Gazete Vatan Logo
Magazin 'Cinsellik içeren sahnelerimi izlemek karımın hoşuna gidiyor!' Ünlü aktörden şaşırtan açıklama

'Cinsellik içeren sahnelerimi izlemek karımın hoşuna gidiyor!' Ünlü aktörden şaşırtan açıklama

'Fatal Attraction'dan (Öldüren Cazibe) filminden uyarlanan ve aynı adı taşıyan dizinin başrollerinden Joshua Jackson, son röportajında projedeki cinsellik içeren sahneler hakkında konuştu. Eşinin bu sahnelerle ilgili neler düşündüğünü de aktaran ünlü isim, açıklamalarıyla dikkat çekti.

'Cinsellik içeren sahnelerimi izlemek karımın hoşuna gidiyor!' Ünlü aktörden şaşırtan açıklama

Kanadalı aktör Joshua Jackson, Variety'ye konuşarak; dijital bir platformda yayınlanan projesi 'Fatal Attraction'dan (Öldüren Cazibe) bahsetti. Dizide rol arkadaşı Lizzy Caplan cinsellik içeren sahneler çeken 44 yaşındaki ünlü isim, eşi Jodie Turner-Smith'in bu sahneler hakkındaki düşüncelerini anlattı.

"HİÇ ENDİŞELİ DEĞİL"

"Jodie cinsellik sahneleri konusunda hiç endişeli değil" diyen ünlü isim, şöyle devam etti:

Aslında bu sahneleri izlemek Jodie'nin hoşuna gidiyor. Bu garip bir şey, eşim tıpkı bir röntgenci gibi.

Jackson, söz konusu sahnelerin bu tarz yapımlarda önemli olduğunu, çünkü bunların hikayenin doğru anlatılmasını sağladığını da sözlerine ekledi.

"HEPİMİZ YETİŞKİNİZ"

Jodie Turner-Smith ile 2018'de aşk yaşamaya başlayan ve 2019'da evlenen; 90'larda Dawson's Creek'te Pacey rolüyle ünlenmiş olan Joshua, daha önce verdiği bir röportajda evlilik dışı ilişkilerin 'affedilebileceğini' öne sürmüştü.

Sunday Times Style dergisine röportaj veren ünlü isim; "Bence evlilik dışı bir ilişki affedilebilir. Hepimiz yetişkiniz. Bu tarz ilişkiler partnerle ilgili değildir, 'aldatan' kişiyle ilgilidir" şeklinde konuşmuştu.

Haberin Devamı

EFSANE FİLMİN UYARLAMASI

'Fatal Attraction' dizisi, (Öldüren Cazibe) yıllar öncesine damga vuran bir filmden esin kaynağını alıyor. Michael Douglas, Glenn Close ve Anne Archer'ın önemli rollerini paylaştığı 1987 yapımı filmde Adrien Lyne'in imzası vardı.

Film, yasak ilişkisi olan evli bir adam, ilişkilerinin bitmesine izin vermeyi reddeden ve ona takıntılı hale gelen bir kadının öyküsü üzerine kuruluydu.