E-Devlet Kapısı

E-Devlet Kapısı

Son dakika e-devlet kapısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan e-devlet kapısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını e-devlet kapısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

E-Devlet Kapısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan e-devlet kapısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.358 e-devlet kapısı haberi bulunmuştur. Tüm e-devlet kapısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
1608 sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bakan Yerlikaya detayları açıkladı
1608 sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bakan Yerlikaya detayları açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İçişleri Bakanlığı merkez teşkilatına 96, taşra teşkilatına 1.512 olmak üzere toplam 1.608 lisans, ön lisans ve lise mezunu sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu.
3.04.2024 Çalışma Hayatı
Yurt dışından telefon alanlar dikkat! e-Devlet'ten yapılıyor, süre uzatılıyor
Yurt dışından telefon alanlar dikkat! e-Devlet'ten yapılıyor, süre uzatılıyor Yurt dışında ikamet edenlerin getirdikleri cep telefonlarının kayıtsız kullanım süresi uzatılabilecek.
2.04.2024 Gündem
Seçim kağıdı zorunlu mu, olmadan oy kullanabilir miyim? Seçmen bilgi kağıdı e devletten alınır mı, seçmen kağıdı olmayan oy kullanabilir mi?
Seçim kağıdı zorunlu mu, olmadan oy kullanabilir miyim? Seçmen bilgi kağıdı e devletten alınır mı, seçmen kağıdı olmayan oy kullanabilir mi? Yaklaşık 61 milyon seçmen 31 Mart’ta oy kullanacak. 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticilerini seçecek olan vatandaşlar seçmen bilgi kağıtlarına yönelik araştırmalarını hızlandırdı. Peki, seçmen bilgi kağıdı olmadan oy kullanılır mı, seçmen bilgi kağıdı zorunlu mu? Seçmen kağıdı olmayan biri oy kullanılabiliyor mu?
30.03.2024 Gündem
Doğal Gaz Tüketim Desteği ödemeleri başladı! Bakan Göktaş: 399 milyon 947 bin TL ödeme yapılacak
Doğal Gaz Tüketim Desteği ödemeleri başladı! Bakan Göktaş: 399 milyon 947 bin TL ödeme yapılacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Düzenli Doğal Gaz Tüketim Desteği ödemelerinin başladığını, hak sahibi 584 bin 941 haneye toplam 399 milyon 947 bin TL ödeme yapılacağını açıkladı.
21.03.2024 Ekonomi
Seçim görevine gitmemenin cezası nedir? Seçim görevine gitmeyen memur ceza alır mı, seçim görevine gidilmezse ne olur?
Seçim görevine gitmemenin cezası nedir? Seçim görevine gitmeyen memur ceza alır mı, seçim görevine gidilmezse ne olur? Yerel seçim sabırsızlıkla beklenirken seçim görev yerlerine ilişkin görevlendirmeler de bildirilmeye başlandı. YSK'nın açıklayacağı seçim görevleri ve sandık yerleri henüz netleşmemişken sandık görevlisi olacaklar olası bir durumda seçim görevine gitmeme ya da seçim görevini iptal etmenin bir cezası olup olmadığını araştırmaya başladı. Peki, seçim görevine gitmeme cezası nedir? Seçim görevi iptal edilebilir mi?
2.03.2024 Gündem
Evlenecek gençlere kredi desteğine başvurular başladı
Evlenecek gençlere kredi desteğine başvurular başladı "Aile ve Gençlik Fonu" kapsamında hayata geçirilen "Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi"ne başvuruların başladığı belirtildi.
15.02.2024 Ekonomi
Borcu olanalar dikkat! Artık e-Devlet üzerinden yapılabilecek
Borcu olanalar dikkat! Artık e-Devlet üzerinden yapılabilecek Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiriyor. e-Devlet-te yeni bir hizmet devreye giriyor. Borcu olanlar için büyük kolaylık sağlanıyor. Artık e-Devlet sistemi üzerinden ulaşılabilecek. Ayrıca e-Devlet kapısı ücretsiz eğitim almak isteyen vatandaşlara da açık. İşte merak edilen detaylar...
1.02.2024 Gündem
MSB sözleşmeli er başvuru şartları ve kılavuzu 2024! Sözleşmeli er başvurusu başladı: İşte sözleşmeli er alımı 2024
MSB sözleşmeli er başvuru şartları ve kılavuzu 2024! Sözleşmeli er başvurusu başladı: İşte sözleşmeli er alımı 2024 Milli Savunma Bakanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığına sözleşmeli er alımı için başvuruların başladığını duyurdu. Başvurular, https://personeltemin.gov.tr adresi ve e-Devlet Kapısı üzerinden yapılabilecek. Başvuru şartları ve detayları bakanlığın internet sitesinde yer alıyor. Duyurunun ardından sözleşmeli er başvurusu ile ilgili aramalar arttı. İşte MSB sözleşmeli er başvuru şartları ve kılavuzu 2024….
20.01.2024 Personel Alımı
Dijital Türkiye'nin kapısı e-Devlet 15 yaşında! Tasarruf sağlandı
Dijital Türkiye'nin kapısı e-Devlet 15 yaşında! Tasarruf sağlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 18 Aralık 2008'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen e- Devlet Kapısı'nın 22 hizmetle başlayan yolculuğuna 15’inci yılda 7 bin 651 hizmetle devam ettiğini belirterek, “Yola çıktığımızda söylediğimiz gibi e-Devlet ile ülkemizde bürokrasi 'tuş' oldu. Artık vatandaşımız devletle olan işleri için saatlerini hatta günlerini harcamak yerine her yıl milyonlarca işlemi e-Devlet Kapısı üzerinden saniyeler içinde yapabiliyor. Türkiye.gov.tr, bugün 1.022 kuruma ait 7 bin 651 işleme ve 64 milyon 122 bin 503 kullanıcı sayısına ulaşmıştır. E-Devlet’e her ay yaklaşık 120 milyon giriş yapılmaktadır. E-Devlet kapısı sayesinde 15 yılda sadece basılı belge kullanımından kaynaklanan 587 milyon doların üzeninde tasarruf sağlandı” ifadelerine yer verdi.
18.12.2023 Ekonomi
Bakanlık açıkladı! Resmen değişti, artık mirasçılık belgesi istenecek
Bakanlık açıkladı! Resmen değişti, artık mirasçılık belgesi istenecek Tarım ve Orman Bakanlığı'nca hazırlanan 'Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik', Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre; ÇKS kapsamında intikali yapılmamış araziler için taahhütnameyle gerçekleştirilen başvurulara itiraz edilmesi durumunda, mirasçılık belgesi istenecek.
18.11.2023 Ekonomi
SGK "e-Devlet" platformunda en çok ziyaret edilen kurum oldu
SGK "e-Devlet" platformunda en çok ziyaret edilen kurum oldu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, e-Devlet’te en çok hizmet geliştiren ve en çok ziyaret edilen kurumun Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) olduğunu açıkladı.
13.10.2023 Gündem
e-Devlet'te yeni hizmet! Bugün kullanıma açıldı
e-Devlet'te yeni hizmet! Bugün kullanıma açıldı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, e-Devlet Kapısı'na yeni bir dijital hizmet eklendiğini belirterek, "10'dan fazla kurumumuzun varis- muris işleri ile ilgili hizmetleri tek başlık altında toplanarak bütünleşik hizmet oluşturduk" dedi.
10.10.2023 Ekonomi
DGS TERCİH SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI (Ösym.gov.tr)! T.C. kimlik no ile DGS yerleştirme sonucu sorgula
DGS TERCİH SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI (Ösym.gov.tr)! T.C. kimlik no ile DGS yerleştirme sonucu sorgula DGS tercih sonuçları açıklandı. Sonuçların erişime açılmasıyla ÖSYM sonuç açıklama sistemi ekranını yoğunluk kazandı. Üniversite eğitimini 4 yıla tamamlamak isteyen adayların katılım sağladığı Dikey Geçiş Sınavı yerleştirme sonuçları sonuc.osym.gov.tr üzerinden TC kimlik/ YU numarası ve aday şifresi ile görüntülenebilecek. İşte DGS tercih sonuçları sorgulama…
11.09.2023 Eğitim
DGS yerleştirme sonuçları açıklandı
DGS yerleştirme sonuçları açıklandı ÖSYM Başkanlığınca 29 Ağustos-5 Eylül tarihleri arasında tercihleri alınan DGS yerleştirme sonuçları açıklandı.
11.09.2023 Eğitim
E-Devlet’ten üniversite kaydına dev ilgi
E-Devlet’ten üniversite kaydına dev ilgi Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, üniversite kayıtlarının yüzde 53,7'sinin e-Devlet kapısı üzerinden yapıldığını açıkladı.
28.08.2023 Gündem
Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren son dakika açıklaması! MEB duyurdu: e-Kayıt sonuçları e-Devlet Kapısı'nda
Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren son dakika açıklaması! MEB duyurdu: e-Kayıt sonuçları e-Devlet Kapısı'nda Ana sınıfı, ilkokul ve ortaokula başlayacak milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren son dakika gelişmesi! MEB duyurdu, e-Kayıt sonuçları erişime açıldı. İşte sorgulama ekranı...
18.07.2023 Eğitim
Fiziksel sim nedir? E devlet İMEİ kayıt: Fiziksel sim mi elektronik sim mi? İmei 1 fiziksel sim mi, fiziksel sim ne demek, fiziksel ve elektronik sim nedir?
Fiziksel sim nedir? E devlet İMEİ kayıt: Fiziksel sim mi elektronik sim mi? İmei 1 fiziksel sim mi, fiziksel sim ne demek, fiziksel ve elektronik sim nedir? IMEI kayıt ücreti, 2023 Temmuz ayında Resmi Gazete kararı ile yurt dışı telefon kayıtları için 20 bin TL oldu. İMEİ Kayıt ücreti için belirlenen 20 bin TL'lik tutar, 8 Temmuz itibariyle geçerli olacak. T.C. kimlik numarası ve yabancı kimlik numarası bulunan, e-Devlet şifresi alabilen kişilerin tek kayıt mercii olan e-Devlet kapısı https://www.turkiye.gov.tr/btk-imei-kaydet üzerinden sisteme giriş yaparak gerekli bilgileri doldurmak suretiyle kayıt işlemini gerçekleştirmesi gerekmektedir. Kayıt işlemlerini yapan vatandaşlar kayıt sırasında “Fiziksel sim, elektronik sim” seçenekleriyle karşılaşınca fiziksel sim mi elektronik sim mi? İmei 1 fiziksel sim mi, fiziksel sim ne demek, fiziksel ve elektronik sim nedir? Sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, Fiziksel sim nedir?
7.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Ev alım-satımında yeni dönem! Noterlerde de yapılabilecek
Ev alım-satımında yeni dönem! Noterlerde de yapılabilecek Ev alıp satacak herkesi yakından ilgilendiriyor. Yeni dönem resmen başlıyor. Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, "Taşınmaz alım satım işlemleri, 1 Temmuz 2023 itibariyle tapu sicil müdürlüklerinin yanı sıra ek bir noter ücreti ödenerek noterlerce de yapılabilecek" dedi.
5.06.2023 Ekonomi
Ek atama olur mu, 55 bin ek öğretmen ataması olacak mı 20233?
Ek atama olur mu, 55 bin ek öğretmen ataması olacak mı 20233? Öğretmen ek ataması olacak mı? Millî Eğitim Bakanlığınca 45 bin sözleşmeli öğretmen sözlü sınav sonuçları açıklandı. Adaylar, sözlü sınav sonuçlarını e- Devlet Kapısı üzerinden öğrenebilecek. Adayların atama tercihleri, 2-6 Mayıs’ta alınacak ve atama sonuçları ise 8 Mayıs’ta duyurulacak. Öğretmenler, 1 Eylül’den itibaren okullarında görevlerine başlayacak. Peki, Ek atama olur mu?
18.04.2023 Çalışan Hakları
Sözleşmeli öğretmenlik tercihleri ne zaman? Öğretmen atama takvimi ile öğretmen atamaları ne zaman ve nasıl yapılacak?
Sözleşmeli öğretmenlik tercihleri ne zaman? Öğretmen atama takvimi ile öğretmen atamaları ne zaman ve nasıl yapılacak? Milli Eğitim Bakanlığınca 45 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin başvuru yapan adayların sözlü sınav sonuçları açıklandı. Adaylar, sözlü sınav sonuçlarını e- Devlet Kapısı üzerinden öğrenebilecek. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik tercihleri ne zaman, öğretmen atamaları tercihleri nasıl yapılır?
18.04.2023 Çalışma Hayatı
MEB son dakika açıkladı! 45 bin sözleşmeli öğretmen alımı sonuçları
MEB son dakika açıkladı! 45 bin sözleşmeli öğretmen alımı sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı'nca 45 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin başvuru yapan adayların sözlü sınav sonuçları açıklandı.
18.04.2023 Eğitim
Yurt time spor projesi nedir? GSB yurt time spor projesi ücreti ne kadar, başvuru şartları nelerdir, yurt time projesine kimler başvurabilir?
Yurt time spor projesi nedir? GSB yurt time spor projesi ücreti ne kadar, başvuru şartları nelerdir, yurt time projesine kimler başvurabilir? GSB yurt time spor projesi başvurusu başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada Yurt Time Spor Projesi başvurusunun e devlet kapısı üzerinden alınmaya başladığına yer verildi. Peki, Yurt Time projesi nedir? Yurt time spor projesi başvuru nasıl yapılır, yurt time projesi başvuru şartları nelerdir, ücreti ne kadar? Yurt time spor projesi dönemlik mi?
5.04.2023 Eğitim
SGK tahsis havuzu nedir, emeklilik SGK tahsis havuzunda ne demek? B29 emeklilik servisi tahsis havuzu…
SGK tahsis havuzu nedir, emeklilik SGK tahsis havuzunda ne demek? B29 emeklilik servisi tahsis havuzu… Emeklilik servisi tahsis havuzu ne demek, b29 emeklilik servisi tahsis havuzu nedir? Emeklilik şartlarını yerine getirerek başvurusunu yapan vatandaşlar emeklilik başvurularının sonuçlanmasını bekliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) sitesi ya da e-Devlet Kapısı üzerinden başvurular takip edilirken emeklilik SGK tahsis havuzunda yazısını görenler arama motorlarına yönelerek SGK tahsis havuzu nedir, emeklilik SGK tahsis havuzunda ne demek? Sorularına yanıt arıyor. İşte B29 emeklilik servisi tahsis havuzu hakkında merak edilenler…
28.03.2023 Emekli
Dolandırıcıların yeni yöntemi ifşa oldu: Google'a yazınca en üstte çıktı, 10 bin TL ödedim
Dolandırıcıların yeni yöntemi ifşa oldu: Google'a yazınca en üstte çıktı, 10 bin TL ödedim İnternet sitelerine dikkat. Dolandırıcıların yeni oyunu ortaya çıktı. Vatandaşları bu yöntemle kandırıyorlar. Bir apartmanın yöneticisi Fesih Atik, dolandırıcılara 10 bin TL kaptırdı. Atik yaşadıklarını, “Google’dan arayınca site en üstte çıktı" diye anlattı. İşte haberin detayları...
18.03.2023 Gündem
Ramazan kolisi yardımı başvurusu nasıl yapılır, Ramazan kolisi almak istiyorum, ne yapmalıyım? Ramazan kolisi kimlere verilir? ramazan paketi yardımı başvurusu e devlet ekranı!
Ramazan kolisi yardımı başvurusu nasıl yapılır, Ramazan kolisi almak istiyorum, ne yapmalıyım? Ramazan kolisi kimlere verilir? ramazan paketi yardımı başvurusu e devlet ekranı! Ramazan ayında dağıtılan erzak yardımlarından faydalanmak isteyenler, belediyeler, vakıflar ve dernekler tarafından yapılan başvurular ile yardım alabilirler. Ramazan erzak yardımı için belediyelere giderek ya da e-Devlet kapısı üzerinden başvuru yapılıyor. Ramazan kolisi başvurusu yapmak için ise belli adımların izlenmesi gerekir. 23 Mart-21 Nisan 2023 tarihlerinde 1 ay boyunca Ramazan orucu tutulacak. Peki, “Ramazan kolisi kimlere verilir?” sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Ramazan kolisi başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte detaylar…
17.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

E-Devlet Kapısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki e-devlet kapısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.