Çarpıcı İddia

Çarpıcı İddia

Son dakika çarpıcı iddia haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çarpıcı iddia ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çarpıcı iddia haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çarpıcı İddia

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çarpıcı iddia gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.830 çarpıcı iddia haberi bulunmuştur. Tüm çarpıcı iddia haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ancelotti'nin oğlu resti çekti! Arda Güler için babasının yanına gidip...
Ancelotti'nin oğlu resti çekti! Arda Güler için babasının yanına gidip... Türk futbolseverlerin gözü cumartesi akşamı da Arda Güler'de olacak. Real Madrid'in süper solağı, La Liga'da ilk kez bir maça ilk 11'de başlayabilir. Barcelona yerine Los Blancos'u tercih ederek Santiago Bernabeu sakinlerinin gönlünde taht kuran 19 yaşındaki yıldız futbolcu için Carlo Ancelotti'nin oğlu Davide Ancelotti de adeta isyan çıkardı. İşte çarpıcı iddia ve detaylar...
12.04.2024 Fenerbahçe
Rusya kendi filosunun en önemli uçağını yanlışlıkla vurdu! Çarpıcı iddia
Rusya kendi filosunun en önemli uçağını yanlışlıkla vurdu! Çarpıcı iddia Sovyet döneminden kalan Rusya'nın en önemli uçaklarından A-50 Azak Denizi üzerinde kayboldu. Rus Telegram sayfaları uçağın bizzat Rusya tarafından düşürüldüğünü öne sürerken Ukrayna kanadı ise hava kuvvetlerinin A-50'yi düşürdüğünü iddia ediyor.
15.01.2024 Gündem
Göçmen faciasında şoke eden gelişme! Yunanistan iddiası! "100 çocuk vardı"
Göçmen faciasında şoke eden gelişme! Yunanistan iddiası! "100 çocuk vardı" Yunanistan'da yüzlerce kişinin öldüğü göçmen faciasına ilişkin yeni açıklamalar yapıldı.
30.06.2023 Gündem
Arda Güler için korkunç komisyon! Çarpıcı iddia Avrupa basınından: Transferdeki en büyük engel...
Arda Güler için korkunç komisyon! Çarpıcı iddia Avrupa basınından: Transferdeki en büyük engel... Sezonu Türkiye Kupası'nda şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe'de Arda Güler tartışma konusu olmaya devam ediyor. Arda Güler'in takımda kalmasını isteyen Fenerbahçe yönetimi, oyuncu ve ailesiyle görüşmeler gerçekleştirirken henüz bir sonuca varılmadı. Sarı lacivertli takımda Arda Güler belirsizliği sürerken Avrupa basınından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.
27.06.2023 Fenerbahçe
Leonardo DiCaprio ile ilgili çarpıcı bir iddia! 'Kariyerim uğruna onunla birlikte olmamı önerdiler'
Leonardo DiCaprio ile ilgili çarpıcı bir iddia! 'Kariyerim uğruna onunla birlikte olmamı önerdiler' Kendisinden genç sevgilileriyle dikkat çeken ve bu konuda eleştirilen Leonardo DiCaprio ile ilgili çarpıcı bir iddia bir kez daha gün yüzüne çıktı. Bir dönem rol aldığı Gossip Girl adlı diziyle adını duyuran Mischa Barton, yıllar önce kendisine, kariyerinde daha iyi bir yere gelmek için DiCaprio ile birlikte olmasının önerildiğini ileri sürdü.
6.03.2023 Magazin
Ümit Sedat Özcan bulundu mu? Müge Anlı’da aranan kayıp Ümit Sedat Özcan olayı nedir, son durum ne?
Ümit Sedat Özcan bulundu mu? Müge Anlı’da aranan kayıp Ümit Sedat Özcan olayı nedir, son durum ne?  46 yaşındaki 2 çocuk babası Ümit Sedat Özcan aylar önce ortadan kaybolmuş, ailesi evlatlarını bulabilmek için Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti. Peki, Ümit Sedat Özcan bulundu mu? Müge Anlı’da aranan kayıp Ümit Sedat Özcan olayı nedir, son durum ne? Ümit Sedat Özcan kimdir? 
22.02.2023 Gündem
Menajeri iki çift ayakkabı bulduk demişti! Atsu hakkında 2 çarpıcı iddia
Menajeri iki çift ayakkabı bulduk demişti! Atsu hakkında 2 çarpıcı iddia Depremde oturduğu bina yıkılan Hataysporlu futbolcudan hâlâ haber yok. Galibiyet golünü attığı Kasımpaşa maçından sonra takım arkadaşı Sam Adekugbe'nin evine giden Christian Atsu, 03.30'da Rönesans Rezidans'taki kendi evine geçti. Depremde yan yatıp devrilen 11 katlı binanın 9. katında oturan Atsu'nun akıbeti o andan sonra adeta bir sır perdesiyle örtüldü.
15.02.2023 Hatay Spor
Ay'ın karanlık tarafında gördüğü şey dehşete düşürdü! Açıklamak için 30 yıl bekledi
Ay'ın karanlık tarafında gördüğü şey dehşete düşürdü! Açıklamak için 30 yıl bekledi Çavuş Karl Wolfe, NASA'ya yardımcı olmak için görevlendirilmişti. Görevi uzay mekiğindeki hatalı çalışan fotoğraf ekipmanlarını onarmaktı. Ancak bu sırada gördüğü bazı fotoğraflar, onu dehşete düşürdü. Gördüklerini dünyaya duyurmak için 30 yıl bekledi. Çünkü kendisinin bile inanması son derece güçtü.
16.12.2022 Dünya
Hollanda'ya Adanalı belediye başkanı! Yemin ederek görevine başladı
Hollanda'ya Adanalı belediye başkanı! Yemin ederek görevine başladı Hollanda'nın Türkiye kökenli ilk kadın Belediye Başkanı Huri Şahin, Lahey kenti yakınlarındaki Rijswijk kentinde görevine başladı.
14.12.2022 Dünya
Prens Harry'den çarpıcı iddia: Yalan söylediler! Diana olsa ne yapardı?
Prens Harry'den çarpıcı iddia: Yalan söylediler! Diana olsa ne yapardı? Prens Harry ve Meghan Markle'ın dijital platformda yayınlanan belgeseli öfke dalgası yaratmaya devam ediyor. Kraliyet uzmanları, Meghan ve Harry'nin son hamlesi karşısında Prenses Diana nasıl davranacağını açıkladı.
13.12.2022 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! Zelenskiy'den Türkiye görüşmeleri açıklaması! Putin'e flaş teklif, itiraf etti: En büyüğü olacağız...
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! Zelenskiy'den Türkiye görüşmeleri açıklaması! Putin'e flaş teklif, itiraf etti: En büyüğü olacağız... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. İki taraftan da peş peşe hamleler geliyor. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, savaşı sona erdirmek için Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmek istediğini söyledi. Rus donanmasının amiral gemilerinden olan ‘Moskova’ Ukrayna tarafından vurulmuş; Rusya başta bu durumu yalanlayarak gemide yangın çıktığını açıklamıştı. Olayla ilgili gizem perdesi sonunda aralandı ve Rus tarafı geminin battığını kabul etti. Ancak bu özel gemiyle ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. İşte dünya medyasında yankılanan çarpıcı iddia. Üst düzey bir Rus komutanın ülkesinin hedefini açıkladığı sözleri gündeme bomba gibi düşerken Zelenski’nin yaptığı açıklamayla birlikte Rusya’nın nihai hedefi de belli olmuş oldu. Washington'da önümüzdeki dört hafta Ukrayna’nın doğusundaki Donbas’ta yaşanacaklar özellikle önemli görülüyor. Ukrayna Savcılığı, Slovyansk şehrine misket bombaları ile saldırı düzenlediği gerekçesiyle Rus ordusuna soruşturma başlatıldığını duyurdu. Rusya Savunma Bakanlığı, Karadeniz'de patlama olduktan sonra batan Moskova kruvazöründeki 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 27 kişinin kayıp olduğunu açıkladı. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy son açıklamasında Türkiye'de gerçekleşen görüşmelerle ilgili konuştu. İşte son dakika haberin detayları...
24.04.2022 Dünya
Fransa'da kritik cumhurbaşkanlığı seçimleri! Aşırı sağcı Marine Le Pen'in iktidar arayışı... Anketlerde kim önde?
Fransa'da kritik cumhurbaşkanlığı seçimleri! Aşırı sağcı Marine Le Pen'in iktidar arayışı... Anketlerde kim önde? Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Emmanuel Macron ile Marine Le Pen karşı karşıya. Le Pen, siyasi yolculuğunda Fransız aşırı sağını cumhurbaşkanlığına dokunma mesafesine kadar getirdi. Peki sandıktan kim galip çıkacak? İşte anketlerde son durum ve iki siyasetçinin yıllara uzanan amansız mücadelesi...
23.04.2022 Dünya
II. Dünya Savaşı’ndan sonra en büyük kayıp! Batan ‘Moskova’ savaş gemisiyle ilgili çarpıcı iddia...
II. Dünya Savaşı’ndan sonra en büyük kayıp! Batan ‘Moskova’ savaş gemisiyle ilgili çarpıcı iddia... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta iki ay geride kaldı. Rus donanmasının amiral gemilerinden olan ‘Moskova’ Ukrayna tarafından vurulmuş; Rusya başta bu durumu yalanlayarak gemide yangın çıktığını açıklamıştı. Olayla ilgili gizem perdesi sonunda aralandı ve Rus tarafı geminin battığını kabul etti. Ancak bu özel gemiyle ilgili iddiaların ardı kesilmiyor. İşte dünya medyasında yankılanan çarpıcı iddia. Üst düzey bir Rus komutanın ülkesinin hedefini açıkladığı sözleri gündeme bomba gibi düşerken Zelenski’nin yaptığı açıklamayla birlikte Rusya’nın nihai hedefi de belli olmuş oldu. Washington'da önümüzdeki dört hafta Ukrayna’nın doğusundaki Donbas’ta yaşanacaklar özellikle önemli görülüyor. Ukrayna Savcılığı, Slovyansk şehrine misket bombaları ile saldırı düzenlediği gerekçesiyle Rus ordusuna soruşturma başlatıldığını duyurdu. Rusya Savunma Bakanlığı, Karadeniz'de patlama olduktan sonra batan Moskova kruvazöründeki 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 27 kişinin kayıp olduğunu açıkladı.
23.04.2022 Dünya
Çırağan Caddesi'ndeki 112 çınar kesildi! Tepki çeken görüntüyle ilgili çarpıcı iddia
Çırağan Caddesi'ndeki 112 çınar kesildi! Tepki çeken görüntüyle ilgili çarpıcı iddia Beşiktaş Çırağan Caddesi'nde bulunan ve 'korumaya değer' konumunda olan 112 çınar ağacı kansere yakalandığı iddiasıyla kesildi. Görüntülere sosyal medyadan tepki gelirken AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Adem Yıldırım, 'Karşı tarafta kestikleri yere ağaç dikerken, bu tarafa duvar açılsın da reklam yeri açılsın diye maalesef ağaçları kesmişler' dedi.
11.03.2022 Yaşam
Rus kedilerine yaptırım! Uluslararası Kedi Federasyonu duyurdu
Rus kedilerine yaptırım! Uluslararası Kedi Federasyonu duyurdu Uluslararası Kedi Federasyonu (FIFe), Rusya'nın işgalinin ardından bir durum değerlendirmesi yaparak, Rus kedilerine yaptırım kararı aldı.
3.03.2022 Dünya
Savaştan üç saat önce doğan bebek ailesiyle birlikte yurda döndü
Savaştan üç saat önce doğan bebek ailesiyle birlikte yurda döndü Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısından üç saat önce dünyaya gelen Türk bebek, düzenlenen tahliye seferiyle ailesiyle birlikte yurda döndü.
3.03.2022 Gündem
Rusya ile ilgili çarpıcı iddia! Putin sıkı yönetim ilan edecek
Rusya ile ilgili çarpıcı iddia! Putin sıkı yönetim ilan edecek Rusya-Ukrayna savaşlı her geçen gün şiddetlenirken yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ukrayna Ulusal Güvenlik ve Savunma Konseyi Sekreteri Oleksiy Danilov, Rusya'da 4 Mart tarihinde sıkıyönetim ilan edileceğini iddia etti.
3.03.2022 Dünya
Derin Talu hakkında çarpıcı iddia!
Derin Talu hakkında çarpıcı iddia! Defne Samyeli’nin küçük kızı Derin Talu hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz günlerde ablası Deren Talu ile birlikte bir defileye katılan 18 yaşındaki genç kızın Emre Işık ile yakınlaştığı öne sürüldü.
23.09.2021 Magazin
Eda Nur Kaplan intiharı ile yeni iddia! Eda Nur Kaplan intihar etmedi mi, annesi mesajları gösterdi!
Eda Nur Kaplan intiharı ile yeni iddia! Eda Nur Kaplan intihar etmedi mi, annesi mesajları gösterdi! Türkiye'nin konuştuğu Eda Nur Kaplan'ın ölümüyle ilgili çarpıcı iddia ortaya atıldı. 18 yaşında intihar eden Eda Nur Kaplan'ın annesi, intihar olayının gerçekleştiği evde bulunan kişiler hakkında suç duyusunda bulundu. İşte Eda Nur Kaplan intiharı...
18.08.2021 Gündem
İtalya basınından çarpıcı iddia! Mario Rui'ye Galatasaray ve Trabzonspor talip oldu
İtalya basınından çarpıcı iddia! Mario Rui'ye Galatasaray ve Trabzonspor talip oldu İtalya basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray ve Trabzonspor, Napoli'de oynayan Mario Rui için devreye girdi.
23.06.2021 Galatasaray
Rivaldo açıkladı! İşte Mourinho'nun yeni adresi
Rivaldo açıkladı! İşte Mourinho'nun yeni adresi Tottenham'la yollarını ayıran Mourinho kariyerine Brezilya'da devam edebilir.
23.04.2021 Futbol
Kayıp atlar için flaş iddia! Bir bölümü Irak'a satıldı, bazıları da kesildi...
Kayıp atlar için flaş iddia! Bir bölümü Irak'a satıldı, bazıları da kesildi... Gelen son dakika haberine göre; İBB’nin Hatay Dörtyol Belediyesi’ne hibe ettiği 100 atın kaybolmasıyla ilgili olarak, 80 at tanesi 2 bin dolara Irak’a satıldı, kalan atların bir kısmı başka şehirlere gitti, yaşlı ve iş göremeyenler kesilip kıyma-kuşbaşı oldu iddiası gündeme geldi.
23.04.2021 Gündem
1 dakikada iki bomba iddia! İşte Diagne'nin yeni takımı
1 dakikada iki bomba iddia! İşte Diagne'nin yeni takımı Galatasaray'da gözden çıkarılan Diagne, İngiliz basınına göre WBA'da. Mısır'dan gelen bilgiler ise tecrübeli golcünün Zamalek'e gönderileceği aktarıldı.
27.01.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Çarpıcı İddia ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çarpıcı iddia haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.