Cizre

Cizre

Son dakika cizre haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cizre ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cizre haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cizre

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cizre gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.093 cizre haberi bulunmuştur. Tüm cizre haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şırnak'ta yeniden AK Parti'li Yarka başkan oldu! İşte Şırnak'ın ilçeleri
Şırnak'ta yeniden AK Parti'li Yarka başkan oldu! İşte Şırnak'ın ilçeleri 31 Mart yerel seçimler sona erdi. Şırnak'ta mevcut başkan Mehmet Yarka yeniden başkan seçildi. İşte detaylar...
31.03.2024 Gündem
Şırnak ilçe seçim sonuçları 2024: Cizre seçim sonuçlarına göre kim kazandı? Cizre Belediyesi hangi partide?
Şırnak ilçe seçim sonuçları 2024: Cizre seçim sonuçlarına göre kim kazandı? Cizre Belediyesi hangi partide? Şırnak ilçe seçim sonuçlarını da gazetevatan'da takip edebilirsiniz. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde il il, ilçe ilçe seçim sonuçları canlı olarak takip edilebilecek. Şırnak Cizre ilçe seçim sonuçları da anlı olarak gazetevatan seçim sayfasında olacak. Peki Şırnak Cizre belediye başkanı kim kazandı? Cizre belediyesi hangi partiden?
31.03.2024 Gündem
Şırnak'da iki kişi sele kapıldı! Korku dolu anlar kameralara yansıdı
Şırnak'da iki kişi sele kapıldı! Korku dolu anlar kameralara yansıdı Şırnak merkez ve ilçelerinde 4 gündür aralıksız devam eden sağanak yağış hayatı felç etti. Cizre ilçesinde derelerin taşması sonucu yaşanan selde 38 ev ve 5 iş yeri zarar gördü. Oğlu ile beraber sel sularına kapıldığını belirten Ahmet Ermağan, "Sürüklenerek oğlumla beraber bir yerlere tutunarak kurtulduk" dedi.
22.03.2024 Vatan TV
Sel meydana geldi! Yollar çöktü
Sel meydana geldi! Yollar çöktü Şırnak merkez ve ilçelerinde 4 gündür aralıksız devam eden sağanak yağış hayatı felç etti. Cizre ilçesinde derelerin taşması sonucu yaşanan selde 38 ev ve 5 iş yeri zarar gördü. Oğlu ile beraber sel sularına kapıldığını belirten Ahmet Ermağan, "Sürüklenerek oğlumla beraber bir yerlere tutunarak kurtulduk" dedi.
22.03.2024 Gündem
12 noktaya deprem erken uyarı sistemi geliyor! Artık önceden öğrenilebilecek
12 noktaya deprem erken uyarı sistemi geliyor! Artık önceden öğrenilebilecek Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Genel Jeoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, 3 yıl önce İzmir için başlattıkları deprem erken uyarı sistemi projesinin sonuna geldiklerini belirtti. Sözbilir, "Hem yazılı hem tasarım hem de mekanizma açısından tamamen yerli, yeni bir deprem uyarı sistemi geliştirdik. Geliştirdiğimiz sistemi önümüzdeki aydan itibaren 6 aylık bir deneme sürecine sokacağız. İzmir'de farklı lokasyonlardaki 12 istasyona yerleştireceğimiz bu sistem oluşacak depremlerle ilgili saniye saniye bize bilgi aktaracak" dedi.
16.03.2024 Gündem
Şırnak'ta şehit olan Fırat Der için tören düzenlendi
Şırnak'ta şehit olan Fırat Der için tören düzenlendi Şırnak'ta dün meydana gelen trafik kazasında şehit olan polis memurlarından Fırat Der’in (34) cenazesi düzenlenen törenin ardından memleketi Denizli’nin Sarayköy ilçesine uğurlandı.
14.03.2024 Gündem
Şırnak’ta trafik kazası: 1 polis şehit, 2 polis yaralı
Şırnak’ta trafik kazası: 1 polis şehit, 2 polis yaralı Şırnak’ta trafik kazasında 1 polis memuru şehit oldu, 2 polis memuru da yaralandı. Mardin'deki mitingi sırasında kazaya değinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Şırnak ziyaretimizin ardından yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden Fırat Der’e Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah. Yaralı memurlarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.
13.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kent uzlaşısı' tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kent uzlaşısı' tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mardin mitinginde açıklamalarda bulundu. CHP'ye 'kent uzlaşısı' üzerinden tepki gösteren Erdoğan, "Karşı tarafa bakıyorsunuz ortada ne şeffaflık var ne milli iradeye saygı var. Kent uzlaşısı uydurdular. Kimin eli kimin cebinde belli değil." dedi. Filistin konusunda muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Her kim bu milletin Gazze ve Filistin davasındaki desteğini sorguluyorsa kendi milletine hakaret ediyor demektir. Bu asılsız ithamların AK Parti ve Cumhur İttifakı'ndan oy koparmak için dillendirilmesi utanç vericidir. Filistin konusunda kimse bize ders vermez." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak Adliye Meydanı'nda düzenlenen mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "En küçük bir vizyonları yok. Milletimizi karamsarlığa sürüklemek isteyenlerin amacı; ülkeyi tekrar eski istikrarsızlık, kavga ve terör günlerine döndürmektir. Heybelerindeki tek malzeme budur. Bizim bu millet için çok büyük hayallerimiz var. 2023 hedefleriyle ülkemizi bugünlere hazırladık." ifadelerini kullandı.
13.03.2024 Gündem
Adana'nın Kozan ilçesi il mi oluyor? TÜİK açıkladı, işte il olmaya aday ilçeler
Adana'nın Kozan ilçesi il mi oluyor? TÜİK açıkladı, işte il olmaya aday ilçeler Türkiye İstatistik Kurumu, il olmaya aday görülen 24 ilçeyi açıkladı. Nüfusun en az 100 bin ve il merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta olmak gibi 8 kriteri sağlayan 25 ilçe'den biri de Adana'da bulunuyor. İşte detaylar...
29.02.2024 Adana
7 ilde terör örgütüne operasyon; çok sayıda silah ele geçirildi
7 ilde terör örgütüne operasyon; çok sayıda silah ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlerin kırsalda eylem yapmak amacıyla mağara ve sığınaklara sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik 7 ilde gerçekleştirilen 'Kahramanlar-47' operasyonlarında; 28 barınma alanının imha edildiğini ve çok sayıda roketatar, el bombası ile 159 kilo patlayıcı madde ele geçirildiğini açıkladı.
29.01.2024 Gündem
Hrant Dink'in katili Ogün Samast yeniden hakim karşısına çıkacak
Hrant Dink'in katili Ogün Samast yeniden hakim karşısına çıkacak Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'i 19 Ocak 2007’de silahlı saldırıyla öldüren Ogün Samast tahliyesinin ardından yarın hakim karşısına çıkacak. Samast hakkında, "Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.
5.12.2023 Gündem
Nihal Candan evli mi, Mehmet Faruk Çiçek kimdir? Nihal Candan'ın eşi kim?
Nihal Candan evli mi, Mehmet Faruk Çiçek kimdir? Nihal Candan'ın eşi kim? Suç örgütüne üye olma suçlamasıyla gözaltına alınan Nihal Candan'ın 4 ay önce Mehmet Faruk Çiçek adlı kişiyle evlendiği ortaya çıktı. Peki, Mehmet Faruk Çiçek kimdir, Nihal Candan’ın eşi kaç yaşında nereli?
21.11.2023 Gündem
Ogün Samast hakkında düzenlenen iddianame kabul edildi! 26 Aralık’ta hakim karşısına çıkacak
Ogün Samast hakkında düzenlenen iddianame kabul edildi! 26 Aralık’ta hakim karşısına çıkacak AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast hakkında, "Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçundan 7 yıl 6 aydan 12 yıla kadar hapis istemiyle düzenlenen iddianame İstanbul 2. Çocuk Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. Ogün Samast 26 Aralık’ta yeniden hakim karşısına çıkacak.
21.11.2023 Gündem
Ogün Samast hakkında 12 yıla kadar hapis talebi
Ogün Samast hakkında 12 yıla kadar hapis talebi Geçtiğimiz günlerde tahliye edilen Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in katili Ogün Samast hakkında yeni bir iddianame hazırlandı. İddianamede 'suça sürüklenen çocuk' sıfatıyla yer alan Ogün Samast'ın 'silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek' suçundan 12 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.
19.11.2023 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde sorumlusu etkisiz hale getirdi
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde sorumlusu etkisiz hale getirdi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK'nın sözde sorumlularından 'Tekoşin Cizre' kod adlı Ayşe Arslan'ı, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk'ta düzenlediği nokta operasyonuyla etkisiz hale getirdi.
7.11.2023 Gündem
MİT'ten nokta operasyon: Muhammed Azo etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon: Muhammed Azo etkisiz hale getirildi MİT Suriye’de operasyonlarına aralıksız devam ediyor. Son olarak hudutlarımızda görev yapan güvenlik güçlerimizi hedef alan eylemin faili PKK/YPG Derik Tugay Sorumlusu Şibli Derik kod Muhammed Azo gerçekleştirilen operasyonla etkisiz hale getirildi.
28.10.2023 Gündem
İçişleri’ne saldırı girişiminin şifreleri! 'Saldırı dış aklın ürünü'
İçişleri’ne saldırı girişiminin şifreleri! 'Saldırı dış aklın ürünü' Ankara'da bombalı saldırı girişiminde yeni detaylar ortaya çıkarken uzman isimler emniyet güçlerinin terör ve uyuşturucuya yönelik etkili operasyonlarının terör odaklarını rahatsız ettiğine vurgu yaptı, PKK’yı uluslararası güçlerin taşeron olarak kullandığını hatırlattı. Uzmanlar, uyuşturucu ticaretine son dönemde vurulan darbeye ve dış politikadaki gelişmelere dikkati çekerek, uluslararası güçlerin zaman zaman PKK’yı taşeron olarak kullandığını hatırlattı. Ankara’da seçilen sıradışı hedef de bu görüşü güçlendiriyor.
3.10.2023 Gündem
Şırnak'ta freni boşalan pikap kaza yaptı: 7 yaralı
Şırnak'ta freni boşalan pikap kaza yaptı: 7 yaralı Şırnak-Cizre Karayolu üzerinde bulunan üniversite kavşağında iki aracın karıştığı kazada 7 kişi yaralandı.
18.09.2023 Yaşam
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe!
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe! Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, konuma dayalı verilerle üretilmiş harita üzerinden kent merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta, nüfus yoğunluğu 100 binin üzerinde 67 ilçenin il olma potansiyelinin yüksek olduğunu açıkladı.
29.08.2023 Yaşam
Bakan Güler'den flaş BM Barış Gücü açıklaması: Tek taraflı tutumu kabul edilemez
Bakan Güler'den flaş BM Barış Gücü açıklaması: Tek taraflı tutumu kabul edilemez Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, “Ada’daki Birleşmiş Milletler (BM) Barış Gücü, her iki tarafa da eşit yaklaşarak anlaşmazlıklara çözüm bulmak maksadıyla kurulmuş olmasına rağmen, öyle çalışmamaktadır. Tarafgir Birleşmiş Milletler, 2012 yılında Kıbrıslı Rumların ara bölgede üniversite kampüsü kurmalarına ve 2020 yılında yine ara bölgede açık hava sineması inşasına sessiz kalırken; bugün aynı Birleşmiş Milletler Barış Gücü’nün, Pile köyünde yaşayan yurttaşlarımız için insani ihtiyaçlarla yapımına başlanan yol inşasına yönelik engelleme girişimi ve tek taraflı tutumu asla kabul edilemez. Temennimiz; Barış Gücü’nün Ada'da bulunma misyonuna uygun hareket etmesi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin egemenlik haklarına saygı göstermesidir” dedi.
22.08.2023 Gündem
Kavurucu sıcaklarla ilgili yeni açıklama: Bunlar daha iyi günlerimiz
Kavurucu sıcaklarla ilgili yeni açıklama: Bunlar daha iyi günlerimiz Kavurucu sıcaklarla ilgili son dakika uyarısı! Sıcak hava dalgalarının tıpkı sel ve taşkın gibi doğal afet olarak değerlendirilmesi gerektiğine ilişkin acil çağrı yapıldı. Boğaziçi Üniversitesi İklim Politikaları Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Levent Kurnaz, “Bunlar daha oldukça iyi günlerimiz” diyerek sıcakların ulaşacağı dereceyi ve büyük artışın nedenlerini tek tek anlattı.
28.07.2023 Yaşam
II. Abdülhamit'in haritası gerçek çıktı! 134 yıl önceki keşif şimdi gün yüzüne çıktı
II. Abdülhamit'in haritası gerçek çıktı! 134 yıl önceki keşif şimdi gün yüzüne çıktı Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yaklaşık 40 yıldır yaşanan terör olayları nedeniyle zengin yer altı yatakları kullanılmayan Şırnak, petrol keşifleriyle dikkatleri bir kez daha üzerine çekti. Osmanlı İmparatorluğu’nun 34’üncü padişahı II. Abdülhamit tarafından başlatılan petrol haritası gerçek çıktı.
27.07.2023 Ekonomi
Türkiye'nin en sıcak yerleri belli oldu
Türkiye'nin en sıcak yerleri belli oldu Hava sıcaklıkları bunaltıyor. Antalya'nın Kaş ilçesi ile Muğla'nın Köyceğiz ilçesi, 45,9 derece ile Türkiye'nin en sıcak yeri oldu.
16.07.2023 Gündem
Şırnak’ta bazı alanlar özel güvenlik bölgesi ilan edildi
Şırnak’ta bazı alanlar özel güvenlik bölgesi ilan edildi Şırnak Valiliği, bazı alanların 15 gün süreyle özel güvenlik bölgesi ilan edildiğini duyurdu.
28.06.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: Terörist Zeki İlmin yakalandı
Bakan Yerlikaya açıkladı: Terörist Zeki İlmin yakalandı Bakan Yerlikaya: 11 gün önce Cizre’de şehit edilen güvenlik korucumuz Mustafa Erdem’in faili Mehmet Zeki İlmin adlı terörist, Mersin'in Akdeniz ilçesinde yakalandı.
15.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cizre ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cizre haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.