Gazete Vatan Logo

Kate Middleton ve Meghan Markle'ın Erdem Moralıoğlu kapışması: Daha kraliçe bile değil!

İngiliz Kraliyet ailesinde son günlerdeki Kate Middleton ve Meghan Markle arasındaki çekişme yeni bir boyut kazandı. Araları açık olan eltiler Türk asıllı modacı Erdem Moralıoğlu yüzünden yeni bir gerilim yaşadı.

Kate Middleton ve Meghan Markle'ın Erdem Moralıoğlu kapışması: Daha kraliçe bile değil!

İngiltere'nin müstakbel kralı William’ın eşi Kate ile Prens Harry'nin eşi Meghan Markle arasındaki kavga yeni bir boyut kazandı. Kanada doğumlu Erdem Moralıoğlu’nun tasarımlarını daha Prens Harry ile evlenmeden önce, oyunculuk döneminde sık sık tercih eden Meghan, Kraliyet’e girdikten sonra önceliğin eltisi Kate Middleton’a verilmesine öfkeli.

“DAHA KRALİÇE BİLE DEĞİL”
Kendisi daha eski bir müşteri olmasına rağmen Kate Middleton’ın ünlü tasarımcısının bekleme listesinde önlerde yer aldığını görünce kızan Meghan’ın Kate için, geçmişte, “Daha kraliçe bile değil” diyerek tepki gösterdiği öne sürüldü.

Harry ile evlenmeden önce 2016 ve 2017’de Erdem Moralıoğlu tasarımı elbiseler giyen Meghan, düğünden sonra Mart 2019’a kadar bu moda evinin kıyafetleriyle görüntülenmemişti.

Buna karşın o dönemde müstakbel kral William’ın eşi Kate, sık sık Erdem Moralıoğlu imzalı elbiselerle görüldü.

HEDİYELERİ DAĞITTI
Bu arada Prens Harry’nin “Yedek” adlı kitabında, eşi Meghan’ın kendisine gelen hediyeleri evinde çalışan personele dağıttığını yazması yeni bir tartışma başlattı.

Haberin Devamı

Kurallar gereği resmi bir etkinlik ya da düğünler dışında hediye kabul etmeyen Kraliyet üyelerinin bunları iade etmesi gerekiyor.