Eski Sevgili

Eski Sevgili

Son dakika eski sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eski sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eski sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eski Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eski sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.541 eski sevgili haberi bulunmuştur. Tüm eski sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski sevgili pazarı nerede? Nişantaşı eski sevgili pazarına nasıl gidilir? 14 Şubat Sevgililer Günü’ne kadar ziyarete açık olacak
Eski sevgili pazarı nerede? Nişantaşı eski sevgili pazarına nasıl gidilir? 14 Şubat Sevgililer Günü’ne kadar ziyarete açık olacak 14 Şubat Sevgililer Günü’ne az bir süre kala Nişantaşı’nda ‘eski sevgili pazarı’ kuruldu. Eski sevgililerinden kalan eşyalarını satmak isteyenler stantlara, üzerinde notlar da bulunan eşyaları yerleştirmeye başladı. Peki, Eski sevgili pazarı nerede? Nişantaşı eski sevgili pazarına nasıl gidilir, Pazar saat kaçta kadar açık?
12.02.2024 Gündem
Nişantaşı'nda 14 Şubat öncesi 'eski sevgili pazarı' kuruldu
Nişantaşı'nda 14 Şubat öncesi 'eski sevgili pazarı' kuruldu 14 Şubat Sevgililer Günü'ne günler kala Nişantaşı'nda 'eski sevgili pazarı' kuruldu.
11.02.2024 Gündem
Batuhan Karadeniz'e 4.5 yıl hapis istemi! Aleyna Eroğlu'na şiddet uygulamıştı
Batuhan Karadeniz'e 4.5 yıl hapis istemi! Aleyna Eroğlu'na şiddet uygulamıştı Beşiktaş'ın altyapısından çıkan ve Türkiye'de birçok kulüpte forma giyen Batuhan Karadeniz'in başı dertte... Eski futbolcu ve yorumcu Batuhan Karadeniz 4.5 yıl hapis cezası alabilir!
1.02.2024 Süper Lig
Kafa attı vücudunda sigara söndürdü! Eski sevgili dehşeti kan dondurdu
Kafa attı vücudunda sigara söndürdü! Eski sevgili dehşeti kan dondurdu Bursa'da, eğlence merkezinde gördüğü eski sevgilisi Sibel Kahraman'ı (34) zorla dışarı çıkarıp bindirdiği otomobilinde, yüzüne attığı 9 kafa darbesiyle yaralayan tutuklu sanık İrfan Şahin'in (51), 9 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı. Suçlamaları reddeden Şahin, Kahraman'ın, evine girerken düştüğünü iddia etti. Kahraman ise eski sevgilisinin daha önce de şiddet uyguladığını ve vücudunda sigara söndürdüğünü söyledi.
22.01.2024 Gündem
1960 Sonrası Türk Hikayecileri Kimlerdir? 1960 Sonra Türk Hikayesinin Özellikleri...
1960 Sonrası Türk Hikayecileri Kimlerdir? 1960 Sonra Türk Hikayesinin Özellikleri... Türk Edebiyatında 1860 ile 1895 yılları arasındaki dönem Tanzimat Dönemi olarak adlandırılmaktadır. II: Meşrutiyet ilanı ile beraber Milli Edebiyat Dönemi başlamış ve 1923 yılına kadar sürmüştür. Daha sonra ise 1960 yılına kadar devam eden Cumhuriyet Dönemi başlamıştır. 1960 yılı ve sonrası dönemde pek çok Türk hikayecisi ve hikaye eserleri bulunmaktadır. 
21.01.2024 Eğitim
Eski sevgilisinin ailesi tarafından kaçırılan gençten cinsel saldırı iddiası! Suç duyurusunda bulundu
Eski sevgilisinin ailesi tarafından kaçırılan gençten cinsel saldırı iddiası! Suç duyurusunda bulundu Ankara'da Recep K. (21), eski sevgilisinin ailesi tarafından kaçırılıp dövüldükten sonra cinsel saldırıya maruz kaldığını öne sürerek, 2 kişi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.
24.08.2023 Yaşam
Kasabada 50 yıl sonra ilk defa cinayet işlendi! Ceset Türk erkek arkadaşının evinden çıktı! Flaş operasyon
Kasabada 50 yıl sonra ilk defa cinayet işlendi! Ceset Türk erkek arkadaşının evinden çıktı! Flaş operasyon İtalya, 21 yaşındaki Celine Frei Matzohl'nin cinayet haberi ile sarsıldı. Silandro kasabasında son 50 yıldır ilk kez bir cinayet işlendi. Matzohl'in cansız bedeni eski erkek arkadaşı Ömer Çim'in dairesinde bulundu. Türk asıllı Çim yurtdışına kaçmaya çalışırken film gibi bir operasyon ile yakalandı.
15.08.2023 Dünya
Fenomen Gizem Karamelek suç makinası çıktı! Kaçırttığı kıza taciz ettirdi
Fenomen Gizem Karamelek suç makinası çıktı! Kaçırttığı kıza taciz ettirdi Bir moda yarışmasında ünlenen Gizem Karamelek isimli fenomenin kıskançlık kriziyle yaşattığı kabusta yeni detaylar ortaya çıktı. Suç örgütünün üyesi olduğu öğrenilen Gizem Karamelek'in dehşet villasında verdiği talimat ise şoke etti.
8.08.2023 Yaşam
Eski sevgilisi tarafından 12 yerinden bıçaklandı! Dehşet anlarının görüntüleri ortaya çıktı
Eski sevgilisi tarafından 12 yerinden bıçaklandı! Dehşet anlarının görüntüleri ortaya çıktı Eskişehir'de hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Fatih Durmaz'ın (42), eski sevgilisi spor eğitmeni Gamze C.'yi (34) 12 yerinden bıçaklayıp, yaraladığı saldırı anına ilişkin görüntüler çıktı. Görüntülerde; Durmaz'ın, arkadaşı ile sokakta bekleyen Gamze C.'nin arkasından koştuğu, yere düşen kadını defalarca bıçakladığı görüldü. Gamze C.'nin avukatı Kübra Bozer, saldırının tasarlanarak yapıldığını belirterek, "Bunu canavarca işlediğini düşünüyoruz. Çünkü 1 kere, 2 kere değil; 15-16 kere bıçağı sallıyor" dedi.
7.06.2023 Yaşam
Nişanlısından eski sevgiliye işkence! Rezidans çağırdı sonrası dehşet: 'Canavarca hisle' yaptı
Nişanlısından eski sevgiliye işkence! Rezidans çağırdı sonrası dehşet: 'Canavarca hisle' yaptı Konya'nın Selçuklu ilçesinde adını 'Eda' olarak değiştiren Merve K.'nin (28) bir rezidansta işkenceye uğramasına ilişkin toplam 9 yıl 10'ar ay hapis cezasına çarptırılan eski sevgili Murat Demirci (42), nişanlısı Sara Demir (25) ve arkadaşı Tuğba Demirci'nin (23) yargılandığı kamu davasının gerekçeli kararı açıklandı. Eda K.'nin saçını ustura ile kesmek ve vücudunda sigara söndürmek şekliyle yaralandığının sabit görüldüğü, usturanın 'silah' sayıldığı, sigara söndürme eyleminin ise 'canavarca hisle' işlenmediği belirtildi.
17.05.2023 Yaşam
Eski sevgilisini öldürüp annesini yaralayan sanık ve arkadaşına indirimsiz ceza
Eski sevgilisini öldürüp annesini yaralayan sanık ve arkadaşına indirimsiz ceza Bursa'da, çilingire kapısını açtırıp girdiği evde, eski sevgilisi Asya Pınar Üzümcü'yü (21) öldürüp, annesi İfakat Evci'yi de (47) yaralayan Oktay Hürmet (24) ile arkadaşı Alican Vergül’ün (27) yargılandığı davada karar verildi. Mahkeme heyeti, her iki sanığa, Üzümcü'yü tasarlayarak öldürdükleri için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası, annesini öldürmeye teşebbüs suçundan 17’şer yıl, yağma suçundan da 9 yıl 9'ar ay hapis cezası verdi. Cezalarda indirim uygulanmadı.
13.05.2023 Gündem
Sokakta karşılaştığı eski sevgilisini tekme, tokat ve yumrukla darbetti, çevredekiler tarafından dövüldü
Sokakta karşılaştığı eski sevgilisini tekme, tokat ve yumrukla darbetti, çevredekiler tarafından dövüldü İzmir'in Konak ilçesinde, A.E., sokakta karşılaştığı eski sevgilisi A.Ş.'yi çıkan tartışma sonrası darbetti. Yaşananlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken, eski sevgilisini darbeden A.E. de çevredekiler tarafından dövüldü.
9.05.2023 Yaşam
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme!
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme! Son zamanlarda özel hayatıyla gündemde olan Sinan Akçıl, katıldığı programda birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski sevgilisi Hadise ile ilgili soruya verdiği cevapla dikkat çeken ünlü müzisyen, "Kazanova yaftasından rahatsızım" dedi. Şöhretten sıkılmaya başladığını da itiraf eden Sinan Akçıl, siyasete atılmak istediğini duyurdu.
4.05.2023 Magazin
Kadir Çöpdemir eski sevgilisine seslendi: Elinde maymun olmaya razıyım
Kadir Çöpdemir eski sevgilisine seslendi: Elinde maymun olmaya razıyım Meslek hayatına radyocu olarak başlayan, daha sonra sunuculuk ve talk-show programları yapan Kadir Çöpdemir, 2002-2005 yılları arasında yayınlanan 'Ekmek Teknesi' dizisinde 'Kirli' karakteriyle adından söz ettirdi. 55 yaşındaki ünlü isim, katıldığı programda, "İlişkinin peşinden koşar mısın?" sorusu üzerine eski sevgilisine seslendi.
3.05.2023 Magazin
Pendik’te eski sevgili dehşeti: Sokak ortasında darp etti
Pendik’te eski sevgili dehşeti: Sokak ortasında darp etti Pendik’te kendisinden ayrılan sevgilisiyle karşılan şahıs mahalleyi birbirine kattı. Eski sevgilisini sokak ortasında tekme tokat dövdü. Çevredekilerin olayı film izler gibi seyretmedi dikkat çekti. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde genç kız arabanın arkasına saklanmaya çalışıyor. Genç kızı gören şahıs saçlarından tutarak yüzüne tokatlar atıyor. Diziyle genç kızın karnına vuruyor. Çevredekiler ise film izler gibi izliyor.
28.04.2023 Haber
Eski sevgilisini sokak ortasında tekme tokat dövdü! Çevredekiler film izler gibi seyretti
Eski sevgilisini sokak ortasında tekme tokat dövdü! Çevredekiler film izler gibi seyretti Pendik’te kendisinden ayrılan sevgilisiyle karşılan şahıs mahalleyi birbirine kattı. Eski sevgilisini sokak ortasında tekme tokat dövdü. Çevredekilerin olayı film izler gibi seyretmesi dikkat çekti.
28.04.2023 Yaşam
12 arkadaşını öldüren kadının korkunç yöntemi! Aralarında eski sevgilisi ve polisler de var
12 arkadaşını öldüren kadının korkunç yöntemi! Aralarında eski sevgilisi ve polisler de var Tayland'ın başkenti Bangkok'ta aralarında eski sevgilisinin de bulunduğu 12 arkadaşını siyanürle zehirleyerek öldürmekle suçlanan kadın tutuklandı. Cinayetlerin 2020 yılında başladığını ve tüm kurbanların benzer şekilde hayatını kaybettiğini ifade eden polis, bazı cesetlerin ise yakıldığını söyledi.
27.04.2023 Dünya
Simge eski sevgilisiyle müzik kampına girdi!
Simge eski sevgilisiyle müzik kampına girdi! Yeni çıkardığı ‘Harcandıkça’ eserini, geçtiğimzi günlerde Camp Nou Stadı’nda oynanan Barcelona-Girona maçında tanıtan Simge Sağın, 2018 yılında ayrıldığı aranjör Ozan Bayraşa ile müzik kampına girdi.
18.04.2023 Magazin
Dilan Çiçek Deniz ilişkisi biten Saevarsson böyle görüntülendi
Dilan Çiçek Deniz ilişkisi biten Saevarsson böyle görüntülendi Evlilik hazırlığı yaptığı Dilan Çiçek Deniz’le ilişkisi bittikten sonra Türkiye’den ayrılmayan İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson, önceki akşam Bebek’teki bir kafede genç bir kadınla görüntülendi.
13.04.2023 Magazin
'Yatak odamda ne işin var' deyip dehşet saçtı
'Yatak odamda ne işin var' deyip dehşet saçtı Bolu'da, balkondan girdiği eski nişanlısının evinde karşılaştığı iki kardeşten Beyazıt Bestami Ay'ı (23) bıçaklayarak öldürüp Muhammet Ay'ı (24) da yaraladığı suçlamasıyla hakkında müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan tutuklu sanık Sefa Candan (28), "Balkondan eve tırmandım. Yatak odasının ışığı yanıyordu ve bir erkek vardı. Benim yatak odamda ne işin var diyerek kavga ettik. Ben bıçağı kendimi savunmak için salladım" dedi.
11.04.2023 Yaşam
Sevgilisi Tuğçe'yi öldüren sanık: Vedalaşmaya ekmek bıçağıyla gittim
Sevgilisi Tuğçe'yi öldüren sanık: Vedalaşmaya ekmek bıçağıyla gittim Eskişehir'de, Tuğçe Can'ı (25) 13 kez bıçaklayıp boğazını keserek öldüren Onur Kaya (22), emniyet ve savcılıkta susma hakkını kullandı. Yargılanan Kaya, duruşmada ilk kez verdiği ifadede, 2 aydır sevgilisi olan ve ayrıldığı Tuğçe ile vedalaşmaya giderken, yanına 'ne olur ne olmaz' diye ekmek bıçağı aldığını söyleyerek, "Çok tedirgin olmuş ve paniğe kapılmıştım. Bıçağı rastgele savurdum. Kaç kere savurduğumu bilmiyorum. Kendime geldiğimde Tuğçe, yerdeydi ve boğazı kesilmişti" dedi.
11.04.2023 Gündem
Rezidansta eski sevgiliye işkence sanıklarına 9'ar yıl hapis cezası
Rezidansta eski sevgiliye işkence sanıklarına 9'ar yıl hapis cezası Konya'nın Selçuklu ilçesinde olaydan sonra adını Eda olarak değiştiren Merve K.'ye (27) rezidansta işkence yapan eski sevgilisi Murat Demirci (41), nişanlısı Sara Demir (24) ve arkadaşları Tuğba Demirci (22), 9 yıl 10'ar ay hapis cezasına çarptırıldı. ​Sanıkların, aynı gün, aynı rezidansta Murat Demirci'nin başka bir eski sevgilisi Demet A.'ya da işkence yaptıkları iddiasıyla haklarında 41'er yıla kadar hapis cezası istenen davası ise sürüyor.
6.04.2023 Gündem
Eski sevgilisiyle pişti olunca bakın ne yaptı!
Eski sevgilisiyle pişti olunca bakın ne yaptı! Zuhal Olcay ve Mazlum Çimen dört yıllık ilişkilerini Mart 2020'de bitirmişti. Çimen, ayrılığın ardından "Kırgınlık yok ama hüzün var. Zuhal’e kırılmak gibi bir lüksüm olamaz" demişti. SİYAD ödül töreninde eski aşkı ile karşı karşıya gelmemek için önce yerini değiştiren ünlü müzisyen, daha sonra çareyi sarışın sevgilisi ile salonu erken terk etmekte buldu. Muhabirlerin ısrarlı Zuhal Olcay soruları ise Mazlum Çimen'in tepkisini çekti.
6.04.2023 Magazin
Yeni evli çifte eski sevgili dehşeti! Düğün hediyesi damadın sonu oldu
Yeni evli çifte eski sevgili dehşeti! Düğün hediyesi damadın sonu oldu Yeni evli çifte gönderilen düğün hediyesi damadın ve kardeşinin sonu oldu. Düğün hediyesi olarak getirilen sinema sistemine yerleştirilen patlayıcıların infilak etmesi sonucu 4 kişi yaralanırken ev de kullanılamaz hale geldi.
5.04.2023 Dünya
Mankeni darbeden eski sevgili için istenen ceza belli oldu
Mankeni darbeden eski sevgili için istenen ceza belli oldu Beşiktaş'ta bir gece kulübünde eğlenmeye giden manken Gizem Akbaş'ı tekme ve yumruklarla darbettiği iddiasıyla 6 yıla kadar hapsi istenen eski sevgilisi Mücahit İsmail Ayta ile tehditle suçlanan arkadaşı Muhammed Emre Balcı'nın yargılandığı davada, savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, iki sanık hakkında "Tehdit" suçundan beraat isterken; Gizem Akbaş'ı yumrukladığı iddia edilen sanık Mücahit İsmail Ayta hakkında "Kasten yaralama" suçundan 1 yıla kadar hapis cezası talep etti.
30.03.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Eski Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eski sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.