Dolu Yağışı

Dolu Yağışı

Son dakika dolu yağışı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dolu yağışı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dolu yağışı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dolu Yağışı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dolu yağışı gelişmeleri de dahil olmak üzere 841 dolu yağışı haberi bulunmuştur. Tüm dolu yağışı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuvvetli yağış ve gök gürültülü sağanak! Meteoroloji ve AKOM saat vererek 45 şehri uyardı
Kuvvetli yağış ve gök gürültülü sağanak! Meteoroloji ve AKOM saat vererek 45 şehri uyardı Sağanak yağışlar yurdun birçok bölgesinde etkisini gösterecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul dahil 45 kent için sarı alarm verildi. Bu gece saatlerinden itibaren başlayacak olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış için AKOM'dan da bir uyarı geldi. İşte sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar için uyarı yapılan iller…
19.04.2024 Gündem
Meteoroloji'den Adana için sağanak yağış uyarısı! Yarın başlıyor
Meteoroloji'den Adana için sağanak yağış uyarısı! Yarın başlıyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Adana ve Adana'nı doğu kesimleri için yoğun sağanak yağış uyarısında bulundu.
13.04.2024 Adana
Adana'da fındık büyüklüğünde dolu yağışı
Adana'da fındık büyüklüğünde dolu yağışı Adana'da sıcak hava yerini bir anda sağanak yağış ve doluya bırakırken, fındık büyüklüğünde yağan doludan dolayı vatandaş aracının üzerini, kilim, battaniye ve halıyla kapattı.
8.04.2024 Adana
Adana’da dolu sokakları beyaza bürüdü! "İlk kez böyle bir yağış oldu"
Adana’da dolu sokakları beyaza bürüdü! "İlk kez böyle bir yağış oldu" Adana’nın Karataş ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan dolu nedeniyle her taraf beyaza büründü.
18.02.2024 Adana
Yağmurun etkili olduğu Mersin açıklarında hortum çıktı
Yağmurun etkili olduğu Mersin açıklarında hortum çıktı Mersin'de yağmur etkili olurken, Tisan Adası açıklarında hortum oluştu.
14.02.2024 Gündem
İzmir için 'sağanak' uyarısı
İzmir için 'sağanak' uyarısı İzmir için yarın sabah saatlerinden itibaren gök gürültülü, kuvvetli sağanak yağmur beklendiği belirtilerek, olası olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
8.01.2024 Gündem
İzmir için fırtına ve kuvvetli sağanak uyarısı
İzmir için fırtına ve kuvvetli sağanak uyarısı İzmir'de bu geceden itibaren fırtına ve yarın sabahın ilk saatleri itibarıyla da gök gürültülü kuvvetli sağanağın etkili olmasının beklendiği bildirildi.
6.01.2024 Gündem
Meteoroloji son dakika uyardı! İstanbul için alarm verildi, çok kuvvetli olacak
Meteoroloji son dakika uyardı! İstanbul için alarm verildi, çok kuvvetli olacak Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) 12 il için sarı kodlu uyarıda bulundu. MGM kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgara karşı uyarıda bulunurken hava sıcaklıkları yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredecek. İşte İstanbul, Ankara ve diğer illerde beklenen hava durumu...
3.11.2023 Yaşam
Meteoroloji son dakika uyardı! 17 ile kuvvetli yağış geliyor
Meteoroloji son dakika uyardı! 17 ile kuvvetli yağış geliyor Hava durumu ile ilgili son dakika gelişmesi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda 17 il için sarı ve turuncu kodlu gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı; Sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı. İşte detaylar...
2.10.2023 Gündem
Trabzon’da sağanak; yollar göle döndü! Yağmur fena vurdu
Trabzon’da sağanak; yollar göle döndü! Yağmur fena vurdu Trabzon'un Sürmene ilçesinde etkili olan sağanak yaşamı olumsuz etkiledi. Bazı ev ve iş yerlerinin zemin katlarını su bastı, caddeler göle döndü. Meteoroloji sosyal medya hesabından yaptığı uyarıda Doğu Karadeniz'de şiddetli fırtına beklendiğini duyurdu.
1.10.2023 Yaşam
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Saat verilerek iller tek tek açıklandı
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Saat verilerek iller tek tek açıklandı İstanbul'da sağanak yağış sonrası yaşanan sel felaketinde 2 kişi hayatını kaybederken Meteoroloji illeri tek tek sayıp yeni bir uyarı yaptı. Yarın 14.00'ten itibaren şiddetli sağanak bekleniyor. İşte Meteoroloji'nin son dakika uyarısı.
6.09.2023 Gündem
Çiftçilerin yağış sonrası korkusu! 'Pas hastalığı'
Çiftçilerin yağış sonrası korkusu! 'Pas hastalığı' Son aylarda etkili olan sağanak ve dolu yağışı hububatlarda pas hastalığına sebep olurken, hasat dönemine hazırlanan Eskişehirli çiftçiler kalite kaybından endişeli.
3.07.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Milli Hızlı Trenimizi 2025 yılında yolcu taşımacılığına kazandırmayı hedefliyoruz
Bakan Uraloğlu: Milli Hızlı Trenimizi 2025 yılında yolcu taşımacılığına kazandırmayı hedefliyoruz  Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı-Eurasia Rail’de konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "İşletme hızı 225 kilometre olan Milli Hızlı Tren tasarım çalışmalarımız da devam ediyor. İnşallah, 8 araçlı tren setine sahip olacak bu milli hızlı trenimizi de 2025 yılında yolcu taşımacılığına kazandırmayı hedefliyoruz" dedi.
21.06.2023 Ekonomi
Kooperatif bekçisi dehşet saçtı! Ağaçtan erik toplayan kişiyi vurdu
Kooperatif bekçisi dehşet saçtı! Ağaçtan erik toplayan kişiyi vurdu Çorum'da, Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi bekçisi Hüseyin Arslan (64), araç park alanındaki erik ağacından izinsiz meyve topladığı gerekçesiyle tartıştığı Yaşar Toprak'ı (55) tabancayla vurup, ağır yaraladı.
21.06.2023 Yaşam
Dolu yağışı ve sel uyarısı! Meteoroloji son dakika il il duyurdu, 4 gün devam edecek
Dolu yağışı ve sel uyarısı! Meteoroloji son dakika il il duyurdu, 4 gün devam edecek Hava durumu son dakika! Meteoroloji'den açıklama geldi. Harita değişti. Çok kuvvetli sağanak etkisini gösterecek. Gün gün belli oldu ve iller de açıklandı. Bugün için illere sarı kodlu uyarı yapıldı. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklar yaşanabilir. Özellikle MGM'nin bölgelere yaptığı uyarılar da bulunuyor. Hangi illerde yağış var? Son dakika hava durumu tahminleri...
21.06.2023 Gündem
Edirne’de kuvvetli fırtına çatıda çalışan 5 işçiyi savurdu: 1’i ağır 3 yaralı
Edirne’de kuvvetli fırtına çatıda çalışan 5 işçiyi savurdu: 1’i ağır 3 yaralı Edirne’de etkili olan kuvvetli fırtına ve sağanak yağışın, bir fabrikanın çatı montajını yapan işçileri yaklaşık 12 metreden beton zemine düşürmesiyle 1’i ağır 3 işçi yaralandı.
20.06.2023 Yaşam
Meteoroloji'den il il sarı kodlu uyarı! Sağanak, sel, dolu fena geliyor
Meteoroloji'den il il sarı kodlu uyarı! Sağanak, sel, dolu fena geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 28 il için sarı kodlu uyarıda bulundu. Günlük hava durumu tahmininde yapılan açıklamada "Ani sel, yerel su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." denildi.
18.06.2023 Gündem
Samsun, Sinop ve Ordu'da sağanak yağış uyarısı
Samsun, Sinop ve Ordu'da sağanak yağış uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü(MGM), Samsun, Sinop ve Ordu için kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı.
17.06.2023 Gündem
Ankara'daki böcek ilacı faciasında kahreden detay! 'Ablam da yeğenim de şu anda yaşıyor olacaktı'
Ankara'daki böcek ilacı faciasında kahreden detay! 'Ablam da yeğenim de şu anda yaşıyor olacaktı' Ankara'nın Keçiören ilçesinde böcek ilacından zehirlenerek hayatını kaybeden Türkan Sabancılar (37) ve kızı Elif Sude Sabancılar'ın (10) bir gün önce rahatsızlanıp hastaneye başvurduğu öğrenildi. Kezban Tekindur (39), ablası ve yeğeninin mide bulantısı ve kusma şikayetiyle hastaneye başvurduğunu; ancak polikliniğe gitmeleri tavsiye edilerek gönderildiklerini söyledi. İlaçlamayı yapan 2 kişi ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
17.06.2023 Yaşam
Yaz ayında dolu yağışı! Yollar beyaza büründü
Yaz ayında dolu yağışı! Yollar beyaza büründü Yaz ayında dolu yağışı şaşırttı. Karabük’ün Eflani ilçesinde yaz ayının ortasında etkili olan dolu yağışı sonrası yollar beyaza bürünürken, ortaya ise kıştan kalma manzara çıktı.
17.06.2023 Yaşam
Meteoroloji'den İstanbul ve birçok il için son dakika yağmur uyarısı! Sel, su baskını, yıldırım geliyor
Meteoroloji'den İstanbul ve birçok il için son dakika yağmur uyarısı! Sel, su baskını, yıldırım geliyor Hava durumuyla ilgili son dakika açıklaması yapıldı. İstanbul ve birçok il için sağanak yağış uyarısı yapıldı. MGM İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada; Marmara Bölgesi’nde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bugün gece saatlerinden sonra Tekirdağ, Edirne’nin güneyi ile İstanbul Anadolu yakasında, yarın öğle saatlerinden sonra Kocaeli, Sakarya yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olmasının beklendiği bildirildi. Yetkililer, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda uyardı. İstanbul Valiliği'nden yapılan uyarıda da "Bugün gece saatlerinden sonra, Cumartesi akşam saatlerine kadar İstanbul Anadolu Yakası'nda yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor" denildi. İşte hava durumuyla ilgili tüm detaylar...
16.06.2023 Gündem
Haziranda dolu yağdı, yollar beyaza büründü
Haziranda dolu yağdı, yollar beyaza büründü Erzincan’da etkili olan dolu yağışı günlük yaşamı olumsuz etkilerken yollar beyaza büründü.
11.06.2023 Gündem
Meteoroloji'den son dakika dolu, sel ve fırtına uyarısı! Günlerce sürecek, yeni açıklama
Meteoroloji'den son dakika dolu, sel ve fırtına uyarısı! Günlerce sürecek, yeni açıklama Son dakika hava durumu! Meteoroloji'den hava durumuna ilişkin yeni açıklama geldi. Turuncu ve sarı kodlu uyarı yapıldı. Günlerce devam edecek sağanak yağışlar kuvvetli olacak. Bu nedenle ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar, kısa süreli fırtına uyarıları peş peşe geldi. Önümüzdeki günlerde havalar hangi ilde nasıl olacak? İşte yeni hava durumu tahminleri...
6.06.2023 Gündem
Amasya ve Samsun'dan acı haber! Sele kapılan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı
Amasya ve Samsun'dan acı haber! Sele kapılan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı Amasya'da dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak sele yol açtı. Sele kapılan otomobildeki 1 kişi kurtuldu, kayıp 2 kişiden birinin ise sabah saatlerinde cesedine ulaşıldı. Samsun'un Ladik ilçesinde de 1 kişi sele kapılarak hayatını kaybetti. Meteoroloji'den bölge için kritik uyarı geldi.
5.06.2023 Gündem
Ankara için sel alarmı! Uyarılar art arda geldi
Ankara için sel alarmı! Uyarılar art arda geldi Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), yurdun çeşitli bölgelerinde meydana gelebilecek muhtemel şiddetli yağışlara karşı vatandaşlara tedbirli olmaları yönünde uyarıda bulundu.
4.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dolu Yağışı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dolu yağışı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.