Prenses Diana'nın yeni ses kaydı ortaya çıktı: Prens Harry yıkılacak!
Prenses Diana'nın yeni ses kaydı ortaya çıktı: Prens Harry yıkılacak! Ülkesi İngiltere'de halkın prensesi olarak anılan Prenses Diana'nın yeni ses kayıtları ortaya çıktı.
4.09.2023 Dünya
Prenses Diana'nın hayaliydi Meghan gerçekleştirecek! ‘Öpüşme sahnemiz olacak mı?'
Prenses Diana'nın hayaliydi Meghan gerçekleştirecek! ‘Öpüşme sahnemiz olacak mı?' Henüz 36 yaşındayken üzerindeki sır perdesi hala aydınlanmayan bir trafik kazasına kurban giden Prenses Diana, kocası Charles'tan ayrıldıktan sonra Hollywood hayalleri kuruyordu. İddiaya göre, Diana'nın hayalini Meghan’ın gerçekleştirecek.
11.07.2023 Dünya
Harry ve Meghan Markle yüz milyonlarca dolarlık bir imparatorluk kuracaklar! Günler önce alay konusu olmuşlardı: Anlaşmalar tamam
Harry ve Meghan Markle yüz milyonlarca dolarlık bir imparatorluk kuracaklar! Günler önce alay konusu olmuşlardı: Anlaşmalar tamam İngiliz kraliyet ailesini terk edip ABD’ye yerleşen Suxxex Dük ve Düşesi Harry ve Meghan Markle’la ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Çiftin kurdukları medya şirketinin Spotify’le yaptığı anlaşma sona ermiş, Harry ve Meghan milyon dolarlardan olmuştu. Harcadıkları kadar hızlı kazanamayan çiftin çok paraya ihtiyacı olunca yeni anlaşmalar gündeme geldi.
20.06.2023 Dünya