Direksiyon

Direksiyon

Son dakika direksiyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan direksiyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını direksiyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Direksiyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan direksiyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.202 direksiyon haberi bulunmuştur. Tüm direksiyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gölcük'te benzin yüklü tanker kaza yaptı! Karayolu trafiğe kapatıldı, evler tahliye edildi
Gölcük'te benzin yüklü tanker kaza yaptı! Karayolu trafiğe kapatıldı, evler tahliye edildi Kocaeli'nin Gölcük ilçesi D-130 Karayolu'nda seyir halinde olan benzin yüklü tanker, önce üst geçit köprüsüne ardından ise 3 araca çarptı. Tankerin çekici kısmı koparken benzin ise yola saçıldı. Patlama riskine karşı yolun iki şeridi de trafiğe kapatılırken, çevredeki evlerde tahliye edildi.
27.04.2024 Gündem
Sevgilisini bırakmak için arkadaşının otomobilini aldı, motosikletliyi öldürdü
Sevgilisini bırakmak için arkadaşının otomobilini aldı, motosikletliyi öldürdü Adana’da sevgilisini eve bırakmak için arkadaşının otomobilini habersiz alıp yola çıkan genç, direksiyon hakimiyetini kaybedip önce motosiklete ardından da 3 otomobile çarparak durabildi. Kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken, ifadesinde “Saate baktığım sırada motosikletliyi görmedim ve çarptım. Olayın şokuyla ve kalabalık olunca kaçtım” diyen şüpheli tutuklandı.
26.04.2024 Adana
Sermiyan Midyat trafik kazası geçirdi! 'Neye uğradığımı şaşırdım'
Sermiyan Midyat trafik kazası geçirdi! 'Neye uğradığımı şaşırdım' Son olarak 'Eyvah Tatil' adlı yapımda yer alan Sermiyan Midyat, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Motosikletli bir kurye, park yerinden çıkacağı sırada ünlü oyuncunun aracına hızla çarptı. Korkutan kaza sonrası konuşan Midyat, "Neye uğradığımı şaşırdım" dedi.
21.04.2024 Magazin
Kırklareli'nde yolcu otobüsü devrildi: 11 kişi yaralandı
Kırklareli'nde yolcu otobüsü devrildi: 11 kişi yaralandı Kırklareli'nin Kavaklı beldesi yakınlarında Bulgaristan'a yolcu taşıyan otobüs Kırklareli'nde devrildi. Kazada 11 kişi yaralandı.
19.04.2024 Gündem
Fatih'te İETT otobüsleri çarpıştı: Yaralılar var
Fatih'te İETT otobüsleri çarpıştı: Yaralılar var Fatih'te iki İETT otobüsü çarpıştı. Bir İETT otobüsünün diğerine arkadan çarpması sonucu yolculardan bazıları yaralandı. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.
19.04.2024 Gündem
Lüks otomobil otobüs durağına çarptı
Lüks otomobil otobüs durağına çarptı Adana'da kontrolden çıkan lüks otomobil otobüs durağına çarptı. Kazada 2'si ağır 7 kişi yaralandı.
16.04.2024 Adana
Bağcılar'da feci kaza! 5 araç birbirine girdi, yaralılar var
Bağcılar'da feci kaza! 5 araç birbirine girdi, yaralılar var İstanbul Bağcılar'da bu sabah 5 araç zincirleme kazaya karıştı, kazada yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.
16.04.2024 Gündem
Bisiklete çarpmamak için yayaya çarptı! Ağır yaralandı
Bisiklete çarpmamak için yayaya çarptı! Ağır yaralandı Adana’nın Kozan ilçesinde otomobil sürücüsü yol artasından giden bisiklete çarpmama için yol kenarındaki yayaya çarparak ağır yaraladı
15.04.2024 Adana
Bisiklete çarpmamak için yayaya çarptı
Bisiklete çarpmamak için yayaya çarptı Adana’nın Kozan ilçesinde otomobil sürücüsü yol artasından giden bisiklete çarpmama için yol kenarındaki yayaya çarparak ağır yaraladı. Olay anı ise saniye saniye görüntülendi.
20.04.2024 Adana
Demir Kubbe nedir? İsrail Demir Kubbe Sistemi nasıl çalışıyor, kaç tane var? Özellikleri ve maliyeti
Demir Kubbe nedir? İsrail Demir Kubbe Sistemi nasıl çalışıyor, kaç tane var? Özellikleri ve maliyeti İsrail ordusu, Lübnan'ın güneyindeki Hizbullah Hareketi'ne ait hedeflere yönelik hava saldırısı düzenlendiğini duyurdu. Hizbullah da İsrail'in sınırdaki hava savunma sistemi demir kubbeye ve Golan Tepelerinde yer alan Keyla askeri üssündeki hava ve füze savunma karargahının vurulduğunu açıkladı. Peki, Demir Kubbe nedir, Demir Kubbe’nin özellikleri neler?
14.04.2024 Gündem
Bayram tatilinde kaza! Bariyerlere çarpan otomobil devrildi
Bayram tatilinde kaza! Bariyerlere çarpan otomobil devrildi Bolu'da Anadolu Otoyolu’nun Dağkent mevkisinde bariyerlere çarpan otomobil devrildi. Kazada araç sürücüsü ile yanındaki oğlu yaralandı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
8.04.2024 Gündem
Bayram yolculuğunda kahve tüketenler dikkat! Sanıldığı kadar masum değil
Bayram yolculuğunda kahve tüketenler dikkat! Sanıldığı kadar masum değil Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Levent Öztürk, Ramazan Bayramı tatiline çıkan, yollarda direksiyon başında kafein tüketimine başvuran sürücüleri uyardı. Öztürk "Kafein tüketiminin uyku halini gidermede geçici bir çözüm olduğunu mutlaka bilmemiz gerekiyor. Aşağı yukarı 4-5 saat içerisinde daha büyük bir uyku haliyle karşı karşıya kalacağımızı bilmeliyiz. Bu uyku hali eğer önemli bir iş sırasında ortaya çıkarsa örneğin; sınav ortasında veya bir araç kullanımı sırasında olabilir, bu durum da iş kazaları ya da istenmeyen başka durumlara yol açabilir. Uyku halini ancak uyuyarak giderebiliriz" dedi.
8.04.2024 Gündem
Polisleri taşıyan servis mibiüsü devrildi!  6 polis yaralandı
Polisleri taşıyan servis mibiüsü devrildi! 6 polis yaralandı Bahçelievler Basın Ekspres yolunda polisleri taşıyan servis minibüsü devrildi, 6 polis yaralandı. Yaralılar ambulans ile hastaneye götürülürken devrilen minibüs bulunduğu yerden vinç yardımı ile kaldırıldı.
7.04.2024 Gündem
TESK Başkanı'ndan Bayram öncesi trafik açıklaması
TESK Başkanı'ndan Bayram öncesi trafik açıklaması Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, bayram tatillinde şehirlerarası yolculuğa çıkacak vatandaşlara uyarıda bulunarak, “Bayram tatilini keyifle geçirebilmek için trafik kurallarına mutlaka riayet etmeli ve ihmallerden kaçınmalıyız” dedi.
6.04.2024 Gündem
Park halindeki araçlara çarparak ilerleyen kamyon okul kapısına metreler kala durabildi: 1 yaralı
Park halindeki araçlara çarparak ilerleyen kamyon okul kapısına metreler kala durabildi: 1 yaralı Esenler'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon yokuştan indiği sırada park halindeki araçlara çarptı. Önde ilerleyen otomobili ve motosikleti de sürükleyen kamyon, okul kapısının önüne park eden bir araca çarparak durabildi. Motosiklet sürücüsünün yaralandığı ve 10 aracın zarar gördüğü kaza anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
3.04.2024 Gündem
İETT otobüsü kaldırıma çıktı yayalara çarptı: 2 yaralı
İETT otobüsü kaldırıma çıktı yayalara çarptı: 2 yaralı Beyoğlu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği İETT otobüsü kaldırıma çıkarak 2 kişiye çarptı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
1.04.2024 Gündem
Diş teknisyeni Nurşah'ın korkunç ölümü! Kaza anı görüntüleri ortaya çıktı
Diş teknisyeni Nurşah'ın korkunç ölümü! Kaza anı görüntüleri ortaya çıktı Kağıthane'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bariyerleri aşıp elektrik direğine çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Nurşah Kılınç (26) hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
30.03.2024 Gündem
Adana’da sevgililer kamyonet çaldı! “Bir yere gideceğiz, bu aracı çalalım”
Adana’da sevgililer kamyonet çaldı! “Bir yere gideceğiz, bu aracı çalalım” Adana’da bir kadın 8 yaşındaki çocuğu ve sevgilisiyle park halindeki kamyoneti çaldı. Olayın ardından kadın ve sevgilisi tutuklandı.
29.03.2024 Adana
50 yaşındaki adamın aynı anda 4 trafik kuralını ihlal ederek yaptığı kaza kameraya yansıdı
50 yaşındaki adamın aynı anda 4 trafik kuralını ihlal ederek yaptığı kaza kameraya yansıdı Çekya’da lüks bir otomobilin alkollü sürücüsü, kısa bir süre içinde 4 trafik kuralını ihlal ederek yaptığı kaza, trafik kamerasına yansıdı.
28.03.2024 Dünya
Kaygan yolda devrilen TIR'daki malzemeler otomobilin üstüne düştü: 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ağır yaralandı
Kaygan yolda devrilen TIR'daki malzemeler otomobilin üstüne düştü: 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ağır yaralandı Sivas’ın Gürün ilçesinde, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda devrilen TIR'ın üzerindeki alçıpan malzemelerin üzerine düştüğü otomobilde sürücü Çetin Karaşin öldü, araçlardaki 4 kişi ağır yaralandı.
27.03.2024 Gündem
Hatay'da katliam gibi kaza! Tır, otomobile çarptı: 6 ölü
Hatay'da katliam gibi kaza! Tır, otomobile çarptı: 6 ölü Hatay’ın Dörtyol ilçesinde, otomobille tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, ilk belirlemelere göre aynı aileden 6 kişi hayatını kaybetti.
26.03.2024 Gündem
Dronlu çoban gündem oldu! İnekleri ahıra evinden çıkmadan böyle getirdi
Dronlu çoban gündem oldu! İnekleri ahıra evinden çıkmadan böyle getirdi Giresun’da yaşayan Faruk İlyasoğlu, evinin balkonundan kullandığı dronu ile ineklerini ahıra getirdi. İlyasoğlu, ineklerini drone ile evinin altındaki ahıra getirirken kaydettiği anları ise sosyal medyasında paylaştı.
26.03.2024 Gündem
Korkulukları yıkıp bina ile istinat duvarı arasına düşen otomobilin sürücüsü kurtarılamadı
Korkulukları yıkıp bina ile istinat duvarı arasına düşen otomobilin sürücüsü kurtarılamadı Bursa'da, yol kenarındaki evin korkuluklarını kırıp, binayla istinat duvarı arasına düşen otomobilde sıkışan sürücü Mehmet Ulu (70), kaldırıldığı hastanede 1 gün sonra hayatını kaybetti.
22.03.2024 Gündem
Emanet lüks araçla çiğ köfteciye daldı, ‘uykuluydum’ dedi! "O an çok korktum"
Emanet lüks araçla çiğ köfteciye daldı, ‘uykuluydum’ dedi! "O an çok korktum" Adana’da bir kişi, tamirdeki lüks otomobille gezmeye çıktığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybedip çiğ köfteci ve markete daldı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, dehşeti yaşayan çiğ köfteci, “Çok korktuk, Allah’a şükür bize bir şey olmadı. Sürücü de iyiydi, sadece uykulu olduğunu söyledi” dedi.
22.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram tatili 9 gün oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram tatili 9 gün oldu Ankara’da "Şoför Esnafları ile iftar" programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu çalışanlarının Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını açıklayarak "Özel sektörümüzün de böyle bir yaklaşıma sahip olduğunu biliyoruz" dedi.
19.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Direksiyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki direksiyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.