Branş

Branş

Son dakika branş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan branş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını branş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Branş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan branş gelişmeleri de dahil olmak üzere 941 branş haberi bulunmuştur. Tüm branş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Öğretmen atamaları branş dağılımı 2024 ne zaman açıklanacak? Kabine toplantısı ile öğretmen atama takvimi açıklanacak mı, 2024 öğretmen atama kontenjanları ne zaman belli olur?
Öğretmen atamaları branş dağılımı 2024 ne zaman açıklanacak? Kabine toplantısı ile öğretmen atama takvimi açıklanacak mı, 2024 öğretmen atama kontenjanları ne zaman belli olur? 2024 Öğretmen atamaları için gözler Kabine Toplantısı’na çevrildi. MEB tarafından açıklanacak olan atama takvimine ilişkin detayların toplantıda belli olacağı konuşuluyor. Söz konusu gelişmelerin ardından 2024 öğretmen atama takvimi belli oldu mu, öğretmen atama kontenjanları açıklandı mı, öğretmen atamaları branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Sorularına tek tek yanıt aranmaya başlandı.
16.04.2024 Çalışma Hayatı
2024 öğretmen atama takvimi belli oldu mu? Öğretmen atamaları ne zaman olacak 2024, öğretmen atama kontenjanları ne zaman açıklanacak?
2024 öğretmen atama takvimi belli oldu mu? Öğretmen atamaları ne zaman olacak 2024, öğretmen atama kontenjanları ne zaman açıklanacak? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak öğretmen atamalarına yönelik araştırmalar devam ediyor. Mart ayıyla öğretmen atama takvimi ve branş dağılımı için beklentiler arttı. Bakan Tekin'in "2023 KPSS puanıyla öğretmen atamasını yapacağız ve tahmin ediyorum önümüzdeki günlerde Hazine ve Maliye Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı Strateji Başkanlığı ve Cumhurbaşkanlığımızın bize vereceği kadro sayısı doğrultusunda takvimimizi oluşturacağız." açıklamasında bulunmuştu. Söz konusu açıklamanın ardından “2024 öğretmen atama takvimi belli oldu mu? Öğretmen atamaları ne zaman olacak 2024, öğretmen atama kontenjanları ne zaman açıklanacak?” sorularına yanıt aramaya çalışıyor.
16.03.2024 Gündem
2024 öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Öğretmen ataması branş dağılımı ve kontenjan belli mi, öğretmen atama takvimi açıklandı mı?
2024 öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Öğretmen ataması branş dağılımı ve kontenjan belli mi, öğretmen atama takvimi açıklandı mı? 2024 öğretmen atamaları branş ve kadro dağılımı beklenirken, öğretmen atama takvimi için bekleyiş sürüyor. Bakan Yusuf Tekin, olabilecek en yüksek oranda öğretmen atamasının müjde geçtiğimiz haftalarda vermişti. Sınıf öğretmenliği, okul öncesi öğretmenliği, ilköğretim matematik, din kültürü ve ahlâk bilgisi gibi farklı branşlarda atama bekleyen öğretmenler, yeni öğretmen ataması ne zaman olacak? Sorusuna yanıt arıyor. Pek, öğretmen ataması 2024 ne zaman?
7.03.2024 Gündem
Bakan Koca açıkladı! Sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları belli oldu
Bakan Koca açıkladı! Sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları belli oldu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, KPSS-2024/5 Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel pozisyonlarına yerleştirme sonuçlarının açıklandığını bildirdi. "Aramız hoş geldiniz" diyen Bakan Koca, "27 bin yeni çalışma arkadaşımız bize güç verecek." ifadelerini kullandı.
4.03.2024 Çalışma Hayatı
MEB resmen açıkladı! Okul yöneticileri için değişti, yazılı sınav geliyor
MEB resmen açıkladı! Okul yöneticileri için değişti, yazılı sınav geliyor Millî Eğitim Bakanlığı tarafından, okullarda yönetici seçme ve görevlendirme faaliyetlerinde değişiklik yapıldı. Buna göre, ilk defa yönetici olacaklar için yazılı sınav şartı getirildi.
2.03.2024 Gündem
DKAB öğretmen alımı ne zaman, öğretmen alımı DKAP kontenjanı alımı açıklandı mı?
DKAB öğretmen alımı ne zaman, öğretmen alımı DKAP kontenjanı alımı açıklandı mı? DİKAB Öğretmenliği Son 3 yılda toplamda 6.657 kontenjan alarak en yüksek kontenjan alan dördüncü bölüm. En düşük 2022 KPSS atama puanı 78,75. Peki, DKAB öğretmen alımı ne zaman, öğretmen alımı DKAP kontenjanı alımı açıklandı mı?
1.03.2024 Çalışma Hayatı
Öğretmen atama tarihleri 2024: MEB Sözleşmeli öğretmen atama takvimi belli mi, branş ve kadro dağılımı açıklandı mı?
Öğretmen atama tarihleri 2024: MEB Sözleşmeli öğretmen atama takvimi belli mi, branş ve kadro dağılımı açıklandı mı? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından Öğretmen atama takvimi duyuruluyor. Bilindiği gibi en son Mayıs ayında alımlar gerçekleşmişti. Peki, MEB 2024 Öğretmen ataması ne zaman, kadro dağılımı ve branş sıralaması açıklandı mı?
25.02.2024 Gündem
Bakan Koca: Hastanelerdeki yoğunluk geride kaldı, normale döndük
Bakan Koca: Hastanelerdeki yoğunluk geride kaldı, normale döndük Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastanelerin yoğun bakım servislerindeki yoğunluğun geride kaldığını belirterek "Normale döndüğümüzü söyleyebilirim" dedi. Koca, yeni alınacak 35 bin sağlık personeli ile ilgili takvimin başladığını da ifade ederken "Branş dağılımını ve nihai takvimi ÖSYM ile birlikte hazırladığımız kılavuz ile ilan edeceğiz. Zannediyorum bir hafta içinde yetiştirebileceğiz" açıklamasını yaptı.
13.02.2024 Gündem
Kabine toplantısı öğretmen ataması! Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? 2024 öğretmen ataması branş dağılımı açıklandı mı, şubatta öğretmen ataması olacak mı 2024?
Kabine toplantısı öğretmen ataması! Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? 2024 öğretmen ataması branş dağılımı açıklandı mı, şubatta öğretmen ataması olacak mı 2024? Kabine, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplantı. İç ve dış siyasette öne çıkan konular, toplantıda ele alınırken on binlerce öğretmen adayı da gözünü Beştepe'ye çevirdi. Öğretmen atamalarına ilişkin takvimin toplantıda gündeme gelmesi bekleniyor. Peki, Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? 2024 öğretmen ataması branş dağılımı açıklandı mı?
12.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
12.02.2024 Gündem
Kabine bugün toplanıyor! Gündem öğretmen ataması olacak
Kabine bugün toplanıyor! Gündem öğretmen ataması olacak Kabine toplantısı, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapılacak. İç ve dış siyasette öne çıkan konular, toplantıda ele alınacak. On binlerce öğretmen adayının gözü de Beştepe'de olacak. Öğretmen atamalarına ilişkin takvimin toplantıda gündeme gelmesi bekleniyor.
12.02.2024 Galeri
Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman? Hemşireler, ebeler, hekimler… 2024 Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları nelerdir?
Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman? Hemşireler, ebeler, hekimler… 2024 Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları nelerdir? Sağlık Bakanlığı bünyesine 35 bin yeni personel alımı yapılacağını duyurmuştu. Yapılan bu açıklama, "35 bin Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman? 2024 Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları neler, kadro branş dağılımı nasıl olacak?" Sorularını gündeme getirdi. Peki, 2024 Sağlık bakanlığı personel alımı ne zaman, şartları neler?
10.02.2024 Çalışma Hayatı
Murat Kurum: İstanbul’umuzu küresel sporun başkenti yapmak istiyoruz
Murat Kurum: İstanbul’umuzu küresel sporun başkenti yapmak istiyoruz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum; "2027 Avrupa Oyunları ve 2036 Olimpiyat Oyunları’nı İstanbul’a getirmek için çalışacağız" dedi.
10.02.2024 Gündem
Öğretmen atama kontenjanları 2024 ne zaman açıklanacak, 2024 öğretmen ataması ne zaman yapılacak? MEB öğretmen atama takvimi 2024
Öğretmen atama kontenjanları 2024 ne zaman açıklanacak, 2024 öğretmen ataması ne zaman yapılacak? MEB öğretmen atama takvimi 2024 Öğretmen atama takvimi, adaylar tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. 2024 yılında boş kadrolara yapılacak olan öğretmen atamaları hakkında Milli Eğitim Bakanı'nı Yusuf Tekin, 2023 KPSS puanıyla öğretmen atamasını yapacaklarını açıklamıştı. Eğitim fakültesi mezunu öğretmen adayları 2024 öğretmen atama takviminin açıklanmasını bekliyor. Peki, Atama takvimi ne zaman açıklanır 2024, öğretmen atama takvimi yayınlandı mı? Öğretmen atama takvimi açıklandı mı, kontenjanları ve branş dağılımı belli oldu mu?
3.02.2024 Çalışma Hayatı
(Tarım ve Orman Bakanlığı tercih kılavuzu 2024/4) Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2024 başvuru şartları nelerdir? Tarım Bakanlığı tercih kılavuzu 2024
(Tarım ve Orman Bakanlığı tercih kılavuzu 2024/4) Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2024 başvuru şartları nelerdir? Tarım Bakanlığı tercih kılavuzu 2024 KPSS 2024/4 Tarım ve Orman Bakanlığı sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme kılavuzu yayımlandı. Kamu Personeli Seçme Sınavından aldıkları puanlar ile tercih başvurusunda bulunan adaylar branş ve kontenjan dağılımı ile ilgili ayrıntılar ile tercih detaylarını sorguluyor. Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2024 başvuru şartları nelerdir? Tarım Bakanlığı tercih kılavuzu 2024 ve ÖSYM 2024/4 KPSS tercih ekranı (https://ais.osym.gov.tr).
31.01.2024 Çalışma Hayatı
Ortak sınav sonuçları açıklandı mı, 6. 9. sınıf ortak sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Meb.gov.tr ortak yazılı sınav sorgulama ekranı…
Ortak sınav sonuçları açıklandı mı, 6. 9. sınıf ortak sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Meb.gov.tr ortak yazılı sınav sorgulama ekranı… Ortak sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 1. dönem 2. ortak sınav sonuçları için araştırmalar hızlandı. 2023-2024 Eğitim yılının 1. Dönem 2. yazılı ortak sınavlar yapıldı. Öğrenciler, ortak sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını sorguluyor.
27.12.2023 Eğitim
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları: Tarım Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tarım Bakanlığı personel alımı ne zaman?
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları: Tarım Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tarım Bakanlığı personel alımı ne zaman? Tarım ve Orman Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında görev yapmak üzere 2024 yılı içerisinde çeşitli branşlarda toplam 7 bin 158 personel alımı yapacak. İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2023 ne zaman, başvuru şartları ne? Sorularının yanıtı ve Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı kontenjanları…
20.12.2023 Personel Alımı
Öğretmen alan değişikliği şartları, kontenjanları, başvuru! 2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak?
Öğretmen alan değişikliği şartları, kontenjanları, başvuru! 2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerin alan değişikliği hakkında başvuru yapabileceğini ve bu doğrultuda atamaların yapılacağını açıkladı. Öğretmenler2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak? Sorularına yanıt aranırken öğretmen alan değişikliği şartları ve kontenjanları ile ilgili de araştırmalarına hız verdi.
7.12.2023 Çalışma Hayatı
5 bin yıllık meslek eleman sorunu ile boğuşuyor
5 bin yıllık meslek eleman sorunu ile boğuşuyor Yaklaşık 5 bin yıldır var olan gümüş işçiliği yok olmak üzere. Sektör temsilcileri, “Bizler bu alanda çalışan son birkaç kişiyiz ve gençler de artık bu mesleği öğrenmek istemiyor” diyor. Bir başka ifadeyle bu mesleği öğrenen işsiz kalmaz!
8.10.2023 Ekonomi
GSB yurt yönetim personeli ne iş yapar (nedir)? Yurt yönetim personeli alımı başvuru şartları nelerdir, ne zaman? 1453 yurt personel alımı taban puanları
GSB yurt yönetim personeli ne iş yapar (nedir)? Yurt yönetim personeli alımı başvuru şartları nelerdir, ne zaman? 1453 yurt personel alımı taban puanları GSB yurt yönetim personeli alımı detayları başvuru yapmak isteyen adaylar tarafından sorgulanıyor. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, GSB yurtlarında istihdam edilmek üzere bin 453 yurt yönetim personeli alınacağını açıkladı. Resmi Gazete'de yayımlanacak ilanla, 1453 KYK yurt personeli alımı kadro ve branş dağılımına göre adaylar başvuru işlemlerini gsb.gov.tr e-Devlet ekranı üzerinden online gerçekleştirecek. Peki, Yurt yönetim personeli alımı başvuru şartları nelerdir? GSB yurt yönetim personeli nedir, ne iş yapar?
4.10.2023 Personel Alımı
MEB personel alımı ne zaman, MEB personel alımı 2023 başvuru nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı kadro, branş dağılımı, şartları
MEB personel alımı ne zaman, MEB personel alımı 2023 başvuru nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı kadro, branş dağılımı, şartları MEB personel alımı 2023 başvurusu ne zaman? MEB sözleşmeli personel alımı kadro ve branş dağılımı ile ilgili ayrıntılar sorgulanıyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), bünyesine katmak üzere 10 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu ilanın ardından başvuru tarihleri ve alım yapılacak branşlar ve başvuru şartları araştırılıyor.
20.09.2023 Personel Alımı
Misli, A Milli Kadın Voleybol Takımı'na ana sponsor oldu! 'Türk sporunu destekliyoruz'
Misli, A Milli Kadın Voleybol Takımı'na ana sponsor oldu! 'Türk sporunu destekliyoruz' Türkiye Voleybol Federasyonu ile resmi bahis platformu Misli arasında sponsorluk anlaşması için basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve milli voleybolcularımız katıldı.
6.09.2023 Şampiy10
İstanbul'da anaokulu ve bakıcı fiyatları arttı! Yeni tarife belli oldu
İstanbul'da anaokulu ve bakıcı fiyatları arttı! Yeni tarife belli oldu İstanbul'da son dönemde artan anaokulu ve bakıcı fiyatları çalışan anne babaları zorluyor. Özel Anaokulları Derneği Başkanı Hacı Murat Kuş, "Bir bakıcının fiyatı aylık 25 bin lira düzeyinde. Bir anaokulunun fiyatında ise yaklaşık 7 bin ile 14 bin arasında değişen rakamlar telaffuz ediliyor. Haliyle okul maliyetleri de ciddi külfet haline geldi" dedi. Bakıcılık firması sahibi Şeyma Kuvan ise "Gündüz çalışanlar için 18 bin ile 25 bin lira. Bu rakama maaş artı sigorta masrafları da dahil. Yatılı çalışan, devamlı 6 gün sizin evinizde kalan bakıcılar için 20 bin ile 30 bin Türk lirası arasında bakıcıların donanımına göre değişiyor." dedi. Anne Ayla Karaer "Kreşlerden ekstra bir şeyler talep ediyorlar. O yüzden vermemiz imkansız. Mecbur çalışacağım. Ya babaanne ya anneanne bakacak" dedi.
25.08.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ya teslim olacak ya da demir yumrukla yüzleşecekler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ya teslim olacak ya da demir yumrukla yüzleşecekler Cumhurbaşkanı Erdoğan, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Subay ve Astsubay Öğrencileri mezuniyet töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Terör örgütüne katılım tarihin en düşük seviyelerine indi." diyerek "Teröristler ya nedamet duyup Türk adaletine teslim olacak ya da devletimizin demir yumruğuyla yüzleşeceklerdir. Bunun dışında önlerinde başka yol yoktur." açıklamasını yaptı.
22.08.2023 Gündem
(İl içi tayin başvurusu ve ihtiyaç listesi) MEBBİS öğretmen girişi nasıl yapılır? Öğretmen il içi atama ve yer değiştirme takvimi
(İl içi tayin başvurusu ve ihtiyaç listesi) MEBBİS öğretmen girişi nasıl yapılır? Öğretmen il içi atama ve yer değiştirme takvimi Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenler için yer değiştirme takvimini yayınladı. 46 kentte il içi öğretmen listesi branş ve kontenjanları belli olurken İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından yayınlanan liste araştırılmaya başlandı. Milli Eğitim Müdürlükleri, ihtiyaç bulunan alan ve kontejanların yazılı olduğu listeleri yayımlanmasıyla “MEB öğretmen ihtiyaç listesi 2023 nasıl sorgulanır, MEBBİS öğretmen girişi nasıl yapılır?” sorularına yanıt aranıyor. İşte MEB il içi tayin 2023 ihtiyaç listesi ile MEBBİS öğretmen girişi ve İl içi öğretmen ihtiyaç listesi 2023, branş, kontenjanlar…
13.07.2023 Memur

Benzer Haber Etiketleri

Branş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki branş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.