Hakkari

Hakkari

Son dakika hakkari haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hakkari ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hakkari haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hakkari

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hakkari gelişmeleri de dahil olmak üzere 12.511 hakkari haberi bulunmuştur. Tüm hakkari haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şehidin anısına yaptırılan ve tahrip edilen Hayrat Çeşmesi yenilendi
Şehidin anısına yaptırılan ve tahrip edilen Hayrat Çeşmesi yenilendi Şehit Ercan Sanca adına yaptırılan ve kim olduğu bilinmeyen kişilerce geçtiğimiz günlerde tahrip edilen hayrat çeşmesi Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’nın talimatıyla tekrar yaptırıldı. Şehidin ailesi ise konuya duyarsız kalmayan Başkan Demirçalı’ya teşekkür etti.
24.07.2024Adana
16 ilde Narkoçelik-28 Operasyonları: 59 kişi yakalandı
16 ilde Narkoçelik-28 Operasyonları: 59 kişi yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imalatı ve satışı yapanlara yönelik düzenlenen Narkoçelik-28 operasyonlarında 59 şüphelinin yakalandığını, 2 ton 294 kilogram uyuşturucu ele geçirildiğini bildirdi. Operasyonlarda gözaltına alınan 59 şüpheliden 40'ı tutuklandı, 9'u hakkında adli kontrol kararı verildi.
23.07.2024Gündem
Rekor sıcaklıklar bunaltıyor sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiliyor!
Rekor sıcaklıklar bunaltıyor sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiliyor!Son hava tahmin raporu yayınlandı. Açıklanan rapora göre, 19 Temmuz 2024 Cuma günü yurdun batısında aşırı sıcaklıklar beklenirken, yurdun doğusu ve kuzey doğusunda gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Edirne, Kırklareli, Bolu, Karabük, Amasya, Ordu ve Hakkari çevreleri ile Van’ın kuzey ve doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Karadeniz kıyıları, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum’un kuzey ve doğu ilçelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.
18.07.2024Gündem
TÜİK açıkladı: İşsizlik oranı en düşük il Sinop oldu
TÜİK açıkladı: İşsizlik oranı en düşük il Sinop olduTürkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023 yılında işsizlik oranı en yüksek ilin Hakkari, en düşük ilin Sinop olduğunu açıkladı.
18.07.2024Gündem
Bakan Güler: 15 Temmuz'da düşman askerine bile yapılmayacak muamele ile karşılaştık
Bakan Güler: 15 Temmuz'da düşman askerine bile yapılmayacak muamele ile karşılaştıkBakan Güler 15 Temmuz gecesi yaşananlara dair açıklamalarda bulundu. Güler, dönemin Genelkurmay İkinci Başkanı olarak "Düşman askerine bile yapılmayacak bir muamele ile karşılaştığını" söyledi. Bakan Güler "Silahlı kuvvetlerimizin ülkesine bağlı şerefli mensupları milletimizle omuz omuza vererek bu hainlere karşı kahramanca direndi" dedi.
14.07.2024Gündem
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar: Gabar'da petrol üretimi 45 bin varile yükseldi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar: Gabar'da petrol üretimi 45 bin varile yükseldiEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Türkiye petrolleri, bugün sadece Gabar'da Türkiye'nin en kaliteli petrolünü, 45 bin varil günlük üretime çıkarmış durumda. 2021 yılında yaptığımız bu keşif yine Türkiye'nin Cumhuriyet tarihinin karalardaki en büyük keşfidir. Şu anda 41 kuyudan 45 bin varil üretiyoruz. Hedefimiz 95 kuyuda, 100 bin varil üretime çıkabilmek" dedi.
13.07.2024Ekonomi
Son 23 yılın en kurak haziran ayını geçirdi: En fazla Adana ve çevre illlerde hissedildi
Son 23 yılın en kurak haziran ayını geçirdi: En fazla Adana ve çevre illlerde hissedildiTürkiye'de bu yılın haziran yağışları, normaline göre yüzde 65, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 80 azaldı. Böylece Türkiye genelinde son 23 yılın en düşük haziran ayı yağışı gerçekleşti.
14.07.2024Adana
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı: Sıcaklıklar artıyor, gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı: Sıcaklıklar artıyor, gök gürültülü sağanak yağışlar geliyorSon hava durumu raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Ege ve Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz'in Toroslar kesimi ile Kahramanmaraş çevreleri, İç Anadolu, (Sinop hariç) Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve (Bitlis, Hakkari ve Şırnak hariç) Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzey kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeyi ve Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda bu akşam erken saatlerde ve yarın (Çarşamba) görülecek yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
9.07.2024Gündem
Meteoroloji 12 şehri uyardı! Gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak
Meteoroloji 12 şehri uyardı! Gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacakSon dakika uyarısı Meteoroloji tarafından geldi. Sıcaklıklar bunaltırken bir yandan da sağanak yağışlar yurdu serinletiyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, İç Anadolu (Eskişehir hariç), Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Kocaeli, Sakarya, Osmaniye çevreleri, İstanbul'un kuzey kıyıları, Hatay’ın kıyı kesimleri ile Van ve Hakkari’nin doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Samsun, Ordu ve Giresun çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Güneydoğu Anadolu’da toz taşınımı bekleniyor.
6.07.2024Gündem
Sağanak yağışlar geri dönüyor! Hava sıcaklığı 5 derece birden düşecek, Ege'de kuvvetli rüzgar uyarısı
Sağanak yağışlar geri dönüyor! Hava sıcaklığı 5 derece birden düşecek, Ege'de kuvvetli rüzgar uyarısıMeteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son bilgilere göre yurt genelinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İstanbul’un kuzeyi, Doğu Anadolu’nun kuzeyi başta olmak üzere, Kocaeli, Sakarya, Osmaniye çevreleri, Hatay’ın kıyı kesimleri ve İç Anadolu Bölgesi ile Hakkari’nin doğu kesimlerinde yerel sağanaklar bekleniyor. Ege ve Batı Akdeniz’de ise etkili olan sıcakların 2 derece daha artması beklenirken kuvvetli rüzgara karşı dikkatli olunması gerektiği uyarısı yapıldı
6.07.2024Gündem
Yüksekova'da nohut bereketi! Yüksek oranda verim sağlandı
Yüksekova'da nohut bereketi! Yüksek oranda verim sağlandıHakkari'nin Yüksekova ilçesinde 50 dönümlük arazi üzerinde ekimi yapılan nohut filizlenmeye başladı.
3.07.2024Ekonomi
MSB kaynaklarından 'üçüncü dünya savaşı' sorusuna yanıt: Her türlü senaryoya hazırız
MSB kaynaklarından 'üçüncü dünya savaşı' sorusuna yanıt: Her türlü senaryoya hazırızMilli Savunma Bakanlığı kaynakları, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın üçüncü dünya savaşı ihtimalinin göz ardı edilmemesine dair açıklamalarına yönelik gelen soruya yanıt verdi.
27.06.2024Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! İllerin milletvekili sayıları belirlendi
Resmi Gazete'de yayımlandı! İllerin milletvekili sayıları belirlendiYüksek Seçim Kurulunun (YSK), nüfus verileri kapsamında illerin milletvekili sayıları dağılım tablosuna göre Bursa, Eskişehir, Tunceli ve Bayburt'un milletvekili sayıları 1'er arttı; İstanbul'un 2, Hatay ile Kütahya'nın ise 1'er azaldı.
27.06.2024Gündem
Meteoroloji'den aşırı sıcak ve sağanak uyarısı! Ege'de kuvvetli rüzgar var, bu illere dikkat
Meteoroloji'den aşırı sıcak ve sağanak uyarısı! Ege'de kuvvetli rüzgar var, bu illere dikkatMeteoroloji Genel Müdürlüğü, yurt genelinde beklenen hava sıcaklık raporunu açıkladı, Yapılan son tahminlere göre: Ülkenin doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Osmaniye, Kars ve Hakkari çevreleri ile Ağrı ve Iğdır’ın güney, Van'ın doğu, Hatay’ın kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
24.06.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmetçik'in bayramını kutladı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmetçik'in bayramını kutladı!Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakkari Çukurca’daki 2’nci Hudut Tugay Komutanlığında bulunan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’i telefonla arayarak, askerlerin bayramını kutladı. Erdoğan, konuşmasında "Ülkemizin dört bir yanında Mehmedimizin verdiği bu kahramanlık mücadelesi hiçbir zaman unutulmayacaktır" dedi.
16.06.2024Gündem
Adana'da Babalar Günü'nde yaşadığı gururu anlattı! "Yalnız bırakmadı"
Adana'da Babalar Günü'nde yaşadığı gururu anlattı! "Yalnız bırakmadı"Adana'nın Kozan ilçesinde yaşayan ve 1992 yılında Şırnak Besler bölgesinde mayına basması sonucu sol ayağını kaybederek ampüte olan Gazi Yasin Sakallı, Babalar Günü'nde gurur dolu bir gün yaşadığını ifade etti.
17.06.2024Adana
MHP lideri Bahçeli: Yumuşama mesajına saklanan iftira kampanyasında hedef belli
MHP lideri Bahçeli: Yumuşama mesajına saklanan iftira kampanyasında hedef belliMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Yumuşama mesajına saklanan iftira kampanyasında hedef belli.' dedi.
15.06.2024Gündem
Bayram namazı ne zaman, saat kaçta kılınacak? Diyanet İl İl bayram namazı vakitleri
Bayram namazı ne zaman, saat kaçta kılınacak? Diyanet İl İl bayram namazı vakitleriKurban Bayramı namazı saatleri belli oldu. Diyanet 2024 bayram namazı saatlerini il il yayınladı. Bayramın birinci günü kılınacak olan bayram namazının ardından Kurban Bayramı 2024 başlayacak. Peki, bayram namazı saati İstanbul, Ankara, İzmir için kaç? İşte il il bayram namazı saatleri.
14.06.2024Gündem
Konut satışlarında düşüşler sürüyor
Konut satışlarında düşüşler sürüyorTürkiye genelinde Mayıs ayında 110 bin 588 konut satıldı.
13.06.2024Ekonomi
16 ilde ‘Bozdoğan-42’ operasyonu: 58 şüpheli yakalandı!
16 ilde ‘Bozdoğan-42’ operasyonu: 58 şüpheli yakalandı!İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 16 ilde Bölücü Terör Örgütüne (BTÖ) yönelik düzenlenen “Bozdoğan-42” operasyonlarında 58 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
13.06.2024Gündem
MHP lideri Bahçeli: Erdoğan herkesle görüşür, sakınca yok
MHP lideri Bahçeli: Erdoğan herkesle görüşür, sakınca yokMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Suriye'nin kuzeyindeki seçimlere tepki gösteren Bahçeli, "Asıl hedef Türkiye'miz, yakın hedef son yurdumuzdur. Milli güvenliğimiz tehdit ve tehlikelerle sınanmakta. Türkiye'nin haklı tepkisi sözde seçimleri erteletmiştir. Gündemden tamamen çıkarılmalıdır. ABD gibi dost düşman başına." dedi. Bahçeli, öte yandan "Sayın cumhurbaşkanımız doğal olarak herkesle görüşebilir, dinleyebilir, bizce mahsuru yoktur." ifadelerini kullandı.
11.06.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hakkari kararı kimseyi rahatsız etmesin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hakkari kararı kimseyi rahatsız etmesinCumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde “Anadolu Medya Ödülleri Töreni”nde konuştu. Hakkari Belediye Başkanı'nın görevden alınmasıyla ilgili olarak Erdoğan, "Terörle sivil siyaset yan yana durmaz. Terörle demokrasi bir arada bulunmaz. Sırtını elinde kaleşnikof olana, molotof olana, bomba olana dayanarak meşru siyaset yapılmaz. Biz de bugüne kadar meşru siyasete söz söylemedik. Yargının Hakkari ile ilgili verdiği karar kimseyi rahatsız etmesin. Yargı kanunu değil hukuku konuşturmuş ve kararını da buna göre vermiştir. " dedi.
5.06.2024Gündem
Hakkari Belediye Başkanı görevden alınmıştı! Mehmet Sıddık Akış'ın cezası belli oldu
Hakkari Belediye Başkanı görevden alınmıştı! Mehmet Sıddık Akış'ın cezası belli olduİçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Sıddık Akış' a yargılandığı davanın bugün Hakkari 1. Ağır Ceza Mehkemesi' nde görülen duruşmasında 19 yıl 6 ay hapis cezası verildi.
5.06.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin süresini açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin süresini açıkladıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kurban Bayramı ikramiyelerimizi 10-14 Haziran tarihileri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırıyoruz. Böylece tek kalemde emeklilerimize 42 bin TL tutarında ödeme yapacağız" dedi. Erdoğan yaptığı açıklamada Bayram tatili için alınan kararı açıkladı.
4.06.2024Gündem
Termometreler çıldırdı! Adana'da sıcaklık 42 dereceyi gördü: Sıcaktan bunalanlar kendini denize attı
Termometreler çıldırdı! Adana'da sıcaklık 42 dereceyi gördü: Sıcaktan bunalanlar kendini denize attıMeteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Yurt genelinin parçalı ve az bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde Bilecik, Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak, Denizli, Isparta, Burdur, Eskişehir ve Hakkari çevreleri ile Ankara'nın batı, Bolu'nun güney ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
4.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hakkari ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hakkari haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.