Burhaniye

Burhaniye

Son dakika burhaniye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan burhaniye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını burhaniye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burhaniye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burhaniye gelişmeleri de dahil olmak üzere 559 burhaniye haberi bulunmuştur. Tüm burhaniye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayramda fırınlar açık mı 2024, bayramın 1. günü fırınlar kapalı mı, ekmek satışı olacak mı? Bayramda fırınlar kaç gün kapalı?
Bayramda fırınlar açık mı 2024, bayramın 1. günü fırınlar kapalı mı, ekmek satışı olacak mı? Bayramda fırınlar kaç gün kapalı? Bayramda fırınlar açık mı 2024, bayramın 1. günü fırınlar kapalı mı? Ramazan Bayramı’nda fırınların açık olup olmadığı sorgulanmaya başlandı.
6.04.2024 Yaşam
Balıkesir yerel seçim sonuçları 2024: Balıkesir'de kim önde? Kim kazandı? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Balıkesir'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Balıkesir yerel seçim sonuçları 2024: Balıkesir'de kim önde? Kim kazandı? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Balıkesir'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Balıkesir geldi. Balıkesir yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Balıkesir'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Balıkesir yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Zafer Algöz'ün acı günü! 'Ailemizin ulu çınarını kaybettik'
Zafer Algöz'ün acı günü! 'Ailemizin ulu çınarını kaybettik' Oyuncu Zafer Algöz’ün annesi annesi Güner Algöz yaşamını yitirdi.
9.03.2024 Magazin
İstanbul Valiliği megakentteki okulların deprem raporunu açıklandı! 1428'i riskli, 148'i boşaltıldı
İstanbul Valiliği megakentteki okulların deprem raporunu açıklandı! 1428'i riskli, 148'i boşaltıldı İstanbul Valiliği ve İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) tarafından yürütülen çalışmaya göre İstanbul’daki okulların depreme karşı yapım ve güçlendirme çalışmalarına dair son durum raporu açıklandı. İstanbul'daki okulların 1428'i riskli bulunurken, 148 okul boşaltıldı. 481 okul yıkılıp yeniden yapılırken, 799'u ise güçlendirme yoluyla depreme dayanıklı hale getirildi.
15.02.2024 Gündem
Ayvalık'ta fabrika işçilerinin taşındığı servis ile TIR çarpıştı! Çok sayıda yaralı var
Ayvalık'ta fabrika işçilerinin taşındığı servis ile TIR çarpıştı! Çok sayıda yaralı var Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, TIR ile fabrika işçilerinin taşındığı servis minibüsünün çarpıştığı kazada 3'ü ağır 9 kişi yaralandı.
15.02.2024 Gündem
Sır cinayetin arkasından yasak aşk çıktı! İtiraf etti: Karısıyla ilişkimiz oldu, internette bakın ne aramış
Sır cinayetin arkasından yasak aşk çıktı! İtiraf etti: Karısıyla ilişkimiz oldu, internette bakın ne aramış Bursa'da kaybolduktan 6 gün sonra, ormanda 9 kurşunla öldürülmüş olarak bulunan Recep Arı (31) cinayetiyle ilgili, tutuklu sanık Kadir Ilgız (23) ile Arı'nın eşi tutuksuz sanık S.A.'nın (30), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Dava dosyasında, sanıkların telefon mesajlaşmaları da yer alırken, Ilgız'ın, cinayetin ardından cep telefonundan internete girip, 'Eldeki barut izi kaç günde çıkar?' diye arama yaptığı ortaya çıktı.
17.11.2023 Gündem
Kocasını ormanda 9 kurşunla öldüren sevgilisine; Oh, iyi olmuş, süpersin
Kocasını ormanda 9 kurşunla öldüren sevgilisine; Oh, iyi olmuş, süpersin Bursa’da, kaybolduktan 6 gün sonra, ormanda 9 kurşunla vurulmuş cesedi bulunan Recep Arı (31) cinayeti ile ilgili soruşturma tamamlandı. Tutuklu sanık Kadir Ilgız (23) ile Arı’nın eşi tutuksuz sanık S.A. (30) hakkında, ‘Tasarlayarak, canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen iddianamede, sanıkların telefon mesajlaşmaları da yer aldı. S.A.’ya, WhatsApp mesajı ile “Onu paketledim. Artık seni rahatsız edemez. Eve bir daha gelemez. Annenin evine git ve orada kal” diyen Ilgız’a, Arı’nın eşinin ise telefon görüşmesinde, “Oh, iyi olmuş, süpersin” diye yanıt verdiği belirtildi.
25.09.2023 Gündem
Emekli profesör tamirci oldu! New York Üniversitesini bitirdi, üç kitap yazdı
Emekli profesör tamirci oldu! New York Üniversitesini bitirdi, üç kitap yazdı Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, emekli Profesör İsmail Çakır elektronik eşya tamircisi oldu. Akülü araçlardan ısıtma ve soğutma sistemlerinin hafıza kartlarına kadar pek çok eşyayı tamir eden Çakır, insanlara hizmet etmeyi çok sevdiğini söyledi.
3.09.2023 Yaşam
Adra’Fest’te konserler ve etkinlikler ilgiyle izlendi
Adra’Fest’te konserler ve etkinlikler ilgiyle izlendi Balıkesir’de gerçekleşen Adra’Fest’te, bir hafta boyunca dokuz konser ve bir panel gerçekleşti.
25.08.2023 Vitrin
Dünyanın en zehirli örümceği Ayvalık’ta yakalandı!
Dünyanın en zehirli örümceği Ayvalık’ta yakalandı! Dünyanın en zehirli örümcek türleri arasında yer alan ve kendi eşlerini de yemeleriyle tanınan "argiope lobata" örümceği, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yakalandı. Vücuttaki sinir hücrelerini öldüren ve insanın hayatını kaybetmesine neden olduğu öğrenilen dişi örümcek, Milli Parklar Doğa Koruma Burhaniye Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi.
10.08.2023 Yaşam
Balıkesir seçim sonuçları 2023: Balıkesir Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı!
Balıkesir seçim sonuçları 2023: Balıkesir Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı! 14 Mayıs 2023 genel seçim sonuçları için geri sayım başladı. Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili genel seçimleri Pazar günü yapılıyor. gazetevatan Balıkesir seçim sayfasından Balıkesir ili ve ilçelerinde seçim sonuçları anlık olarak takip ediliyor. Türkiye geneli seçim sonuçlarının da canlı takip edileceği 14 Mayıs 2023 Pazar günü milyonlarca vatandaş oy kullanmak için okullara akın edecek. Kritik bir viraja girecek Türkiye, sandık başında tercihini kullanacak. Kimlerin nerede oy kullanacağı da e-devlet ekranından öğrenebilecek. 2023 Cumhurbaşanı seçimleri Balıkesir'de nasıl sonuçlanacak? İşte gazetevatan seçim 2023 sayfası ve il il seçim sonuçları...
11.05.2023 Seçim
Burhaniye’de işlenen cinayet saniye saniye kameralara yansıdı
Burhaniye’de işlenen cinayet saniye saniye kameralara yansıdı Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 31 Mart günü yaşanan Ergüder Akgün cinayetinin kamera görüntüleri ortaya çıktı.
7.04.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir zamanlar yaşadığı bina yeniden yapılıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir zamanlar yaşadığı bina yeniden yapılıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediye başkanlığı ve başbakanlık dönemlerinde uzun yıllar oturduğu Üsküdar Burhaniye Mahallesi'ndeki bina, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıp yeniden yapılıyor.
7.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yıllarca oturduğu bina yeniden yapılıyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yıllarca oturduğu bina yeniden yapılıyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediye başkanlığı ve başbakanlık dönemlerinde uzun yıllar oturduğu Üsküdar Burhaniye Mahallesi'ndeki bina, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıp yeniden yapılıyor.
7.03.2023 Vatan TV
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vatandaşa kentsel dönüşüm çağrısı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vatandaşa kentsel dönüşüm çağrısı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda alınan yeni kararları açıkladı. Deprem konutlarıyla ilgili bilgi veren Erdoğan, "Amacımız 2 ay içerinde 244 bin konutun inşasına başlamaktır. Bugün kadar 22 binin inşasına başlanmıştır. Toplamda 488 bin yeni hane yaparak vatandaşlarımıza teslim edeceğiz." dedi. Vatandaşlara kentsel dönüşüm çağrısı yapan Erdoğan, "Bir kez daha vatandaşlarıma 6 Şubat acılarını tekrar yaşamamak için eski ve riskli binalarını kentsel dönüşüme sunmalarını rica ediyorum." ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerde toplamda 46 bin 104 kişinin yaşamını yitirdiğini söyledi.
6.03.2023 Gündem
Arkadaşını, eşi ile ilişkisini öğrendiği için öldüren şüpheli tutuklandı
Arkadaşını, eşi ile ilişkisini öğrendiği için öldüren şüpheli tutuklandı Bursa’da ormanda tabancayla vurularak öldürülen Recep Arı'nın (31), gözaltına alınan arkadaşı Kadir Ilgaz (22), jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede ‘kasten öldürme’ suçuyla çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Arı’nın eşi S.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
4.03.2023 Yaşam
Karısı ile arkadaşının ilişki yaşadığını öğrendi, öldürüldü!
Karısı ile arkadaşının ilişki yaşadığını öğrendi, öldürüldü! Bursa’da ormanda tabancayla vurularak öldürülen Recep Arı'nın (31), gözaltına alınan arkadaşı Kadir I. (22), jandarmadaki ifadesinde cinayeti itiraf etti. Kadir I.’nın, Recep Arı’nın eşi S.A. ile ilişki yaşadığını ve bunu öğrenen Arı’yı çıkan tartışmada öldürdüğünü söylediği belirtildi.
3.03.2023 Yaşam
Sabih Kanadoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında öldü? Sabih Kanadoğlu 367 kararı nedir, neden öldü?
Sabih Kanadoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında öldü? Sabih Kanadoğlu 367 kararı nedir, neden öldü? Eski Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu, 84 yaşında hayatını kaybetti. "367 krizi" ile tanınan Kanadoğlu, Ankara'da bir hastanede tedavi görüyordu. Peki, Sabih Kanadoğlu kimdir, nereli, neden öldü, kaç yaşındaydı? Sabih Kanadoğlu 367 olayı nedir? İşte Eski Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu’nun biyografisi...
28.02.2023 Gündem
Sabih Kanadoğlu hayatını kaybetti
Sabih Kanadoğlu hayatını kaybetti Yargıtay Onursal Başsavcısı Sabih Kanadoğlu Ankara'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
28.02.2023 Gündem
Oyuncu Kazım Akşar hayatını kaybetti!
Oyuncu Kazım Akşar hayatını kaybetti! Kalp krizi geçiren usta oyuncu Kazım Akşar 69 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi duyuran Melek Baykal; "Bu kadar acının üstüne senin acın kahretti sabah sabah" ifadelerini kullandı.
28.02.2023 Magazin
Üsküdar'da korkutan yangın! Çok sayıda ekip sevk edildi
Üsküdar'da korkutan yangın! Çok sayıda ekip sevk edildi Üsküdar Burhaniye’deki bir binanın çatısında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çatı alev alev yanarken, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
23.02.2023 Yaşam
Bursa'da ucuzluk çılgınlığı...Kadınlar birbirini ezdi
Bursa'da ucuzluk çılgınlığı...Kadınlar birbirini ezdi Bursa'nın İnegöl ilçesinde ev eşyası satan mağaza, açılışa özel indirim kampanyası düzenleyince izdiham yaşandı. Kadınların birbirini ezdiği açılış amatör kameraya yansıdı.
27.01.2023 Yaşam
Ucuzluk çılgınlığı! Kadınlar birbirini ezdi
Ucuzluk çılgınlığı! Kadınlar birbirini ezdi Bursa'nın İnegöl ilçesinde ev eşyası satan mağaza, açılışa özel indirim kampanyası düzenleyince izdiham yaşandı. Kadınların birbirini ezdiği açılış amatör kameraya yansıdı.
27.01.2023 Gündem
Çalışan kadınlardan eşit ücret çağrısı! 'Daha çok çalışıp daha az kazanıyoruz'
Çalışan kadınlardan eşit ücret çağrısı! 'Daha çok çalışıp daha az kazanıyoruz' Zeytin hasadı yapan erkek işçilerin 300 lira alırken kadın işçilerin 200 lira yevmiye alması isyan ettirdi. Bu duruma tepki gösteren kadınlar, ücret eşitsizliğinin giderilmesini istedi.
18.11.2022 Çalışan Hakları
Antik kentte bulundu! Roma dönemine ait yeraltı ısıtma sistemine rastlandı
Antik kentte bulundu! Roma dönemine ait yeraltı ısıtma sistemine rastlandı Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde 11 yıldır sürdürülen Adramytteion Antik Kenti kazıları sırasında Roma Dönemine ait liman hamamın yeraltı ısıtma sistemine rastlandı.
19.10.2022 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Burhaniye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burhaniye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.