Gazete Vatan Logo

Flört döneminde cinsellik kırmızı çizgisi! Bu 3 burç evlenmeden olmaz diyor!

Flört döneminde cinsellik yaşanır mı sorusu kişisel bir tercihtir. Pek çok kişi bu dönemde cinselliği ön plana çıkarırken bazılarının aşktan aklına bile gelmez. Bilinir ki flört dönemi stresin de en yoğun dönemidir. Partnerlerin yakınlık bve bağ kurmada cinselliğin rolü büyüktür. Peki burçlar ne diyor? Hangi burçlar flört döneminde cinselliğe hayır diyor?

Flört döneminde cinsellik kırmızı çizgisi! Bu 3 burç evlenmeden olmaz diyor!

Sevgili olduktan sonra partnerlerin bağ kurmada yaşadığı zorluklar vardır. Tarafların hayata bakışları ilişkinin geleceği adına önemlidir. Ancak cinsellik bu bağı kurmada en kestirme yoldur. Fakat pek çok kişi flört döneminde cinsellik yaşamanın dezavantajlarından korkar. Cinselliğin ilişkiye zarar vereceğini düşünür. Peki flört döneminde cinsellik istemeyen burçlar hangileridir?

FLÖRT DÖNEMİNDE CİNSELLİĞE HAYIR DİYORLAR!

Balık: Burçların en duygusalı Balık, duyguların en yoğun yaşandığı flört döneminde cinselliğe karşı çıkmakta başı çekmektedir. Romantizmin doruklarına varmak isteyen Balık burcu insanı için sevgililik döneminde cinsellik yaşanması ilişkiye zarar vermektedir.

Kova: Aslına bakılırse flört döneminde partnerlerin yakınlık kurmasında sakınca görmeyen Kovalar, söz konusu cinsellik olduğunda adeta elinde kılıçla beklemektedir. Dezavantajları konusunda endişeleri olan Kova burcu insanı için flört döneminde pek çok şeye dikkat edilmesi gerekmektedir.

Oğlak: Cinsellik onları için adeta bir tabudur. Evlenmeden olmaz diyen burç Kova'dır. Onlar için tarafların duygu, mantık ve hayat görüşü açısından uyumu cinsellikten daha önceliklidir.

Haberin Devamı