İlkadım

İlkadım

Son dakika İLKADIM haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İLKADIM ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İLKADIM haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlkadım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilkadım gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.031 ilkadım haberi bulunmuştur. Tüm ilkadım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Komşusunun evine girip saldıran zanlının ifadesi şoke etti: "Beni periler çağırdı"
Komşusunun evine girip saldıran zanlının ifadesi şoke etti: "Beni periler çağırdı" Samsun’un İlkadım ilçesinde komşusunun balkonuna atlayıp cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla gözaltına alınan Ramazan Kodalak (38), tutuklandı. Şüphelinin ifadesi ise şoke etti.
2.04.2024 Gündem
25 yıldır rakipsiz seçime gitti! Türkiye'nin en uzun süre kadın muhtarı
25 yıldır rakipsiz seçime gitti! Türkiye'nin en uzun süre kadın muhtarı Samsun'da 25 yıldır muhtar olan 1 çocuk annesi Filiz Kavalcı yine rakibi olmadan tek başına seçimlere gitti. Kavalcı'nın 4 dönemdir rakibi çıkmamasıyla Türkiye'nin en uzun süre kadın muhtarı olma unvanına sahip olduğu belirtildi.
31.03.2024 Gündem
Evinde 25 bin 357 sentetik hapla yakalanan şüpheli tutuklandı
Evinde 25 bin 357 sentetik hapla yakalanan şüpheli tutuklandı Samsun’un İlkadım ilçesinde evinde 25 bin 357 sentetik hapla yakalanan Caner Yiğit (25), tutuklandı.
19.01.2024 Gündem
Samsun’da uyuşturucu ticaretine operasyon! Gözaltılar var
Samsun’da uyuşturucu ticaretine operasyon! Gözaltılar var Samsun’un İlkadım ilçesinde otomobilde yapılan aramada uyuşturucu ile yakalanan 5 şüpheli, gözaltına alındı.
26.12.2023 Gündem
Samsun'da Geleneksel Türk Okçuluk Türkiye Şampiyonası heyecanı
Samsun'da Geleneksel Türk Okçuluk Türkiye Şampiyonası heyecanı Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu (TGTOF) tarafından düzenlenecek Yıldızlar ve Gençler 100. Yıl Salon Türkiye Şampiyonası 24-26 Kasım 2023 tarihlerinde Samsun’da düzenlenecek. Üç gün sürecek yarışmada; 450 civarında sporcu yarışacak. Sporcular Samsun İlkadım Okçuluk tesislerinde 18 metreye oklarını atarak sıralama ve eleme atışlarını tamamlayacaktır. Müsabakaya yurdun dört bir yanındaki Geleneksel Okçuluk kulüpleri ve ferdi sporcular katılacak.
24.11.2023 Diğer Sporlar
Balıkçılar 'vira bismillah' dedi
Balıkçılar 'vira bismillah' dedi Türkiye genelinde denizlerdeki av yasağının sona ermesiyle balıkçılar ‘Vira Bismillah' diyerek denize açıldı. Samsun'da renkli görüntülere sahne olan sezon açılış töreninde Samsun Valisi Orhan Tavlı ve protokol üyeleri horon tepti.
31.08.2023 Gündem
14 yaşındaki Yağmur Avcı günlerdir kayıp: Hayatından endişe ediyorum
14 yaşındaki Yağmur Avcı günlerdir kayıp: Hayatından endişe ediyorum Samsun'un İlkadım ilçesinde 17 gün önce ziyarete gittiği ablasından eve dönmek için ayrılan, bir daha da haber alınamayan Yağmur Avcı (14), aranıyor. Avcı’nın annesi Havva Er, “Kızımın bir an önce bulunmasını istiyorum. Hayatından endişe ediyorum" dedi.
4.08.2023 Yaşam
Araba hırsızlarından akılalmaz tuzak! Parçalatırken yakalandılar
Araba hırsızlarından akılalmaz tuzak! Parçalatırken yakalandılar Samsun'da satın almak için anlaştığı hafif ticari aracın anahtarını kopyalatıp 1 gün sonra çalan 4 şüpheli, gözaltına alındı.
22.06.2023 Yaşam
Samsun'da 22 konut, 3 ahır ve 1 iş yeri heyelan tehlikesi nedeniyle taşınıyor
Samsun'da 22 konut, 3 ahır ve 1 iş yeri heyelan tehlikesi nedeniyle taşınıyor Samsun Valisi Zülkif Dağlı, 5 Haziran'da meydana gelen sel ve su baskınlarına yönelik hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "İl genelinde heyelan ve kaya düşmesi afetlerine ilişkin 38 mahallede, 47 lokasyonda yapılan incelemeler neticesinde 22 konut, 3 ahır ve 1 iş yerinin nakline karar verildi" dedi. Vali Dağlı, 13 Haziran'daki sel ile ilgili de çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.
15.06.2023 Gündem
Samsun'da sağanak: Yollar göle döndü, su baskınları yaşandı
Samsun'da sağanak: Yollar göle döndü, su baskınları yaşandı Geceden bu yana devam eden kuvvetli sağanak, bir hafta aranın ardından Samsun’u yeniden vurdu. Bulvarlar, caddeler suyla doldu, şehrin birçok noktası, selden olumsuz etkilendi. Merkez ilçeleri Canik, İlkadım ve Atakum sele teslim oldu. Meteorolojinin son ölçümlerine göre Atakum’a 53,2 kilo, İlkadım’a 52 kilo, Canik’e de 44,7 kilo yağış düştü.
13.06.2023 Gündem
Kaza yapan tramvayların kara kutusu inceleniyor
Kaza yapan tramvayların kara kutusu inceleniyor Samsun'da dün çarpışan tramvayların kara kutusu olan RSE kayıtları incelemeye alındı. Büyükşehir Belediyesi Samulaş Hafif Raylı Sistem Genel Müdür Gökhan Beler, hem arızanın nedeninin hem de araçlar arasındaki bağlantıyı sağlayan konuşmaların kaydedildiği kayıtların incelendiğini ve bunun sonucunda da kazanın nedenini belirleyeceklerini dile getirdi. İl Sağlık Müdürü Dr. Muhammet Ali Oruç ise yaralı sayısının 48 olduğunu bunların 43’ünün taburcu edildiğini belirtti.
10.06.2023 Gündem
İki tramvay kafa kafaya çarpıştı! Çok sayıda yaralı var
İki tramvay kafa kafaya çarpıştı! Çok sayıda yaralı var Samsun İlkadım ilçesinde iki tramvayın kafa kafaya çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre çok sayıda yaralı var.
9.06.2023 Gündem
6 Haziran Samsun’da okullar tatil mi, yarın Samsun’da okullar var mı? Samsun Valiliği açıklama yaptı mı?
6 Haziran Samsun’da okullar tatil mi, yarın Samsun’da okullar var mı? Samsun Valiliği açıklama yaptı mı? Samsun'da yoğun yağış sebebiyle Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü "Eğitime bu sabah itibarıyla bir gün ara verilen Ladik ilçesine ek olarak yağışların gün boyu artarak devam edeceği bilgisi alındığından Atakum, İlkadım, Canik ve Tekkeköy ilçelerinde de eğitime bir gün ara verilmiş olup süreç takip edilmektedir." şeklinde bir açıklama yapmıştı. Öğrenciler ve velileri şimdi de 6 Haziran’da Samsun’da okulların tatil olup olmadığını sorguluyor. Peki, Samsun’da okullar tatil mi? 6 Haziran Salı günü Samsun’da okullar var mı, açık mı, kapalı mı, ders olacak mı?
5.06.2023 Eğitim
Amasya ve Samsun'dan acı haber! Sele kapılan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı
Amasya ve Samsun'dan acı haber! Sele kapılan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı Amasya'da dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak sele yol açtı. Sele kapılan otomobildeki 1 kişi kurtuldu, kayıp 2 kişiden birinin ise sabah saatlerinde cesedine ulaşıldı. Samsun'un Ladik ilçesinde de 1 kişi sele kapılarak hayatını kaybetti. Meteoroloji'den bölge için kritik uyarı geldi.
5.06.2023 Gündem
Park halindeki otomobil hareket edip direğe çarparak yandı
Park halindeki otomobil hareket edip direğe çarparak yandı Samsun'da park halindeki bir otomobil rampa aşağı hareket ederek beton elektrik direğine çarpması sonucu alev alarak yandı.
29.05.2023 Yaşam
Annesine mesaj atanı vurdu, tutuklandı
Annesine mesaj atanı vurdu, tutuklandı Samsun’da Doğan Güney (19) annesine cep telefonundan mesaj atttığı iddiasıyla R.Ç.'yi (50) pompalı tüfekle ateş ederek ağır yaraladı. Gözaltına alınan Doğan Güney tutuklandı.
26.05.2023 Galeri
Samsun'da alkollü sürücü dehşet saçtı! 4 ölü, 2 yaralı
Samsun'da alkollü sürücü dehşet saçtı! 4 ölü, 2 yaralı Samsun'da ehliyetine mahkemece el konulan ve 213 promil alkollü bir şekilde direksiyona geçen otomobil sürücüsünün çarptığı otomobilin yoldan çıkıp takla attığı kazada aynı aileden 1'i çocuk 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kazaya sebep olan otomobilde bulunan bir köpek de telef oldu.
19.05.2023 Yaşam
Samsun 2023 seçim sonuçları: Samsun Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı! Samsun hangi parti kazandı?
Samsun 2023 seçim sonuçları: Samsun Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı! Samsun hangi parti kazandı? Samsun seçim sonuçları 14 Mayıs 2023 akşamı belli oluyor. Genel seçim sonuçlarının yanısıra 28. dönem milletvekili sonuçları da açıklanıyor. Partilerin, ittifakların oy oranlarının canlı olarak takip edileceği gazetevatan seçim 2023 sayfasında anlık olarak Samsun ilçelerin seçim sonuçları yer alacak. Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanı adayları olduğu Samsun'da hangi parti kazandı? Samsun Cumhur ittifakı, Millet İttifakı kim kazandı? MHP, CHP, İYİ Parti, AK Parti, Yeşil Sol Parti oy oranları ne oldu? Samsun hangi parti kazandı? İşte 14 Mayıs 2023 Samsun seçim sonuçları...
14.05.2023 Seçim
Samsun'da oyunu kullanan Bakan Muş: Büyük bir katılım olduğunu gözlemliyorum
Samsun'da oyunu kullanan Bakan Muş: Büyük bir katılım olduğunu gözlemliyorum TİCARET Bakanı Mehmet Muş, seçim bölgesi Samsun'da oy kullandıktan sonra "Büyük bir katılım olduğunu gözlemliyorum. Vatandaşımızın ilgisi çok olumlu" dedi.
14.05.2023 Gündem
İnşaat kazısında 'mezar odası' çıktı
İnşaat kazısında 'mezar odası' çıktı Samsun'da 3’üncü derece SİT alanındaki kazı alanında mezar odası ortaya çıktı. Mezar odası korumaya alındı.
13.05.2023 Gündem
Tartıştığı kız arkadaşını silahla yaraladı
Tartıştığı kız arkadaşını silahla yaraladı Samsun'da bir kişi, tartıştığı kız arkadaşını tabancayla bacağından vurarak yaraladı
3.05.2023 Yaşam
Sabah yanlış kişiyi vurdu, akşam hedefindekini öldürdü: Komşumuz ‘vur’ dedi
Sabah yanlış kişiyi vurdu, akşam hedefindekini öldürdü: Komşumuz ‘vur’ dedi Samsun’un İlkadım ilçesinde sabah yanlış kişiyi, akşam ise hedefindeki Savaş Hündür’ü (44) tabancayla vurup yaralayan Sonercan K. (17) tutuklu yargılandığı davada, "Savaş Hündür'ü vurmamı komşumuz E.S. istedi. Önce ayağına ateş ettim. Üzerime doğru gelince de kaçarken arkaya doğru dönerek ateş ettim. Olay nedeniyle pişmanım, öldürme kastım yoku” dedi.
2.05.2023 Yaşam
Sabah yanlış, akşam ise hedefindeki kişiyi vuran sanık: Komşumuz ‘vur’ dedi
Sabah yanlış, akşam ise hedefindeki kişiyi vuran sanık: Komşumuz ‘vur’ dedi Samsun’un İlkadım ilçesinde sabah yanlış kişiyi, akşam ise hedefindeki Savaş Hündür’ü (44) tabancayla vurup yaralayan Sonercan K. (17) tutuklu yargılandığı davada, "Savaş Hündür'ü vurmamı komşumuz E.S. istedi. Önce ayağına ateş ettim. Üzerime doğru gelince de kaçarken arkaya doğru dönerek ateş ettim. Olay nedeniyle pişmanım, öldürme kastım yoku” dedi.
2.05.2023 Gündem
Samsun'da bir kişi inşaatta asılı halde bulundu
Samsun'da bir kişi inşaatta asılı halde bulundu Samsun'da bir kişi inşaatta yakınları tarafından iple asılı halde ölü bulundu.
13.04.2023 Yaşam
İnternetteki sitelerden sahte parayla alışveriş yapan 2 kişiye ev hapsi
İnternetteki sitelerden sahte parayla alışveriş yapan 2 kişiye ev hapsi Samsun'da internet sitelerinde ikinci el eşya satanlardan sahte parayla alışveriş yaptıkları iddia edilen 2 kişiye, elektronik kelepçe takılarak ev hapsi uygulanmasına karar verildi.
4.04.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İlkadım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilkadım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.