Gazete Vatan Logo
Magazin Meghan Markle'ın hiç görülmemiş fotoğrafı! Ailesi yayınladı

Meghan Markle'ın hiç görülmemiş fotoğrafı! Ailesi yayınladı

Geçtiğimiz günlerde eşi Sussex Dükü Prens Harry ile birlikte gittiği basketbol maçındaki 'kisscam'de (öpücük kamerası) anları gündem olan Sussex Düşesi Meghan Markle, 'dünyanın görmesini asla istemediği' bir fotoğrafla gündeme geldi. Markle'ın arasının bozuk olduğu ailesi, Avustralya medyasına vereceği bir röportaj için kızlarının kimsenin görmesini istemediği karesini gazeteci Taylor Auerbach aracılığıyla yayınladı.

Meghan Markle'ın hiç görülmemiş fotoğrafı! Ailesi yayınladı

Sussex Dükü Prens Harry ile eşi Sussex Düşesi Meghan Markle, geçtiğimiz günlerde bir basketbol maçına gitmişti. DailyMail'de yer alan habere göre; ikili, bir anda aralarında Kim Kardashian ve Adam Sandler'ın da aralarında 20 bin kişinin önünde kendilerini dev ekrandaki 'kisscam'de (öpücük kamerası) bulmuştu.

EŞİNİ ÖPMEDİ!

Binlerce kişi onları öpüşmeye teşvik ederek alkışlamaya ve tezahürat yapmaya başlamıştı. Prens, eşini öpmek için eğilmiş ancak Meghan bu hareketi geri çevirerek gülmüş ve kalabalığın isteğini yerine getirmek yerine Harry'nin kolunu tutmuştu. Sussex Dükü, daha sonra komik bir şekilde yüzünü buruşturmuştu.

Ünlü çift, Lakers takımı 117'ye 111 kazanarak Grizzlies'e karşı ilk tur playofflarında 3-1 öne geçerken; birbirlerine sarılarak maçı izlemişti. Sussex'lerin maçın keyfini çıkardıkları görüntüler, NBA'in resmi Twitter akışında #NBACelebRow hashtag'iyle de yer almıştı.

"DÜNYANIN GÖRMESİNİ İSTEMEDİĞİ FOTOĞRAF"

İkilinin tüm dünya medyasında gündem olan bu anlarının ardından; gazeteci Taylor Auerbach'ın, Sussex Düşesi Meghan Markle'ın 'dünyanın görmesini asla istemediğini' iddia ettiği bir fotoğrafı, 7NEWS Avustralya Spotlight özel programı öncesinde ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Eski oyuncu fotoğrafta bir etkinliğe katılmış gibi görünürken gülümsüyor ve sol tarafına doğru bakıyor. Ne zaman çekildiği belli olmayan karede Meghan, yakasına peçete sıkıştırılmış beyaz bir gömlek giymiş ve saçlarını dağınık topuz yapmış olarak görülüyor. Önünde ise bir yemekten arta kalanlar duruyor.

AİLESİ YAYINLADI!

Söz konusu fotoğraf, Sussex Düşesi'nin araları bozuk olduğu bilinen ailesi tarafından Avustralya televizyonuyla röportaj yaparken yayınlandı.

Pazar günü yayınlanacak olan röportajda, şu anda 41 yaşında olan Meghan'ın büyürken çekilmiş video ve fotoğrafları yer alacak. Ailesi, Meghan'ın ilk zamanları ve eşi Sussex Dükü Prens Harry (38) ile olan ilişkisi hakkında da konuşacak.

"BU ZEHİRLİ BİR İLİŞKİ"

Röportajın fragmanında, Markle'ın üvey kız kardeşi Samantha Markle'ın; "Babam olmasaydı hâlâ garsonluk yapıyor olacaktı" dediği duyuldu. Samantha, ayrıca kız kardeşinin Harry ile olan ilişkisi hakkında da görüşlerini dile getirerek, "Birbirleri için sağlıksızlar. Bu zehirli bir ilişki" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı