Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklaması

Son dakika cumhurbaşkanı erdoğan açıklaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cumhurbaşkanı erdoğan açıklaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cumhurbaşkanı erdoğan açıklaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cumhurbaşkanı erdoğan açıklaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.565 cumhurbaşkanı erdoğan açıklaması haberi bulunmuştur. Tüm cumhurbaşkanı erdoğan açıklaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kabine toplantısı ne zaman? Kabine toplantısı var mı? Yarın Kabine toplanacak mı?
Kabine toplantısı ne zaman? Kabine toplantısı var mı? Yarın Kabine toplanacak mı? Yeni haftaya başlarken Türkiye’nin gözü kulağı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısına çevrildi. Yurt içi ve dünyadaki gelişmelerin yanı sıra ekonomik gelişmelerin değerlendirileceği Kabine toplantısında, yeni kararların alınması bekleniyor. Son kabine toplantısında Rusya-Ukrayna savaşı ve elektrik tarifesinde yeni düzenlemeler duyurulmuştu. Peki, Kabine toplantısı ne zaman? Bugün Kabine toplantısı var mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman açıklama yapacak? İşte detaylar…
14.03.2022 Gündem
Macron'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması!
Macron'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması! Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, NATO Zirvesi kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmenin "yatıştırıcı bir iklimde" gerçekleştiğini belirtti.
14.06.2021 Dünya
65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri belli oldu! 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı hangi illerde kalktı? Genelge yayınlandı!
65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri belli oldu! 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı hangi illerde kalktı? Genelge yayınlandı! Koronavirüsle mücadelede 'yerinde karar' dönemi resmen başladı. Yüz yüze eğitim, restoran ve kafelerin son durumu ile sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili yeni kararlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısında görüşüldü ve karara bağlandı. Uzun süredir üzerinde çalışılan normalleşme ile ilgili yol haritası netleşti. Kabine toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni normalleşme dönemi kararlarını tek tek açıkladı. Aşılama süreci devam ederken 65 yaş üstü için alınan yeni kararlar da merak ediliyor. Peki, 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkacak? 65 yaş üstü seyahat kısıtlaması kalktı mı? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı bitiyor mu? 65 yaş üstü hangi saatlerde sokağa çıkabilir? 65 yaş kısıtlaması bitiyor mu? İşte Kabine toplantısı sonuçları...
2.03.2021 Gündem
Hafta sonu marketler açık olacak mı? Yasakta marketler açık mı?
Hafta sonu marketler açık olacak mı? Yasakta marketler açık mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısı sonra erdi. Geçtiğimiz hafta alınan koronavirüs tedbirleri ile ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da bir sunum gerçekleştirdi. Toplantının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan alınacak yeni önlemleri açıkladı. Erdoğan, koronavirüs salgınının kontrol altına alınması amacıyla yeni tedbirleri devreye aldıklarını açıkladı. Peki, Hafta sonu marketler açık olacak mı? Yasakta marketler açık mı? İşte detaylar...
30.11.2020 Gündem
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınındaki "Cumhurbaşkanı Özel" programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yarın seçim beyannamemizi açıklamak suretiyle, beyanname içerisinde ne var ne yok, tüm vatandaşlarımıza anlatacağız." diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, beyannamedeki en büyük müjdenin Atatürk Havalimanı’nın yerine yapılacak dev bir millet bahçesi olduğunu söyledi.
24.05.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Suriye açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Suriye açıklaması CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, "Koalisyon güçleri verdikleri sözleri tutmuyorlar. Verdikleri söz farklıydı, şu anda farklı konumdalar. Öyle olsa da olmasa da biz şu anda yolumuza kararlı şekilde devam ediyoruz. Çıkılan bu yoldan geri dönmemiz mümkün değil" dedi.
29.09.2021 Gündem
Arkadaşım sen kimi kandırıyorsun?
Arkadaşım sen kimi kandırıyorsun? Deniz Akkaya'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması...
18.08.2014 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK'ya karşı ortak hareket edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK'ya karşı ortak hareket edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, on üç yıl aradan sonra resmi ziyaretler kapsamında Irak'a gitti. Resmi törenin ardından Erdoğan, Irak Cumhurbaşkanı Abdüllatif Reşid görüşme gerçekleştirdi ve heyetler arasında anlaşmalar imzalandı. İki lider basın açıklaması yaptı. Erdoğan, konuşmasında terörle mücadele konusundaki iş birliğine dikkat çekerek "PKK'ya karşı ortak hareket edeceğiz" dedi.
22.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail- İran gerilimiyle ilgili "Şu anda İsrail farklı şeyler söylüyor, İran farklı görüşler ortaya atıyor. Sahiplenme yok ve konu ile ilgili akla ziyan olmayan açıklama da yok. İran'ın açıklamalarında da bu doğru diyor diyemiyorsunuz, İsrail'e zaten hiç diyemiyorsunuz" ifadelerini kullandı.
19.04.2024 Gündem
Ömer Çelik'ten İsrail açıklaması: Bölgesel savaş istiyorlar
Ömer Çelik'ten İsrail açıklaması: Bölgesel savaş istiyorlar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK Toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. İsrail ve İran arasındaki gerilime değinen Çelik, "Biz bu gelişmelerin Filistin'deki asıl meseleyi unutturmaması gerektiğini ifade ediyoruz. Acil olarak ateşkes sağlanmalı ve iki devletli çözüm uygulanmalıdır." ifadelerini kullandı. Ekonomi programı hakkında konuşan Çelik, "Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır" şeklinde konuştu.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada yankı buldu! Dikkat çeken analiz: Dengeleyici bir rol oynuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünyada yankı buldu! Dikkat çeken analiz: Dengeleyici bir rol oynuyor Dünya olası İsrail-İran savaşı için adeta alarma geçmiş durumda. Bölgedeki tansiyonun düşürülmesi için girişimler son sürat devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar geldi. Erdoğan'ın bölgedeki son durum ile ilgili yaptığı değerlendirmeler dünya basınında geniş yankı bulurken Yunan basınından dikkat çeken bir analiz geldi.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel ve öğretmen ataması açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel ve öğretmen ataması açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir miktar atama yapacağız" dedi.
16.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart açıklaması: Seçimin galibi demokrasimizdir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart açıklaması: Seçimin galibi demokrasimizdir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim sonuçlarının netleşmeye başlaması sonrası açıklamada bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Millet uyarısını ve takdirini sandık aracılığı ile yapar. Dik duracağız dikleşmeyeceğiz. 31 Mart bizim için bir bitiş değil bir dönüm noktasıdır. 31 Mart seçimlerinde de Türk milleti yine sandığı vesile kılarak mesajlarını siyasetçilere ulaştırdı. Bu seçimin galibi demokrasimizdir, milli iradedir. 85 milyonun tamamıdır." dedi.
1.04.2024 Gündem
Erdoğan açıklaması canlı: 31 Mart Recep Tayyip Erdoğan açıklama canlı izle! Erdoğan açıklama yapacak mı?
Erdoğan açıklaması canlı: 31 Mart Recep Tayyip Erdoğan açıklama canlı izle! Erdoğan açıklama yapacak mı? Erdoğan balkon konuşması canlı izle! 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklama yapıp yapmayacağı merak ediliyordu. Son dakika haberine göre Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart akşamı açıklama yapacak. Saat 00:30'da Ankara'daki AK Parti Genel Merkezi'nde vatandaşlarla buluşacağı açıklandı. Peki Erdoğan açıklaması ne zaman?
31.03.2024 Gündem
Emekliye 12.000 TL ek ödeme! Başvurular başladı, detaylar netleşti
Emekliye 12.000 TL ek ödeme! Başvurular başladı, detaylar netleşti Milyonlarca emekliye müjde gibi haber geldi. Promosyon ödemelerinde kamu bankaları da yarışa katıldı. Ödeme miktarı katlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, kamu bankalarından ödenen emekli promosyonunun 8 ila 12 bin liraya çıkarılacağını açıklaması üzerine emeklilerin gözü banka promosyonlarına çevrildi.
27.03.2024 Çalışma Hayatı
AK Parti Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu şehri CHP zulmünden 31 Mart'ta kurtarmamız gerekiyor
AK Parti Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu şehri CHP zulmünden 31 Mart'ta kurtarmamız gerekiyor Atatürk Havalimanında düzenlenen 'Yeniden Büyük İstanbul Mitingi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İstanbul’un fethi için 8 asır boyunca milletlerin Fatihlerin, kumandanların rüyasına giren şehir. Ama bu şehri CHP zulmünden 31 Mart'ta kurtarmamız gerekiyor" dedi.
24.03.2024 Gündem
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler Rusya’nın başkenti Moskova’da konser salonunu basan yüzü maskeli 5 saldırgan, uzun namlulu silahlarla dehşet saçtı. Terör saldırısında en az 70 kişi öldü, 150'den fazla kişinin de yaralandı. Saldırının görüntüleri dünyayı şoke etti. Saldırıyı üstlenen terör örgütü açıklandı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den ilk açıklama geldi. Öte yandan Putin ile görüşen FSB Direktörü Aleksandr Bortnikov, Moskova'daki terör saldırısına doğrudan karışan 4 terörist dahil 11 kişinin yakalandığını bildirdi
23.03.2024 Dünya
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna maskeli en az 3 kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 40 kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi yaralandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve Türkiye'nin terör saldırısını kınadığını belirterek başsağlığı diledi.
22.03.2024 Dünya
Kamu bankaları promosyonu ne zaman yatacak? Bakan Işıkhan açıkladı: Kamu bankaları emekli promosyonu pazartesi mi yatacak?
Kamu bankaları promosyonu ne zaman yatacak? Bakan Işıkhan açıkladı: Kamu bankaları emekli promosyonu pazartesi mi yatacak? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: “Kamu bankaları pazartesi günü promosyon güncelleme başvurularını almaya başlayacak.”
21.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Gazze' açıklaması: 151 gündür asrın barbarlığına şahidiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Gazze' açıklaması: 151 gündür asrın barbarlığına şahidiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Batılı güçlerin de sınırsız desteğiyle Netanyahu ve gözü dönmüş yönetimi, Filistin halkına yönelik apaçık bir soykırım uygulamaktadır. Netanyahu ve cinayet ortakları döktükleri her damla kanın hesabını hukuk ve maşeri vicdan önünde mutlaka verecektir” dedi.
5.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye bayram müjdesi! İkramiye tutarı belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye bayram müjdesi! İkramiye tutarı belli oldu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ordu mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ordu'daki sonuçlara dikkat çeken Erdoğan, "Ordu safını bir kez daha şüpheye yer vermeyecek netlikte gösterdi. Ordu'nun bu sevgisine layık olmak için çalışacağız. Ordu ile aramıza kimseyi sokmadık, sokmayacağız. İstismar politikası yapanlar, aramıza girmeye çalışanlara yer vermeyin." dedi. Emeklilere müjde veren Erdoğan, bayram ikramiyelerinin 3 bin liraya çıkarılacağını açıkladı.
16.02.2024 Gündem
Azerbaycan'da seçimi kazanan Aliyev! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aliyev'e tebrik
Azerbaycan'da seçimi kazanan Aliyev! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aliyev'e tebrik Azerbaycan'da, erken cumhurbaşkanı seçimleri için oy kullanma işlemi tamamlandı. Resmi olmayan sonuçlara göre Aliyev seçimde yüzde 90'ın üzerinde bir oy aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan telefon ile görüştüğü Aliyev’i Cumhurbaşkanlığı seçiminde kazandığı zafer nedeniyle tebrik etti.
7.02.2024 Gündem
İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan 'İstanbul Cup' açıklaması: Bu projeyi de çok önemsiyoruz.
İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan 'İstanbul Cup' açıklaması: Bu projeyi de çok önemsiyoruz. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Adayı Murat Kurum, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nü ziyaret ederek, başkan Göksel Gümüşdağ ile görüştü. Bir basın mensubunun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hatay ile ilgili konuşması hakkındaki sorusuna yanıt veren Kurum, "Yerel yönetimlerin ilçe ölçeğinde büyükşehirle uyumlu olması, merkezi idareyle uyumlu olması şehre avantaj sağlar. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği budur. Uyum ve ahenk arkadaşlar, bu şehir hepimizin, bu ülke hepimizin." dedi.
5.02.2024 Gündem
Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı hemşire alımı olacak mı, hangi branşlarda alım yapılacak?
Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı hemşire alımı olacak mı, hangi branşlarda alım yapılacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de yaptığı açıklamada önümüzdeki ay Sağlık Bakanlığı'na 35 bin yeni personelin atamasının yapılacağını ifade etti. Erdoğan'ın atama açıklaması sonrasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Cumhurbaşkanımız beklenen haberi verdi" diyerek atama detaylarını açıkladı.
27.01.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ek zam müjdesi! Oran belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ek zam müjdesi! Oran belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası milyonların merakla beklediği emekliye ek zam da dahil olmak üzere ekonomi gündemine dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın açıklaması ile birlikte en düşük emekli maaşı da belli oldu.
16.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cumhurbaşkanı erdoğan açıklaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.