Cinsellik

Cinsellik

Son dakika cinsellik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cinsellik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cinsellik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cinsellik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cinsellik gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.373 cinsellik haberi bulunmuştur. Tüm cinsellik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor'da cinsellik nasıl oluyor? Acun Ilıcalı itiraf etti: İlişkiler oldu mu oldu
Survivor'da cinsellik nasıl oluyor? Acun Ilıcalı itiraf etti: İlişkiler oldu mu oldu Survivor'da izleyicilerin merak ettiği konulardan biri de yarışmacıların adada kaldıkları süre boyunca cinsel hayatlarının olup olmadıkları oldu. Acun Ilıcalı, Survivor'da "cinsellik nasıl oluyor?" sorusunu yanıtladı.
20.04.2024 Magazin
Erkekler arasında giderek yayınlaşıyor! Uzman isim açıkladı: Yöntem kalıcı ama geri dönüşümü yok
Erkekler arasında giderek yayınlaşıyor! Uzman isim açıkladı: Yöntem kalıcı ama geri dönüşümü yok Artık doğum kontrolü, sadece kadınların sorumluluğu değil. Erkekler için de doğum kontrolü, giderek daha fazla çeşitlilik sunuyor; Kondom, vazektomi, spermisidler, hormonal ilaçlar ve implantlar… Kondomlar, cinsel yolla bulaşan enfeksiyonları ve gebelik riskini azaltmak için etkili bir seçenek sunarken, vazektomi gibi kalıcı çözümler de mevcut. Daha esnek bir yöntem olan spermisidler de doğum kontrol yöntemi olarak kullanılıyor. Üroloji Uzmanı Op. Dr. Sinan Erdal de erklere uygulanan doğum kontrol yöntemlerini açıklarken bu yöntemlerin avantajlarını ve dezavantajlarını detaylandırdı.
10.03.2024 Yaşam
Vedat Milor: Benim kalbime giden yol midemden geçmedi…
Vedat Milor: Benim kalbime giden yol midemden geçmedi… Gastronomi dünyasının belki de en bilinen ismi Vedat Milor, Hürriyet'ten Hakan Gence'nin Youtube programına konuk oldu. Milor, programda; yemekten, lezzete, yemek konusunda seçici olmadan, yediği ilginç tatlara kadar birçok açıklama yaptı.
7.02.2024 Magazin
Cinsel hayat tansiyonu dengeliyor, kalp krizi geçirme riskini azaltıyor
Cinsel hayat tansiyonu dengeliyor, kalp krizi geçirme riskini azaltıyor Birçok kalp hastası cinsel hayatla ilgili endişe duyuyor, cinsel ilişkinin kalp krizini tetiklemesinden korkuyor. Ancak araştırmalar, mutlu cinsel birlikteliğin kalp sağlığına zararlı değil, faydalı olduğunu gösteriyor. İşte cinsel hayatın 'kalp' rehberi... Cinsel hayatınızda yaptığınız bu hata kalp krizine sebep olabilir!
5.10.2023 Sağlık
Fotoğrafçıda iğrenç olay! 'Ya çocuklarım da orada olsaydı'
Fotoğrafçıda iğrenç olay! 'Ya çocuklarım da orada olsaydı' Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, fotoğrafçı dükkanı işleten 2 çocuk annesi Ö.Ö. (41), vesikalık fotoğraf çektirmek için dükkana gelen M.D.’nin, stüdyoda eşofmanını indirip cinsel organını göstererek tacizde bulunduğu iddia edip, şikayetçi oldu. Gözaltına alınan M.D., adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Ö.Ö., “ Işık ayarlarını yaptıktan sonra kafamı çevirdiğimde adam, eşofman altını dizine kadar indirmiş, cinsel organını gösterdi. Stüdyodan çıktım. Kapıya doğru ilerledim. Benim çığlık attığım an çok hızlı bir şekilde kapıyı açıp, çok hızlı bir şekilde koştu. Tek korktuğum benim çocuklarım buraya gelip duruyor. Ya benim çocuklarım da burada olsaydı” dedi.
22.09.2023 Yaşam
Cinsel yolla bulaşan enfeksiyonların tedavisi çok zor ama korunmak çok kolay
Cinsel yolla bulaşan enfeksiyonların tedavisi çok zor ama korunmak çok kolay Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nilüfer Tuğut, "Cinsel yolla bulaşan enfeksiyonların tedavisi çok zor, hatta yok gibi. En önemli risk faktörleri erken yaşta cinsel ilişkiye başlamak, birden fazla cinsel partnerin olması, korunmasız her türlü temastır. Risk faktörlerini dikkate alarak bu hastalıklardan korunmak mümkün" dedi. 
18.08.2023 Sağlık
Cinsel haz için vücudunuzda bu alanı keşfetmelisiniz! Uzman isim açıkladı
Cinsel haz için vücudunuzda bu alanı keşfetmelisiniz! Uzman isim açıkladı Mutlu bir cinsel yaşam için orgazm hem kadınlar hem de erkekler için büyük önem taşır. Genellikle vajinal orgazmın olmazsa olmaz olduğu gibi bir algı vardır. Ancak bu inanış pek çok kadını cinsel hazzın tadını çıkarmadan alı koyuyor. Doç. Dr. Gökçen Erdoğan orgazmın çeşitlerini okuyucularıyla paylaştı.
13.08.2023 Sağlık
Flört döneminde cinsellik kırmızı çizgisi! Bu 3 burç evlenmeden olmaz diyor!
Flört döneminde cinsellik kırmızı çizgisi! Bu 3 burç evlenmeden olmaz diyor! Flört döneminde cinsellik yaşanır mı sorusu kişisel bir tercihtir. Pek çok kişi bu dönemde cinselliği ön plana çıkarırken bazılarının aşktan aklına bile gelmez. Bilinir ki flört dönemi stresin de en yoğun dönemidir. Partnerlerin yakınlık bve bağ kurmada cinselliğin rolü büyüktür. Peki burçlar ne diyor? Hangi burçlar flört döneminde cinselliğe hayır diyor?
18.07.2023 Astroloji
Ünlü oyuncudan dikkat çeken itiraf: Cinsellik içeren sahnelerde oynamak istemedim
Ünlü oyuncudan dikkat çeken itiraf: Cinsellik içeren sahnelerde oynamak istemedim Pek çok ünlü yapımda oynayan son olarak 'Your Place or Mine' adlı yapımda yer alan dünyada ünlü ABD'li aktris Reese Witherspoon, 1996'da rol aldığı 'Fear' (Saplantı) filmiyle ilgili şaşırtan bir itirafta bulundu.
14.07.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil cinsellik yorumu ile tepki çekti!
Mehmet Ali Erbil cinsellik yorumu ile tepki çekti! Bir süredir hastalığıyla gündeme gelen ve kaçış sendromu hastalığı nükseden Mehmet Ali Erbil, sağlığına kavuşmuştu. Ancak ekranlardan uzak kalan Erbil, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme geliyor. Mehmet Ali Erbil, son olarak yaptığı cinsellik açıklamasıyla tepki çekti.
12.07.2023 Magazin
İlişkide ten uyumu mu duygusal bağ mı önemli? İşte cinsel uyumu artırmak için yapılması gerekenler...
İlişkide ten uyumu mu duygusal bağ mı önemli? İşte cinsel uyumu artırmak için yapılması gerekenler... Aşk ilişkilerinde partnerlerin arasındaki duygusal uyum kadar tensel uyum da önemli. Aralarında ten uyumu olan çiftler ilişkilerinde daha mutlu. Ten uyumu güçlü olmayan çiftlere ise iyi bir haberimiz var. Cinsel uyumu sonradan yakalamak da mümkün. Peki cinsel uyum nasıl artırılabilir? İşte yapılması gerekenler...
12.07.2023 Sağlık
Sertleşme haplarına ve bel çevresindeki yağlanmaya karşı uyarı geldi: Cinsel performansı düşürüyor
Sertleşme haplarına ve bel çevresindeki yağlanmaya karşı uyarı geldi: Cinsel performansı düşürüyor Genel sağlık durumunun cinsel performansı doğrudan etkilediğini söyleyen Prof. Dr. Halim Hattat, risk faktörlerine karşı uyararak önerilerde bulundu. Hattat, cinsel damarların gücünü azaltan risk faktörlerinin başında özellikle bel çevresinde depolanan aşırı vücut yağlarına dikkat çekti.
29.05.2023 Sağlık
Karakolda skandal! 6 polisle ilişkiye girdi, yeni detaylar ortaya çıktı
Karakolda skandal! 6 polisle ilişkiye girdi, yeni detaylar ortaya çıktı Kocasıyla 'açık evlilik' yaşayan kadın, meslektaşlarıyla defalarca ilişkiye girdi. Skandalın yeni detayları ortaya çıktı.
18.05.2023 Dünya
Cinsel ilişkide yıllardır doğru bilinen yanlış ortaya çıktı! Süreyi ikiye katlıyor
Cinsel ilişkide yıllardır doğru bilinen yanlış ortaya çıktı! Süreyi ikiye katlıyor Cinsel problemler hem erkekler hem de kadınlarda sıklıkla görülebiliyor. Düşük libido, erken boşalma, orgazm olamama, iktidarsızlık gibi problemlerin doğal çözümleri aranıyor. Bu problemleri çözmek için cinsellik için hakkında bilinçli olmak gerekiyor. Erken boşalma ile ilgili çeşitli sorunlar varsa ve sadece seksin daha uzun sürmesini istiyorsanız, yatakta daha uzun süre dayanmanın birçok yolu bulunuyor.
16.05.2023 Sağlık
Aldığı ilk hayran mektubunda tecavüz tehdidi! 'Kariyerim cinsel obje olmaktan kaçmakla geçti'
Aldığı ilk hayran mektubunda tecavüz tehdidi! 'Kariyerim cinsel obje olmaktan kaçmakla geçti' Daha çocuk yaştayken kamera karşına geçtiği filmle adını tüm dünyanın ezberlediği Natalie Portman artık 43 yaşında, Oscar da dahil sayısız ödülün sahibi bir oyuncu ve Hollywood’un en büyük yıldızlarından biri. Ancak nice kadın oyuncu gibi onun da kariyerinin başlangıcında yaşamak zorunda kaldıkları oldukça düşündürücü ve acı verici.
12.05.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış: Batı meydan okuyan Ankara istemiyor
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış: Batı meydan okuyan Ankara istemiyor Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, CNN TÜRK'e özel açıklamalarda bulundu. Akış, CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı. Türkiye meydan okuyan nadir ülkelerden, diyen Akış, "Daha önce olduğu gibi Türkiye’nin gündemini belirlemek istiyor. Türkiye Batı’nın gündemini belirlediği bir ülke değil." ifadelerini kullandı.
9.05.2023 Gündem
Britney Spears hakkında olay iddia! Otobiyografisi cinsellik itirafları yüzünden ertelendi
Britney Spears hakkında olay iddia! Otobiyografisi cinsellik itirafları yüzünden ertelendi Britney Spears’ın çocukluğunu, en savunmasız anlarını, Justin Timberlake’den ayrılmasının kendisini nasıl yıktığını, babasının vâsiliğinden kurtulmak için verdiği mücadeleyi tüm ayrıntısıyla anlatacağı otobiyografisi hakkında bomba iddia gündeme geldi. İddiaya göre kitabın içinde bahsetmiş olduğu bazı meşhur isimlerle ilgili cinsellik itirafları kitabın ertelenmesine neden oldu.
8.05.2023 Magazin
5 Mayıs ay tutulması akrep burcuna etkisi! 5 Mayıs ay tutulması 2023 burç yorumları nelerdir, 5 Mayıs ay tutulmasının burçlara etkisi nasıl olacak?
5 Mayıs ay tutulması akrep burcuna etkisi! 5 Mayıs ay tutulması 2023 burç yorumları nelerdir, 5 Mayıs ay tutulmasının burçlara etkisi nasıl olacak? 5 Mayıs'ta Akrep burcunun 14. derecesinde Uranüs etkili ay tutulması meydana gelecek. Bu tutulma yeniden doğuş, kriz, cinsellik, güç-güçsüzlük, yeni faz’ temalarını ekstra bir şekilde güçlendirecek. Peki, 5 Mayıs ay tutulması saat kaçta, ay tutulması ne zaman 2023? 5 Mayıs ay tutulmasının burçlara etkisi nedir?
5.05.2023 Astroloji
Bakan Koca: 5 yıllık Sağlık Bakanlığı döneminde sizleri mahcup edecek hiçbir şeye imza atmadık
Bakan Koca: 5 yıllık Sağlık Bakanlığı döneminde sizleri mahcup edecek hiçbir şeye imza atmadık Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, baba ocağı Konya'nın Kulu ilçesinde, "Bu topraklarda bakkal olan babamın çıraklığını yaparak bugünlere geldim. Bu topraklara hizmet etmek boynumun borcu. 5 yıllık Sağlık Bakanlığı döneminde sizleri mahcup edecek hiçbir şeye imza atmadık, Allah da nasip etmesin" dedi.
3.05.2023 Gündem
Ünlü sunucudan özel hayat itirafı: Bir yıl boyunca cinsellik yaşamadım
Ünlü sunucudan özel hayat itirafı: Bir yıl boyunca cinsellik yaşamadım Ünlü sunucu Melanie Sykes, katıldığı bir podcast programında özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu. Kendisinden genç erkeklerle aşk yaşadığı için eleştirilen ünlü isim, bir yıl boyunca cinsellik yaşamadığını itiraf ederek; bunun arkasındaki sebepleri anlattı.
3.05.2023 Magazin
Meghan Markle'ın hiç görülmemiş fotoğrafı! Ailesi yayınladı
Meghan Markle'ın hiç görülmemiş fotoğrafı! Ailesi yayınladı Geçtiğimiz günlerde eşi Sussex Dükü Prens Harry ile birlikte gittiği basketbol maçındaki 'kisscam'de (öpücük kamerası) anları gündem olan Sussex Düşesi Meghan Markle, 'dünyanın görmesini asla istemediği' bir fotoğrafla gündeme geldi. Markle'ın arasının bozuk olduğu ailesi, Avustralya medyasına vereceği bir röportaj için kızlarının kimsenin görmesini istemediği karesini gazeteci Taylor Auerbach aracılığıyla yayınladı.
29.04.2023 Magazin
'Cinsellik içeren sahnelerimi izlemek karımın hoşuna gidiyor!' Ünlü aktörden şaşırtan açıklama
'Cinsellik içeren sahnelerimi izlemek karımın hoşuna gidiyor!' Ünlü aktörden şaşırtan açıklama 'Fatal Attraction'dan (Öldüren Cazibe) filminden uyarlanan ve aynı adı taşıyan dizinin başrollerinden Joshua Jackson, son röportajında projedeki cinsellik içeren sahneler hakkında konuştu. Eşinin bu sahnelerle ilgili neler düşündüğünü de aktaran ünlü isim, açıklamalarıyla dikkat çekti.
29.04.2023 Magazin
Erkeklerin cinsel dürtülerinin daha yoğun olduğu doğru mu?
Erkeklerin cinsel dürtülerinin daha yoğun olduğu doğru mu? Kadın ve erkek cinselliği genelde birbirinden farklı deneyimlenir. Peki erkeklerin cinsel dürtülerinin daha yoğun olduğu ve kadınlardan daha fazla seks düşündükleri doğru mu? Araştırmalar bu soruya yanıt veriyor.
26.04.2023 Sağlık
Uzun süre cinsellik yaşamayanları bekleyen tehlike! Çekiciliğini kaybediyor
Uzun süre cinsellik yaşamayanları bekleyen tehlike! Çekiciliğini kaybediyor Cinsel ilişki hem erkeklerin hem de kadınların ihtiyaçları arasında bulunuyor. Uzun süreli ilişkilerde veya monotonlaşan ilişkilerde seks yapmaktan uzaklaşma görülebiliyor. Başlarda önemsiz görülen bu durum zamanla tehlikeli hale gelebiliyor. Partnerinizle uzun süredir cinsel ilişkiye girememekten şikayetçiyseniz bu çözüm yollarını deneyebilirsiniz.
26.04.2023 Sağlık
Cinsel isteksizliğe yol açabilir! Mevsimlerin değişimi insanları da etkiliyor
Cinsel isteksizliğe yol açabilir! Mevsimlerin değişimi insanları da etkiliyor Bahar depresyonunun yorgunluk belirtileriyle ortaya çıktığını söyleyen Psikolog Dilara Dalyan, “Kişiler çok belirgin bir şekilde dikkat ve konsantrasyon güçlüğü yaşar. Kişi eskiden mutlu olduğu şeylere ilgi duymaz, hatta hiçbir şey yapmak istemez. Yorgunluk, bitkinlik, enerji kaybı, motivasyon kaybı, cinsel isteksizlik, uyku bozukluğu, aşırı alınganlık, duygusallık, sabırsızlık, iştah kaybı, kilo verme ya da aşırı iştahla kilo alımı görülebilir. Bazen de bahar yorgunluğu kişilerde saldırganlık, yaşamı değersiz bulma ve intihar düşüncelerine yol açabilir” dedi.
25.04.2023 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Cinsellik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cinsellik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.