Umke

Umke

Son dakika UMKE haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan UMKE ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını UMKE haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Umke

haberleri sayfasında son dakika yaşanan umke gelişmeleri de dahil olmak üzere 971 umke haberi bulunmuştur. Tüm umke haberleri aşağıda listelenmiştir.
Malatya'da 5.9 büyüklüğünde deprem! Birçok ilde hissedildi
Malatya'da 5.9 büyüklüğünde deprem! Birçok ilde hissedildiAFAD'dan gelen son dakika haberine göre Malatya'da 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve İç Anadolu'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Diyarbakır ve Elazığ'da da hissedilen Malatya merkezli depremin büyüklüğünü AFAD 5.9 olarak açıkladı. Kandilli Rasathanesi ise depremin 6,5 km derinlikte ve 6 büyüklüğünde olduğunu açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya Valisi Seddar Yavuz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'i telefonla arayarak, 5,9 büyüklüğündeki depremle ilgili son durum hakkında bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Malatya'da yaptığı açıklamada, 187 kişinin depremden etkilendiğini, 43 kişinin de tedavi altında olduğunu söyledi.
16.10.2024Gündem
Ağaçtan düşen adama helikopterli ambulans hastaneye taşıdı
Ağaçtan düşen adama helikopterli ambulans hastaneye taşıdıSiirt’in Tillo ilçesinde ağaçtan düşerek yaralanan Cesim Efe (60), ambulans helikopterle hastaneye kaldırıldı.
7.10.2024Gündem
Şırnak'ta yıldırım faciası: 2 kişi hayatını kaybetti, 5 yaralı
Şırnak'ta yıldırım faciası: 2 kişi hayatını kaybetti, 5 yaralıŞırnak’ta merkeze bağlı Kaymakam Çeşme köyünde hayvanları için kışlık yem hazırlayanların bulunduğu bölgeye yıldırım düştü. Olayda Lale Erdoğan ile Leyla Erdoğan hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
21.09.2024Gündem
Samsun'da kuyu açarken toprak altında kalan 2 kişi kurtarılamadı
Samsun'da kuyu açarken toprak altında kalan 2 kişi kurtarılamadıSamsun'un Bafra ilçesinde kuyu açma çalışmasında kayan toprağın altında kalan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.
10.09.2024Gündem
Tunceli'de askeri araç devrildi! 4 asker şehit düştü
Tunceli'de askeri araç devrildi! 4 asker şehit düştüTunceli'de askeri aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 4 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.
8.09.2024Gündem
Yolcu otobüsü, tomruk yüklü kamyonla çarpıştı: 2 ölü, 23 yaralı
Yolcu otobüsü, tomruk yüklü kamyonla çarpıştı: 2 ölü, 23 yaralı Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde şehirlerarası yolcu otobüsü tomruk yüklü kamyonla çarpıştı. Kazada her iki aracın sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti, 23 kişi de yaralandı. Yaralılar Gökçebey Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
2.09.2024Gündem
Yolcu otobüsü yayaya çarpıp yoldan çıktı: 1 ölü, 7 yaralı
Yolcu otobüsü yayaya çarpıp yoldan çıktı: 1 ölü, 7 yaralıAydın’da yolcu otobüsünün bir yayaya çarpıp yan yatması sonucu meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre bir kişi öldü, 7 kişi ise yaralandı.
20.08.2024Gündem
Baraja giren çocukları kurtarmaya giren 4 kişi boğularak hayatını kaybetti!
Baraja giren çocukları kurtarmaya giren 4 kişi boğularak hayatını kaybetti!Muş’ta baraj gölüne giren çocuk ile onu kurtarmaya çalışan 4 kişinin boğularak hayatını kaybettiği olayda ölü sayısı 5'e yükseldi. Dalgıçlar tarafından cesedi baraj gölünden çıkarılan genç kadının hamile olduğu öğrenildi.
Muş’ta piknik faciası! Baraj gölüne giren Rabia ve onu kurtarmaya çalışan 5 kişi boğuldu
Muş’ta piknik faciası! Baraj gölüne giren Rabia ve onu kurtarmaya çalışan 5 kişi boğulduMuş’ta baraj gölüne giren çocuk ile onu kurtarmaya çalışan 4 kişinin boğularak hayatını kaybettiği olayda ölü sayısı 5'e yükseldi. Dalgıçlar tarafından cesedi baraj gölünden çıkarılan genç kadının hamile olduğu öğrenildi.
8.08.2024Gündem
İETT otobüsü iş yerine girdi: 6 kişi yaralandı
İETT otobüsü iş yerine girdi: 6 kişi yaralandıPendik'te şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği İETT otobüsünün çarptığı 4 katlı bina tahliye edildi. Kazada 1'i çocuk 6 kişi yaralandı.
7.08.2024Gündem
Anaokuluna yapılan ilaçlama binayı sardı; 4'ü çocuk, 9 kişi hastaneye kaldırıldı
Anaokuluna yapılan ilaçlama binayı sardı; 4'ü çocuk, 9 kişi hastaneye kaldırıldıSultangazi'de, 3 katlı binanın bodrum katında bulunan özel bir anaokuluna yapılan ilaçlama, binayı sardı. Olayda 4'ü çocuk, 9 kişi hastaneye kaldırıldı.
2.08.2024Gündem
Ordu ve Muş'ta sel felaketi: 2 kişi hayatını kaybetti
Ordu ve Muş'ta sel felaketi: 2 kişi hayatını kaybettiOrdu'da gün içinde aralıklarla yağan sağanak yağış iki ilçede su baskını, heyelan ve hasara neden oldu. İkizce ilçesinde bazı bölgelerde heyelana yol açan şiddetli yağış hasara neden oldu, bazı yollar kapandı. Çaybaşı ilçesinde ise 83 yaşındaki bir kadın sel sularına kapılarak hayatını kaybetti. Muş'ta ise şiddetli yağışlar, Malazgirt'te sele neden oldu. Birçok ev ve tarım arazisi sular altında kaldı. Sel sularına kapılan 20 yaşındaki Nazar Karataş hayatını kaybetti.
7.07.2024Gündem
Diyarbakır ve Mardin'de anız yangını: Can kaybı 11'e yükseldi
Diyarbakır ve Mardin'de anız yangını: Can kaybı 11'e yükseldiDiyarbakır'ın Çınar ilçesi ile Mardin'in Mazıdağı ilçesi arasındaki bölgede çıkan yangın yerleşim yerlerine sıçradı. İçişleri Bakanı Yerlikaya ve Sağlık Bakanı Koca yangına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Koca, yangın nedeniyle 11 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
21.06.2024Gündem
Diyarbakır ve Mardin'de anız yangını: 5 ölü, 10'u ağır 44 yaralı
Diyarbakır ve Mardin'de anız yangını: 5 ölü, 10'u ağır 44 yaralıDiyarbakır'ın Çınar ilçesi ile Mardin'in Mazıdağı ilçesi arasındaki bölgede çıkan yangın yerleşim yerlerine sıçradı. İçişleri Bakanı Yerlikaya ve Sağlık Bakanı Koca yangına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Koca, yangın nedeniyle 5 kişinin hayatını kaybettiğini 10’u ağır 44 kişinin ise yangından etkilendiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya ise yangının kontrol altına alındığını duyurdu. Öte yandan İzmir'in Bergama ve Çanakkale'nin Ayvacık ilçesindeki yangını kontrol altına çalışmaları devam ederken, Çanakkale'nin Ezine, İzmir'in Gaziemir ve Elazığ’ın Maden ilçesinde çıkan yangınlar ise kontrol altına alındı. İşte il il yangınlardaki son durum...
21.06.2024Gündem
Aydın'da yangına müdahale eden uçak suya sert iniş yaptı
Aydın'da yangına müdahale eden uçak suya sert iniş yaptıAydın'da çıkan orman yangınına müdahale eden uçak Bafa Gölü'nden su aldığı sırada burun kısmı suya battı. Kazayla ilgili son dakika açıklamaları peş peşe yapıldı.
14.06.2024Gündem
16 yaşındaki genç serinlemek için girdiği barajda boğuldu
16 yaşındaki genç serinlemek için girdiği barajda boğulduGaziantep'in İslahiye ilçesinde serinlemek için baraj gölüne giren 16 yaşındaki Cebrail Gezer boğularak hayatını kaybetti.
11.06.2024Gaziantep
Bakan Yerlikaya: Hem adli hem de idari soruşturma yapıyoruz
Bakan Yerlikaya: Hem adli hem de idari soruşturma yapıyoruzİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Küçükçekmece'de çöken zemin artı 3 katlı binanın enkazında incelemelerde bulundu. Bakan Yerlikaya, "İçişleri olarak biz de Mülkiye Başmüfettişi görevlendirdik. Bugünden itibaren çalışmaya başladı. En kısa zamanda idari kusur, kabahat ne varsa tabloyu olduğu gibi ortaya çıkarıp bunu hem sizlerle hem de adli sürece destek olması açısından göndereceğiz" dedi.
2.06.2024Gündem
İstanbul Küçükçekmece'de bina çöktü! Bakan Yerlikaya adli ve idari soruşturma yapılıyor
İstanbul Küçükçekmece'de bina çöktü! Bakan Yerlikaya adli ve idari soruşturma yapılıyorİstanbul Küçükçekmece'de 3 katlı bir bina bilinmeyen bir sebeple çöktü. Bölge yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Enkaz altından bir kişinin cansız bedenine ulaşılırken 8 kişi yaralı olarak çıkarıldı. Öte yandan İstanbul Valiliği çöken bina ile ilgili olarak son bilgileri paylaşırken, 'Enkazda an itibariyle kalan şahıs bulunmayıp arama kurtarma ekiplerinin enkazda dinleme çalışmaları devam etmektedir.' açıklamasında bulundu.
2.06.2024Gündem
ONAYLI RANDEVU NEDİR? Onaylı randevu sistemi nasıl olacak, MHRS yeni randevu sistemi ne zaman değişecek?
ONAYLI RANDEVU NEDİR? Onaylı randevu sistemi nasıl olacak, MHRS yeni randevu sistemi ne zaman değişecek? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gelinmeyen randevular sebebiyle yaşanan mağduriyetlerin önüne geçmek amacıyla MHRS randevu sisteminin değiştiğini duyurdu. Randevu kapasitesinin yüzde 30'unun gelinmeyen randevular sebebiyle kullanılamadığını hatırlayan Bakan Koca, onaylı randevu dönemine geçildiğini söyledi. Peki, onaylı randevu sistemi nedir? MHRS randevu ne zaman değişecek? Yeni randevu sistemi olan onaylı randevu nasıl olacak?
10.05.2024Yaşam
Bakan Koca açıkladı! MHRS'de 'onaylı randevu' dönemi Pazartesi başlıyor
Bakan Koca açıkladı! MHRS'de 'onaylı randevu' dönemi Pazartesi başlıyorSağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Ulusal Sağlık Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı"nın ardından basın açıklaması yapıyor. Bakan Koca, konuşmasında MHRS'de yeni dönemi açıkladı. Koca, "Sistem artık şöyle işleyecek: Ertesi gün randevusu olan her hastamız, akşam saat 8’e kadar randevusuna onay verecek veya gelemeyeceğini bildirecek. Bu sisteme Onaylı Randevu Sistemi, MHRS’de başlatılan bu yeni döneme de Onaylı Randevu Dönemi diyoruz. Uygulama pazartesi günü başlıyor" dedi.
9.05.2024Gündem
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem!
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem!Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Saha taraması ile ilgili bütün yerleşim yerleri taranıyor. Yapılan her ihbar ile ilgili yerlere ulaşılıyor. Şu an için bir can kaybı ve yaralanma yok. 2 katlı daha önce kullanılmadığı ifade edilen bir ev yıkıldı" ifadelerini kullandı.
18.04.2024Gündem
Antalya'da teleferik faciasında kurtarma operasyonu! Acı haber geldi, işte son durum
Antalya'da teleferik faciasında kurtarma operasyonu! Acı haber geldi, işte son durumAntalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kurtarma çalışmalarındaki son durumu açıkladı. Teleferik kabinlerinde mahsur kalan vatandaşların kurtarılma anları CNN TÜRK yayınına yansıdı.
13.04.2024Gündem
Antalya’da teleferik kabininin tabanı koptu; 1 ölü, 7 yaralı
Antalya’da teleferik kabininin tabanı koptu; 1 ölü, 7 yaralıAntalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayla ilgili olarak Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. Öte yandan AFAD, teleferik kazası sonrası kurtarma çalışmalarının devam ettiğini, 8 kabindeki 59 kişi başarıyla tahliye edildiğini açıkladı.
12.04.2024Gündem
Antalya’nın Kemer ilçesinde çıkan orman yangınında mahsur kalan 4 turist kurtarıldı
Antalya’nın Kemer ilçesinde çıkan orman yangınında mahsur kalan 4 turist kurtarıldıAntalya’nın Kemer ilçesinde çıkan orman yangını ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın bölgesinde mahsur kalan 4 turist ise ekipler tarafından kurtarıldı.
11.04.2024Gündem
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli olduİstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İstanbul Valiliği'nin gece kulübündeki yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "Yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken olayda 29 kişi hayatını kaybetmiştir. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 kişinin tedavileri devam etmektedir” denildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gayrettepe'deki yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, yangına 26 adet ambulans ve 1 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timinin görevlendirildiğini duyurdu. Gece kulübündeki yangına ilişkin iş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte toplam 8 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan yangının çıkış nedeni de belli oldu.
2.04.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Umke ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki umke haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.