Gazete Vatan Logo

Ağrı hangi parti kazandı 2023: 14 Mayıs Ağrı Cumhurbaşkanlığı, milletvekili seçim sonucu ve canlı oy dağılımı

Ağrı seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili genel seçim sonucuyla birlikte belli olacak. 64 milyondan fazla seçmenin oy kullanacağı ve ittifak partilerinin yarışacağı genel seçim sonuçlarında Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan'ın aldığı Cumhurbaşkanı oy sayıları da gazetavatan.com'da canlı olarak takip edilecek. Ağrı ilçe seçim sonuçları, Ağrı merkez seçim sonuçlarıyla birlikte YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla canlı oy dağılımıyla ekrana gelecek. Peki Ağrı'da hangi parti kazandı? Ağrı'da Cumhurbaşkanı oy sayıları kaç oldu?

Ağrı hangi parti kazandı 2023: 14 Mayıs Ağrı Cumhurbaşkanlığı, milletvekili seçim sonucu ve canlı oy dağılımı

 

14 Mayıs 2023 genel seçim sonuçları, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonuçları kapsamında belli olacak. gazetevatan.com'da açılan sandık sayısı, oy dağılımı, partilen oy oranları canlı takip edilecek. Ağrı seçim sonuçları 2023'de haberimizde anlık olarak ekrana gelecek. Milyonlarca seçmenin sandık başına gidecek 14 Mayıs genel seçimlerinde Ağrı milletvekili seçim sonuçlarıyla birlikte TBMM'ye gidecekler belli olacak. Peki Ağrı'da hangi parti kazandı?

 

AĞRI SEÇİM SONUÇLARI 2023 - AĞRI CANLI OY DAĞILIMI

 

Ağrı ilçe seçim sonuçlarına göre Doğubeyazıt, Eleşkirt, Hamur, Diyadin, Patnos, Taşlıçay ve Tutak ilçe seçim sonuçları da 14 Mayıs 2023 Pazar günü YSK yasaklarından sonra canlı olarak gazetavatan.com'da olacak.

gazetevatan.com seçim sayfası üzerinden Ağrı ilçe seçim sonuçları belli olacak. Partilen oy oranları, oy dağılımlarının yanısıra Cumhurbaşkanı oy sayıları da ekrana gelecek.

AĞRI SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ
AĞRI CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ

Oy vermek işlemi saat 07:00'da başlayacak. Saat 17:00'da bitecek oy verme işlemi sonrası basın yayın organlarında canlı oy dağılımı ve açılan sandık sayısı yer alacak.

Haberin Devamı

DOĞUBEYAZIT SEÇİM SONUÇLARI

ELEŞKİRT SEÇİM SONUÇLARI

TUTAK SEÇİM SONUÇLARI

DİYADİN SEÇİM SONUÇLARI

HAMUR SEÇİM SONUÇLARI

PATNOS SEÇİM SONUÇLARI