Derecik

Derecik

Son dakika derecik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan derecik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını derecik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Derecik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan derecik gelişmeleri de dahil olmak üzere 454 derecik haberi bulunmuştur. Tüm derecik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hakkari Derecik'te ilk kez bir kadın muhtar adayı oldu
Hakkari Derecik'te ilk kez bir kadın muhtar adayı oldu Hakkari'nin Derecik ilçesinde ilk kez bir kadın, muhtar adayı oldu. İlçede 3 yıldır ücretli öğretmenlik yapan Şehla Kaya (26), 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde 1455 seçmeni bulunan Balkaya Mahallesi'nde 2 adayla yarışacak.
11.03.2024 Gündem
96 köy ve 202 mezra yolu ulaşıma kapandı
96 köy ve 202 mezra yolu ulaşıma kapandı Hakkari’de bastıran yoğun kar yağışı nedeniyle 96 köy ve 202 mezra yolu kapandı.
14.01.2024 Gündem
MSB 12 askerin şehit olduğu terör saldırısının detaylarını açıkladı
MSB 12 askerin şehit olduğu terör saldırısının detaylarını açıkladı Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde 12 askerin şehit olduğu saldırının detaylarını paylaştı. Sızma girişiminde bulunan teröristlerin tamamının etkisiz hale getirildiği bilgisine de yer verildi.
28.12.2023 Gündem
Samsun’da uyuşturucu ticaretine operasyon! Gözaltılar var
Samsun’da uyuşturucu ticaretine operasyon! Gözaltılar var Samsun’un İlkadım ilçesinde otomobilde yapılan aramada uyuşturucu ile yakalanan 5 şüpheli, gözaltına alındı.
26.12.2023 Gündem
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! Haydar Demirel etkisiz hale getirildi
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! Haydar Demirel etkisiz hale getirildi MİT, Suriye'nin kuzeyinde düzenlediği operasyonla PKK/YPG’nin sözde Hol eyaleti genel sorumlusu Haydar Demirel'i etkisiz hale getirdi.
13.05.2023 Gündem
Kazada ölen tiyatrocu Özgür Karataş, Samsun’da toprağa verildi!
Kazada ölen tiyatrocu Özgür Karataş, Samsun’da toprağa verildi! Amasya'da tiyatro turnesinden dönüş yolunda TIR’a arkadan çarpan minibüste meslektaşları Tolga Güleryüz (33) ve Burak Topçu (42) ile birlikte hayatını kaybeden tiyatrocu Özgür Karataş (32), Samsun’da gözyaşlarıyla toprağa verildi. Düşevi Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Cem Kaynar, "Tutanaklarda, servis sürücüsünü birkaç defa yavaş gitmesiyle alakalı uyarmışlar. Zaten kazanın oluş şeklinden de sürücünün çok süratli olduğu anlaşılıyor ama neticede bizi sonuç ilgilendiriyor ve çok üzgünüz" dedi.
22.11.2022 Magazin
Kazada yeni gelişme!  Tam kusurlu bulundu
Kazada yeni gelişme! Tam kusurlu bulundu Amasya’da turnede olan “Baş Belası” oyunu ekibini taşıyan minibüsün TIR'A çarptığı feci kazada minibüste bulunan 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Hastanedeki tedavisi devam eden oyuncu Ceyhun Fersoy, kaybettiği dostu Tolga Güleryüz'e Instagram sayfasında yaptığı paylaşımlarla veda etti. Tiyatro emekçileri Özgür Karataş, Tolga Güleryüz ve Burak Topçu kazada hayatını kaybetti. Sergen Deveci, ambulans uçakla İstanbul’a sevk edildi. Deveci'nin hastaneden ilk görüntüleri de geldi.

Amasya'nın Merzifon ilçesinde turne dönüşü tiyatro oyuncuları Tolga Güleryüz (33), Burak Topçu (42) ve Özgür Karataş'ın (32) hayatını kaybettiği kazada; TIR'a çarpan minibüsün sürücüsü Aykut Bektaş'ın (28), tespit tutanağına göre, 8'de 8 kusurlu olduğu ortaya çıktı. DHA'nın ulaştığı savcılık ifadesinde ise tutuklu Bektaş'ın, "110-120 gibi hızla gidiyordum. TIR aniden önüme kırınca kaza oldu. Çok üzgünüm" dediği öğrenildi.
22.11.2022 Magazin
Yanlışlıkla ilçeyi cennet hurmasıyla tanıştırdı
Yanlışlıkla ilçeyi cennet hurmasıyla tanıştırdı Hakkari'nin Derecik ilçesinde yaşayan Beşir Yılmaz, 4 yıl önce armut diye aldığı fidanlardan ikisinin Trabzon hurması çıkmasıyla bu meyvenin de yetiştiriciliğini yapmaya başladı.
3.11.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
5 kişiyi silahla yaralayan genç adliyeye sevk edildi
5 kişiyi silahla yaralayan genç adliyeye sevk edildi   Samsun'da iki ayrı yerde 5 kişiyi silahlı yaralayan genç, polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
1.09.2022 Yaşam
Kahreden haber! 1 Mehmetçik şehit düştü
Kahreden haber! 1 Mehmetçik şehit düştü Milli Savunma Bakanlığı, Hakkari'ye askeri araçla gerçekleştirilen intikal esnasında meydana gelen trafik kazası sonucunda yaralanan Piyade Er Yusuf Gürler'in şehit olduğunu açıkladı.
5.07.2022 Gündem
MSB acı haberi duyurdu: Bir askerimiz şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: Bir askerimiz şehit oldu MSB'den yapılan açıklamada "02 Temmuz 2022 tarihinde, Derecik/Hakkâri bölgesinde kaçakçılık olayına müdahale eden unsurda görevli kahraman silah arkadaşımız P.Tğm. Halis KESKİN, Barazgir Çayı’na düşerek ağır yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilerek tedavisine başlanmış, ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur." ifadeleri yer aldı.
2.07.2022 Gündem
Hibe alıp kendi işini kurdu! Paraya para demiyor: 'Kadın gücüyle biz bu işin üstesinden geliriz'
Hibe alıp kendi işini kurdu! Paraya para demiyor: 'Kadın gücüyle biz bu işin üstesinden geliriz' Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yaşayan genç girişimci Nazmiye Diri, aldığı hibe desteğiyle köyünde kurduğu soğuk hava deposu ile işinin patronu oldu. Yeni işi hakkında bilgi veren Diri, “Projemi Tarım ve Orman Bakanlığının kırsal kalkınma içerisinde yüzde 50 devlet destekli hibe ile yaptığımız, toplamda 3 milyonluk bir bütçe ile gerçekleştirdik” dedi.
28.05.2022 Ekonomi
Kaymakam makam aracıyla kaza yaptı! Yaralılar var, soruşturma başlatıldı
Kaymakam makam aracıyla kaza yaptı! Yaralılar var, soruşturma başlatıldı Hakkari'nin Derecik Kaymakamı Ahmet Özdemir'in de içerisinde bulunduğu makam aracının kaza yapması sonucu 6 kişi hafif yaralandı.
22.05.2022 Gündem
Tek geçim kaynağı olan ineği ölmüştü! Bakan Kirişci talimat verdi, vali inek ve buzağı hibe etti
Tek geçim kaynağı olan ineği ölmüştü! Bakan Kirişci talimat verdi, vali inek ve buzağı hibe etti Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, tek geçim kaynağı olan ineği merada otlarken ölen Nesibe Durna’ya (60), Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin talimatıyla inek ve buzağı hibe etti.
18.05.2022 Yaşam
Türkiye terör kamplarını yerle bir etti! 'Tamamı ele geçirildi'
Türkiye terör kamplarını yerle bir etti! 'Tamamı ele geçirildi' TSK, önceki gece Irak’ın kuzeyindeki terörist hedeflere yönelik Pençe Kilit Operasyonu'nu başlattı. Hava harekâtıyla başlayan operasyona komandolar ve Bordo Bereliler de katıldı. Milli Savunma Bakanı Akar, kuvvet komutanlarıyla birlikte sabaha kadar operasyonu takip etti. 19 teröristin öldürüldüğü operasyonda arama tarama faaliyetlerinin sürdüğü açıklandı.
19.04.2022 Gündem
Abdulkerim Yılmaz MİT tarafından yakalandı! Türkiye'ye getirildi
Abdulkerim Yılmaz MİT tarafından yakalandı! Türkiye'ye getirildi Terör örgütü PKK/KCK mensubu Abdulkerim Yılmaz, MİT tarafından Irak'ın kuzeyinde yakalanarak Türkiye'ye getirildi.
14.04.2022 Gündem
MSB: Piyade Asteğmen Abdullah Kürşat Kupşen'in naaşına ulaşılmıştır
MSB: Piyade Asteğmen Abdullah Kürşat Kupşen'in naaşına ulaşılmıştır Hakkari'nin Derecik ilçesinde devriye görevi sırasında Hacıbey Çayı'na düşerek şehit olan Piyade Asteğmen Abdullah Kürşat Kupşen'in (25) İzmir'deki ailesine şehadet haberi ulaştırıldı.
2.04.2022 Gündem
Samsun'da feci kaza: Öğrenci servisi ile cip çarpıştı
Samsun'da feci kaza: Öğrenci servisi ile cip çarpıştı Samsun'da öğrenci servisi ile cipin çarpıştığı kazada 10 öğrenci yaralandı.
28.03.2022 Yaşam
Orhan Çimen kimdir? Doç. Dr. Orhan Çimen görevden mi alındı?
Orhan Çimen kimdir? Doç. Dr. Orhan Çimen görevden mi alındı? Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimi Orhan Çimen’in görevden alınıp alınmadığı merak ediliyordu. Erzincan’da yaralı askerin şehit olmasında ihmal iddiası sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın talimatıyla Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Orhan Çimen açığa alındı. Peki, Orhan Çimen kimdir, kaç yaşında?
22.10.2021 Gündem
106 yaşında koronavirüsü yendi, ‘sağlığımı aşıya borçluyum’ dedi
106 yaşında koronavirüsü yendi, ‘sağlığımı aşıya borçluyum’ dedi Trabzon’da yaşayan astım ve kalp hastası Nuriye Özkan (106), yakalandığı koronavirüsü evde gördüğü tedavi ile yenmeyi başardı. Sağlığını yaptırdığı 2 doz Covid-19 aşısına borçlu olduğunu söyleyen Özkan, “Herkes tedbirini alsın, aşılarını olsun. Ben aşımı olmasaydım belki de başka olurdu” dedi.
9.10.2021 Sağlık
MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Piyade Uzman Çavuş Faruk Eser'in şehit olduğu acı haberini duyurdu. Hakkari'de, üs bölgesinde mevzilerin gözetleme ve ateş sahalarını temizlemek için ağaç kesimi sırasında yaralanan, kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Faruk Eser'in (23) acı haberi, memleketi Aksaray'daki baba evine ulaştı.
24.09.2021 Gündem
Bakan Kurum Bartın'da sel bölgesinde incelemelerde bulundu
Bakan Kurum Bartın'da sel bölgesinde incelemelerde bulundu Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bartın'ın Ulus ilçesinde sağanağın ardından meydana gelen selden etkilenen vatandaşların yaralarının en kısa zamanda sarılacağını söyledi.
11.08.2021 Gündem
Bakan Akar'dan son dakika operasyon açıklaması! Hepsi vuruldu
Bakan Akar'dan son dakika operasyon açıklaması! Hepsi vuruldu Gelen son dakika haberine göre; Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), 2.5 ay aradan sonra Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK’ya karşı Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım harekatını başlattı. Askeri kulislerde hava operasyonuna 50 kadar uçağın katıldığı, SİHA’ların da teröristlerin kaçış yollarını vurduğu konuşulurken, terör örgütünün ağır kayıplar verdiği bildirildi. Milli Savunma Bakanlığı operasyonu 'Kahraman komandolarımız Kuzey Irak'ta' diyerek duyurdu. Bakan Akar yaptığı açıklamada "Metina ve Avaşin-Basyan'daki terör hedeflerine yönelik dün saat 17.40'tan itibaren başlatılan operasyonlara devam edilmektedir. Teröristlere ait 400'e yakın hedef kara ateş destek vasıtalarıyla, 60'tan fazla hedef ise Hava Kuvvetleri unsurlarımız tarafından vuruldu." ifadelerini kullandı.
24.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Derecik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki derecik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.