Turkcell

Turkcell

Son dakika turkcell haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan turkcell ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını turkcell haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Turkcell

haberleri sayfasında son dakika yaşanan turkcell gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.638 turkcell haberi bulunmuştur. Tüm turkcell haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor Türkiye’nin Turkcell’i 30 yaşında. Şirketin gelecek stratejisinin ana ekseninde ‘yenilikçi teknolojiler’ olduğunu söyleyen Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Nasıl ki 30 yıl önce ‘İnsan İçin Teknoloji’ vizyonuyla ülkemizde yeni bir çağ başlattıysak ve döneminin ötesinde bir strateji ortaya koyduysak; 30’uncu yılımızda da yine bugünün ötesinde bir vizyonla, yeni bir stratejiyle ülkemizin toplumsal, ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlayacağız. ‘Uçtan uca teknoloji sağlayıcısı’ pozisyonumuzu daha da büyüteceğiz” dedi.
19.04.2024 Ekonomi
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı İstanbul Teknik Üniversitesi, Turkcell ve Ericsson iş birliğiyle kurulan 5G Teknoloji Kampüsü, imzalanan protokolle faaliyete başladı. Özel sektör ve akademiyi bir araya getiren Ar-Ge iş birliği kapsamında İTÜ Ayazağa Yerleşkesinde kurulan sahada, 5G teknolojileri geliştirilecek ve nitelikli insan kaynağı yetiştirilmesine katkı sağlanacak. Kampüs içinde kullanılan otonom otobüs, Teknoloji Kampüsü’nün odaklanacağı ilk çalışmalar arasında yer alıyor.
15.04.2024 Yaşam
PFDK, Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasını açıkladı
PFDK, Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasını açıkladı PFDK, Fenerbahçe'nin Süper Kupa karşılaşmasında sahadan çekilmesi nedeniyle 3-0 hükmen mağlup sayılmasına karar verdi. Sarı-lacivertli ekibe ayrıca 4 milyon TL para ceza verildi.
11.04.2024 Fenerbahçe
Maçın tatil edilmesi ne demek? Tatil edilen maç ne olur? Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa maçı tatil edilince ne olacak?
Maçın tatil edilmesi ne demek? Tatil edilen maç ne olur? Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa maçı tatil edilince ne olacak? Süper Kupa final maçı tatil edildi. 7 Nisan 2024 Pazar günü Şanlıurfa'da oynanan, geçtiğimiz yılın şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası sahibi Fenerbahçe'nin karşı karşıya geldiği 2023 Turkcell Süper Kupa final maçı hakem kararıyla tatil edildi. U19 oyuncu kadrosuyla sahaya çıkan Fenerbahçe, Icardi'nin ilk dakikada attığı gol sonrası sahadan çekildi. Bunun üzerine hakem Volkan Bayarslan maçı tatil etti. Peki maçın tatil edilmesi ne demek? Tatil edilen maç ne olur?
7.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe neden U19 ile Süper Kupa maçına çıkıyor? Fenerbahçe sahaya çıkmazsa ne ceza alırdı?
Fenerbahçe neden U19 ile Süper Kupa maçına çıkıyor? Fenerbahçe sahaya çıkmazsa ne ceza alırdı? Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa final maçının yankıları sürüyor. 2023 Turkcell Süper Kupa finali öncesi takımların son durumları merak ediliyor. UEFA Konferans Ligi çeyrek final maçı nedeniyle müsabakanın ertelenmesini isteyen Fenerbahçe, Süper Kupa finalinin ertelenmemesi nedeniyle Galatasaray maçına U19 takımıyla çıkacak. Peki Fenerbahçe neden Süper Kupa maçına U19 ile çıkıyor? Fenerbahçe maça çıkmazsa ne ceza alırdı? İşte detaylar...
7.04.2024 Fenerbahçe
Süper Kupa finalinde Fenerbahçe sahadan çekildi
Süper Kupa finalinde Fenerbahçe sahadan çekildi Türk futbolunun iki çınarı Galatasaray ile Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde sarı-lacivertli takım sahadan çekildi. Sarı-kırmızılı takım 1. dakikada Icardi'nin golüyle öne geçerken, sarı-lacivertliler kenardan gelen işaretle sahadan çekildi.
7.04.2024 Futbol
Süper Kupa maçı tatil edilirse Galatasaray kupayı alabilir mi? Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı tekrar edilecek mi?
Süper Kupa maçı tatil edilirse Galatasaray kupayı alabilir mi? Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı tekrar edilecek mi? Süper Kupa maçı için geri sayım başladı. Fenerbahçe ve Galatasaray arasında Şanlıurfa'da oynanacak maçta sarı lacivertli ekip U19 oyuncularıyla sahaya çıktı. Futbolseverlerin merakla araştırdığı konuların başında, "Süper Kupa maçı tatil edilirse Galatasaray kupayı alabilir mi?", "Süper Kupa maçı tekrar oynanacak mı?" soruları geldi. 2023 Turkcell Süper Kupa final maçına ait bilgiler haberimizde.
7.04.2024 Fenerbahçe
Süper Kupa ertelendi mi? Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa finali tatil mi edildi? Şimdi ne olacak?
Süper Kupa ertelendi mi? Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa finali tatil mi edildi? Şimdi ne olacak? Süper Kupa final maçında son dakika gelişmesi: Geçtiğimiz yılın şampiyonu Galatasaray ve Türkiye Kupası sahibi Fenerbahçe'nin karşı karşıya geldiği 2023 Turkcell Süper Kupa final maçı Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanıyor. Maça U19 kadrosuyla 9 kişi çıkan Fenerbahçe, 3 oyuncusunun sakatlık sebebiyle çıkması sonra 6 kişi kalması planlanıyor. Bu durumda Futbol Disiplin Kuralları'na göre bir takım 6 kişi kaldığında maç tatil ediliyor. Peki Süper Kupa maçı ertelendi mi? FB GS Süper Kupa maçı tatil mi edildi? İşte detaylar...
7.04.2024 Fenerbahçe
Süper Kupayı en çok hangi takım kazandı? Süper Kupayı hangi takım kaç kez kazandı?
Süper Kupayı en çok hangi takım kazandı? Süper Kupayı hangi takım kaç kez kazandı? Süper Kupa finalinde Galatasaray ve Fenerbahçe bu akşam karşı karşıya geliyor. Şanlıurfa 11 Nisan Stadı'nda saat 21:30'da başlayacak mücadelenin hakemi Volkan Bayarslan olacak. Türk futbolunun en büyüklerini bir araya getiren Süper Kupa 1966 yılından bu yana düzenleniyor. En çok kazanan Teknik Direktör Fatih Terim olurken onu Özkan Özyazıcı takip ediyor. Futbolseverler, Süper Kupayı en çok kazanan takımı merak ederken, "Süper Kupayı hangi takım kaç kazandı?" sorusuna da yanıt arıyor.
7.04.2024 Şampiy10
Flaş Süper Kupa detayı: Süper Kupa maçı ertelenirse (maç tatil olursa) ne olacak? Fenerbahçe 6 kişi kalırsa kurallar ne diyor?
Flaş Süper Kupa detayı: Süper Kupa maçı ertelenirse (maç tatil olursa) ne olacak? Fenerbahçe 6 kişi kalırsa kurallar ne diyor? Süper Kupa finali bu akşam Fenerbahçe Galatasaray arasında oynanacak. Maça U19 takımıyla çıkacak olan Fenerbahçe'de takım içinde flaş detaylar ortaya çıktı. U19 oyuncularının akşam 18:30 sularında Şanlıurfa'da olması bekleniyor. Final maçında takımın başında İsmail Kartal'ın yerine çıkacak isim de belli oldu. Ancak Süper Kupa maçının ertelenmesi durumda hangi senaryoların yaşanacağı merak konusu oldu. İşte 7 Nisan Süper Kupa finali öncesi dikkat çeken detaylar...
7.04.2024 Fenerbahçe
TFF'den Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe'nin erteleme talebi kabul edilmedi
TFF'den Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe'nin erteleme talebi kabul edilmedi Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa hakkında açıklama yaptı.
4.04.2024 Futbol
Beşiktaş derbide Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup etti
Beşiktaş derbide Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup etti Kadınlar Futbol Ligi'nde Beşiktaş, 1-0 geriye düştüğü derbide Fenerbahçe'yi 4-2 yendi. Beşiktaş'ın 3 golünü daha önce Fenerbahçe forması giyen Nikoda Fishley attı.
30.03.2024 Fenerbahçe
Süper Kupa maçının tarihi belli oldu! TFF resmen açıkladı
Süper Kupa maçının tarihi belli oldu! TFF resmen açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Kupa maçının 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacağını açıkladı.
23.03.2024 Süper Lig
Ali Taha Koç: 2023 yılını çift haneli reel büyüme ile kapattık
Ali Taha Koç: 2023 yılını çift haneli reel büyüme ile kapattık Turkcell, 2023 yılı finansal ve operasyonel sonuçlarını açıkladı. Şirketin Genel Müdürü Ali Taha Koç 2023 yılını çift haneli reel büyüme ile kapatmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.
22.03.2024 Yaşam
Deprem bölgesinde istihdama destek
Deprem bölgesinde istihdama destek 6 Şubat depremlerinin ardından Turkcell tarafından başlatılan ‘Gönül Bağı Projeleri’ kapsamında Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde Global Bilgi Çağrı ve Mesleki Eğitim Merkezi hizmete açıldı. Bugüne kadar depremden etkilenen 855 kişiyi istihdam eden şirket, proje kapsamında 7 bin kişiye de eğitim verdiğini açıkladı.
16.03.2024 Ekonomi
Süper Kupa'nın bilet gelirleri depremzedeler yararına bağışlanacak
Süper Kupa'nın bilet gelirleri depremzedeler yararına bağışlanacak Şanlıurfa’da 7 Nisan tarihinde oynanacak Süper Kupa maçının bilet gelirleri; TFF, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ortak kararı ile 6 Şubat depremlerinden etkilenen depremzede vatandaşların yararına bağışlanacak.
12.03.2024 Fenerbahçe
TFF resmen açıkladı: VAR Support uygulaması başlıyor
TFF resmen açıkladı: VAR Support uygulaması başlıyor Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'de 28. haftadan itibaren ve Süper Kupa ile Ziraat Türkiye Kupası finallerinde gelecek sezona hazırlık kapsamında VAR Support uygulamasına geçileceğini açıkladı.
1.03.2024 Süper Lig
Ali Taha Koç: Turkcell’in her yatırımı, Türkiye’nin dijital geleceğine yatırımdır
Ali Taha Koç: Turkcell’in her yatırımı, Türkiye’nin dijital geleceğine yatırımdır Turkcell, global telekomünikasyon sektörünün en önemli buluşması Mobil Dünya Kongresi’nden (MWC24) yeni nesil teknolojiler konusunda küresel markalarla yapılan iş birliği anlaşmaları ve ödüllerle döndü. Mobil Dünya Kongresi’nde düzenlenen iki panelde şirketin sürdürülebilirlik ve yapay zekâ alanındaki projelerini anlatan Genel Müdür Dr. Ali Taha Koç, MWC kapsamında Turkcell’in dijital gelecek vizyonunu değerlendirdi.
1.03.2024 Ekonomi
Uydu üzerinden haberleşme için önemli iş birliği
Uydu üzerinden haberleşme için önemli iş birliği Turkcell, gelecek nesil teknolojileri ülkemize kazandırma konusundaki öncülüğünü sürdürme hedefi kapsamında, uydular üzerinden mobil servisler sunmayı amaçlayan Lynk ile iş birliği anlaşması imzaladı. Barselona’da düzenlenen dünyanın en büyük mobil teknoloji etkinliği Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC24) Turkcell, dünyanın önde gelen uydu haberleşme şirketlerinden Lynk ile uydu üzerinden doğrudan telefonlara SMS, ses ve data servislerini deneme konusunda birlikte çalışmalar yürütecek.
26.02.2024 Yaşam
TEKNOFEST 2024’te iki yeni yarışma
TEKNOFEST 2024’te iki yeni yarışma Ulak Haberleşme yürütücülüğünde, TEKNOFEST kapsamında bu yıl ilk kez düzenlenen Kablosuz Haberleşme ve Akıllı Wi-Fi Kapsama yarışmalarına başvurular devam ediyor.
23.02.2024 Yaşam
Turkcell’in paket aşımını önleyen Akıllı Fatura servisi artık herkese ücretsiz
Turkcell’in paket aşımını önleyen Akıllı Fatura servisi artık herkese ücretsiz Farklı ihtiyaçlara özel geliştirdiği ürün ve servislerle kullanıcılarına avantajlar sunan Turkcell, müşterilerinin farkında olmadan paketlerini aşmasını önleyen ‘Akıllı Fatura’ servisini herkes için ücretsiz hale getirdi. Turkcell’liler Akıllı Fatura özelliğini mobil uygulama, çağrı merkezi veya SMS üzerinden aktif edebilecek.
23.02.2024 Ekonomi
TFF açıkladı! Lig fikstürüne Süper Kupa ayarı
TFF açıkladı! Lig fikstürüne Süper Kupa ayarı TFF, Süper Kupa finalinin 7 Nisan'da oynanacak olması sebebiyle Süper Lig fikstürünün bir hafta kaydırıldığını ve ligin 26 Mayıs'ta biteceğini açıkladı.
22.02.2024 Süper Lig
TFF, Süper Kupa nedeniyle ligin bir hafta erteleneceğini duyurdu
TFF, Süper Kupa nedeniyle ligin bir hafta erteleneceğini duyurdu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 7 Nisan'da oynanacak Turkcell Süper Kupa finalinden dolayı 32. hafta fikstürünün ileri bir tarihte oynanacağını açıkladı.
21.02.2024 Futbol
Adana İdmanyurdu'nun rakibi Karagümrük
Adana İdmanyurdu'nun rakibi Karagümrük Turkcell Kadınlar Süper Lig’inde mücadele eden Bitexen Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Kulübü, Karagümrük Kadın Futbol Kulübü’nü konuk ediyor.
16.02.2024 Adana
Murat Karahan, Ramon Vargas ve Rame Lahaj sahneye çıkıyor
Murat Karahan, Ramon Vargas ve Rame Lahaj sahneye çıkıyor Limak Vakfı tarafından kurulan ve bu yıl 7’nci yaşını kutlayan Limak Filarmoni Orkestrası, geleneksel hale gelen yeni yıl konserlerini bu yıl Şubat ayında verecek. Limak Filarmoni Orkestrası, dünyaca ünlü tenorlar Murat Karahan, Ramon Vargas ve Rame Lahaj ile İstanbul, İzmir ve Ankara’da sahne alacak.
2.02.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Turkcell ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki turkcell haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.