Yüksekova

Yüksekova

Son dakika yüksekova haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yüksekova ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yüksekova haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yüksekova

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yüksekova gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.488 yüksekova haberi bulunmuştur. Tüm yüksekova haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şehit babasının sözleri yürekleri dağladı: "Ben de şehit olmak isterim”
Şehit babasının sözleri yürekleri dağladı: "Ben de şehit olmak isterim” Adana’nın Kozan ilçesinde Ramazan Bayramı öncesinde şehitliğe giden şehit yakınları duygu dolu anlar yaşadı. Hakkari Yüksekova’da PKK’lı teröristlerin kurduğu hain pusuda şehit düşen Murat Özkozanoğlu’nun babası Hasan Özkozanoğlu, "Keşke bizler de gidip mücadele edip şehit olsak” dedi.
9.04.2024 Adana
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütü PKK'ya yönelik 4 ilde düzenlenen 'Bozdoğan-19' operasyonlarında 22 mağara, sığınak ve barınma alanının imha edildiğini duyurdu.
1.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtladı. Sosyal medyada ve çeşitli yerlerde spekülatif hava oluşturulmaya çalışıldığına dikkat çeken Yılmaz "Bu tür tartışmaların temeli yok. Yerel seçimde ulusal politikaların değişmesini beklemek hiçbir temeli yok" dedi. Öte yandan Yılmaz, temel hedeflerinin enflasyonla mücadele olduklarını vurgulayarak "2026'da tek haneye ulaşacağız. Bunun planını yaptık. Ne yaptığımızı biliyoruz. Hesabımızı kitabımızı biliyoruz" diye konuştu.
23.03.2024 Gündem
Hakkari'de mart ayında kar yağışı 4 metreyi buldu!
Hakkari'de mart ayında kar yağışı 4 metreyi buldu! Mart ayında lapa lapa kar yağdı, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde kar kalınlığının yer yer 4 metreyi bulduğu askeri üs bölgesinin yolu, ekiplerin zorlu çalışmasıyla açıldı.
21.03.2024 Gündem
Mart'ta lapa lapa kar yağdı! Hakkari'de kar kalınlığı 4 metreyi buldu
Mart'ta lapa lapa kar yağdı! Hakkari'de kar kalınlığı 4 metreyi buldu Mart ayında lapa lapa kar yağdı, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde kar kalınlığının yer yer 4 metreyi bulduğu askeri üs bölgesinin yolu, ekiplerin zorlu çalışmasıyla açıldı.
21.03.2024 Vatan TV
Babasını hiç görmeyen şehit oğlu, özel harekat polisi olmak istediğini söyledi! "Seve seve giderim savaşmaya"
Babasını hiç görmeyen şehit oğlu, özel harekat polisi olmak istediğini söyledi! "Seve seve giderim savaşmaya" Babası Uzman Çavuş Murat Özkozanoğlu, Hakkari'de 2011 yılında bölücü terör örgütü PKK'lıların saldırısı sonucu şehit olduğunda henüz dünyada olmayan 13 yaşındaki Murat, özel harekat polisi olacağını söyledi.
18.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakkari'de: Her adımımızı ya CHP ya PKK engelledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakkari'de: Her adımımızı ya CHP ya PKK engelledi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari'de vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Demokrasi mücadelemizi bırakmak için her yolu denediler, her şeyi yaptılar. Ellerinin altındaki tüm piyonları üzerimize saldılar. Attığımız her adım ya CHP tarafından engellendi, ya da istismar zeminini kaybetmekten korkan bölücü örgüt tarafından sabote edildi" dedi.
15.03.2024 Gündem
Adana'nın Kozan ilçesi il mi oluyor? TÜİK açıkladı, işte il olmaya aday ilçeler
Adana'nın Kozan ilçesi il mi oluyor? TÜİK açıkladı, işte il olmaya aday ilçeler Türkiye İstatistik Kurumu, il olmaya aday görülen 24 ilçeyi açıkladı. Nüfusun en az 100 bin ve il merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta olmak gibi 8 kriteri sağlayan 25 ilçe'den biri de Adana'da bulunuyor. İşte detaylar...
29.02.2024 Adana
Eğitime kar engeli!  İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden açıklama geldi
Eğitime kar engeli! İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden açıklama geldi Hakkari merkez ile Yüksekova ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime ara verildi.
15.02.2024 Gündem
Hakkari’deki deprem sonrası ilk açıklama! Bu kuşak çok sıkıştı
Hakkari’deki deprem sonrası ilk açıklama! Bu kuşak çok sıkıştı Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde saat 07.36'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, 6 Şubat depremlerine dikkat çekerek uyardı.
11.02.2024 Gündem
Hakkari'de 4.4 büyüklüğünde deprem! AFAD duyurdu
Hakkari'de 4.4 büyüklüğünde deprem! AFAD duyurdu Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
11.02.2024 Gündem
Hakkari Yüksekova'da 4.3 büyüklüğünde deprem
Hakkari Yüksekova'da 4.3 büyüklüğünde deprem AFAD'ın verilerine göre saat 06.09'da merkez üssü Hakkari'nin Yüksekova ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
3.02.2024 Gündem
96 köy ve 202 mezra yolu ulaşıma kapandı
96 köy ve 202 mezra yolu ulaşıma kapandı Hakkari’de bastıran yoğun kar yağışı nedeniyle 96 köy ve 202 mezra yolu kapandı.
14.01.2024 Gündem
Hakkari'de 263 yerleşim yerinin yolu kardan kapandı
Hakkari'de 263 yerleşim yerinin yolu kardan kapandı Hakkari'de yoğun kar yağışı nedeniyle 86 köy ve 177 mezranın yolu ulaşıma kapandı. Ekipler, yolları açmak için çalışma başlattı.
13.01.2024 Gündem
Doç. Dr. Toker'den deprem açıklaması: Yüksekova depremleri levha sınırında meydana geldi
Doç. Dr. Toker'den deprem açıklaması: Yüksekova depremleri levha sınırında meydana geldi Van YYÜ Jeofizik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Toker, Yüksekova depremlerinin levha sınırında meydana geldiğini belirterek, “Depremler küçük ve etkisiz olmasına rağmen oluştukları ortam çok kritik bir bölgededir” dedi.
1.01.2024 Gündem
Hakkari'de peş peşe korkutan depremler
Hakkari'de peş peşe korkutan depremler Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Hakkari’de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Bu depremlerin ardından peş peşe iki sarsıntı daha yaşandı. Depremlerin şiddeti 3.5 ve 4.5 olarak ölçüldü.
31.12.2023 Gündem
Bakan Güler, Hakkari’deki Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında incelemelerde bulundu
Bakan Güler, Hakkari’deki Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında incelemelerde bulundu Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberindeki heyetle birlikte Hakkari’deki Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında incelemelerde bulunarak, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesindeki son duruma ilişkin bilgi aldı.
25.12.2023 Gündem
Kar kalınlığı 30 santimetreyi buldu, ekipler seferber oldu
Kar kalınlığı 30 santimetreyi buldu, ekipler seferber oldu Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yoğun kar yağışından dolayı ilçe merkezi kar kalınlığı 30 santimetre ulaştı. Yüksekova Belediyesinin karla mücadele ekipleri gece mesaisine başladı.
24.12.2023 Gündem
Ova Nedir, Nasıl Oluşur? Ovanın Özellikleri Ve Çeşitleri... Türkiye'deki Ovalar Nelerdir?
Ova Nedir, Nasıl Oluşur? Ovanın Özellikleri Ve Çeşitleri... Türkiye'deki Ovalar Nelerdir? Ovalar akarsuların taşıdıkları alüvyonların birikmesi ile oluşan az engebeli düzlüklerdir. Farklı büyüklüklerde ve yapıda olabildikleri için birbirinden farklı ovalar ile karşılaşmak mümkündür.
19.12.2023 Eğitim
Kar ve kuvvetli yağışlar geliyor! Meteoroloji tarih vererek illeri tek tek açıkladı
Kar ve kuvvetli yağışlar geliyor! Meteoroloji tarih vererek illeri tek tek açıkladı Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı. Karla karışık yağmur ve şiddetli sağanak uyarısı veren Meteorolji yağışların etkili olacağı illeri tek tek açıkladı. İstanbul dahil birçok kent için Cuma gününü işaret eden yetkililer cumartesi ve pazar günü için kar, sağanak, fırtına uyarısı geldi. Meteoroloji'nin daha önce uyardığı Hakkari'yi ise beyaz örtü kapladı! Hakkari'nin Yüksekova ilçe merkezi kar yağışıyla beyaza büründü, yüksek kesimlerde kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı.
13.12.2023 Gündem
12 ilde ‘Kahramanlar-33’ operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı
12 ilde ‘Kahramanlar-33’ operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlere yönelik 12 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcının ele geçirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, "Teröristlerin inlerini bir bir başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz." notunu düştü.
10.12.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya: Teröristlere ait 21 sığınak ve mağara imha edildi
Bakan Yerlikaya: Teröristlere ait 21 sığınak ve mağara imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlerin kış aylarında barınmak için hazırladığı sığınak ve mağaralara yönelik 8 ilde gerçekleştirilen 'Kahramanlar' operasyonunda, 21 sığınak ve mağaranın imha edildiğini duyurdu.
5.11.2023 Gündem
Yer gök kırmızı-beyaza boyandı! Sonsuza dek izindeyiz Atam
Yer gök kırmızı-beyaza boyandı! Sonsuza dek izindeyiz Atam Bugün Cumhuriyet’in 100. yaşını kutlayan Türkiye’de çok büyük bir gurur ve coşku yaşanıyor. Yurdun dört bir yanında evler, sokaklar, meydanlar bayraklarla donatıldı. Yer gök kırmızı-beyaza boyandı. Kazanımlarıyla modern dünyanın kapılarını aralayan Cumhuriyet, daha nice yüz yıllarca yaşayacak, Atatürk’ün dediği gibi ‘İlelebet payidar’ kalacak...
29.10.2023 Gündem
Hakkari'de tespih böcekleri mahalleyi istila etti! Uzman isim çaresini ve çözümü açıkladı...
Hakkari'de tespih böcekleri mahalleyi istila etti! Uzman isim çaresini ve çözümü açıkladı... Tespih böcekleri mahallilerin hayatını kabusa çevirdi. Hakkari’nin Yüksekova ilçesinin Vezirli Mahallesi tespih böceği istilasına uğradı. Evlerden kürek dolusu böcek temizlemek zorunda kalan vatandaşlar, yetkilerden yardım bekliyor. Tesbih böceği istilasının iklim farklılıkları ve yanlış zirai ilaçlama nedeniyle olabileceğini dile getiren Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Evin Polat Akköprü, "Tespih böceklerinin orada bulunmasının en önemli nedeni bölgenin sulak alanda olması. Nemi çok sever. Borik asit, diatomlu toprak kullanılarak böceklerin ölümü sağlanabilir" dedi.
18.10.2023 Gündem
Genç öğretmen eczane kapısında can verdi! Kahreden ölüm
Genç öğretmen eczane kapısında can verdi! Kahreden ölüm Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde müzik öğretmeni olarak görev yapan Ahmet Kotan (27), ilaç almak için girdiği nöbetçi eczanenin kapısında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
25.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yüksekova ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yüksekova haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.