Devamsızlık

Devamsızlık

Son dakika devamsızlık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan devamsızlık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını devamsızlık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Devamsızlık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan devamsızlık gelişmeleri de dahil olmak üzere 841 devamsızlık haberi bulunmuştur. Tüm devamsızlık haberleri aşağıda listelenmiştir.
12. sınıflara devamsızlık affı 2024! 12. sınıflara devamsızlık affı gelir mi, devamsızlık affı çıkar mı 2024?
12. sınıflara devamsızlık affı 2024! 12. sınıflara devamsızlık affı gelir mi, devamsızlık affı çıkar mı 2024? 12. sınıf öğrencileri devamsızlık haklarının olup olmayacağını sorguluyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin' geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili açıklama yapmıştı. Peki, 12. sınıflara devamsızlık affı gelir mi, devamsızlık affı çıkar mı 2024?
26.02.2024 Gündem
İntegral kalktı mı 2024? YKS mantık limit türev integral kalktı mı 2024?
İntegral kalktı mı 2024? YKS mantık limit türev integral kalktı mı 2024? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından müfredat değişikliği yapılacak. Bakan Yusuf Tekin, yeni müfredatın hazır olduğunu ifade ederek tarih paylaşımında bulunurken öğrenciler “İntegral kalktı mı 2024? YKS mantık limit türev integral kalktı mı 2024?” sorularına yanıt arıyor.
24.02.2024 Gündem
Af uygulanacak mı? Bakan Tekin'den 'devamsızlık' açıklaması
Af uygulanacak mı? Bakan Tekin'den 'devamsızlık' açıklaması Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Sabancı Öğretmenevi’nde eğitim editörleriyle buluşarak gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Tekin yeni müfredat, öğrenci devamsızlıkları, ortak sınavlar, deprem sonrası okulların durumu gibi pek çok konuda önemli açıklamalarda bulundu.
29.01.2024 Gündem
Devamsızlık 5 gün olunca belge alınmıyor mu, 5 gün devamsızlık yapan belge alamıyor mu (LİSE)? D Devamsızlık kaç gün olursa belge alınmaz?
Devamsızlık 5 gün olunca belge alınmıyor mu, 5 gün devamsızlık yapan belge alamıyor mu (LİSE)? D Devamsızlık kaç gün olursa belge alınmaz? Lisede 5 gün devamsızlık belge alınır mı 2024, lisede özürlü devamsızlık kaç gün olursa belge alınmaz? Okullarda 1. Dönemin bitmesine az bir süre kaldı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği içerisinde bulunan ödül bölümü içerisinde yer alan değişiklikler, 2018 Eylül ayında Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Yönetmelik değişikliğiyle birlikte takdir ve teşekkür belgesini de içeren ödül sistemini değiştirdi. Öğrenciler sistemin hala devam edip etmediğini lisede 5 gün devamsızlık yapan belge alamıyor mu, sorusunun yanıtını merak ediliyor. Peki, Devamsızlık kaç gün olursa belge alınmaz, lisede 5 gün devamsızlık 1 dönem için mi, lisede devamsızlık kaç gün 2024?
18.01.2024 Eğitim
e okul yoklama ne zaman kapanacak 2024? Okullarda yoklama alınacak mı 2024, bu hafta yok yazılma var mı?
e okul yoklama ne zaman kapanacak 2024? Okullarda yoklama alınacak mı 2024, bu hafta yok yazılma var mı? Okulların kapanmasına az bir süre kaldı. MEB'e bağlı okullarda eğitim gören öğrenciler 19 Ocak'ta karne alacak. Okullarda son haftaya girilirken son hafta ders işlenip işlenmeyeceği ve yoklama alınıp alınmayacağı merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı açıklama yaptı. Peki, e okul yoklama ne zaman kapanacak 2024? Okullarda yoklama alınacak mı 2024, bu hafta yok yazılma var mı?
16.01.2024 Eğitim
Lisede Türkçe geçme notu kaç, Türkçe'den 70 alamayan sınıfta mı kalacak? Türkçe’den 70 almak hangi sınıflar için geçerli, lise için geçerli mi?
Lisede Türkçe geçme notu kaç, Türkçe'den 70 alamayan sınıfta mı kalacak? Türkçe’den 70 almak hangi sınıflar için geçerli, lise için geçerli mi? Türkçe’den 70 almak zorunlu mu? Türkçe'den 70 puan altında alan öğrencilerin başarısız sayılacağı mevzuat, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürürlüğe alındı. Sınıfta kalma yönetmeliği, 14 Ekim 2023 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Peki, Türkçe'den 70 alamayan sınıfta mı kalacak? Türkçeden 70 almak lise için geçerli mi?
16.01.2024 Eğitim
1 dersten kalınca belge alınır mı? Lise, ortaokul takdir teşekkür devamsızlık sınırı kaç, takdir belgesi için ortalama kaç olmalı, teşekkür belgesi kaç puanla alınır?
1 dersten kalınca belge alınır mı? Lise, ortaokul takdir teşekkür devamsızlık sınırı kaç, takdir belgesi için ortalama kaç olmalı, teşekkür belgesi kaç puanla alınır? Takdir teşekkür belgesi kaç puanla alınır, 1 dersten kalınca belge alınır mı? Karneler bu hafta verilecek. Yarıyıl tatili öncesinde öğretmenler karne notlarını e okul sistemine girmeye başladı. Ders notlarının belli olmasıyla öğrenciler ise takdir teşekkür belgesi alıp alamayacaklarını öğrenmek için, belge alma şartlarını araştırıyor. Peki, takdir belgesi kaç puanla alınır 2024, alma şartları nelerdir? Teşekkür almak için ders notları kaç olmalı 2024? Devamsızlık kaç gün olursa takdir teşekkür belgesi alınamıyor?
15.01.2024 Eğitim
e okul öğretmenlere ne zaman kapanıyor 2024? e okula en son ne zaman not giriliyor 2024, e okul not girişi kapandı mı?
e okul öğretmenlere ne zaman kapanıyor 2024? e okula en son ne zaman not giriliyor 2024, e okul not girişi kapandı mı? e okul öğretmen not girişi ne zaman kapanıyor 2024, 1 dönem e okul ne zaman kapanacak 2024? e-Okul öğretmenlere not ve devamsızlık girişi kapanma tarihi öğrenciler tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı birinci dönemi sona eriyor. Son ders zili çalıp karne gününü yaklaşırken e-Okul'un ne zaman kapanacağı, sorgulanmaya başlandı. İşte 2024 e-Okul kapanma tarihi…
15.01.2024 Eğitim
2. dönem devamsızlıklar sıfırlanıyor mu 2024? Devamsızlıklar 2. dönem siliniyor mu, ikinci dönem devamsızlık yenileniyor mu?
2. dönem devamsızlıklar sıfırlanıyor mu 2024? Devamsızlıklar 2. dönem siliniyor mu, ikinci dönem devamsızlık yenileniyor mu? 2.dönem devamsızlık sıfırlanıyor mu 2024? sorusunun yanıtı öğrenciler tarafından sorgulanmaya başlandı. 1. Dönem sona eriyor. Başarı puanları kaç olursa olsun, 5 gün devamsızlık yapan öğrenciye takdir ya da teşekkür belgesi verilmeyecek. Peki, Devamsızlıklar 2. dönem siliniyor mu, ikinci dönem devamsızlık yenileniyor mu?
15.01.2024 Eğitim
Tazminat ile ilgili milyonlarca çalışanı ilgilendiren detay
Tazminat ile ilgili milyonlarca çalışanı ilgilendiren detay Çalışanın ücreti, çalışma süresi, izni, sosyal hakları iş sözleşmeleriyle düzenlenirken, hem çalışan hem de işveren hakları İş Kanunu ile koruma altında bulunuyor. Geçerli mazeret olmadan işe geç kalınması, devamsızlık iş sözleşmesinin feshine imkân tanırken, İstanbul gibi büyükşehirlerde yaşanan trafik sorunu nedeniyle geç kalınması Yüksek yargı tarafından bu kapsamda değerlendirilmiyor. İşyerinde çalışanın dedikodu yapması haklı fesih nedeni kabul ediliyor.
11.12.2023 Ekonomi
Öğretmenlere ikramiye mi verilecek? Bakan Tekin son noktayı koydu
Öğretmenlere ikramiye mi verilecek? Bakan Tekin son noktayı koydu Öğretmenlere ikramiye verilmesiyle ilgili açıklamalar peş peşe geliyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, muhalefetin ‘24 kasımda öğretmenlere ikramiye verilsin’ çağrısı ise ilgili açıklamalarda bulundu.
15.11.2023 Memur
Teneffüs 20 dakika mı oldu, teneffüs süresi uzatıldı mı? İlkokul, ortaokul ve liselerde teneffüsler kaç dakika, uzadı mı? Okullarda teneffüs süresi yönetmelik
Teneffüs 20 dakika mı oldu, teneffüs süresi uzatıldı mı? İlkokul, ortaokul ve liselerde teneffüsler kaç dakika, uzadı mı? Okullarda teneffüs süresi yönetmelik Teneffüs sürelerine yönelik araştırmalar yoğunlaştı. Milli Eğitim Bakanlığı okul öncesi eğitim ve İlköğretim kurumları Yönetmeliği'nde değişiklik yapılmasına dair yeni düzenleme getirildi. Resmi Gazete'de yayınlanan karar göre, teneffüs süresi ve ders saati ile ilgili değişiklik yapılıp yapılmadığı merak ediliyor. Peki, teneffüsler kaç dakika 2023? Teneffüsler kaç dakika, uzadı mı? İlkokul, ortaokul ve liselerde teneffüs süreleri…
14.10.2023 Eğitim
Eğitimde özel lise furyası başladı! Beş taksitle lise diploması
Eğitimde özel lise furyası başladı! Beş taksitle lise diploması Açık liselere geçişin zorlaştırılması üzerine, okul yerine kursa gitmek isteyen 12. sınıf öğrencilerinin tercihi, devamsızlık yapmalarına göz yumarak yüksek not vadeden özel okullar oluyor. Bu okullara hiç gitmeden 25 bin TL’ye diploma satın almak mümkün.
9.10.2023 Eğitim
160 bin metal işçisine avans! Tarihte ilk kez olacak
160 bin metal işçisine avans! Tarihte ilk kez olacak Otomotiv, beyaz eşya, sanayi ve demir çelik sektörünün her alanında görev yapan yaklaşık 160 bin metal işçisini ilgilendiren toplu iş sözleşmesinde süreç devam ederken, işçilere güzel bir haber geldi. 196 işverene bağlı 400’ün üzerinde işyerini kapsayan ve Türk Metal Sendikası ile Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) arasında yapılacak olan 2023-2025 dönemi toplu iş sözleşmesinde ilk toplantı 26 Eylül’de yapılmıştı. Türkiye’nin özel sektördeki en büyük toplu iş sözleşmesi için tarafların bir sonraki toplantılarının 10 Ekim’de yapılması beklenirken MESS, bu süreçte işçilerin talebini olumlu değerlendirerek, tarihinde ilk kez çalışana avans ödenmesine karar verdi.
7.10.2023 Ekonomi
Rekor tazminat! İş yerinin WhatsApp grubundan çıkarılan çalışan davayı kazandı
Rekor tazminat! İş yerinin WhatsApp grubundan çıkarılan çalışan davayı kazandı İngiltere'de bir mahkeme hasta olduğu sırada Whatsapp grubundan çıkarılan çalışana ayrımcılık yapıldığını söyleyerek 130 bin sterlin tazminat verilmesine hükmetti.
5.10.2023 Çalışma Hayatı
MEB duyurdu! Açık öğretim liselerine nakil ve geçişle ilgili yeni karar
MEB duyurdu! Açık öğretim liselerine nakil ve geçişle ilgili yeni karar Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), örgün eğitimden açık öğretim liselerine geçişleri sınırlandıran yönetmeliğin ardından, bu liselere geçişlere izin verilecek istisnai durumlarla ilgili usul ve esasları da belirledi.
14.09.2023 Eğitim
Kıdem ve ihbar tazminatı ile ilgili dikkat çeken karar! Kritik 6 hafta detayı...
Kıdem ve ihbar tazminatı ile ilgili dikkat çeken karar! Kritik 6 hafta detayı... Yargıtay milyonlarca çalışanı ilgilendiren bir karara imza attı. Buna göre iş sözleşmesinde cumartesi gününün tatil kabul edilmediği bir madde varsa ve çalışan cumartesi günü işe gelmiyorsa bu durumda işveren çalışanı kıdem ve ihbar tazminatsız olarak kovabiliyor. Karar hakkında önemli açıklamalarda bulunan Avukat Cansen Erdoğan haklı fesihte kıdem ve ihbar tazminatı konusunda bilinmeyen detayları aktardı.
13.09.2023 Çalışan Hakları
Lisede ilk hafta yoklama alınır mı? Devamsızlık 10 gün, yoklama var mı?
Lisede ilk hafta yoklama alınır mı? Devamsızlık 10 gün, yoklama var mı? Lisede ilk hafta yoklama alınır mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Okullar açıldı. Liseye geçenler ya da lisede devam eden öğrenciler için devamsızlık oldukça önemli. Bu yıl alınan kararla devamsızlık 10 gün oldu. Peki lisede ilk hafta yoklama alınır mı?
11.09.2023 Gündem
Açık liseye geçiş kaldırıldı mı? Açık lise geçiş şartları 2024 ve tarihleri: Açık liseye kimler geçebilir, açık liseye geçiş neden kaldırıldı?
Açık liseye geçiş kaldırıldı mı? Açık lise geçiş şartları 2024 ve tarihleri: Açık liseye kimler geçebilir, açık liseye geçiş neden kaldırıldı? Açık liseye geçişlerin zorlaşacağı geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan karar sonrası, açık lise değerlendirmesini de içinde barındıran yönetmelik Resmi Gazete'de yer aldı. Peki, Açık liseye geçiş kaldırıldı mı? Açık lise geçiş şartları 2024 ve tarihleri: Açık liseye kimler geçebilir, açık liseye geçiş neden kaldırıldı?
11.09.2023 Eğitim
Lisede ''sınıfta kalma'' geri döndü! 6'dan fazla dersten başarısız olan öğrenci sınıf tekrarı yapacak
Lisede ''sınıfta kalma'' geri döndü! 6'dan fazla dersten başarısız olan öğrenci sınıf tekrarı yapacak Milli Eğitim Bakanlığı'ndan liselere ilişkin yeni kararlar geldi. Resmi Gazete'de yayınlanan kararlara göre liselerde sınıf tekrarının detayları belli oldu.
8.09.2023 Gündem
Eski sevgiliye velayeti davası! Nursace’nin sahibinden mahkemeye dilekçe: ‘Yaşlı, cahil, paranoyak insan’ gibi hakaretler
Eski sevgiliye velayeti davası! Nursace’nin sahibinden mahkemeye dilekçe: ‘Yaşlı, cahil, paranoyak insan’ gibi hakaretler Belaruslu sevgilisinden geçen yıl ayrılan Nursace’nin sahibi Nurettin Çelik mahkemeye velayet davası açtı. Nurettin Çelik, velayet hakkını kötüye kullanarak 4 yaşındaki kızını göstermediği iddiasıyla Belaruslu eski sevgilisi Valeryıa Korosteleva’ya velayet davası açtı.
21.08.2023 Gündem
MEB'den açıklama geldi! Okullarda yeni dönem başlıyor! Sınıf tekrarı geliyor, devamsızlığa af yok ve açık liseye geçişler zorlaşacak
MEB'den açıklama geldi! Okullarda yeni dönem başlıyor! Sınıf tekrarı geliyor, devamsızlığa af yok ve açık liseye geçişler zorlaşacak MEB'den son dakika açıklaması geldi. Okullarda yeni dönem başlıyor. MEB tarafından yapılan açıklamada milyonlarca öğrenci ilgilendiren yeni dönemin şifreleri verildi. Liselere sınıf tekrarı geliyor, devamsızlığa kesinlikle af yok, açık liseye geçişler zorlaşacak. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin okullarda yeni dönemde uygulanacak kuralları tek tek duyurdu.
17.08.2023 Eğitim
Açık liseye geçiş zorlaşacak mı? 11. sınıftan açık liseye geçiş kaldırıldı mı?
Açık liseye geçiş zorlaşacak mı? 11. sınıftan açık liseye geçiş kaldırıldı mı? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yaklaşan yeni eğitim - öğretim yılına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Milli Eğitim Bakanı Tekin, bu dönemde liselerde sınıf tekrarının geleceğini ve devamsızlık affının kaldırılacağını açıkladı. Bakan ayrıca açık liselere yönelik de açıklama yaptı. Peki, Açık liseye geçiş zorlaşacak mı? 11. sınıftan açık liseye geçiş kaldırıldı mı?
16.08.2023 Eğitim
Liselerde sınıfta kalma var mı, devamsızlık affı kaldırıldı mı? Liselerde sınıf tekrarı hakkı geldi mi, devamsızlıktan kalanlara af var mı, liselere sınıfta kalma var mı?
Liselerde sınıfta kalma var mı, devamsızlık affı kaldırıldı mı? Liselerde sınıf tekrarı hakkı geldi mi, devamsızlıktan kalanlara af var mı, liselere sınıfta kalma var mı? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, liselerde sınıf tekrarını hayata geçireceklerini, devamsızlık affını da kaldıracaklarını bildirdi.
16.08.2023 Eğitim
Liselerde sınıf tekrarı geri mi dönüyor? Bakan Tekin açıkladı
Liselerde sınıf tekrarı geri mi dönüyor? Bakan Tekin açıkladı Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren kararı Bakan Tekin duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, liselerde sınıf tekrarını hayata geçireceklerini, devamsızlık affını da kaldıracaklarını açıkladı.
16.08.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Devamsızlık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki devamsızlık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.