Prens Harry

Prens Harry

Son dakika Prens Harry haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Prens Harry ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Prens Harry haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Prens Harry

haberleri sayfasında son dakika yaşanan prens harry gelişmeleri de dahil olmak üzere 335 prens harry haberi bulunmuştur. Tüm prens harry haberleri aşağıda listelenmiştir.
Torun hasreti canına tak etti! Prens Charles'tan oğluna zeytin dalı
Torun hasreti canına tak etti! Prens Charles'tan oğluna zeytin dalı Son aylarda hastalık haberleriyle sarsılan kraliyet ailesinde yıllardır devam eden küslüğün bitmesi için küçük de olsa bir umut ışığı yandı. Önce Kral Charles sonra da Kate Middleton’ın kansere yakalanmasıyla sarsılan aile beklediği huzura bu yaz kavuşabilir.
12.04.2024 Magazin
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.
23.03.2024 Dünya
İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kral Charles kanser mi?
İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kral Charles kanser mi? Kral Charles kanser mi, İngiltere Kralı Charles ne kanseri? İngiliz haber ajansı Reuters, SKY News'e dayandırdığı haberinde, İngiltere Kralı 3. Charles'ın kansere yakalandığını duyurdu. Buckingham Sarayı'ndan da açıklama geldi. Peki, İngiltere Kralı 3. Charles kaç yaşında, Kral Charles’ın hastalığı nedir, Kralı Charles ne kanseri?
6.02.2024 Dünya
Şans eseri idamdan kurtuldu: ABD tarihine geçecek, daha önce kullanılmamış bir yöntem kullanılacak!
Şans eseri idamdan kurtuldu: ABD tarihine geçecek, daha önce kullanılmamış bir yöntem kullanılacak! ABD'nin Alabama eyaletinde kumar borcuna batmış bir papaz eşini kiralık katil tutarak öldürttü. İki katil genç kadını öldürdükten sonra idam cezasına çarptırıldı. Ancak olaylar daha sonrasında karmaşık bir hal almaya başladı.
5.09.2023 Dünya
Prenses Diana'nın yeni ses kaydı ortaya çıktı: Prens Harry yıkılacak!
Prenses Diana'nın yeni ses kaydı ortaya çıktı: Prens Harry yıkılacak! Ülkesi İngiltere'de halkın prensesi olarak anılan Prenses Diana'nın yeni ses kayıtları ortaya çıktı.
4.09.2023 Dünya
Eltiler savaşı yine kızışacak: Zehir zemberek sözler!
Eltiler savaşı yine kızışacak: Zehir zemberek sözler! Daha ileride kocası Prens Harry’yle tanışmadan önce bile aslında ileride eltisi olacak Kate Middleton’dan pek hoşlanmamıştı Meghan Markle. Kraliyet ailesine gelin gitmeden bir süre önce kapattığı ünlü bir blogu vardı ve oraya yıllar önce Kate Middleton’la ilgili ilginç gözlemlerini aktarmıştı.
27.09.2023 Magazin
Prenses Diana'nın hayaliydi Meghan gerçekleştirecek! ‘Öpüşme sahnemiz olacak mı?'
Prenses Diana'nın hayaliydi Meghan gerçekleştirecek! ‘Öpüşme sahnemiz olacak mı?' Henüz 36 yaşındayken üzerindeki sır perdesi hala aydınlanmayan bir trafik kazasına kurban giden Prenses Diana, kocası Charles'tan ayrıldıktan sonra Hollywood hayalleri kuruyordu. İddiaya göre, Diana'nın hayalini Meghan’ın gerçekleştirecek.
11.07.2023 Dünya
Harry ve Meghan Markle yüz milyonlarca dolarlık bir imparatorluk kuracaklar! Günler önce alay konusu olmuşlardı: Anlaşmalar tamam
Harry ve Meghan Markle yüz milyonlarca dolarlık bir imparatorluk kuracaklar! Günler önce alay konusu olmuşlardı: Anlaşmalar tamam İngiliz kraliyet ailesini terk edip ABD’ye yerleşen Suxxex Dük ve Düşesi Harry ve Meghan Markle’la ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Çiftin kurdukları medya şirketinin Spotify’le yaptığı anlaşma sona ermiş, Harry ve Meghan milyon dolarlardan olmuştu. Harcadıkları kadar hızlı kazanamayan çiftin çok paraya ihtiyacı olunca yeni anlaşmalar gündeme geldi.
20.06.2023 Dünya
İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilk: Prens Harry hakim karşısında
İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilk: Prens Harry hakim karşısında Prens Harry, İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilke imza atarak, Daily Mirror, Sunday Mirror ve Sunday People'ın yayıncısı Mirror Group Newspapers'a (MGN) açtığı dava kapsamında tanık sıfatıyla hakim karşısına çıktı. Harry, ifadesinde bazı gazetecilere ve editörlere seslenerek, “Daktilonuz daha ne kadar parmaklarınıza kan bulaştıracak?" dedi.
6.06.2023 Dünya
Meghan Markle'ın hiç görülmemiş fotoğrafı! Ailesi yayınladı
Meghan Markle'ın hiç görülmemiş fotoğrafı! Ailesi yayınladı Geçtiğimiz günlerde eşi Sussex Dükü Prens Harry ile birlikte gittiği basketbol maçındaki 'kisscam'de (öpücük kamerası) anları gündem olan Sussex Düşesi Meghan Markle, 'dünyanın görmesini asla istemediği' bir fotoğrafla gündeme geldi. Markle'ın arasının bozuk olduğu ailesi, Avustralya medyasına vereceği bir röportaj için kızlarının kimsenin görmesini istemediği karesini gazeteci Taylor Auerbach aracılığıyla yayınladı.
29.04.2023 Magazin
Kate Middleton herkesin merak ettiği sırrını gazetecinin kulağına fısıldadı
Kate Middleton herkesin merak ettiği sırrını gazetecinin kulağına fısıldadı İngiltere Kralı 3. Charles'ın taç giyme törenine sayılı günler kaldı. 'Taçlı yaşamlara' ilginiz olsun olmasın, mutlaka bir şekilde ilginizi çekecek bir gün çünkü. Dünyanın en uzun süre tahta çıkmayı bekleyen veliaht prenslerinden biri olan Charles, o gün seçkin konuklarının karşısında, kameralar aracılığıyla da milyonlarca kişinin bakışları altında resmen tacını giyecek.
26.04.2023 Dünya
Kral Charles'tan Prens Harry'yi çileden çıkaran sözler!
Kral Charles'tan Prens Harry'yi çileden çıkaran sözler! İngiliz yazar ve gazeteci Robert Jobson, yeni kitabı 'Our King'de (Kralımız); Sussex Dükü Prens Harry'nin yıllar önce Meghan Markle ile evlenmeyi planladığını dile getirdiğinde, o zamanlar Galler Prensi olan Charles'ın verdiği tepkiyi açıkladı. Harry'nin duydukları karşısında çileden çıktığı anlatılırken, Charles'ın araya giren Kraliçe II. Elizabeth'e verdiği cevap çok konuşuldu.
8.04.2023 Magazin
Prenses Diana'nın mücevherlerini ünlü isim satın aldı!
Prenses Diana'nın mücevherlerini ünlü isim satın aldı! 1997 yılında hayatını kaybeden Galler Prensesi Diana trajik ölümüyle tüm dünyayı yasa boğmuştu. Ölümünün üzerinden yıllar geçse de Prenses Diana'nın eşyaları hala konuşuluyor. Bu ilgi dünyaca ünlü isimleri de kapsıyor. Attallah Haçı olarak bilinen Prenses Diana'nın ikonik mücevheri, şimdi o ünlü ismin koleksiyonunda.
20.01.2023 Magazin
Kate Middleton ve Meghan Markle'ın Erdem Moralıoğlu kapışması: Daha kraliçe bile değil!
Kate Middleton ve Meghan Markle'ın Erdem Moralıoğlu kapışması: Daha kraliçe bile değil! İngiliz Kraliyet ailesinde son günlerdeki Kate Middleton ve Meghan Markle arasındaki çekişme yeni bir boyut kazandı. Araları açık olan eltiler Türk asıllı modacı Erdem Moralıoğlu yüzünden yeni bir gerilim yaşadı.
16.01.2023 Dünya
Prens Harry'den Kate ile Meghan itirafı! İlk kez açık açık söyledi
Prens Harry'den Kate ile Meghan itirafı! İlk kez açık açık söyledi Prens Harry, bir gün babası ve ağabeyi ile barışabileceklerini söyledi, Kraliyet ailesi için asla ırkçı demediklerini öne sürdü. Harry ağabeyi ve eşi ile hep çok iyi anlaşacaklarını umduğu halde durumun Kate ile Meghan’ı karşı karşıya getiren bir hal aldığını söyledi. Harry’nin son itirafları ise şaşırttı.
10.01.2023 Dünya
Prens Harry'den olay itiraf: Sünnet oldum
Prens Harry'den olay itiraf: Sünnet oldum Kraliyet görevlerini terk ettiğinden beri Prens Harry'nin kraliyet ailesi üyeleri hakkında yaptığı açıklamalar gündemden düşmüyor. Sussex Dükü Prens Harry yeni çıkan kitabında, kendisinin ve abisi Prens William’ın sünnet olduğunu yazdı. Harry’nin babası Kral Charles ile iki amcasının da sünnetli olduğu belirtiliyor.
8.01.2023 Dünya
Prens Harry'den bomba itiraf: 25 kişiyi öldürdüm, kokain kullandım
Prens Harry'den bomba itiraf: 25 kişiyi öldürdüm, kokain kullandım Kraliyet görevlerini terk ettiğinden beri Prens Harry'nin kraliyet ailesi üyeleri hakkında yaptığı açıklamalar gündemden düşmüyor. Sussex Dükü Prens Harry'nin otobiyografisinden bazı bölümler, kitap piyasaya sürülmeden önce sızdırıldı. İşte o bomba etkisi yaratan itiraflardan bazıları...
7.01.2023 Dünya
Fransız kanalda skandal yayın! Türkiye topraklarını 'sözde Kürdistan' olarak gösterdiler
Fransız kanalda skandal yayın! Türkiye topraklarını 'sözde Kürdistan' olarak gösterdiler Fransız haber kanalı France 24 skandal bir habere imza attı. Hazırladığı özel haberde, Türkiye'nin bir kısmını "sözde Kürdistan" olarak gösteren harita kullandı.
6.01.2023 Dünya
Yerli otomobil Togg'un ön satış tarihiyle ilgili yeni gelişme
Yerli otomobil Togg'un ön satış tarihiyle ilgili yeni gelişme Yerli otomobil Togg'un ön satış tarihiyle ilgili yeni gelişme. Togg CEO'su Gürcan Karakaş, Las Vegas'ta düzenlenen CES 2023'teki konuşmasında Togg C-SUV modelinin şubat ayında başlayacak olan ön satış süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.
6.01.2023 Ekonomi
Ay'ın karanlık tarafında gördüğü şey dehşete düşürdü! Açıklamak için 30 yıl bekledi
Ay'ın karanlık tarafında gördüğü şey dehşete düşürdü! Açıklamak için 30 yıl bekledi Çavuş Karl Wolfe, NASA'ya yardımcı olmak için görevlendirilmişti. Görevi uzay mekiğindeki hatalı çalışan fotoğraf ekipmanlarını onarmaktı. Ancak bu sırada gördüğü bazı fotoğraflar, onu dehşete düşürdü. Gördüklerini dünyaya duyurmak için 30 yıl bekledi. Çünkü kendisinin bile inanması son derece güçtü.
16.12.2022 Dünya
Hollanda'ya Adanalı belediye başkanı! Yemin ederek görevine başladı
Hollanda'ya Adanalı belediye başkanı! Yemin ederek görevine başladı Hollanda'nın Türkiye kökenli ilk kadın Belediye Başkanı Huri Şahin, Lahey kenti yakınlarındaki Rijswijk kentinde görevine başladı.
14.12.2022 Dünya
Prens Harry'den çarpıcı iddia: Yalan söylediler! Diana olsa ne yapardı?
Prens Harry'den çarpıcı iddia: Yalan söylediler! Diana olsa ne yapardı? Prens Harry ve Meghan Markle'ın dijital platformda yayınlanan belgeseli öfke dalgası yaratmaya devam ediyor. Kraliyet uzmanları, Meghan ve Harry'nin son hamlesi karşısında Prenses Diana nasıl davranacağını açıkladı.
13.12.2022 Dünya
Meghan Markle Prenses Diana detayıyla dikkat çekti!
Meghan Markle Prenses Diana detayıyla dikkat çekti! Prenses Diana'nın mirasını gelinleri sürdürüyor. Galler Prensesi unvanını alan Kate Middleton, bunu kayınvalidesinin tacını takarak kutlamıştı. Prens Harry'nin eşi Meghan Markle ise dün katıldığı davette Prenses Diana detayıyla dikkat çekti.
7.12.2022 Magazin
İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth ziyaretinde kaos! Her şey bir anda oldu, ziyaretçiler dehşete düştü
İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth ziyaretinde kaos! Her şey bir anda oldu, ziyaretçiler dehşete düştü Kraliçe II. Elizabeth'in cenazesini İngiltere’nin yanı sıra tüm dünya yakından takip ediyor. 19 Eylül Pazartesi günü için düzenlenecek cenaze töreni öncesi tabuta ziyaretçi akını yaşanırken, şok gelişmeler art arda yaşanıyor. Son olarak Prens Harry'nin eşi Meghan Markle ile ilgili casus iddiası ortalığı karıştırmıştı. Bu kez de kraliçenin cenazesinin halk ziyaretine açıldığı Westminster Salonu dün akşam heyecan dolu anlara sahne oldu. Kalabalığın arasından geçerek kraliçenin tabutuna koşan bir kişi kaosa neden oldu.
17.09.2022 Dünya
Kraliçe II. Elizabeth’in cenaze töreni için geri sayım başladı! Dünya yakın takipte, casus iddiası ortalığı karıştırdı
Kraliçe II. Elizabeth’in cenaze töreni için geri sayım başladı! Dünya yakın takipte, casus iddiası ortalığı karıştırdı Kraliçe II. Elizabeth'in cenazesini İngiltere’nin yanı sıra tüm dünya yakından takip ediyor. 19 Eylül Pazartesi günü için düzenlenecek cenaze töreni öncesi halkın ziyaretine açılan cenazeye ziyaretçi akını yaşanıyor. Kraliçe II. Elizabeth'in tabutunun yanında nöbet tutan askerlerden birinin bayılması kısa süreli tedirginliğe neden olurken, Prens Harry'nin eşi Meghan Markle ile ilgili ortaya atılan bir iddia ise ortalığı karıştırdı. İşte detaylar...
15.09.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Prens Harry ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki prens harry haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.