde bulunduğu 24 ilin emniyet müdürleri merkeze çekildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya atamalara ilişkin paylaşımda bulundu.
2.08.2023 Gündem
Yeni Ankara İl Emniyet Müdürü Engin Dinç kimdir, nereli, kaç yaşında? Engin Dinç hangi görevlerde yer aldı? İşte Emniyet Müdürü Engin Dinç'in hayatı ve daha önceki görevleri
Yeni Ankara İl Emniyet Müdürü Engin Dinç kimdir, nereli, kaç yaşında? Engin Dinç hangi görevlerde yer aldı? İşte Emniyet Müdürü Engin Dinç'in hayatı ve daha önceki görevleri Emniyet Müdürlerinin atanmasına ilişkin kararın Resmi Gazete’de yayımlanmasıyla birlikte 52 ilin emniyet müdürü değişti. Ankara Emniyet Müdürlüğüne, Konya Emniyet Müdürü Engin Dinç, atandı. Peki, Ankara Emniyet Müdürü Engin Dinç kimdir, kaç yaşında, nereli?
2.08.2023 Gündem
Kadir Gökçe kimdir? Polis Başmüfettişi Kadir Gökçe Hatay Emniyet Müdürü mü oldu, Yeni Hatay Emniyet Müdürü Kadir Gökçe nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
Kadir Gökçe kimdir? Polis Başmüfettişi Kadir Gökçe Hatay Emniyet Müdürü mü oldu, Yeni Hatay Emniyet Müdürü Kadir Gökçe nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu? Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 ismi Emniyet Genel Müdür Yardımcılığına atadı; 2 Emniyet Genel Müdür Yardımcısı ve 24 il emniyet müdürünü EGM emrine aldı. Kadir Gökçe Hatay Emniyet Müdürü oldu. Peki, Yeni Hatay Emniyet Müdürü Kadir Gökçe kimdir, kaç yaşında, nereli?
2.08.2023 Gündem
Bakan Kurum, Malatya'yı havadan inceledi
Bakan Kurum, Malatya'yı havadan inceledi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Malatya'da helikopterle incelemelerde bulundu.
16.02.2023 Gündem
Gaffar Okkan sözleri ve ölümü! Gaffar Okkan kimdir, nereli, nasıl öldü, katili kim, suikastını kim yaptı? Gaffar Okkan suikastı!
Gaffar Okkan sözleri ve ölümü! Gaffar Okkan kimdir, nereli, nasıl öldü, katili kim, suikastını kim yaptı? Gaffar Okkan suikastı! Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ölümünün 22. Yılında anılıyor. 1997 Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Diyarbakır'a atanan Gaffar Okkan kısa sürede Diyarbakırlıların sevgisini kazanmıştı. 24 Ocak 2001 günü kimliği belirsiz kişilerce pusuya düşürülerek açılan ateş sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Peki, Gaffar Okkan kimdir, nereli, nasıl öldü, katili kim, suikastını kim yaptı? Gaffar Okkan sözleri ve ölümü…
24.01.2023 Gündem
Bakan Soylu: DHKP/C, TKP/ML, MLKP, MKP'nin kırsal yapıları tamamen bitirilmiştir
Bakan Soylu: DHKP/C, TKP/ML, MLKP, MKP'nin kırsal yapıları tamamen bitirilmiştir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürlüğü İl Emniyet Müdürleri Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu.Soylu, "DHKP/C, TKP/ML, MLKP, MKP, bütün bu örgütlerin kırsal yapısı tamamen bitirilmiştir." dedi.
13.01.2023 Gündem
Bakan Soylu Mardin'de 'İl Güvenlik Toplantısı'na katıldı
Bakan Soylu Mardin'de 'İl Güvenlik Toplantısı'na katıldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin ve Diyarbakır’ın ‘İl Güvenlik Toplantısı’na katıldı.
11.09.2022 Siyaset
4. sınıf Emniyet Müdürü maaşı 2022 ne kadar, İl Emniyet Müdürü nasıl olunur? 4. Sınıf emniyet Müdürü ne demek, Emniyet Müdürü nedir?
4. sınıf Emniyet Müdürü maaşı 2022 ne kadar, İl Emniyet Müdürü nasıl olunur? 4. Sınıf emniyet Müdürü ne demek, Emniyet Müdürü nedir? ATV’nin çok izlenen programlarından Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, bugünkü yayınında izleyicilerine müjdeyi verdi. Yeni sezona evli gireceğini söyleyen Anlı, hayatını il emniyet müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile birleştirecek. Müge Anlı’nın eşinin İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nde 4. sınıf emniyet müdürü olarak İstanbul Asayiş Şube Müdürü olarak görev aldığı öğrenilince 4. sınıf emniyet müdürü maaşı 2022 ne kadar? sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, İl Emniyet Müdürü nasıl olunur, 4. Sınıf emniyet Müdürü ne demek, Emniyet Müdürü nedir? İşte il emniyet müdürü maaşı 2022 hakkında merak edilenler…
20.06.2022 Çalışma Hayatı
Hrant Dink davasında yeni gelişme! İstinaf Mahkemesi kararını verdi
Hrant Dink davasında yeni gelişme! İstinaf Mahkemesi kararını verdi İstinaf Mahkemesi, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesinde ihmali olan kamu görevlileriyle ilgili 11'i tutuklu 61 sanık hakkında yapılan istinaf başvurularını karara bağladı. Üst mahkeme, mahkumiyet kararlarını ve bazı sanıkların beraatini hukuka uygun buldu.
5.05.2022 Gündem
Memur maaşları ve emekli aylıklarına zam geliyor! Tarih verildi! Tek tek hesaplandı
Memur maaşları ve emekli aylıklarına zam geliyor! Tarih verildi! Tek tek hesaplandı Memur, emekli milyonlarca vatandaşı kapsıyor. Memur maaşları ve emekli aylıkları yükseliyor. Tarih belli oldu. Milyonlarca emekli ve memurun gözü o tarihe çevrildi. Öğretmen, polis, hemşire, avukatlar, din görevlileri, sağlık ve teknik hizmetleri, idarecilere 3600 ek gösterge verilmesine yönelik üçüncü toplantı 10 Mayıs'ta planlanıyor. Kamuda 4 milyon çalışanın gelirini, aylığını etkileyecek ek gösterge düzenlemesiyle kamuda dengeler değişirken personel rejiminde de büyük bir dönüşüm yaşanacak. Müfettişler, uzmanlar, şube müdürleri başta olmak üzere kariyer meslekleri, idari kadrolara yönelik düzenleme yapılacak. Halen 4 yıllık fakülte mezunu öğretmen ve polisler ile dini yükseköğrenim mezunu imam – hatipler 3000 ek göstergeye, hemşireler ise 2200 ek göstergeye tabiler. Otuz yıl hizmeti bulunanlardan ek göstergesi 3000 olanlar şu an 5 bin 592 TL, ek göstergesi 2200 olanlar ise 5 bin 435 TL emekli aylığı alıyorlar. Hepsi 3600 ek göstergeye çıkartıldığında emekli aylıkları 6 bin 826 TL’ye yükselecek. Otuz yıllık hizmeti bulunanlardan söz konusu meslek mensuplarının emekli ikramiyesi ise halen sırasıyla 202 bin ve 196 bin lira düzeyinde bulunuyor. 3600 ek gösterge bugün yürürlüğe girmiş olsa emekli ikramiyeleri 246 bin liraya çıkacak. Tazminat yansıtma oranlarının artırılması halinde bu rakamlar daha da artacak. Yerel yönetimler, üniversitelerdeki yöneticilerin de ek göstergeleri yükselecek. Mevcut sistemde 4 yıllık üniversite mezunu öğretmen, polis 3000, hemşireler de 2200 ek göstergeye tabi bulunuyor. Hizmet süresi 25 yıl olan bir öğretmenin emekli aylığı yaklaşık 1.250 lira, ikramiyesi de 30 bin liranın üzerinde artacak. 2008 öncesi işe başlayıp 30 yıl hizmeti olan memurların tazminata yansıtma oranı yüzde 85'ten yüzde 145'e çıkacak.
17.03.2022 Memur
Poyrazköy-Kafes-Amirallere Suikast... Kumpasçılara 1375 yıl istendi!
Poyrazköy-Kafes-Amirallere Suikast... Kumpasçılara 1375 yıl istendi! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY terör örgütünün talimatları doğrultusunda kumpas davalarında rol oynadıkları iddiasıyla 63 Polis hakkında yürüttüğü soruşturmayı tamamladı.
22.02.2022 Gündem
Poyrazköy soruşturmasında flaş gelişme! 68 kişi hakkında iddianame
Poyrazköy soruşturmasında flaş gelişme! 68 kişi hakkında iddianame "Poyrazköy" davasında FETÖ kumpası olduğu iddiasıyla yürütülen soruşturmada, aralarında eski emniyet müdürlerinin de bulunduğu 68 şüpheli hakkında iddianame düzenlendi. İddianamede, eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer ile Yurt Atayün'ün de aralarında bulunduğu şüphelilerin çeşitli suçlardan cezalandırılması talep edildi.
25.05.2022 Gündem
FETÖ’den aranan eski 1. sınıf emniyet müdürü Ankara’da yakalandı
FETÖ’den aranan eski 1. sınıf emniyet müdürü Ankara’da yakalandı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olmaktan aranan eski 1. Sınıf Emniyet Müdürü Necmeddin Ulusal, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.
11.02.2022 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu: "PKK’nın silahlı terörist sayısı Türkiye içinde 150’nin altına düştü"
İçişleri Bakanı Soylu: "PKK’nın silahlı terörist sayısı Türkiye içinde 150’nin altına düştü" Antalya'da, Terörle Mücadele Şube Müdürleri Değerlendirme Çalıştayı’na katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütü kendi içinde haberleşemediğini belirterek, "Birbirine meramını anlatamıyor, talimat veremiyor, durumunu öğrenemiyor. Geri zekalı Murat Karayılan geçenlerde bir konuşma yapıyor. 6 ay önce öldürdüğümüz teröristin halen yaşadığının zannında, geri zekalı olduğu için, Temas kuramadığı için. Karayılan’ın canını alacağız. Sadece senin değil seni destekleyenlerin de alacağız. Türkiye’de o gün çok az bir kesim üzülecek ama Türkiye’nin tamamı sevinecek. Üzülecek olanların bir kısmı mecliste ve onların destekçileridir" dedi.
11.01.2022 Siyaset
İçişleri düğmeye bastı! 81 ile 'Yılbaşı Tedbirleri' genelgesi
İçişleri düğmeye bastı! 81 ile 'Yılbaşı Tedbirleri' genelgesi İçişleri Bakanlığı vatandaşların yılbaşı gecesini huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla güvenlik önlemlerini en üst seviyeye çıkardı. Yılbaşı tedbirleri kapsamında emniyet, jandarma, sahil güvenlikten oluşan 340 bin 351 personel, 55 bin 466 ekip görev alacak, 769 hava aracı, 218 deniz aracı ve 588 dedektör köpekten de yararlanılacak.
30.12.2021 Gündem
Bakan Soylu: Alenen casusluk yapıyorlar
Bakan Soylu: Alenen casusluk yapıyorlar Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü İl Emniyet Müdürleri Değerlendirme Toplantısı’nda konuşan Bakan Soylu, Türkiye aleyhine çalışan, sabahtan akşama kadar video çeken kişiler olduğuna dikkati çekerek, “Alenen casusluk yapıyorlar. Alenen bu ülkenin topraklarına ve insanlarına hakaret ediyorlar” dedi.
21.12.2021 Siyaset
Emekli maaşlarına zam! Ve belli oldu 943 TL...
Emekli maaşlarına zam! Ve belli oldu 943 TL... Milyonlarca kişinin beklediği haber geldi. Harekete geçildi ve ilk rakam ortaya çıktı. Kuruşu kuruşuna hesaplandı. Emekli maaşları da ikramiyeleri de zamlanacak. Milyonlarca memuru ve memur emeklisini ilgilendiren 3600 Ek Gösterge çalışması Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile başladı. Yasanın 2022’nin sonunda çıkması bekleniyor. Böylece memurların emekli maaşları ve ikramiyeleri artacak. Daha önce yapılan taslağın kapsamı genişliyor. 3600 ek gösterge hayata geçtiğinde 30 yıllık hizmeti bulunan öğretmen, polis ve 4 yıllık yükseköğrenim mezunu imam – hatiplerin emekli aylığı yüzde 22.06 oranında (943 TL) artarak 5 bin 213 TL’ye, bir yıllık ikramiye tutarı da 6 bin 265 TL’ye yükselecek.
13.10.2021 Emekli
Hrant Dink cinayeti davasının gerekçeli kararı açıklandı
Hrant Dink cinayeti davasının gerekçeli kararı açıklandı Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin 76 sanığın yargılandığı davayla ilgili gerekçeli karar açıklandı. Kararda, "FETÖ, cinayeti tasarlayıp adım adım yürürlüğe koyup gerçekleştirdi" denildi. FETÖ elebaşı Gülen dahil 11 firari sanığın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi.
14.07.2021 Gündem
Hüseyin Aşkın kimdir? Diyarbakır Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın nereli, kaç yaşında, evli mi?
Hüseyin Aşkın kimdir? Diyarbakır Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın nereli, kaç yaşında, evli mi? Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile 10 il emniyet müdürü merkeze alındı, 33 ile yeni emniyet müdürü atandı. Merkeze atanan bazı emniyet müdürleri ile bazı daire başkanlarının da aralarında yer aldığı 26 emniyet müdürü ile bir mülkiye başmüfettişinin de 27 yurt dışı misyonuna İçişleri Müşaviri olarak atamaları yapıldı. İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın da Diyarbakır Emniyet olarak atandı. Peki, Hüseyin Aşkın kimdir, nereli?
7.07.2021 Gündem
10 ilin emniyet müdürü merkeze alındı 33 ile yeni emniyet müdürü atandı
10 ilin emniyet müdürü merkeze alındı 33 ile yeni emniyet müdürü atandı Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. 10 ilin emniyet müdürü merkeze alınırken 33 ile yeni emniyet müdürü atandı. Ayrıca Cumhurbaşkanlığı onayıyla 26 emniyet hizmetleri sınıfında ve bir mülki idare amiri hizmetleri sınıfı olmak üzere 27 yurt dışı misyonuna İçişleri Müşaviri ataması yapıldı.
7.07.2021 Gündem
MİT Kumpası davasında gerekçeli karar açıklandı
MİT Kumpası davasında gerekçeli karar açıklandı FETÖ'nün 7 Şubat 2012'de MİT Başkanı Hakan Fidan'ın da aralarında bulunduğu bazı kamu görevlilerini ifadeye çağırmasına ilişkin 10 sanığın ağırlaştırılmış müebbet ve 5 sanığın 7,5 yıldan 8 yıl 4 aya kadar değişen hapis cezasına çarptırdığı 18 sanıklı MİT kumpası davasında mahkeme gerekçeli kararını açıkladı. Gerekçeli kararda, "7 Şubat aslında 15 Temmuz darbe kalkışmasına giden yolda örgütün bir güç denemesi ve gövde gösterisi mahiyetindedir" ifadeleri kullanıldı.
17.06.2021 Gündem
Hidayet Karaca'nın 18 yıl hapis cezası onandı
Hidayet Karaca'nın 18 yıl hapis cezası onandı Yargıtay, "Tahşiyecilere kumpas" davasında Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'ya FETÖ yöneticiliğinden verilen 18 yıl hapis cezasını onadı.
20.04.2021 Gündem
FETÖ'nün firari emniyet müdürü yakalandı!
FETÖ'nün firari emniyet müdürü yakalandı! Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince FETÖ'nün Keçiören'deki hücre evine yapılan baskında firari emniyet müdürü M.E yakalandı.
9.03.2021 Gündem
"7 Şubat MİT kumpası" davasında karar!
"7 Şubat MİT kumpası" davasında karar! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), 7 Şubat 2012'deki "MİT kumpası"na ilişkin 18 sanığın yargılandığı davada, 10 sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.
3.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Emniyet Müdürleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emniyet müdürleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.