Eleşkirt

Eleşkirt

Son dakika eleşkirt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eleşkirt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eleşkirt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eleşkirt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eleşkirt gelişmeleri de dahil olmak üzere 195 eleşkirt haberi bulunmuştur. Tüm eleşkirt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Dörtyol Kavşağı'ndaki Ağrı mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi birileri yine çıkmış tek parti faşizmini hortlatmak için CHP ile bir olup sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Dün silahla yaptıklarını bugün gizli ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler. Bu uğurda baskıların sembolü olan CHP’ye bile yedek tekerlek yapacak duruma düştüler" dedi.
14.03.2024 Gündem
Ağrı Nerede, Hangi Bölgede? Ağrı İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur?
Ağrı Nerede, Hangi Bölgede? Ağrı İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur? Ağrı kültür ve turizm bakımından zengin illerimiz arasındadır. Yaz aylarının gelmesiyle beraber en çok araştırılan iller arasında yer alır. Ağrı soğuk bir iklime sahip olduğu için yaz aylarında daha çok tercih edilir.
18.01.2024 Eğitim
Beşiktaş başkanı kim olacak, Ahmet Nur Çebi aday mı?
Beşiktaş başkanı kim olacak, Ahmet Nur Çebi aday mı? UEFA Konferans Ligi sonrası Beşiktaş’ta seçimli olağanüstü genel kurulu kararı alındı. Kongrede başkanlığa aday olacak isim merak konusu oldu. Peki, Beşiktaş başkanı kim olacak, Ahmet Nur Çebi aday mı?
10.10.2023 Şampiy10
Ayastefanos Antlaşması Özeti Ve Önemi... Ayastefanos Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Ayastefanos Antlaşması Özeti Ve Önemi... Ayastefanos Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Osmanlı Devleti gerileme ve dağılma dönemlerinde pek çok savaş yapmış ve bu savaşların neticesinde birçok anlaşmaya imza atmıştır. Rusya ve Osmanlı Devleti arasında olan bu anlaşmalardan biri de Ayastefanos antlaşmasıdır. Ayastefanos Antlaşması diğer adı ile Yeşilköy Antlaşması olarak geçer. 93 harbinden sonra imzalanmış olan Ayastefanos Antlaşması Osmanlı Devleti için önemli ve ağır maddeler içerir.
3.09.2023 Eğitim
Ağrı hangi parti kazandı 2023: 14 Mayıs Ağrı Cumhurbaşkanlığı, milletvekili seçim sonucu ve canlı oy dağılımı
Ağrı hangi parti kazandı 2023: 14 Mayıs Ağrı Cumhurbaşkanlığı, milletvekili seçim sonucu ve canlı oy dağılımı Ağrı seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili genel seçim sonucuyla birlikte belli olacak. 64 milyondan fazla seçmenin oy kullanacağı ve ittifak partilerinin yarışacağı genel seçim sonuçlarında Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan'ın aldığı Cumhurbaşkanı oy sayıları da gazetavatan.com'da canlı olarak takip edilecek. Ağrı ilçe seçim sonuçları, Ağrı merkez seçim sonuçlarıyla birlikte YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla canlı oy dağılımıyla ekrana gelecek. Peki Ağrı'da hangi parti kazandı? Ağrı'da Cumhurbaşkanı oy sayıları kaç oldu?
14.05.2023 Gündem
Çoban dehşet saçtı! Köy evinde 3 kişi ölü bulundu
Çoban dehşet saçtı! Köy evinde 3 kişi ölü bulundu Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde bir evin önünde silahla vurulmuş 3 kişinin cansız bedeni bulundu.
24.01.2023 Yaşam
Ünlü müzisyen Burhan Çaçan'ın cenazesinde kahreden detay ortaya çıktı!
Ünlü müzisyen Burhan Çaçan'ın cenazesinde kahreden detay ortaya çıktı! Türk halk müziği sanatçısı Burhan Çaçan dün evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 62 yaşında vefat eden ünlü sanatçı bugün Fatih Camisi’nde son yolculuğuna uğurlandı. Çaçan'ın sevenleri cenazeye akın etti. Sanatçının oğulları Kutsal ve Furkan Çaçan, gözyaşlarına boğuldu. Oyuncu Nuri Alço ise yakın arkadaşıyla ilgili acı gerçeği cenazede açıkladı.
13.01.2023 Magazin
Burhan Çaçan öldü mü, neden öldü? Burhan Çaçan kimdir, kaç yaşındaydı, nereli, hastalığı neydi?
Burhan Çaçan öldü mü, neden öldü? Burhan Çaçan kimdir, kaç yaşındaydı, nereli, hastalığı neydi? Ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Burhan Çaçan hayatını kaybetti. Peki, Burhan Çaçan öldü mü, neden, hastalığı neydi? Türk Halk Müziği sanatçısı Burhan Çaçan kimdir, kaç yaşında, nereli?
12.01.2023 Magazin
Kar yağmayan Doğu Anadolu, Sibirya soğuklarına teslim
Kar yağmayan Doğu Anadolu, Sibirya soğuklarına teslim  Kar yağışı olmayan Doğu Anadolu'da, Sibirya soğukları etkili oldu. Sıfırın altında 24,9 derece ile Ardahan'ın Göle ilçesi, bölgenin en soğuk yerleşim birimi oldu. Erzurum'da şadırvanlar dondu, süs havuzları buzla kaplandı.
12.01.2023 Yaşam
Öğretmenden, öğretmen olan eski öğrencisine sürpriz kutlama
Öğretmenden, öğretmen olan eski öğrencisine sürpriz kutlama  Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde öğretmenlik yapan Halis Aslan (42), Yeşilova köyünde öğretmen olan eski öğrencisi Yakup Alageyik'e (28), sürpriz yaparak 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı. Ders işlediği sırada öğretmeni Halit Aslan'ı karşısında gören Yakup Alageyik, büyük şaşkınlık yaşadı.
24.11.2022 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Doğal gaz ağı genişliyor! Bir ilçe daha kavuştu
Doğal gaz ağı genişliyor! Bir ilçe daha kavuştu Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde on yıllardır bölgenin en önemli ihtiyacı ve isteği olan doğal gazın ilçeye gelmesi çalışması nihayet başladı.
5.08.2022 Ekonomi
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller… Türkiye genelinde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yaşanabilecek olumsuzluklar nedeniyle tedbir amacıyla bazı illerde okullar tatil edildi. İllerin valilikleri tek tek duyurdu. Yapılan açıklamalarda, Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 21 ilin tamamında veya bazı ilçelerinde 21 Mart Pazartesi günü eğitime ara verildiği duyuruldu. Peki, 21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? Bugün okullar tatil mi? İşte 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21.03.2022 Gündem
14 Mart pazartesi okullar tatil mi, yarın İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Gözler İstanbul Valiliğinde!
14 Mart pazartesi okullar tatil mi, yarın İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Gözler İstanbul Valiliğinde! Pazartesi okullar tatil mi? Ülke genelini etkisi altına kar yağışı bugün de devam ediliyor. Öğrenciler ve veliler pazartesi günü okulların olup olmadığını sorguluyor. Birçok il gibi İstanbul'da etkili olan kar yağışının ardından Valilik okulları 2 gün tatil etti. Peki, 14 Mart tatil mi, pazartesi okul var mı? Yarın okullar tatil olur mu?
13.03.2022 Eğitim
Görenler inanamıyor! Kar kütlesinin içerisinden açılan tünelle ulaşım sağlandı
Görenler inanamıyor! Kar kütlesinin içerisinden açılan tünelle ulaşım sağlandı Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde çığ nedeniyle ulaşıma kapanan Hayrangöl Köyü yolu üzerinde çalışma başlatan ekipler, kar yoğunluğunun çok fazla olduğu bir bölümde tünel açmayı tercih etti. İş makineleriyle tonlarca karın altında 20 metre uzunluğunda 10 metre yüksekliğinde açılan tünelle köyün dış dünyayla bağlantısı sağlandı.
10.03.2022 Yaşam
Birçok ilde okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı
Birçok ilde okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika kararı. Resmen duyuruldu. Birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı yurdun bir bölümünde etkisini göstermeye devam ediyor. Yağışların yoğun olduğu bazı şehirlerde yüz yüze eğitime ara verildi. İşte son dakika haberinin detayları...
9.03.2022 Gündem
Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika kararı! Valilik resmen duyurdu, okullar tatil edildi
Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika kararı! Valilik resmen duyurdu, okullar tatil edildi Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika kararı. Resmen duyuruldu. Birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı yurdun bir bölümünde etkisini göstermeye devam ediyor. Yağışların yoğun olduğu bazı şehirlerde yüz yüze eğitime ara verildi. İşte son dakika haberinin detayları...
10.02.2022 Gündem
Feci kaza! 4 aylık hamile Elif öldü, 3 kişi ağır yaralı
Feci kaza! 4 aylık hamile Elif öldü, 3 kişi ağır yaralı Ağrı'da, 2 otomobilin çarpıştığı kazada sürücülerden, 4 aylık hamile olduğu öğrenilen Elif Günakın (38), hayatını kaybetti. Kazada 3 kişi de ağır yaralandı.
22.11.2021 Gündem
Ağrı'da yağmurla kayganlaşan yolda yolcu otobüsü devrildi: 21 yaralı
Ağrı'da yağmurla kayganlaşan yolda yolcu otobüsü devrildi: 21 yaralı Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak, takla atıp, devrilen yolcu otobüsünde 2'si ağır 21 kişi yaralandı. Yaralılar, kara ambulansı ve helikopter ambulans ile Ağrı, Eleşkirt ve Erzurum'daki hastanelere kaldırıldı.
2.07.2021 Yaşam
Meteoroloji saat verdi ve bu illeri uyardı! Kuvvetli geliyor...
Meteoroloji saat verdi ve bu illeri uyardı! Kuvvetli geliyor... Meteoroloji'den uyarı geldi. Yapılan son değerlendirmelere göre, sabah ve öğle saatlerinde Kıyı Ege ve Antalya çevrelerinin, akşam ve gece saatlerinde ise Marmara, Ege ve Batı Akdeniz ile Eskişehir çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinden itibaren Çanakkale'nin güney ilçeleri, İzmir, Aydın ve Muğla kıyıları ile Antalya çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
10.12.2020 Gündem
İŞKUR'dan destek alıp kendi işini kurdu
İŞKUR'dan destek alıp kendi işini kurdu Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde yaşayan işitme engelli Tekin Polat (32), İŞKUR'un engelli ve eski hükümlülere yönelik projesinden faydalanarak kendi iş yerini açtı. Yıllardır gündelik işlerde çalıştığını İŞKUR sayesinde hayalini kurduğu kuruyemiş dükkanını açtığını anlatan Polat, "İnşallah pandemi biterse hem iş yerimi genişleteceğim hem de İŞKUR'dan elaman alıp çalıştıracağım" dedi.
3.12.2020 Yaşam
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.
3 belediye başkanı AK Parti'ye geçti
3 belediye başkanı AK Parti'ye geçti Ağrı'nın Eleşkirt İlçe Belediye Başkanı Saadet Partili (SP) Ramazan Yakut, Yayladüzü Belde Belediye Başkanı Demokrat Partili (DP) Selami Demirtaş ve aynı partiden Yücekapı Belde Belediye Başkanı Nurettin Öztürk, partilerinden istifa ederek AK Parti'ye geçti.
14.07.2020 Siyaset
Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan kritik uyarı: Büyük depremler bekleniyor!
Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan kritik uyarı: Büyük depremler bekleniyor! Deprem Bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Van'da meydana gelen 5,4 büyüklüğündeki depreme ilişkin özel açıklamalarda bulundu. Ercan, "Erciş kırığı harekete geçti" dedi.
25.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eleşkirt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eleşkirt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.