Doğu Perinçek

Doğu Perinçek

Son dakika Doğu Perinçek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Doğu Perinçek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Doğu Perinçek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğu Perinçek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğu perinçek gelişmeleri de dahil olmak üzere 943 doğu perinçek haberi bulunmuştur. Tüm doğu perinçek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na mesaj! CHP liderinden 28 Mayıs sonrası flaş açıklamalar...
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na mesaj! CHP liderinden 28 Mayıs sonrası flaş açıklamalar... Cumhurbaşkanı seçimleri sonrası CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, canlı yayına katıldı. Kılıçdaroğlu, "Beklediğimiz olmadı, üzüldük ama yine de ben o akşam konuştum; kazanamadık ama ortaya çıkan tablo ağır bir yenilgi değil." dedi. CNN TÜRK'te gazeteciler Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını değerlendirdi.
9.06.2023 Gündem
Muş seçim sonuçları 2023! 14 Mayıs Muş Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve oy dağılımı Muş hangi parti kazandı?
Muş seçim sonuçları 2023! 14 Mayıs Muş Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve oy dağılımı Muş hangi parti kazandı? Muş seçim sonuçları 2023 gazetavatan.com'da açıklanıyır. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili genel seçimleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. Muş milletvekili adayları, yapılacak seçimler sonrası TBMM'ye gidiyor. AK Parti, İYİ Parti, CHP, MHP, Yeniden Refah Muş seçim sonuçlarına göre oy dağılımlarıyla canlı seçim sonuçları belli olacak. 2023 Muş seçim sonuçları, Muş ilçe seçim sonuçlarıyla paralel olarak yayınlanacak. Peki Muş hangi parti kazandı? Muş Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları kaç oldu?
14.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı seçimi geçici aday listesi Resmi Gazete’de
Cumhurbaşkanlığı seçimi geçici aday listesi Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanlığı seçimi geçici aday listesi Resmi Gazete’de yayımlandı.
27.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı adayları kesinleşti! Seçim süreci belli oldu
Cumhurbaşkanı adayları kesinleşti! Seçim süreci belli oldu YSK Başkanı Ahmet Yener, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için 100 bin imza sürecinin sona erdiğini açıkladı. Yener, Muharrem İnce ve Sinan Oğan'ın 100 bin imzayı tamamlandığını ve seçime katılmaya hak kazandığını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı seçimleri için 'Geçici Aday Listesi' Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre 14 Mayıs'ta yapılacak seçim öncesi yayımlanan 'Geçici Aday Listesi'nde; Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce, Recep Tayyip Erdoğan ve Sinan Oğan yer aldı.
27.03.2023 Gündem
YSK, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için 100 bin imza toplayan 11 ismin verilerini paylaştı
YSK, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için 100 bin imza toplayan 11 ismin verilerini paylaştı YSK, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri dolayısıyla cumhurbaşkanlığına adaylığını açıklayanlardan 11 isim için 100 bin imza sürecinin verilerini paylaştı. Muharrem İnce ve Sinan Oğan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı kesinleşti.
26.03.2023 Gündem
Sinan Oğan 4. cumhurbaşkanı adayı oldu
Sinan Oğan 4. cumhurbaşkanı adayı oldu ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, YSK'nın verilerine göre 100 bin imzaya ulaştı. Sinan Oğan; Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce'nin ardından dördüncü Cumhurbaşkanı adayı oldu.
26.03.2023 Gündem
Muharrem İnce,100 bin imzayı toplayarak cumhurbaşkanı adaylığı hakkı kazandı
Muharrem İnce,100 bin imzayı toplayarak cumhurbaşkanı adaylığı hakkı kazandı Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri çerçevesinde cumhurbaşkanlığına adaylığını açıklayan 10 isim için 100 bin imza süreci dördüncü gününde devam ediyor. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 100 bin imzayı 4'üncü günde aşarak 3'üncü Cumhurbaşkanı adayı oldu.
25.03.2023 Gündem
100 bin imzada 3'üncü gün! İşte 70 bini geçen tek isim
100 bin imzada 3'üncü gün! İşte 70 bini geçen tek isim Seçmenler tarafından belirlenecek cumhurbaşkanı adayları, imza toplama süresinin 3'üncü gününde de 100 bin imzaya ulaşamadı.
24.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı adayları neden imza topluyor? 100 bin imza neden gerekli?
Cumhurbaşkanı adayları neden imza topluyor? 100 bin imza neden gerekli? Cumhurbaşkanı adayları neden imza topluyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. 14 Mayıs 2023'te yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinde seçmenler tarafından aday gösterilen adayların imza toplama süreci devam ediyor. YSK Başkanı Ahmet Yener geçtiğimin günlerde imza toplama sürenin anlık takip edileceğini açıklamıştı.
24.03.2023 Gündem
YSK, 100 bin imza süreci bilgilerini paylaştı
YSK, 100 bin imza süreci bilgilerini paylaştı Yüksek Seçim Kurulu (YSK) seçmenler tarafından aday gösterilmek istenen adayların 100 bin imza süreci hakkında bilgileri paylaştı.
23.03.2023 Gündem
YSK, Cumhurbaşkanı adaylarının ilk gün imza sonuçlarını açıkladı
YSK, Cumhurbaşkanı adaylarının ilk gün imza sonuçlarını açıkladı Seçmenler tarafından aday gösterilecek Cumhurbaşkanı adayları için imza toplama sürecinde ilk gün sonuçları açıklandı. 11 adayın 27 Mart'a kadar 100 bin imza toplaması gerekiyor.
22.03.2023 Gündem
YSK'dan seçimlerle ilgili yeni uygulama: Hangi aday ne kadar imza topladı?
YSK'dan seçimlerle ilgili yeni uygulama: Hangi aday ne kadar imza topladı? YSK Başkanı Ahmet Yener, "Bugün itibariyle il ve ilçe bazında anlık olarak hangi adaya ne kadar imza verildiğinin takibi mümkündür. Şeffaf bir ortam yaratmak amacıyla süreç takip edilebilir" dedi.
22.03.2023 Gündem
YSK kararını açıkladı: 11 aday seçmenler tarafından Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilebilecek
YSK kararını açıkladı: 11 aday seçmenler tarafından Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilebilecek Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde, başvuru yapan 11 adayın seçmenler tarafından Cumhurbaşkanı adayı gösterilebilmesine karar verdi.
21.03.2023 Gündem
YSK'dan 3 aday için ret, 9 aday için eksik belge tespiti
YSK'dan 3 aday için ret, 9 aday için eksik belge tespiti Yüksek Seçim Kurulu (YSK), cumhurbaşkanlığı adaylığı başvurusunda bulunan 18 isimden 3'ünün başvurusunun reddedildiğini, aralarında Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın da bulunduğu 9 kişinin başvurularında eksik belge tespit edildiğini duyurdu.
21.03.2023 Gündem
Doğu Perinçek, cumhurbaşkanı adaylığı için YSK'ya başvurdu
Doğu Perinçek, cumhurbaşkanı adaylığı için YSK'ya başvurdu Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, cumhurbaşkanı adaylığı için Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) başvurdu.
20.03.2023 Gündem
Togg sahneye çıktı! Açılışa o fotoğraf damga vurdu
Togg sahneye çıktı! Açılışa o fotoğraf damga vurdu Bir otomobilden daha fazlası diyerek yola çıkan Togg’un Gemlik’teki kampüsünün açılışı, tarihe yönelik göndermeler ve tarihi karşılaştırmalara sahne oldu. Cumhuriyet’in 10’uncu yılında Uşak’ta çekilen, "Cumhuriyeti biz böyle kazandık.” pankartının yer aldığı unutulmaz fotoğraf ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gemlik’te “Yaşasın Cumhuriyet” yazısı önündeki karesi, törenin simgesel anlamına değer kattı.
31.10.2022 Ekonomi
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Yunanistan'ın tacizlerine sert tepki: Tehlikeli sonuçları olabilir
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Yunanistan'ın tacizlerine sert tepki: Tehlikeli sonuçları olabilir AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin MYK toplantısına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. TFF binasına yapılan saldırıyla ilgili konuşan Çelik, "Toplantıya gelirken TFF'ye saldırı haberi vardı. Sayın Büyükekşi'yle görüştüm. Olay yeni gelişmiş. Olay bütün yönleriyle araştırılıyor." dedi. Yunanistan'ın Ege Denizi'ndeki tacizlerine tepki gösteren Çelik, "Yunan makamlarına sağduyulu davranmalarını, tehdit, taciz ya da it dalaşı delin bu hareketlerden uzak durmalarını. Türk uçaklarına karşı sanki Yunan hava sahasında uçuyormuş gibi yalan değerlendirme yapmalarından kaçınmaları gerekiyor. Tehlikeli sonuçları olabilir." dedi.
1.09.2022 Siyaset
Sosyalist Cumhuriyet Partisi kurucuları kim? Türkiye'nin 124'üncü siyasi partisi kuruldu!
Sosyalist Cumhuriyet Partisi kurucuları kim? Türkiye'nin 124'üncü siyasi partisi kuruldu! Doğu Perinçek'in genel başkanı olduğu Vatan Partisi bölündü. Vatan Partisi'nden ayrılanlar Sosyalist Cumhuriyet Partisi'ni kurdu. Peki, Sosyalist Cumhuriyet Partisi kurucuları kim?
7.12.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazi Mustafa Kemal'in serencamı Türkiye'nin yol haritasıdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazi Mustafa Kemal'in serencamı Türkiye'nin yol haritasıdır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Kurumu'nun programında konuştu. Erdoğan, "Biz ABD'de BM binasının tam karşısında Türkevi inşa ettik. Ve orada adeta birilerine mesajımızı da en güzel şekilde verdik. Gazi Mustafa Kemal'in bu serencamı bugünkü Türkiye'nin yol haritasıdır." dedi.
10.11.2021 Siyaset
Teoman Alili hayatını kaybetti
Teoman Alili hayatını kaybetti Ulusal Kanal’da ana haber sunucusu olan gazeteci Teoman Alili, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
5.05.2021 Yaşam
Doğu Perinçek, Covid-19 aşısı oldu
Doğu Perinçek, Covid-19 aşısı oldu Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, İstanbul'daki Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde Covid-19 aşısı oldu. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, İstanbul'daki Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde Covid-19 aşısı oldu.
19.01.2021 Siyaset
İYİ Parti lideri Akşener'in o sözlerine Perinçek cevap verdi!
İYİ Parti lideri Akşener'in o sözlerine Perinçek cevap verdi! İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, eşi Tuncer Akşener ile evliliğini anlatırken “Bir Maocu neferini ülkücü edip evlendim. Sanırım Doğu Perinçek benden hiç hoşlanmaz bunun için” sözleri sosyal medyada büyük ilgi çekti. Akşener ‘ülkücü kız ile solcu gencin aşkları için grev yaptıkları’ o günlere döndü
9.01.2021 Gündem
Son anket sonuçları yayınlandı! Cumhur ittifakı...
Son anket sonuçları yayınlandı! Cumhur ittifakı... Konsensus araştırma şirketi 530 ilçe de gerçekleştirdiği seçim anketinin sonuçlarını yayımladı. Anket çalışmasına göre AK Parti ve MHP’den oluşan cumhur ittifakı 51.4’e ulaşırken, CHP, İYİ Parti, Saadet ve DP’den oluşan millet ittifakı ise yüzde 34.2 oranında kalıyor. Cumhur ittifakı ile millet ittifakı arasındaki fark 17.2 çıkıyor.
21.12.2020 Siyaset
Vatan Partisi lideri Perinçek'ten FETÖ ve Erol Mütercimler iddiası!
Vatan Partisi lideri Perinçek'ten FETÖ ve Erol Mütercimler iddiası! Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, FETÖ'nün bir fotoğraf karesi için 5 milyon dolar teklif ettiğini ve kendisinin reddettiğini ileri sürdü. Perinçek, "Erol Mütercimler aradı. ‘Arkadaşlarımızın yaptığı öneriyi reddetmişsiniz. Halbuki böyle bir görüşme 5 milyon dolardan başlar’ dedi. Bende 5 milyon dolar değil 5 milyar dahi verseniz kabul etmem dedim” ifadelerini kullandı.
14.09.2020 Siyaset
Perinçek'ten 'ballı atama' iddialarına yanıt geldi
Perinçek'ten 'ballı atama' iddialarına yanıt geldi Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek’in oğlu Sadık Can Perinçek’in Dışişleri Bakanlığı bünyesine “meslek memuru” olmaya hak kazanması sosyal medyada yapılan “Ballı atama” paylaşımlarıyla eleştirildi. Baba-oğul Perinçek konu ile ilgili açıklama yaptı.
11.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Doğu Perinçek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğu perinçek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.