Chp Lideri Kılıçdaroğlu

Chp Lideri Kılıçdaroğlu

Son dakika CHP lideri Kılıçdaroğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan CHP lideri Kılıçdaroğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını CHP lideri Kılıçdaroğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chp Lideri Kılıçdaroğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chp lideri kılıçdaroğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.137 chp lideri kılıçdaroğlu haberi bulunmuştur. Tüm chp lideri kılıçdaroğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Genel Başkanlık yarışı nefes kesti
Genel Başkanlık yarışı nefes kesti CHP’de Genel Başkanlık yarışı inanılmaz bir çekişmeye sahne oldu. İlk turda Özgür Özel 682, Kılıçdaroğlu 664 oy aldı. Özel, 2 oy fark ile salt çoğunluğu kaçırınca seçim ikinci tura kaldı. Kıran kırana geçen oylama geç saatlere kadar sürerken kazananı ikinci tur sonuçları belirledi.
5.11.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan Perinaz Mahpeyker Yaman açıklaması: Bilseydim atamazdım
Kılıçdaroğlu'ndan Perinaz Mahpeyker Yaman açıklaması: Bilseydim atamazdım CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geçmişte kendisine yönelik hakaret içerikli paylaşımlar yapan Perinaz Mahpeyker Yaman’ı danışman olarak atamasına ilişkin ilk açıklama geldi.
4.09.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Seçim sonucunu algılamayan tek kişi Kılıçdaroğlu
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Seçim sonucunu algılamayan tek kişi Kılıçdaroğlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Milletimiz açısından, milli irade açısından seçimin nihai neticesi o gün tecelli etti. Seçim sonucunu bütün dünya ve Türkiye’deki herkes net bir şekilde algılamışken seçim sonucunu algılamayan tek kişi Kemal Kılıçdaroğlu'' dedi.
28.08.2023 Gündem
İETT otobüsünde yolcuları 'bayıltan' kavga! Herkes acı içinde kaçıştı
İETT otobüsünde yolcuları 'bayıltan' kavga! Herkes acı içinde kaçıştı İstanbul Kadıköy'de yaşanan trafikteki kavga 'bu kadarına da pes' dedirtti. Otobüs şoförü ile tartışan otomobil sürücüsü biber gazı kullanınca olanlar oldu. İETT otobüs şoförü ile bir otomobil sürücüsü arasında trafikte yol verme tartışması yaşandı. Otomobiliyle otobüsün önünde duran sürücü, İETT şoförüne biber gazı sıktı. Otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarken, biber gazından etkilenen bazı yolcular kendilerini dışarı attıktan sonra fenalaşarak baygınlık geçirdi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
28.08.2023 Yaşam
Akşener'in sözlerinin ardından CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama geldi
Akşener'in sözlerinin ardından CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama geldi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener’in hafta sonu yaptığı açıklamaya cevap vermedi. Kılıçdaroğlu, “Akşener’in sözlerinin yorumuna dayalı soruları yanıtlarsam Sayın Akşener’e saygısızlık, nezaketsizlik yapmış olurum” demekle yetindi. CNN TÜRK Muhabiri Melike Görür, Kılıçdaroğlu'nun CHP yönetimine bu konu hakkında bir açıklama yapılmaması konusunda talimat verdiğini canlı yayında aktardı.
28.08.2023 Gündem
CHP'de 'zoom' krizi! Kılıçdaroğlu'dan flaş adım
CHP'de 'zoom' krizi! Kılıçdaroğlu'dan flaş adım CHP’de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı zoom toplantısının ardından tartışmalar sürerken saflar da netleşmeye başladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'dan, 'değişim' isteyen Ekrem İmamoğlu ve destekçilerine karşı dikkat çeken bir adım geldi.
24.07.2023 Gündem
Özdağ ile gizli protokol sözleri sonrası Kılıçdaroğlu'na sert tepkiler: İhanet etti
Özdağ ile gizli protokol sözleri sonrası Kılıçdaroğlu'na sert tepkiler: İhanet etti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün akşam katıldığı canlı yayında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile kimsenin bilmediği bir protokol imzaladığını açıklaması sonrası peş peşe tepkiler geldi. Eski CHP'li Mehmet Sevigen, CNN TÜRK canlı yayınında "Kemal Bey bize ihanet etti. Adalet gelip çatıyor. Kemal bey sokağa çıkamıyor" dedi. Kılıçdaroğlu'na İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez "Ankara’nın karanlık dehlizlerinde pazarlıklar yapıyormuş" sözleri ile tepki gösterirken Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan'dan da yaptığı paylaşımda 'İyi ki olmamış!" ifadelerini kullandı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ise "Yazıklar olsun…Ayıp ama artık, çekilin gidin" mesajını paylaştı. İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz da sosyal medya paylaşımında, "Adaylığına engel olamadığım için milletimizden samimi olarak özür diliyorum" dedi.
21.07.2023 Gündem
İmamoğlu'nun toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: Etik olarak rahatsız edici
İmamoğlu'nun toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: Etik olarak rahatsız edici CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan, geçtiğimiz günlerde siyaset gündeminde bomba etkisi yapan zoom toplantısı ile ilgili ilk açıklama geldi.
20.07.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken çıkış: Değişime değil değişmeyene odaklanmak hata
Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken çıkış: Değişime değil değişmeyene odaklanmak hata Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında "değişim" çağrılarına yeni bir yanıt verdi. "CHP tek adam partisi değil" diyen Kılıçdaroğlu, "Neyin değiştiğine değil, neyin değişmediğine bakarsak hata yapmış oluruz." ifadelerini kullandı.
4.07.2023 Gündem
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na 'yüreğin varsa çık' iması
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na 'yüreğin varsa çık' iması CHP'de seçim sonrası başlayan 'değişim' tartışmaları devam ediyor. Gözler kurultay sürecine çevrilmişken, CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken bir açıklama geldi.
30.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Geriye gidişe izin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Geriye gidişe izin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nın '16'lı masa kuracağım' ifadelerine tepki gösteren Erdoğan, "6'lı masa diyordu şimdi 16 masa diyor. Yetmez, bunu daha da artırman lazım. Masadaki ortakları çoğaltmak netice vermez. Bu millet irade ister. Eser ister, hizmet ister. Yalanla dolanla bir yere varılmaz." dedi.
21.06.2023 Gündem
Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na 16'lı masa çıkışı: 140 Milletvekili vermemiz gerekecek
Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na 16'lı masa çıkışı: 140 Milletvekili vermemiz gerekecek CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında yaptığı 16'lı masa çıkışı sonrası Tanju Özcan'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.
21.06.2023 Gündem
CHP'de 'değişim' tartışması! Kılıçdaroğlu: Gerekirse 16'lı masa kuracağım
CHP'de 'değişim' tartışması! Kılıçdaroğlu: Gerekirse 16'lı masa kuracağım Seçim sonrası CHP'de başlayan 'değişim' tartışmaları sürerken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan çok konuşulacak bir açıklama geldi.
20.06.2023 Gündem
Engin Altay'dan Kılıçdaroğlu'na şok çıkış: Çekilmeyi bilmek lazım
Engin Altay'dan Kılıçdaroğlu'na şok çıkış: Çekilmeyi bilmek lazım Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından CHP'de başlayan tartışmalar sürüyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'değişim' çıkışının ardından CHP lideri Kılıçdaroğlu'na bir mesaj da CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay'dan geldi.
8.06.2023 Gündem
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo En yaşlı üye sıfatıyla MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Geçici Meclis Başkanlığı yaptığı Genel Kurul’da milletvekilleri yemin etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu, töreni bir süre locadan izledi. Yemin töreni 10.5 saat sürdü​​​​​​​.
3.06.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'na 11 ilde büyük şok! 2 haftada oyları eridi: Kemal Bey'e güven duyulmuyor
Kılıçdaroğlu'na 11 ilde büyük şok! 2 haftada oyları eridi: Kemal Bey'e güven duyulmuyor Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından dikkat çeken bir tablo da ortaya çıktı. Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu'nun birinci turda 11 şehirde aldığı oyların ikinci tura oranla düştüğü kaydedildi. Eski Devlet Bakanı ve CHP'li Mehmet Sevigen ise 28 Mayıs seçim sonucunu CNN TÜRK ekranlarında değerlendirdi. Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'na eleştirilerde bulunan Sevigen, "Halkı anlayamadık biz burada. Güven duymuyorlar. Meral hanım 'lütfen aday olmayın' demişti. 'Siz aday olursanız iyi parti seçmeni size de bize de oy vermiyor' demişti" ifadelerini kullandı.
29.05.2023 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu kaç seçim kaybetti? CHP lideri Kılıçdaroğlu rakibi Erdoğan'a kaç kez yenildi?
Kemal Kılıçdaroğlu kaç seçim kaybetti? CHP lideri Kılıçdaroğlu rakibi Erdoğan'a kaç kez yenildi? Türkiye, Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. turunu da geride bıraktı. 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise yeni bir yenilgiyle meydanlardan ayrıldı. Erdoğan karşısında girdiği birçok seçimi kaybeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kaç seçim kaybetti? 14 ve 28 Mayıs seçimlerinin her ikisini de kaybeden Kılıçdaroğlu Erdoğan'a kaç kez kaybetti?
28.05.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu, oy kullandığı sandıktan 1'inci çıktı
Kılıçdaroğlu, oy kullandığı sandıktan 1'inci çıktı CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, oy kullandığı sandıkta 224, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 90 oy aldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Nasıl borçları sileceksin, parlamentoda yoksun
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Nasıl borçları sileceksin, parlamentoda yoksun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde “Kadınlar Buluşması”nda konuştu. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 'kredi kartı vaadi'ne tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ya sen bir kere parlamentoda yoksun. Nasıl borçları sileceksin... Cumhur ittifakı var çoğunluk, onların izni olmadan nasıl yapacaksın?" dedi.
26.05.2023 Gündem
İkinci turda taktik savaşları! Gözler 9.5 milyon oyda
İkinci turda taktik savaşları! Gözler 9.5 milyon oyda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ikinci tur yarışına taktik savaşlarıyla girdi. İki lider de ilk mesajlarını gençlere verdi. Son 10 günde zorlu bir ikna süreci var: Mevcut seçmen korunacak, oy kullanmayan 9.5 milyon seçmen sandığa götürülecek. Yüzde 5 oy alan Sinan Oğan’ın desteği alınacak...
18.05.2023 Gündem
İşte liderlerin 2’nci tur yol haritası! Seçim stratejileri belli oldu
İşte liderlerin 2’nci tur yol haritası! Seçim stratejileri belli oldu 28 Mayıs’taki ikinci tur öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun seçim stratejileri de belli oldu. Erdoğan televizyon programlarına ağırlık verirken deprem bölgesi başta olmak üzere birçok şehre ziyaretler ve mitingler de yapacak. CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise ikinci tur için teröre karşı güçlü vurguyla sahaya inmeye hazırlanıyor.
17.05.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: Asla sandıkların başından ayrılmayın
Kılıçdaroğlu: Asla sandıkların başından ayrılmayın CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "İmzalı son sandık tutanağı teslim edilene kadar, ne olursa olsun asla sandıkların başından ayrılmayın" dedi.
14.05.2023 Gündem
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Ankara'da oyunu kullandı
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Ankara'da oyunu kullandı CHP Genel Başkanı, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu oyunu, Ankara'da kullandı.
14.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muharrem İnce açıklaması: Etmedik zulüm bırakmadılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muharrem İnce açıklaması: Etmedik zulüm bırakmadılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin İstanbul Bahçelievler'deki mitinginde konuştu. CHP lideri Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Erdoğan, "İstanbul seçimlerdeki tercihini şimdiden belli etmiştir. İstanbul birlik beraberlik demiştir, koltuğuna kaset ile oturanlara geçit vermemiştir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sultangazi ilçesinde düzenlenen mitingde Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesine tepki göstererek, "Etmedik zulüm bırakmadılar" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, buradan önce Levent'te Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nin açılışında konuşarak, "Pazar gününü de unutmuyorsunuz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı.
12.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz görevdeyken Selo içeriden çıkamaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz görevdeyken Selo içeriden çıkamaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen Ankara mitinginde açıklamalarda bulunarak "Ekonomiden zerre kadar anlayanlar düşünsün, ne diyor bay bay Kemal; Londra'dan 300 milyar dolar getirecekmiş. Sen bir defa hangi görevdesin? Nasıl oluyor da olmayan bir şeyi getiriyorsun? Herhalde bunlar daha önce getirdikleri esrar, eroin vs. bunların bedelini geri döndürme gibi gayreti var" dedi.
30.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Chp Lideri Kılıçdaroğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chp lideri kılıçdaroğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.