Sevgili

Sevgili

Son dakika sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.733 sevgili haberi bulunmuştur. Tüm sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oyuncu Şener Kökkaya hayatını kaybetti!
Oyuncu Şener Kökkaya hayatını kaybetti!'Organize İşler', 'Vizontele', 'Eyvah Eyvah' serisi ve 'Vezir Parmağı' gibi filmlerde de rol alan tiyatro sanatçısı Şener Kökkaya, 82 yaşında hayata veda etti.
20.07.2024Magazin
Evlat vahşeti! Annesini boğarak öldürdü, sonra paylaşım yapıp böyle oyun oynadı
Evlat vahşeti! Annesini boğarak öldürdü, sonra paylaşım yapıp böyle oyun oynadıDenizli'nin Honaz ilçesinde, 112 Acil Servis'i arayarak rahatsızlanan annesi Emine Durmuş'un (89) hareketsiz yattığını söyleyip yardım isteyen Cihan Durmuş (50), olaydan 96 gün sonra cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınıp, tutuklandı. Annesini boğduğu ileri sürülen Durmuş'un olayın ardından sosyal medya hesabından "Canım anam mekanın cennet olsun inşallah. Hakkım sana helaldir" paylaşımında bulunduğu ortaya çıkı.
20.07.2024Gündem
Ayşe tatile çıksın sözü kim aittir, Ayşe kim ve kimin kızı? Ayşe tatile çıksın sözü ne demek?
Ayşe tatile çıksın sözü kim aittir, Ayşe kim ve kimin kızı? Ayşe tatile çıksın sözü ne demek?Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Kıbrıs Barış Harekatı'nın üzerinden 50 yıl geçti. 20 Temmuz 1974'de Kıbrıs Türk halkı bağımsızlığına ve özgürlüğüne kavuştu. Harekatın önemi kadar, parolası da halen akıllarda. "Ayşe tatile çıksın" Peki, Ayşe tatile çıksın sözü kime aittir, Ayşe tatile çıksın Ayşe kim, kimin kızı? Ayşe tatile çıksın ne demek?
20.07.2024Gündem
Real Madrid'in yıldızı Arda Güler sevgilisiyle rakip oldu! Bodrum'u salladı
Real Madrid'in yıldızı Arda Güler sevgilisiyle rakip oldu! Bodrum'u salladıEURO 2024'te gösterdiği performansla dikkatleri üzerinde çeken Real Madrid'in yıldız oyuncusu Arda Güler tatil için geldiği Bodrum'da sevgilisi Duru Nayman ve arkadaşlarıyla görüntülendi.
19.07.2024Magazin
Cuma Hutbesi 19 Temmuz 2024 konusu: Takva!
Cuma Hutbesi 19 Temmuz 2024 konusu: Takva!Diyanet İşleri tarafından hazırlanan cuma hutbesi, her hafta perşembe günleri resmi internet sitesinde paylaşılıyor. Cuma namazının önemli bir parçası olan Cuma hutbesi konusu merak ediyor. İşte 19 Temmuz 2024 tarihli cuma hutbesi konusu…
18.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizi kimse ayıramaz, aramıza nifak duvarları öremez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizi kimse ayıramaz, aramıza nifak duvarları öremezCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ehlibeyt muhabbetini millet olarak ezeli ve ebedi kardeşliğin mayası olarak gördüklerini belirterek, "Allah'ın izniyle bu maya sağlam olduğu müddetçe bizi kimse bölemez. Bizi kimse ayıramaz. Aramıza nifak duvarları öremez. Ama ne zaman bu maya bozulur, zayıflar ve çözülür, Allah korusun, işte o zaman millet olma vasfımızı da kaybederiz" dedi.
16.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine sonrası enflasyon açıklaması: Fiyat balonu sönüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine sonrası enflasyon açıklaması: Fiyat balonu sönüyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine toplantısı Beştepe'de yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Geçen aydan itibaren enflasyonun ateşi düşmeye başladı. Amacımız kalıcı refahı sağlamak. Sene sonunda enflasyonu hedeflediğimiz seviyelere indireceğiz. Fahiş fiyat ve fırsatçılıkla mücadelede kararlı adımlar atıyoruz." ifadelerini kullandı. Dış politikaya ilişkin de mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müttefiklerimiz tarafından ülkemize adeta bin bir nazla verilen silahlar, bakıyorsunuz, bölücü terör örgütünün sığınaklarından çıkıyor. Suyu yokuşa sürme çabaları görüyoruz. İttifak anlayışı ile bağdaşmadığı ortadadır." ifadelerini kullandı.
16.07.2024Gündem
Fenomenler soruşturmasında şok gelişme! Ünlü modacının eski sevgilisi firar etti
Fenomenler soruşturmasında şok gelişme! Ünlü modacının eski sevgilisi firar ettiİstanbul’da fenomenlere yönelik yürütülen soruşturmada gözaltına alınan Neslim Güngen’in kasasının bir dönem modacı Gülşah Saraçoğlu ile sevgili olan Gökhan Göz olduğu belirlendi. Göz'ün firari olarak arandığı ortaya çıktı.
11.07.2024Gündem
Gökhan Göz kimdir? Gökhan Göz kimin akrabası, kaç yaşında, nereli, Gülşah Saraçoğlu ile sevgili mi?
Gökhan Göz kimdir? Gökhan Göz kimin akrabası, kaç yaşında, nereli, Gülşah Saraçoğlu ile sevgili mi?İstanbul’da fenomenlere yönelik yürütülen soruşturmada gözaltına alınan Neslim Güngen’in kasasının bir dönem modacı Gülşah Saraçoğlu ile sevgili olan Gökhan Göz olduğu belirlendi. Göz'ün firari olarak arandığı ortaya çıktı. Peki, Gökhan Göz kimdir? Gökhan Göz kimin akrabası, Gülşah Saraçoğlu ile sevgili mi?
11.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Srebrenitsa'yı unutmayacağız ve unutturmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Srebrenitsa'yı unutmayacağız ve unutturmayacağızCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Srebrenitsa soykırımının insanlık tarihine kapkara bir leke olarak geçtiğini vurgulayarak, "Benzer bir mezalimin dünyanın hiçbir yerinde tekrar yaşanmaması için Srebrenitsa'yı unutmayacağız ve unutturmayacağız." dedi.
11.07.2024Gündem
İstanbul'da film gibi olay: İki sevgili emlakçıyı 14 milyon lira dolandırdı
İstanbul'da film gibi olay: İki sevgili emlakçıyı 14 milyon lira dolandırdıİstanbul Levent'te 140 milyon lira değerindeki lüks evi satmak isteyen emlakçı, İngiltere'den gelen sevgililer tarafından 14 milyon lira dolandırıldı. Soluğu karakolda alan emlakçının şikayeti üzerine polis, şüphelilerden birini Münih uçağında yurtdışına kaçmak üzereyken üstünde 15 bin euro ile yakaladı. Olayın organizatörü olduğu öne sürülen kadının ise aynı gün farklı uçakla Paris'e gittiği tespit edildi. Polis şimdi kadının ve Türkiye'deki işbirlikçilerinin peşine düştü.
9.07.2024Gündem
Kadir Ezildi evleniyor! Sevgilisinin ailesiyle tanışmaya gitti
Kadir Ezildi evleniyor! Sevgilisinin ailesiyle tanışmaya gitti"En Hamarat Benim” isimli programda sunucu olan ve temizliğe olan hassasiyetle bilinen Kadir Ezildi sevgilisinin ailesiyle tanışmaya gitti.
4.07.2024Magazin
Aziz Yıldırım suskunluğunu bozdu: Büyük bir tehlikenin gelmekte olduğunu görüyorum
Aziz Yıldırım suskunluğunu bozdu: Büyük bir tehlikenin gelmekte olduğunu görüyorumFenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, 3 Temmuz süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.
3.07.2024Fenerbahçe
Rüştü Onur Atilla ve Nez İlk kez birlikte görüntülendi! Art arda 'ihanet' açıklaması geldi
Rüştü Onur Atilla ve Nez İlk kez birlikte görüntülendi! Art arda 'ihanet' açıklaması geldiYeni bir aşka yelken açan Nez (45) ile Rüştü Onur Atilla (38), özel hayatlarıyla gündem oldu. Önceki akşam ilk kez birlikte görüntülenen ikiliden Atilla, 2014 yılında dünyaevine girdiği iki çocuğunun annesi Sinem Ayyıldız'ı aldattığı iddiaları hakkında açıklama yaptı.
3.07.2024Magazin
Rüştü Onur Atilla ile yeni bir aşka yelken açan Nez: Ben boşanmış bir adamla tanıştım, aksini ispat edemezsiniz
Rüştü Onur Atilla ile yeni bir aşka yelken açan Nez: Ben boşanmış bir adamla tanıştım, aksini ispat edemezsinizRüştü Onur Atilla ile ilişkisinin ortaya çıkmasının ardından yuva yıkmakla suçlanan Nez, sosyal medya hesabında yayınladığı video ile iddialara yanıt verdi.
2.07.2024Magazin
Rüştü Onur Atilla boşanır boşanmaz şarkıcı Nez'e koştu! Paylaşımlar art arda geldi
Rüştü Onur Atilla boşanır boşanmaz şarkıcı Nez'e koştu! Paylaşımlar art arda geldiSon dönemde verdiği kilolarla dikkat çeken oyuncu Rüştü Onur Atilla (38), 2014 yılında dünyaevine girdiği iki çocuğunun annesi Sinem Ayyıldız ile anlaşmalı olarak boşandıklarını duyurmuştu. Evliliğin bitmesinden birkaç gün sonra ünlü oyuncu ve şarkıcı Nez, aşklarını ilan etti.
30.06.2024Magazin
Boş arazide cesedi bulunan kocasının sevgilisi tarafından öldürüldüğünü itiraf etti
Boş arazide cesedi bulunan kocasının sevgilisi tarafından öldürüldüğünü itiraf ettiAfyonkarahisar'da karısının hakkında kayıp ihbarında bulunduğu 24 yaşındaki kocası boş arazide park halinde bulunan otomobilinin içerisinde kafasından vurulmuş halde bulundu. Olay sonrası ölen şahsın 5 yıllık karısı ve sevgilisi olduğu iddia edilen şahıs gözaltına alındı.
29.06.2024Gündem
Sevgilisini boğarken kurtarmaya çalışanı öldüren sanığa verilen ceza belli oldu
Sevgilisini boğarken kurtarmaya çalışanı öldüren sanığa verilen ceza belli olduAdana'da sevgilisi N.S.’yi (29) kıskançlık yüzünden boğarak öldürmek isteyen, genç kızı kurtarmaya çalışan Saadettin Tangüner’i (58) tüfekle öldürüp, kaçarken de 3 kişiyi yaralayan tutuklu Ahmet Can Geben (30) hakkında müebbet ve 65 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Geben’in yapılan muayenesinde akıl sağlığının yerinde olduğu belirlendi
25.06.2024Adana
Gadir Hum Bayramı kutlama mesajları ve Gadir-i Hum sözleri! Dini, sağlık, huzur dileyen Gadir-i Hum mesajları
Gadir Hum Bayramı kutlama mesajları ve Gadir-i Hum sözleri! Dini, sağlık, huzur dileyen Gadir-i Hum mesajları24 Haziran'da kutlanan Gadir Hum Bayramı, İslam dünyasında önemli bir gün olarak kabul edilir. Bu gün, İslam peygamberi Muhammed'in hayatında ve Müslüman toplumun geleceğinde büyük bir dönemeç olarak görülür. Gadir Hum olayı, peygamberin son hac ziyareti sırasında, müslümanlara Ali bin Ebu Talib'i, onların lideri ve rehberi olarak ilan ettiği bir olaydır. Günün anlama ve önemine Gadir Hum Bayramı kutlama mesajları ve Gadir-i Hum sözleri derledik.
21.06.2024Gündem
Diamond Tema hakkında yakalama kararı: Peygambere kullanılan ifadelere asla kabul edilemez
Diamond Tema hakkında yakalama kararı: Peygambere kullanılan ifadelere asla kabul edilemezAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, Yer6 adlı sosyal medya hesabında paylaşılan videoda Hz. Muhammed ile ilgili kullanılan hakaret içerikli ifadeler nedeniyle 'Diamond Tema' isimli şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldığını duyurdu.
18.06.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilahiyatçı Yusuf Kavaklı için taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilahiyatçı Yusuf Kavaklı için taziye mesajıİlahiyatçı Yusuf Kavaklı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kavaklı'ya taziyelerini iletti.
14.06.2024Gündem
Bakan Yerlikaya'dan trafik tedbiri açıklaması: 66 bin 92 personel görevlendirildi
Bakan Yerlikaya'dan trafik tedbiri açıklaması: 66 bin 92 personel görevlendirildiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatili dolayısıyla yola çıkacak vatandaşlara uyarıda bulunarak alınan tedbirleri açıkladı.
14.06.2024Gündem
Sevgili tarifi için 'barzo, dağ ayısı olacak' demişti! Aslı Bekiroğlu'ndan açıklama geldi
Sevgili tarifi için 'barzo, dağ ayısı olacak' demişti! Aslı Bekiroğlu'ndan açıklama geldiOyuncu Aslı Bekiroğlu, Melis İşiten'in hazırlayıp sunduğu 'Zaten Show' programında, hoşlandığı erkek tiplemesiyle ilgili şaşırtan açıklamalarda bulunmuştu. Çok konuşulan Bekiroğlu, konuyla ilgili yeni açıklamalar yaptı.
12.06.2024Magazin
2. dönem lise karne görüşleri ile lise son sınıf karne görüşleri burada! Birbirinden farklı, anlamlı, motivasyonu yüksek lise mezun öğrenciye karne görüşü
2. dönem lise karne görüşleri ile lise son sınıf karne görüşleri burada! Birbirinden farklı, anlamlı, motivasyonu yüksek lise mezun öğrenciye karne görüşüOkullar bu yıl 14 Haziran Cuma günü kapanacak. Öğrenciler karne heyecanı yaşarken, liseliler büyük bir maratonu geride bırakırken hayatlarında yeni bir döneme başlıyorlar. Liseden mezun olan öğrencilerin karnelerine görüşlerini yazacak öğretmenler arama motorlarına yönelerek onlar için anlamlı, motive edici karne görüşleri arıyor. Biz de lise öğrenciler için 2. Dönem lise karne görüşleri hazırladık. İşte 2. dönem lise karne görüşleri ile lise son sınıf karne görüşleri…
11.06.2024Gündem
Fenerbahçe yeni başkanını seçti
Fenerbahçe yeni başkanını seçtiFenerbahçe, kulübü 3 yıl yönetecek başkanını seçti. Başkanlık için Ali Koç ile Aziz Yıldırım yarıştı. Saat 10.00'da oy verme işlemi 17.00'da sona erdi. Fenerbahçe'nin başkanı yeniden Ali Koç seçildi.
9.06.2024Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.