Gazete Vatan Logo

Prens Harry'den çarpıcı iddia: Yalan söylediler! Diana olsa ne yapardı?

Prens Harry ve Meghan Markle'ın dijital platformda yayınlanan belgeseli öfke dalgası yaratmaya devam ediyor. Kraliyet uzmanları, Meghan ve Harry'nin son hamlesi karşısında Prenses Diana nasıl davranacağını açıkladı.

Prens Harry'den çarpıcı iddia: Yalan söylediler! Diana olsa ne yapardı?

Prens Harry ve Meghan Markle'ın İngiliz Kraliyeti'nden ayrılmaya çalışması ve ortaya attıkları iddialar ile İngiltere basınının manşetlerinden düşmüyor. Son olarak çiftin dijital platformda yayınlanan belgeseli tüm dünyanın dikkatini çekti. Belgeselde Prens Harry, ağabeyi William'ı korumak için çeşitli yalanlar söylendiğini iddia ediyor.

Kraliyet Uzmanı Tom Bower, Harry'nin dijital platformla yaptığı iş birliğinin 'William ile ilişkisini mahvettiğini' söyledi. Çiftin kraliyetin kurbanları olduklarına dair alaycı sözleri tepkilere yol açtı.

'KURTLARA YEM OLUYORDUM'

Belgeselde Prens Harry, "Kardeşimi korumak için yalan söylemekten mutluydular. Bizi korumak için asla gerçeği söylemeye istekli olmadılar" derken Meghan, "Kurtların önüne atılmıyordum. Kurtlara yem oluyordum" diyor.

Bower, Prens Harry'nin yaptıkları karşısında "Anneleri Diana, Harry'nin sadakatsizliği karşısında dehşete düşerdi. Bu ayrılık sadece William ve Kral Charles için değil, aynı zamanda ülke için de üzücü" diyor.

"Güvenliğimiz çekildi, dünyadaki herkes nerede olduğumuzu biliyordu" diyen çift, belgeselde koruma haklarının ellerinden alındığını ifade ediyor.

Prens Harry, ağabeyi William ve babası Charles'ın sevdikleri değil, kraliyete uyan kadınlarla evlendiklerini söyledi. 

Haberin Devamı