Turkcell

Turkcell

Son dakika turkcell haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan turkcell ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını turkcell haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Turkcell

haberleri sayfasında son dakika yaşanan turkcell gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.626 turkcell haberi bulunmuştur. Tüm turkcell haberleri aşağıda listelenmiştir.
Olimpiyatlarda yarışacak sporcular moral depoladı
Olimpiyatlarda yarışacak sporcular moral depoladıTurkcell, Paris Olimpiyatları’nda yüzme ve atletizmde yarışacak milli sporcularımızı konuk etti. Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Sporun birleştirici gücüne ve gençlerin gelişimi için taşıdığı öneme odaklanıyoruz. Olimpik sporların ülkemizde daha da yaygınlaşmasını hedefliyoruz. Tüm dünyanın takip edeceği olimpiyatlarda Ay Yıldızlı formayı giyecek sporcularımıza sonsuz başarılar diliyorum” dedi.
23.07.2024Şampiy10
Süper Kupa maçının tarihi ve stadı belli oldu
Süper Kupa maçının tarihi ve stadı belli olduTFF, Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki Süper Kupa maçının 3 Ağustos, saat 20.45'te Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacağını açıkladı.
11.07.2024Futbol
30 yılda 27 milyar dolar yatırım sonrası yeni hedef: Türkiye’yi küresel veri üssü yapmak
30 yılda 27 milyar dolar yatırım sonrası yeni hedef: Türkiye’yi küresel veri üssü yapmakNew York Borsası (NYSE) piyasa kapanışı, Turkcell'in 30'uncu yılını kutladığı gong töreniyle dün gerçekleşti. İstanbul ve New York borsalarına aynı anda kote olan ilk şirket Turkcell'in 30'uncu yılı vesilesiyle düzenlenen törende konuşan Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Turkcell hisseleri yaklaşık çeyrek asırdır New York Borsası'nda işlem görüyor. Telekomünikasyon operatörü olarak çıktığımız yolda, bugün ‘uçtan uca teknoloji sağlayıcısı' kimliğimizle sektörümüzün lider şirketiyiz” dedi.
9.07.2024Ekonomi
TFF: EURO 2024 için Almanya'ya 197 görevli ve misafir götürüldü
TFF: EURO 2024 için Almanya'ya 197 görevli ve misafir götürüldüTürkiye Futbol Federasyonu, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası için Almanya'ya toplam 121 misafir ve görevli götürüldüğünü açıkladı.
19.06.2024Süper Lig
Turkcell’den Bayramda Salla Kazan kampanyası ile 30 milyon GB internet hediye
Turkcell’den Bayramda Salla Kazan kampanyası ile 30 milyon GB internet hediyeTurkcell, Salla Kazan kampanyası kapsamında Kurban Bayramı’nda müşterilerine toplam 30 milyon GB internet hediye ediyor. Bayramda sevdiklerinin yanında olamayan veya tatilde internetin keyfini çıkarmak isteyen Turkcell’liler, 16-19 Haziran tarihleri arasında Turkcell’in uygulaması üzerinden, ek Salla Kazan hakkı ile bu fırsattan yararlanabilecek.
15.06.2024Ekonomi
Turkcell’in ana sponsorluğundaki Ampute Milli Futbol Takımımız üst Üste 3. Kez Avrupa Şampiyonu
Turkcell’in ana sponsorluğundaki Ampute Milli Futbol Takımımız üst Üste 3. Kez Avrupa ŞampiyonuTurkcell’in ana sponsorluğunu üstlendiği Ampute Milli Futbol Takımımız, Fransa’nın Evian-Les-Bains kentinde düzenlenen EURO 2024 Ampute Futbol Şampiyonası’nda tarih yazdı. Final maçında İspanya’yı 3-0’lık skorla yenen ay-yıldızlı milliler, üst üste üçüncü kez Avrupa şampiyonu oldu.
8.06.2024Futbol
Dünya Çevre Günü’nde tekno atıklar için ‘geri dönüşüm’ çağrısı
Dünya Çevre Günü’nde tekno atıklar için ‘geri dönüşüm’ çağrısıDünya Çevre Günü kapsamında konuşan Turkcell Genel Müdürü Ali Taha Koç, 5-14 Haziran tarihleri arasında tekno atıklarını eğitime dönüştürmeleri için herkesi Turkcell İletişim Merkezleri’ne davet etti. Koç, bu geri dönüşümden elde edilecek gelirin TÜBİSAD’ın deprem bölgesinde kurduğu Teknolojik Eğitim Sınıfı projesine aktarılacağını söyledi.
5.06.2024Yaşam
‘Teknoloji Liderleri Zirvesi’nde yapay zeka konuşuldu
‘Teknoloji Liderleri Zirvesi’nde yapay zeka konuşulduTeknoloji alanında Türkiye'nin önde gelen karar vericileri ve kanaat önderleri, Teknoloji Liderleri Zirvesi’nde bir araya geldi. Bu yıl ikincisi düzenlenen etkinlikte global mega trendlerin şirket stratejilerine etkileri, Türkiye’de üretilen teknolojilerin global pazardaki yeri, sürdürülebilir dijital dönüşüm, yapay zekâ ve akıllı şehirler ele alındı. Zirve, ‘En Etkin 50 Teknoloji Lideri’nin ödül törenine de ev sahipliği yaptı.
4.06.2024Yaşam
Cenevre’de yapay zeka konuşuldu
Cenevre’de yapay zeka konuşulduBirleşmiş Milletler’e (BM) bağlı olarak faaliyet gösteren ve dünya telekomünikasyon sektörünün en üst örgütü olan Uluslararası Telekomünikasyon Birliği’nin (ITU) “İyilik İçin Yapay Zeka Küresel Zirvesi 2024” İsviçre’nin Cenevre kentinde tamamlandı.
31.05.2024Yaşam
Turkcell 30. Yılına Güçlü Büyüme ile Başladı
Turkcell 30. Yılına Güçlü Büyüme ile Başladı30’uncu yılını kutlayan Turkcell, 2024 yılının ilk çeyreğinde güçlü büyüme kaydetti. Şirketin genişleyen müşteri tabanına ek olarak dijital servislerdeki gelir artışı ve techfin faaliyetleri finansal sonuçlarda etkili oldu. Grup gelirleri; yıllık bazda %11,8 artışla 30,8 milyar TL'ye, FAVÖK %23,2 yükselişle 12,8 milyar TL’ye yükseldi. FAVÖK marjı 3,8 yüzde puan artış ile %41,4 olarak gerçekleşti. Net kâr ise ilk çeyrekte 2,6 milyar TL’ye ulaştı.
28.05.2024Ekonomi
Turkcell’in 30’uncu yıla özel kampanyaları devam ediyor: GNÇ'nin efsane kampanyası geri döndü
Turkcell’in 30’uncu yıla özel kampanyaları devam ediyor: GNÇ'nin efsane kampanyası geri döndüGençlere özel ayrıcalıklar uygulaması GNÇ, Turkcell’in 30. yıl kutlamaları kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ‘Sinema Bilet Sistemi’ uygulamasına verdiği destekle, “1 sinema biletine 1 sinema bileti hediye” uygulamasını hayata geçiriyor.
25.05.2024Ekonomi
Turkcell 30.yılını iş ortaklarıyla kutladı
Turkcell 30.yılını iş ortaklarıyla kutladıTürkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, 30. kuruluş yıldönümünde iş ortaklarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) bir araya geldi. Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç ve genel müdür yardımcılarının şirketin kilometre taşlarını değerlendirdiği etkinlikte yeni stratejiler ve şirketin geleceğine yönelik paylaşımlarda bulunuldu.
17.05.2024Ekonomi
Togg kullanıcıları D-Smart GO’yu beğendi
Togg kullanıcıları D-Smart GO’yu beğendiTürkiye’nin öncü yayın platformu D-Smart GO ile Türkiye’nin otomobili Togg’un oluşturduğu sinerji tuttu! Nisan ayından itibaren T10X’te erişime açılan D-Smart GO, Togg sahiplerinin yüzde 80’i tarafından kullanılmaya başlandı. Kullanıcılar, platform üzerinden 100’den fazla TV kanalına canlı olarak ulaşabiliyor. Seyahat sırasında yolcu ekranı açık kalırken sürücünün dikkatini dağıtmaması için ana ekran kapanıyor.
16.05.2024Gündem
Turkcell’in yeni yönetim kurulu belli oldu
Turkcell’in yeni yönetim kurulu belli olduOlağan Genel Kurulu tamamlanan Turkcell’de yeni yönetim kurulu belirlendi. Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kazancı görevine devam ederken, yönetim kuruluna Arda Ermut, Prof. Dr. Mehmet Naci İnci ve Prof. Dr. İdris Sarısoy atandı.
2.05.2024Ekonomi
Turkcell 30’uncu yılını kutluyor
Turkcell 30’uncu yılını kutluyorTürkiye’nin Turkcell’i 30 yaşında. Şirketin gelecek stratejisinin ana ekseninde ‘yenilikçi teknolojiler’ olduğunu söyleyen Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Nasıl ki 30 yıl önce ‘İnsan İçin Teknoloji’ vizyonuyla ülkemizde yeni bir çağ başlattıysak ve döneminin ötesinde bir strateji ortaya koyduysak; 30’uncu yılımızda da yine bugünün ötesinde bir vizyonla, yeni bir stratejiyle ülkemizin toplumsal, ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlayacağız. ‘Uçtan uca teknoloji sağlayıcısı’ pozisyonumuzu daha da büyüteceğiz” dedi.
19.04.2024Ekonomi
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladıİstanbul Teknik Üniversitesi, Turkcell ve Ericsson iş birliğiyle kurulan 5G Teknoloji Kampüsü, imzalanan protokolle faaliyete başladı. Özel sektör ve akademiyi bir araya getiren Ar-Ge iş birliği kapsamında İTÜ Ayazağa Yerleşkesinde kurulan sahada, 5G teknolojileri geliştirilecek ve nitelikli insan kaynağı yetiştirilmesine katkı sağlanacak. Kampüs içinde kullanılan otonom otobüs, Teknoloji Kampüsü’nün odaklanacağı ilk çalışmalar arasında yer alıyor.
15.04.2024Yaşam
PFDK, Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasını açıkladı
PFDK, Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasını açıkladıPFDK, Fenerbahçe'nin Süper Kupa karşılaşmasında sahadan çekilmesi nedeniyle 3-0 hükmen mağlup sayılmasına karar verdi. Sarı-lacivertli ekibe ayrıca 4 milyon TL para ceza verildi.
11.04.2024Fenerbahçe
Maçın tatil edilmesi ne demek? Tatil edilen maç ne olur? Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa maçı tatil edilince ne olacak?
Maçın tatil edilmesi ne demek? Tatil edilen maç ne olur? Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa maçı tatil edilince ne olacak?Süper Kupa final maçı tatil edildi. 7 Nisan 2024 Pazar günü Şanlıurfa'da oynanan, geçtiğimiz yılın şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası sahibi Fenerbahçe'nin karşı karşıya geldiği 2023 Turkcell Süper Kupa final maçı hakem kararıyla tatil edildi. U19 oyuncu kadrosuyla sahaya çıkan Fenerbahçe, Icardi'nin ilk dakikada attığı gol sonrası sahadan çekildi. Bunun üzerine hakem Volkan Bayarslan maçı tatil etti. Peki maçın tatil edilmesi ne demek? Tatil edilen maç ne olur?
7.04.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe neden U19 ile Süper Kupa maçına çıkıyor? Fenerbahçe sahaya çıkmazsa ne ceza alırdı?
Fenerbahçe neden U19 ile Süper Kupa maçına çıkıyor? Fenerbahçe sahaya çıkmazsa ne ceza alırdı?Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa final maçının yankıları sürüyor. 2023 Turkcell Süper Kupa finali öncesi takımların son durumları merak ediliyor. UEFA Konferans Ligi çeyrek final maçı nedeniyle müsabakanın ertelenmesini isteyen Fenerbahçe, Süper Kupa finalinin ertelenmemesi nedeniyle Galatasaray maçına U19 takımıyla çıkacak. Peki Fenerbahçe neden Süper Kupa maçına U19 ile çıkıyor? Fenerbahçe maça çıkmazsa ne ceza alırdı? İşte detaylar...
7.04.2024Fenerbahçe
Süper Kupa finalinde Fenerbahçe sahadan çekildi
Süper Kupa finalinde Fenerbahçe sahadan çekildiTürk futbolunun iki çınarı Galatasaray ile Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde sarı-lacivertli takım sahadan çekildi. Sarı-kırmızılı takım 1. dakikada Icardi'nin golüyle öne geçerken, sarı-lacivertliler kenardan gelen işaretle sahadan çekildi.
7.04.2024Futbol
Süper Kupa maçı tatil edilirse Galatasaray kupayı alabilir mi? Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı tekrar edilecek mi?
Süper Kupa maçı tatil edilirse Galatasaray kupayı alabilir mi? Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı tekrar edilecek mi?Süper Kupa maçı için geri sayım başladı. Fenerbahçe ve Galatasaray arasında Şanlıurfa'da oynanacak maçta sarı lacivertli ekip U19 oyuncularıyla sahaya çıktı. Futbolseverlerin merakla araştırdığı konuların başında, "Süper Kupa maçı tatil edilirse Galatasaray kupayı alabilir mi?", "Süper Kupa maçı tekrar oynanacak mı?" soruları geldi. 2023 Turkcell Süper Kupa final maçına ait bilgiler haberimizde.
7.04.2024Fenerbahçe
Süper Kupa ertelendi mi? Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa finali tatil mi edildi? Şimdi ne olacak?
Süper Kupa ertelendi mi? Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa finali tatil mi edildi? Şimdi ne olacak?Süper Kupa final maçında son dakika gelişmesi: Geçtiğimiz yılın şampiyonu Galatasaray ve Türkiye Kupası sahibi Fenerbahçe'nin karşı karşıya geldiği 2023 Turkcell Süper Kupa final maçı Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanıyor. Maça U19 kadrosuyla 9 kişi çıkan Fenerbahçe, 3 oyuncusunun sakatlık sebebiyle çıkması sonra 6 kişi kalması planlanıyor. Bu durumda Futbol Disiplin Kuralları'na göre bir takım 6 kişi kaldığında maç tatil ediliyor. Peki Süper Kupa maçı ertelendi mi? FB GS Süper Kupa maçı tatil mi edildi? İşte detaylar...
7.04.2024Fenerbahçe
Süper Kupayı en çok hangi takım kazandı? Süper Kupayı hangi takım kaç kez kazandı?
Süper Kupayı en çok hangi takım kazandı? Süper Kupayı hangi takım kaç kez kazandı?Süper Kupa finalinde Galatasaray ve Fenerbahçe bu akşam karşı karşıya geliyor. Şanlıurfa 11 Nisan Stadı'nda saat 21:30'da başlayacak mücadelenin hakemi Volkan Bayarslan olacak. Türk futbolunun en büyüklerini bir araya getiren Süper Kupa 1966 yılından bu yana düzenleniyor. En çok kazanan Teknik Direktör Fatih Terim olurken onu Özkan Özyazıcı takip ediyor. Futbolseverler, Süper Kupayı en çok kazanan takımı merak ederken, "Süper Kupayı hangi takım kaç kazandı?" sorusuna da yanıt arıyor.
7.04.2024Şampiy10
Flaş Süper Kupa detayı: Süper Kupa maçı ertelenirse (maç tatil olursa) ne olacak? Fenerbahçe 6 kişi kalırsa kurallar ne diyor?
Flaş Süper Kupa detayı: Süper Kupa maçı ertelenirse (maç tatil olursa) ne olacak? Fenerbahçe 6 kişi kalırsa kurallar ne diyor? Süper Kupa finali bu akşam Fenerbahçe Galatasaray arasında oynanacak. Maça U19 takımıyla çıkacak olan Fenerbahçe'de takım içinde flaş detaylar ortaya çıktı. U19 oyuncularının akşam 18:30 sularında Şanlıurfa'da olması bekleniyor. Final maçında takımın başında İsmail Kartal'ın yerine çıkacak isim de belli oldu. Ancak Süper Kupa maçının ertelenmesi durumda hangi senaryoların yaşanacağı merak konusu oldu. İşte 7 Nisan Süper Kupa finali öncesi dikkat çeken detaylar...
7.04.2024Fenerbahçe
TFF'den Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe'nin erteleme talebi kabul edilmedi
TFF'den Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe'nin erteleme talebi kabul edilmediTürkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa hakkında açıklama yaptı.
4.04.2024Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Turkcell ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki turkcell haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.