Son dakika cumhurbaşkanı erdoğan açıklaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cumhurbaşkanı erdoğan açıklaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cumhurbaşkanı erdoğan açıklaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.
haberleri sayfasında son dakika yaşanan cumhurbaşkanı erdoğan açıklaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.598 cumhurbaşkanı erdoğan açıklaması haberi bulunmuştur. Tüm cumhurbaşkanı erdoğan açıklaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kabine toplantısı ne zaman? Kabine toplantısı var mı? Yarın Kabine toplanacak mı?Yeni haftaya başlarken Türkiye’nin gözü kulağı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısına çevrildi. Yurt içi ve dünyadaki gelişmelerin yanı sıra ekonomik gelişmelerin değerlendirileceği Kabine toplantısında, yeni kararların alınması bekleniyor. Son kabine toplantısında Rusya-Ukrayna savaşı ve elektrik tarifesinde yeni düzenlemeler duyurulmuştu. Peki, Kabine toplantısı ne zaman? Bugün Kabine toplantısı var mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman açıklama yapacak? İşte detaylar…
Macron'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması!Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, NATO Zirvesi kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmenin "yatıştırıcı bir iklimde" gerçekleştiğini belirtti.
65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri belli oldu! 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı hangi illerde kalktı? Genelge yayınlandı!Koronavirüsle mücadelede 'yerinde karar' dönemi resmen başladı. Yüz yüze eğitim, restoran ve kafelerin son durumu ile sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili yeni kararlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısında görüşüldü ve karara bağlandı. Uzun süredir üzerinde çalışılan normalleşme ile ilgili yol haritası netleşti. Kabine toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni normalleşme dönemi kararlarını tek tek açıkladı. Aşılama süreci devam ederken 65 yaş üstü için alınan yeni kararlar da merak ediliyor. Peki, 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkacak? 65 yaş üstü seyahat kısıtlaması kalktı mı? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı bitiyor mu? 65 yaş üstü hangi saatlerde sokağa çıkabilir? 65 yaş kısıtlaması bitiyor mu? İşte Kabine toplantısı sonuçları...
Hafta sonu marketler açık olacak mı? Yasakta marketler açık mı?Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısı sonra erdi. Geçtiğimiz hafta alınan koronavirüs tedbirleri ile ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da bir sunum gerçekleştirdi. Toplantının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan alınacak yeni önlemleri açıkladı. Erdoğan, koronavirüs salgınının kontrol altına alınması amacıyla yeni tedbirleri devreye aldıklarını açıkladı. Peki, Hafta sonu marketler açık olacak mı? Yasakta marketler açık mı? İşte detaylar...
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınındaki "Cumhurbaşkanı Özel" programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yarın seçim beyannamemizi açıklamak suretiyle, beyanname içerisinde ne var ne yok, tüm vatandaşlarımıza anlatacağız." diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, beyannamedeki en büyük müjdenin Atatürk Havalimanı’nın yerine yapılacak dev bir millet bahçesi olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Suriye açıklamasıCUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, "Koalisyon güçleri verdikleri sözleri tutmuyorlar. Verdikleri söz farklıydı, şu anda farklı konumdalar. Öyle olsa da olmasa da biz şu anda yolumuza kararlı şekilde devam ediyoruz. Çıkılan bu yoldan geri dönmemiz mümkün değil" dedi.
Denizin akciğerleri tehlike altında! Fethiye pilot bölge seçildiİklim değişikliğine karşı önemli bir rol oynayan, kıyı ekosisteminin önemli bir parçası ve deniz canlıları için de yaşam sigortası olan deniz çayırlarının korunmasına yönelik Akdeniz Koruma Derneği tarafından 2019 yılından bu yana çalışmalar sürdürülüyor. Akdeniz Koruma Derneği Bilimsel İzleme Uzmanı Dr. M. Tunca Olguner, deniz çayırlarının korunması için bu hassas habitatlara zarar veren insan faaliyetlerinin sınırlandırılması, hatta tamamen durdurulması gerektiğini açıkladı.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Barış görüşmesi için ev sahipliği yapmaya hazırızDışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile düzenlediği ortak basın toplantısında "Barışın görüşmeler yoluyla tesis edilmesi için her türlü desteği sağlamaya hazırız. Daha önce olduğu gibi görüşmelere ev sahipliği yapmaya da hazırız." ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TÜSİAD'a sert tepki: Kuklalarla işimiz olmazCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye dış politikada kalıpları yıkmaya, ezberleri bozmaya, tarihi mirasıyla uyumlu yepyeni bir başarı hikayesi yazmaya devam ediyor" dedi. Erdoğan, Malezya, Endonezya ve Pakistan ziyaretlerinde muhataplarına TOGG hediye ettiklerini söyleyerek, "Lokum yerine TOGG hediye etmemizin muhalefeti rahatsız ettiği görülüyor. Ufku dar olanlar bizi anlayamaz. Ufku şahsi çıkarlarının ötesine geçemeyenler bizi anlayamaz. Şarap tatmak veya parti düzenlemek için Avrupa'ya gidenlerin bizim 360 derecelik dış politika vizyonumuzu anlamalarını zaten beklemiyorduk" ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bolu faciası açıklaması: 1 günlük milli yas ilan edildiCumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası Kartalkaya'daki yangın faciası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan edildiğini açıkladı. Erdoğan "Böyle bir facianın yaşanmasına sebep olanlar, ihmali ve kusuru olanlar hukuk önünde bunun hesabını verecektir." ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ateşkes açıklaması: Gazzeliler zalime boyun eğmemiştirCumhurbaşkanı Erdoğan ve Moğolistan Cumhurbaşkanı Khurelsukh Ukhnaa görüşmesinin ardından iki ülke arasında 11 anlaşmaya imza atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ortak basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Çoğu kadın ve çocuk 50 binden fazla şehit vermelerine rağmen Gazze teslim olmamış, teslim alınamamış, Gazzeliler zalime boyun eğmemiştir." ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ateşkes açıklaması: Memnuniyetle karşılıyoruzCumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas ile İsrail arasındaki ateşkesin anlaşmayla sonuçlanmasını memnuniyetle karşıladıklarını açıkladı. Erdoğan, "İsrail’in hukuk ve insanlık dışı saldırıları karşısında topraklarını ve özgürlüklerini cesaretle savunan Gazze’nin kahraman halkını ve yiğit evlatlarını hürmetle selamlıyoruz." dedi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Terörün varlığı demokratik siyaseti zehirliyorCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz MHP lideri Bahçeli'nin İmralı çıkışıyla ilgili olarak "Terörün ortadan kalktığı bir ortam hem ülkemiz için, hem doğu-güneydoğu için demokrasi bakımından da, kalkınma bakımından da çok daha olumlu bir ortam oluşturacaktır." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni asgari ücret açıklamasıCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM'deki Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Yeni asgari ücreti değerlendiren Erdoğan, "2002'de 184 lira olan asgari ücret, bugün 22 bin 104 lira ile 628 dolara çıkmış oldu. Çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüze bir kez daha sadık kaldık. Yeni asgari ücretin çalışanlara hayırlı olmasını diliyorum." dedi. Türkiye ekonomisinin emin adımlarla ilerlediğini söyleyen Erdoğan "2025 bir önceki seneden daha iyi olacak inşallah. Biraz daha sabırla çok güzel neticeler göreceğiz." ifadelerini kullandı.
Sağlık Bakanı Memişoğlu: Randevu sorunlarını minimize edeceğizSağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, "Randevu konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Bazı branş sıkıntılarımız var, 2-3 ay içerisinde bunlarla ilgilide hem randevuyu rahatlatacak hem de sistemimizin daha işeler hale getirecek çalışma içerisindeyiz" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suriye açıklaması: Her türlü desteği sağlayacağızCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10 Aralık İnsan Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Suriye’de kuşatıcı ve kapsayıcı bir yönetimin tesisi ile Suriyeli kardeşlerimizin ülkelerini yeniden ayağa kaldırma çabalarına gereken her türlü desteği sağlayacağız." dedi.
Trafik ve şehir magandalarına tutuklama yolu açılıyor!10. Yargı Paketi ile kamuoyunda infiale neden olabilecek suçları işleyen kişiler için daha ağır cezalar gelecek. Pakette trafikte makas atan, drift yapan, yol kesen, alkollü araç kullananlara verilen cezalar arttırılacak. Trafik ve şehir magandalarına tutuklama yolu açılacak.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon, büyüme, KKM ve rezerv açıklamasıCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Meclis'te önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz, 'Enflasyonla ilgili başından beri 'üç dönem olacak' dedik. Geçiş dönemi, dezenflasyon dönemi ve fiyat istikrarı dönemi. Geçiş dönemini tamamladık. 17 çeyrektir kesintisiz büyümemiz devam etmiş oldu. Merkez Bankamızın rezervlerinde tarihimizde görmediğimiz hızda iyileşme ve artış sağlandı. KKM'den de hızlı şekilde çıkış süreci devam etmekte. Bu da finansal piyasalarda istikrarsızlığa yol açmadan başarılmıştır.' dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kadına şiddet açıklaması: Sözleşme değil kanun yaşatırCumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" programında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan,"Kadına yönelik şiddetle mücadeleye destek veren tüm kardeşlerime en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Türkiye'de başta şiddet olmak üzere kadınlarla ilgili kritik konularda bugün bakanlığımızın, hükümetimizin büyük katkısı emeği vardır. Kadına yönelik şiddet insanlığa ihanettir." diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan G20 Zirvesi sonrası açıklama: İsrail insanlığa karşı suç işliyorCumhurbaşkanı Erdoğan, Brezilya'da gerçekleştirilen G20 Liderler Zirvesi'nin ardından düzenlediği basın toplantısında İsrail'in Gazze'ye saldırılarına ilişkin "Her ne sebeple olursa olsun bu zulme, dozu giderek artan bu vahşete sessiz kalanları tarih affetmeyecektir. Filistin'e en çok destek olan ülkelerden biriyiz. Gazze ve Lübnan'a hep el uzatıyoruz. İsrail insanlığa karşı suç işliyor. Gazze'de 2 milyon insan gıda ve suya erişemiyor. İsrail'e zorlayıcı tedbirler şart." ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Azerbaycan’a Devlet Bayrak Günü tebriğiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Dostumuz, kardeşimiz, kader ortağımız Can Azerbaycan’ın 9 Kasım Devlet Bayrak Günü’nü tebrik ediyor, aziz kardeşim Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in şahsında tüm Azerbaycan halkına selam ve muhabbetlerimi iletiyorum.' ifadelerini kullandı.
MHP lideri Bahçeli: Sözümün arkasındayımPartisinin grup toplantısında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DEM Parti'ye çağrıda bulunarak, 'DEM ya silah ya siyaset demeli. Nerede durduklarını açıklığa kavuşturmalıdır.' dedi. İmralı çağrısını da yineleyen Bahçeli, sözünün arkasında olduğunu belirtti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cumhurbaşkanı erdoğan açıklaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.