Bimer Şikayet

Bimer Şikayet

Son dakika bimer şikayet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bimer şikayet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bimer şikayet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bimer Şikayet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bimer şikayet gelişmeleri de dahil olmak üzere 267 bimer şikayet haberi bulunmuştur. Tüm bimer şikayet haberleri aşağıda listelenmiştir.
9 öğrencisini taciz eden öğretmene 135 yıl istendi
9 öğrencisini taciz eden öğretmene 135 yıl istendi Konya’da Selçuklu ilçesinde bulanan bir ortaokulda 6’ncı sınıftaki 9 kız öğrenci matematik öğretmeni O.A.’nın kendilerini öpüp, ısırdığı ve elle taciz bulunduğunu öne sürerek durumu okuldaki rehber öğretmene anlattı.
3.12.2017 Yaşam
Konya'da sapık öğretmen skandalı! Öğrencilerin ifadeleri şok etti...
Konya'da sapık öğretmen skandalı! Öğrencilerin ifadeleri şok etti... 9 kız öğrencisine 'cinsel istismarda' bulunduğu öne sürülen öğretmenin 135 yıla kadar hapsi istendi. Öğrencilerin öğretmen hakkında verdiği ifadeler ise akıllara durgunluk verdi.
4.12.2017 Yaşam
E-Devlet işlemleri nasıl yapılır?
E-Devlet işlemleri nasıl yapılır? Çağımızın getirdiği teknolojik yeniliklere uygun olarak, devlet ve kamu hizmeti veren bütün kurumlar artık vatandaşlarımıza internet üzerinden de hizmet verebiliyor. Bu hizmetleri tek bir internet adresi altında toplayan ve erişimi gayet kolay olan e-Devlet ise, ülkemizde milyonlar tarafından birçok kamu hizmetinden yararlanmak veya bürokratik işlemleri halledebilmek için kullanılıyor. Bu haberimizde, e-Devlet hizmetlerini ve nasıl erişim sağlanabileceğini detaylı olarak anlatacağız.
29.09.2021 Gündem
BİMER sistemi üzerinden nasıl şikayet başvurusu yapılıyor?
BİMER sistemi üzerinden nasıl şikayet başvurusu yapılıyor? Başbakanlık Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’nca sunulan BİMER başvuru ve sorgulama hizmet ekranı son derece yoğun şekilde kullanılıyor. Tüm vatandaşlar artık internet üzerinde BİMER başvuru ve sorgulama ekranı üzerinden hem BİMER başvuru hem de BİMER sonuç sorgulama yapabiliyor. Bunun yanı sıra BİMER başvuru ve sorgulama ekranı 7 gün 24 saat kesintisiz olarak kullanılabiliyor.
29.09.2021 Gündem
BİMER şikayet başvuru ve sonuç sorgulama uygulaması!
BİMER şikayet başvuru ve sonuç sorgulama uygulaması! Günümüzde vatandaşlar son derece pratik bir şekilde BİMER başvuru ve sorgulama ekranından devlet iletişimi kurabiliyor. Bu çerçevede de vatandaşlar internet erişimi söz konusu olan her yerden online BİMER başvuru ve sorgulama ekranını aktif şekilde kullanıyor. Online BİMER başvuru ve sorgulama ekranı Başbakanlığın resmi bir iletişim uygulamasıdır.
29.09.2021 Gündem
Doktorun şikayet ettiği kamu spotu yayından kaldırılıyor
Doktorun şikayet ettiği kamu spotu yayından kaldırılıyor Batmanlı doktorun, Başbakanlık İletişim Merkezi’ne (BİMER) şikayet ettiği “Hadi Baba” adlı kamu spotunun yayından kaldırılmasına karar verildi.
28.11.2016 Yaşam
BİMER ile şikayet başvurularınızı online sistem üzerinden yapabilirsiniz!
BİMER ile şikayet başvurularınızı online sistem üzerinden yapabilirsiniz! Başbakanlık ve vatandaş iletişiminde modern yüzyıl teknolojileri BİMER başvuru ve sorgulama ekranı ile devreye giriyor. Devlet-vatandaş arasındaki iletişimin 7 gün 24 saat aktif olarak kurulabilmesi konusunda Başbakanlığın BİMER başvuru ve sorgulama ekranı önemli bir rol üstleniyor. Günümüzde vatandaşlar BİMER başvuru ve sorgulama ekranı üzerinden BİMER başvurusu yapabildiği gibi BİMER başvuru takibi de yapabiliyor.
29.09.2021 Gündem
Online BİMER şikayet ve öneri başvuru uygulaması!
Online BİMER şikayet ve öneri başvuru uygulaması! İnternet üzerinde BİMER başvuru ve sorgulama hizmetleri devlet iletişimine modern bir yaklaşım getiriyor. İnternette online BİMER başvuru ve sorgulama hizmet ekranı tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları tarafından kullanılıyor. BİMER başvuru ve sorgulama ekranı üzerinden BİMER başvuruları 7 gün 24 saat gerçekleştirilebiliyor.
29.09.2021 Gündem
BİMER şikayet başvuru sistemi hakkında detaylı bilgiler!
BİMER şikayet başvuru sistemi hakkında detaylı bilgiler! İnternet üzerinde BİMER başvuru ve sorgulama ekranından devlet iletişim sağlanabiliyor. Başbakanlığın BİMER başvuru ve sorgulama ekranı tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları tarafından kullanılabiliyor. Online BİMER başvuru ve sorgulama ekranı üzerinde istek, öneri ve şikayet bildirimleri birkaç dakikada gerçekleştirilebiliyor.
29.09.2021 Gündem
BİMER’e şikayet başvuruları nasıl yapılıyor?
BİMER’e şikayet başvuruları nasıl yapılıyor? Tüm vatandaşlar istek, şikâyet ve önerilerini BİMER üzerinden devlete iletebiliyor. BİMER Başvuru ve Sorgulama hizmeti hem BİMER internet sayfasından hem de e-Devlet üzerinden verilmektedir. BİMER Başvuru ve Sorgulama hizmetiyle ilgili tüm bilgiler ve BİMER Başvuru ve Sorgulama hizmetine giriş sayfaları haberimizde.
29.09.2021 Gündem
BİMER şikayet başvuru sistemi hakkında bilinmesi gerekenler!
BİMER şikayet başvuru sistemi hakkında bilinmesi gerekenler! Vatandaş, devlet ile iletişimini BİMER başvuru ve sorgulama kanalından yapabiliyor. İnternet erişimi olan her yerden tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları BİMER başvuru ve sorgulama ekranı ile başvuruda bulunabiliyor. BİMER başvuru ve sorgulama ekranından istek, şikayet ve öneriler iletilebiliyor
29.09.2021 Gündem
BİMER şikayet başvurusunun sonuçlarına nereden ulaşabilirim?
BİMER şikayet başvurusunun sonuçlarına nereden ulaşabilirim? BİMER Başvuru ve Sorgulama işlemi için artık hiç bir kuruma gitmenize gerek yoktur. Şikayetlerinizi ya da görüşlerinizi online olarak BİMER başvuru ve Sorgulama sistemine ileterek gereksiz zaman kaybı yaşamanızı önleyebilirsiniz. BİMER Başvuru ve Sorgulama işlemi devletin siz değerli vatandaşlarına ücretsiz olarak sunduğu bir hizmet olmakla beraber her vatandaşa aynı muameleyi gösterecek önemli bir hizmet birimidir.
29.09.2021 Gündem
BİMER şikayet başvurusu için şifre gerekiyor mu?
BİMER şikayet başvurusu için şifre gerekiyor mu? BİMER başvuru ve sorgulama ekranından şikayetlerinizi ilgili makamlara iletebilirsiniz. Her türlü istek, öneri ve şikayet bildirimleriniz için BİMER başvuru ve sorgulama ekranını kullanabilirsiniz. Üstelik BİMER başvuru ve sorgulama ekranı için üye olmanız veya şifre kullanmanızda gerekmiyor.
29.09.2021 Gündem
BİMER şikayet başvurusu durum sorgulama!
BİMER şikayet başvurusu durum sorgulama! BİMER başvuruları artık BİMER başvuru ve sorgulama ekranından yapılabilecek. Vatandaş tüm istek, öneri ve şikayet bildirimleri ile bilgi edinme hakkı kanunu çerçevesindeki bilgi edinme başvurularını BİMER başvuru ve sorgulama ekranından günün her saatinde gerçekleştirebilecek. BİMER başvuru ve sorgulama ekranı üzerinden yapılan BİMER başvurularının durum ve sonuç sorgulamaları da yapılabiliyor.
29.09.2021 Gündem
BİMER şikayet başvurusu online olarak nasıl gerçekleştirebilirim?
BİMER şikayet başvurusu online olarak nasıl gerçekleştirebilirim? Vatandaş ve devlet iletişime yeni bir dönem getiren BİMER başvuru ve sorgulama ekranı yoğun ilgi görüyor. Online BİMER başvuru ve sorgulama ekranında istek, öneri ve şikayet bildirimleri ile birlikte bilgi edinme başvuruları da yapılabiliyor. Mesai saatleri dışında ve internet erişimi olan her yerden vatandaşın BİMER başvuru ve sorgulama hizmetlerini kullanabilmesi mümkündür.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
BİMER şikayet başvuru ile ilgili makamlara başvuru yapın!
BİMER şikayet başvuru ile ilgili makamlara başvuru yapın! BİMER başvuru sistemi ile siz de şikayetlerinizi ilgili kurumlara iletebiliyorsunuz. BİMER başvuru ve sorgulama ile daha önce yaptığınız başvuruların sonuçlarını da öğrenebilirsiniz. BİMER başvuru ve sorgulama işleminin detaylarını haberimizde bulabileceksiniz.
29.09.2021 Gündem
BİMER şikayet başvurusunu internetten nasıl yapabilirim?
BİMER şikayet başvurusunu internetten nasıl yapabilirim? Başbakanlık BİMER başvuru ve sorgulama hizmet ekranında devlet ile iletişim sağlanıyor. Vatandaş Başbakanlık tarafından sunulan BİMER başvuru ve sorgulama hizmet ekranından devlet birimlerine istek, öneri ve şikayet bildirimlerini gönderebiliyor. BİMER başvuru ve sorgulama ekranından bilgi edinme talepleri de iletilebiliyor.
29.09.2021 Gündem
BİMER şikayet başvurusu detayları!
BİMER şikayet başvurusu detayları! BİMER şikayet başvurusu online şekilde yapılabiliyor. BİMER başvuru işlemleri sayesinde siz de istek ve şikayetlerinizi kolayca ilgili kurumlara iletebilirsiniz. BİMER başvuru ve sorgulama işlemlerinin detaylarını haberimizden öğrenebileceksiniz.
29.09.2021 Gündem
BİMER başvuru ve sorgulama işlemi detayları 2016!
BİMER başvuru ve sorgulama işlemi detayları 2016! BİMER başvuru ve sorgulama hizmetinden yararlanan vatandaşlar dile getirmek istedikleri şikayetlerini internet üzerinden ilgili kurumlara iletebiliyorlar. BİMER başvuru ve sorgulama hizmeti, ayrıca telefon ile de hizmet vermektedir. BİMER şikayet başvuru ve sorgulama işlemlerine ait tüm bilgileri haberimizde bulabileceksiniz.
29.09.2021 Gündem
BİMER şikayet başvurusunun sonucunu nasıl öğrenebilirim?
BİMER şikayet başvurusunun sonucunu nasıl öğrenebilirim? BİMER başvuru ve sorgulama sistemi ile şikayet başvurusu yapabiliyorsunuz. Ayrıca BİMER şikayet başvuru sonuçlarınızı da aynı sistem üzerinden öğrenebiliyorsunuz. BİMER başvuru ve sorgulama sisteminin nasıl kullanıldığını yazımızda anlatmış bulunuyoruz.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Başbakanlık’tan BİMER şikayet başvuru uygulaması!
Başbakanlık’tan BİMER şikayet başvuru uygulaması! BİMER başvuru ve sorgulama ekranından devlet ile iletişime geçebilmek mümkün. İnternet ortamında Başbakanlığın resmi iletişim kanalı BİMER başvuru ve sorgulama ekranından devlet hizmetlerine ilişkin istek, öneri ve şikayetler ulaştırılabiliyor. İnternette yer alan BİMER başvuru ve sorgulama ekranı tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarınca kullanılabiliyor.
29.09.2021 Gündem
BİMER şikayet başvurusunun ayrıntıları!
BİMER şikayet başvurusunun ayrıntıları! Başbakanlık iletişiminde artık BİMER başvuru ve sorgulama hizmeti kullanılabiliyor. BİMER başvuru ve sorgulama hizmet ekranından sadece dakikalar içerisinde bilgi edinme başvuruları, istek, öneri ve şikayet bildirimleri gerçekleştirilebiliyor. BİMER başvuru ve sorgulama ekranından günün her saatinde bildirim yapılabiliyor.
29.09.2021 Gündem
BİMER ile devlet birimlerine şikayet başvurusu!
BİMER ile devlet birimlerine şikayet başvurusu! Devlet birimleri ile iletişiminizde artık BİMER başvuru ve sorgulama dönemi başladı. Başbakanlık resmi iletişim kanalı olan BİMER başvuru ve sorgulama hizmet ekranında günün her saatinde başvuru gerçekleştirebiliyorsunuz. Online BİMER başvuru ve sorgulama ekranında dakikalar içerisinde istek, öneri ve şikayet bildirimleri yapılabiliyor.
29.09.2021 Gündem
BİMER şikayet başvuru yapılırken dikkat edilmesi gerekenler!
BİMER şikayet başvuru yapılırken dikkat edilmesi gerekenler! Vatandaşlar, BİMER başvuru ve sorgulama ekranı ile internet üzerinden son derece pratik bir şekilde devlet birimleri ile iletişime geçebiliyor. Başbakanlık resmi dijital hizmet uygulaması olan BİMER başvuru ve sorgulama ekranı vatandaşların bir numaralı tercihi olarak öne çıkıyor. İnternet üzerinde yer alan online BİMER başvuru ve sorgulama hizmet ekranı 18 yaşını doldurmuş ve Türkiye Cumhuriyeti hürriyetine sahip olan vatandaşlarca kullanılabilmektedir.
29.09.2021 Gündem
BİMER şikayet başvurusu ayrıntıları!
BİMER şikayet başvurusu ayrıntıları! BİMER başvuru ve sorgulama ekranında vatandaşlar dakikalar içerisinde devlet iletişimi kurabiliyor. Bu sebep ile de vatandaşlar artık devlet iletişiminde BİMER başvuru ve sorgulama hizmetini kullanıyor. Vatandaşın tüm devlet birimleriyle ilgili istek, öneri ve şikayet bildirimleri ile birlikte BİMER başvuru ve sorgulama ekranında bilgi edinme başvurusu da yapabiliyor.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bimer Şikayet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bimer şikayet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.