BİMER şikayet başvurusunun ayrıntıları!
BİMER şikayet başvurusunun ayrıntıları! Başbakanlık iletişiminde artık BİMER başvuru ve sorgulama hizmeti kullanılabiliyor. BİMER başvuru ve sorgulama hizmet ekranından sadece dakikalar içerisinde bilgi edinme başvuruları, istek, öneri ve şikayet bildirimleri gerçekleştirilebiliyor. BİMER başvuru ve sorgulama ekranından günün her saatinde bildirim yapılabiliyor.
29.09.2021 Gündem
BİMER ile devlet birimlerine şikayet başvurusu!
BİMER ile devlet birimlerine şikayet başvurusu! Devlet birimleri ile iletişiminizde artık BİMER başvuru ve sorgulama dönemi başladı. Başbakanlık resmi iletişim kanalı olan BİMER başvuru ve sorgulama hizmet ekranında günün her saatinde başvuru gerçekleştirebiliyorsunuz. Online BİMER başvuru ve sorgulama ekranında dakikalar içerisinde istek, öneri ve şikayet bildirimleri yapılabiliyor.
29.09.2021 Gündem
BİMER şikayet başvuru yapılırken dikkat edilmesi gerekenler!
BİMER şikayet başvuru yapılırken dikkat edilmesi gerekenler! Vatandaşlar, BİMER başvuru ve sorgulama ekranı ile internet üzerinden son derece pratik bir şekilde devlet birimleri ile iletişime geçebiliyor. Başbakanlık resmi dijital hizmet uygulaması olan BİMER başvuru ve sorgulama ekranı vatandaşların bir numaralı tercihi olarak öne çıkıyor. İnternet üzerinde yer alan online BİMER başvuru ve sorgulama hizmet ekranı 18 yaşını doldurmuş ve Türkiye Cumhuriyeti hürriyetine sahip olan vatandaşlarca kullanılabilmektedir.
29.09.2021 Gündem
2016 Bimer şikayet başvurusu ve bimer başvuru sorgulama!
2016 Bimer şikayet başvurusu ve bimer başvuru sorgulama! Bimer başvuru ve sorgulama işlemi ile düşüncelerinizi kolaylıkla ilgili makamlara iletebilirsiniz. Bimer başvuru ve sorgulama hizmeti Başbakanlık tarafından kullanıma sunulmuştur. Bimer başvuru ve sorgulama işleminin nasıl yapıldığını yazımızdan öğrenebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem