C.K.

C.K.

Son dakika c.k. haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan c.k. ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını c.k. haber sayfamızda bulabilirsiniz.

C.K.

haberleri sayfasında son dakika yaşanan c.k. gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.822 c.k. haberi bulunmuştur. Tüm c.k. haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Sahte mimar' davasında karar ortaya çıktı!
'Sahte mimar' davasında karar ortaya çıktı! Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 1980 yılı mezunu olarak tanıtan Avni Tekinaslan, sahte mezuniyet geçici belgesi hazırlayıp kendisini 42 yıldır mimar olarak tanıttı. Yargılandığı davada 1 yıl 8 ay hapis cezası aldı.Mahkeme heyeti, Tekinaslan’ın sabıkasız oluşunu dikkate alarak hükmün açıklanmasını 5 yıl geriye bıraktığı açıklandı.
8.04.2024 Gündem
Yolcuya muşta ile saldıran otobüs şoförüne gözaltı
Yolcuya muşta ile saldıran otobüs şoförüne gözaltı Ankara'da yol vermeme yüzünden motosiklet sürücüsü ile tartışan, araya giren F.C.K.'ya ise muşta ile saldıran belediye otobüsü şoförü C.B. gözaltına alındı. C.B., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
23.03.2024 Gündem
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası FIFA Başkanı Infantino'dan açıklama: Şoke edici, kesinlikle kabul edilemez
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası FIFA Başkanı Infantino'dan açıklama: Şoke edici, kesinlikle kabul edilemez Süper Lig'de haftanın kritik mücadelesi Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşananların ardından FIFA Başkanı Infantino'dan açıklama geldi...
18.03.2024 Süper Lig
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı! Bakan Yerlikaya: 12 kişi gözaltında
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı! Bakan Yerlikaya: 12 kişi gözaltında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün akşam oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe Süper Lig futbol karşılaşması sonrası meydana gelen olaylarla ilgili olarak ilk belirlemelere göre 12 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Sahaya atlayıp korner bayrağıyla Fenerbahçeli futbolculara koşan kişinin, başkasının Passolig'i ile maça girdiği öğrenildi.
18.03.2024 Futbol
Olaylı derbinin davasında mütalaa açıklandı, istenen cezalar belli oldu
Olaylı derbinin davasında mütalaa açıklandı, istenen cezalar belli oldu İzmir'de, Göztepe ile Altay arasında olayların çıktığı ve Göztepeli taraftar Mehmet Çakır'ın işaret fişeğiyle yaralandığı derbiye ilişkin davada duruşma savcısı mütalaasını açıkladı. Savcı, duruşmanın tek tutuklu sanığı Furkan Ersanlı hakkında 'silahla kasten yaralama', 'spor alanlarına yasak madde sokulması ve müsabaka düzeninin bozulması' suçlarından cezalandırılmasını talep etti. Mütalaada ayrıca, 5 sanık hakkında 'spor alanlarına yasak madde sokulması', 1 sanık hakkında 'spor alanlarına sokulan yasak maddeyi seyircilere temin etme', 8 sanık hakkında da 'müsabaka düzeninin bozulması' suçundan ceza istendi. Ayrıca 9 sanığın beraati talep edildi. Savcı, 15 sanığın güvenlik tedbiri olarak spor müsabakalarını seyirden yasaklanması yönünde de görüş bildirdi.
14.03.2024 Gündem
İş adamı Abdurrahim Albayrak: Onlar bana hakaret ediyor ben onlara hakaret ediyordum
İş adamı Abdurrahim Albayrak: Onlar bana hakaret ediyor ben onlara hakaret ediyordum Bayrampaşa'da, iş adamı Abdurrahim Albayrak'ın telefon numarasını kopyalayarak aradıkları vatandaşları, banka görevlisi olduklarını söyleyerek dolandıran 5 şüpheli operasyonla yakalandı. Olayı anlatan Abdurrahim Albayrak, "Cuma günü telefonum durmadan çalmaya başladı. Telefonu her açtığımda inanılmaz hakaretler duydum. Ne olduğunu anlayamadım. Onlar bana hakaret ediyor ben onlara hakaret ediyorum. Beni dolandırmaya çalıştıklarını düşündüm. Onlar da benim onları dolandırdığımı söylüyor. Ben onları aramadığımı onların beni aradıklarını söyledim. 50-60 kişiyle böyle konuştuk" dedi. Albayrak, "Bu numara bana rahmetli Mesut Yılmaz'ın hatırası. Başbakan olduğu dönemde bu numarayı bana VIP olarak vermişti. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Kara kara düşünüyorum" diye konuştu.
7.03.2024 Gündem
İş adamı Abdurrahim Albayrak'ın telefon numarasıyla dolandırıcılık yapan 5 kişi yakalandı
İş adamı Abdurrahim Albayrak'ın telefon numarasıyla dolandırıcılık yapan 5 kişi yakalandı Bayrampaşa'da, iş adamı Abdurrahim Albayrak'ın telefon numarasını kopyalayarak aradıkları vatandaşları, banka görevlisi olduklarını söyleyerek dolandıran 5 şüpheli operasyonla yakalandı. Şüphelilerin Abdurrahim Albayrak'ın telefonunu bankanın kurumsal numarasına benzediği için kopyaladıkları öğrenildi. Dolandırılanlar telefon numarasına geri dönüş yaptıklarında Abdurrahim Albayrak'ın telefonu açtığını belirtti.
6.03.2024 Gündem
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para İstanbul'da PKK/KCK terör örgütünün talimatı doğrultusunda alışveriş merkezlerinde ve ormanlarda yangın çıkarmak için eylem yapan 15 sanık hakkındaki soruşturma tamamlandı.
14.02.2024 Gündem
Ordu merkezli 5 ilde tefeciliğe gözaltı! Çok sayıda gözaltı var
Ordu merkezli 5 ilde tefeciliğe gözaltı! Çok sayıda gözaltı var Ordu merkezli 5 ilde, tefecilik yaptıkları belirlenen kişilere yönelik operasyonda 8 şüpheli, gözaltına alındı.
18.01.2024 Gündem
Uyuşturucuyu sobada yakmaya çalışırken yakalandılar
Uyuşturucuyu sobada yakmaya çalışırken yakalandılar Tokat’ın Pazar ilçesinde polis baskınını fark eden 4 şüpheli, uyuşturucuları sobada yakmaya çalışırken yakalandı.
4.01.2024 Gündem
Fuhuş operasyonu! Çok sayıda kişi gözaltına alındı
Fuhuş operasyonu! Çok sayıda kişi gözaltına alındı Sakarya’nın Karasu ilçesinde eğlence mekanlarına 300 polisin katılımı ile düzenlenen fuhuş operasyonunda 61 yabancı uyruklu kadın ile 6 organizatör gözaltına alındı. 6 organizatörden 5'i tutuklanırken, 61 kadından 4'ünde HIV virüsüne rastlandı. Kadınların sınır dışı edilmesi için çalışma başlatıldı.
30.11.2023 Gündem
Mersin'de tefecilere büyük operasyon! Çok sayıda gözaltı var
Mersin'de tefecilere büyük operasyon! Çok sayıda gözaltı var Mersin'de ihtiyacı olanlara faizle borç para vererek senet imzalatan tefecilere yönelik yapılan operasyonda 14 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden biri, çatıda saklanırken, dronla tespit edilerek yakalandı.
7.09.2023 Gündem
Otomobil, Karayolları işçilerini taşıyan kamyonete çarptı! Çok sayıda yaralı var
Otomobil, Karayolları işçilerini taşıyan kamyonete çarptı! Çok sayıda yaralı var Feci kaza! TEM Otoyolu Düzce geçişinde bir otomobilin, Karayolları işçilerini taşıyan kamyonete çarpması neticesinde meydana gelen kazada 15 kişi yaralandı.
16.07.2023 Gündem
Genç kıza dehşeti yaşattılar! Ormanlık alanda öldürüp gömmek için yer aradılar...
Genç kıza dehşeti yaşattılar! Ormanlık alanda öldürüp gömmek için yer aradılar... Eski sevgilisinin en yakın arkadaşı ile konuştuğunu öğrenen şahıs adeta dehşet saçtı. Eski sevgilisi ve onun arkadaşları tarafından kaçırılıp İstanbul'dan Kocaeli'ye getirilen genç kız, yaşadığı korku dolu anları mahkemede gözyaşlarıyla anlattı. Şüpheliler tarafından darp edildiğini söyleyen genç kız, "Uzun süre ormanlık alanda beni öldürüp gömmek için yer aradılar. Böyle yapacaklarını da bana söylüyorlardı. Beni öldürüp gömmek için yer kazdılar ancak araç geçişi çok olunca yola devam ettiler. Kaçmaya çalışınca hepsi beni darp etti" dedi.
6.07.2023 Yaşam
Konya'daki yakılmış 2 ceset soruşturmasında 4 gözaltı
Konya'daki yakılmış 2 ceset soruşturmasında 4 gözaltı Konya'nın Kulu ilçesinde Nazan Şahin (44) ve Turgay Gök'ün (36) yakılmış cesedinin bulunmasıyla ilgili yürütülen soruşturmada 4 kişi gözaltına alındı.
2.06.2023 Gündem
Kirayı artırmak isteyen dükkan sahibi, kiracısını vurdu! Kanlar içinde yere yığıldı
Kirayı artırmak isteyen dükkan sahibi, kiracısını vurdu! Kanlar içinde yere yığıldı Iğdır’da dükkan sahibi, fırın işletmecisi kiracısı ile kirayı artırmak için tartışması sonrası kiracısını tabanca ile vurdu.
24.05.2023 Yaşam
Husumetli ailelerin kavgasında ortalık savaş alanına döndü!
Husumetli ailelerin kavgasında ortalık savaş alanına döndü! Uşak’ta aralarında önceden husumet bulunan ailelerin satırlı, bıçaklı ve sopalı kavgasında 4 kişi yaralandı, 4 şüpheli ise ekiplerce gözaltına alındı.
16.05.2023 Yaşam
Tartıştığı kız arkadaşını silahla yaraladı
Tartıştığı kız arkadaşını silahla yaraladı Samsun'da bir kişi, tartıştığı kız arkadaşını tabancayla bacağından vurarak yaraladı
3.05.2023 Yaşam
İzmir'de eğlence mekanlarına "Günbatımı Operasyonu"
İzmir'de eğlence mekanlarına "Günbatımı Operasyonu" İzmir'de çeşitli yöntemlerle özellikle kente gelen yerli ve yabancı turistlerin banka hesaplarını ele geçiren, bu yolla yaklaşık 1 milyon lira haksız kazanç elde ettiği belirlenen ve liderliğini H.A.'nın yaptığı suç örgütüne, İzmir polisi tarafından "Günbatımı Operasyonu" gerçekleştirildi. Eğlence mekanları ve evler olmak üzere 37 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda 24 şüpheli gözaltına alındı.
28.03.2023 Gündem
Öyle bir yerde bulundu ki, iyi muamele görmek için polisten 'söz' istedi!
Öyle bir yerde bulundu ki, iyi muamele görmek için polisten 'söz' istedi! Antalya'da farklı suçlardan aranan bir şahıs, evine yapılan operasyonda öyle bir yere saklandı ki polis bile hayretler içerisinde kaldı. Evin duvarındaki gizli bölümde saklanırken yakalan şahıs, polisten iyi muamele karşılığında 'söz' isteyerek bulunduğu yerden çıktı.
24.03.2023 Yaşam
18 ilde sahte engelli raporu operasyonu!  21 kişi tutuklandı
18 ilde sahte engelli raporu operasyonu! 21 kişi tutuklandı İzmir merkezli 18 ilde sahte engelli raporu hazırladığı tespit edilen suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan ve emniyetteki işlemleri tamamlanan 51 şüpheli, adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan 51 şüpheliden 21'i tutuklanırken, 8'i savcılık ifadesinin ardından 22'si ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. tutuklular arasında doktor olmadığı öğrenildi. Öte yandan, suç örgütü üyelerinin, göstermelik danışmanlık şirketi açtıkları ve burada sahte rapor alacak kişilerle anlaştıkları ortaya çıktı.
21.01.2023 Gündem
Kaçırmaya çalıştığı eski nişanlısını boynundan vurdu! Genç kadın yaşam savaşı veriyor
Kaçırmaya çalıştığı eski nişanlısını boynundan vurdu! Genç kadın yaşam savaşı veriyor İstanbul Sancaktepe'de 22 yaşındaki Bedirhan Uysal, 24 yaşındaki Ülkü Deniz Ersöz'ü evinin önünden kaçırmaya çalıştı. Genç kadın direnince, Bedirhan Uysal silahını ateşledi. Boynuna isabet eden kurşunla ağır yaralanan Ülkü Deniz Ersöz hastanede yaşam savaşı veriyor.
29.12.2022 Yaşam
Boş arazideki ahşap dolaptan erkek cesedi çıktı; 1 gözaltı
Boş arazideki ahşap dolaptan erkek cesedi çıktı; 1 gözaltı Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde boş arazideki ahşap dolapta erkek cesedi bulundu. Dolabı araziye bıraktığı belirlenen O.K. (30) gözaltına alındı.
23.12.2022 Yaşam
Pitbullu saldırganlara ateş edip bir kişiyi öldüren polis tutuklandı
Pitbullu saldırganlara ateş edip bir kişiyi öldüren polis tutuklandı Fatih'te yasaklı ırk olan 2 pitbull cinsi köpekle kendisine saldıran kişileri, durdurmak için silahla ateş eden ve bir kişinin ölümüne sebebiyet veren polis memuru çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
7.12.2022 Gündem
Fatih’te yumruklu saldırıya uğrayan polis ateş etti: 1 ölü
Fatih’te yumruklu saldırıya uğrayan polis ateş etti: 1 ölü Fatih’te, görev yaptığı birime giden polis memuru ile sahilde pitbull cinsi köpeği gezdiren 3 kişi arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Polis, kendisine yumruk atan 25 yaşındaki Hacı Gelenler'i silahıyla ateş ederek yaraladı. Hastaneye kaldırılan yaralı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
6.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

C.K. ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki c.k. haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.