Bimer

Bimer

Son dakika Bimer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bimer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bimer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bimer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bimer gelişmeleri de dahil olmak üzere 453 bimer haberi bulunmuştur. Tüm bimer haberleri aşağıda listelenmiştir.
İletişim Başkanı Altun: Her CİMER başvurusu bizim mahremimiz
İletişim Başkanı Altun: Her CİMER başvurusu bizim mahremimiz İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'nin (CİMER), Türkiye'nin kamu idaresi anlamında son dönemin en önemli reformlarından olduğunu belirterek, "Her bir CİMER başvurusu, bizim namusumuza emanettir, mahremimizdir. CİMER üzerinden gerçekleştirilen faaliyetlerde memnuniyet oranının yüzde 20 arttığını gördük" dedi.
23.12.2021 Siyaset
Metin Hara hakkında karar verildi!
Metin Hara hakkında karar verildi! Bir dönem dünyaca ünlü model Adriana Lima ile yaşadığı aşk ile konuşulan, düşünce gücüyle tedavi ve enerji konularında kitapları olan Metin Hara...
8.09.2021 Magazin
Üvey babadan iğrenç istismar! Kan donduran detaylar
Üvey babadan iğrenç istismar! Kan donduran detaylar İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, şu an 13 yaşında olan üvey kızı İ.T.'yi, 4 yıl boyunca birçok kez taciz ettiği iddia edilen Bülent S.'nin (43), yargılanmasına yarın devam edilecek. İ.T.'nin ablası A.M.T. (22) de tanık olarak dinlendiği davanın 6'ncı duruşması öncesi açıklama yapan Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) avukatlarından Zeynep İrem Durmaz, "Mahkemenin isteği doğrultusunda 21 sayfalık bilirkişi raporu hazırlanıyor ve bu raporda çocuklar haklı bulunuyor. 2 gün sonra, 2 sayfalık ek rapor daha hazırlanıyor ve bu sefer çocuklar haksız bulunuyor. Savcı, 2'nci ek raporu göz önünde bulundurup, mütalaasında beraat istedi. Oysa çocukların ifadeleri gayet tutarlı" dedi.
23.05.2021 Yaşam
Müstehcen video izletip istismar etti! İğrenç olayda karar
Müstehcen video izletip istismar etti! İğrenç olayda karar İzmir'in Menderes ilçesinde, yaşları 6 ile 11 arasında değişen 6 kız öğrencisine "müstehcen görüntüler izlettiği" ve "istismarda bulunduğu" iddiasıyla verilen hapis cezası Yargıtay tarafından 'usuldeki eksiklikler' nedeniyle bozulan emekli öğretmen Adil Şahintürk, yeniden yapılan yargılamada 79 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
1.04.2021 Gündem
Metin Hara'ya zorla getirme kararı!
Metin Hara'ya zorla getirme kararı! Düşünce gücü, enerji gibi konuları içeren kitaplarıyla bilinen ve bir dönem dünyaca ünlü model Adriana Lima ile yaşadığı aşk ile konuşulan yazar Metin Hara, 5 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ikinci duruşmasına katılmayınca hakkında zorla getirme kararı çıkarılmasına karar verildi.
25.06.2020 Magazin
Kredi erteleme | Kredi vadeleri uzayacak mı? Mart ayı vergi, kredi, SSK prim ödemeleri ve e-haciz ödemeleri ertelenecek mi?
Kredi erteleme | Kredi vadeleri uzayacak mı? Mart ayı vergi, kredi, SSK prim ödemeleri ve e-haciz ödemeleri ertelenecek mi? Kredi erteleme konusu corona virüsü önlemleri kapsamında birçok iş yerinin kapatılmasının ardından gündem oldu. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, koronavirüs nedeniyle okullar tatil edildiği için otobüs, servis, kantin, kırtasiye gibi işletmelerde sıkıntı yaşandığını belirtti. Ülkeler arası seyahat engelinin artması nedeniyle esnafın da iş yapamaz hale geldiğini anlatan Dere, mart ayındaki vergi, SSK prim ödemeleri, e-haciz gibi işlemlerin temmuza kadar ertelenmesi gerektiğini söyledi. Öte yandan bankaların kredi ertelemesi yapıp yapmayacağı, banka borçlarının ertelenip, ertelenmeyeceği merak ediliyor.
17.03.2020 Çalışan Hakları
Mobbing nedir? Mobbinge uğramak ne demek? Mobbing nasıl ispatlanır? Mobbing türleri ve cezası ne?
Mobbing nedir? Mobbinge uğramak ne demek? Mobbing nasıl ispatlanır? Mobbing türleri ve cezası ne? Mobbing son dönemde sıklıkla araştırılan bir konu. Kişiye iş yerinde uygulanan psikolojik şiddet olarak tanımlanan mobbing nedir? Mobbinge uğramak ne demek? Mobbing nasıl ispatlanır? Mobbinge uğrayan kişinin ne yapması gerekiyor? Mobbing türleri ve mobbing cezası ne? İşte detaylar…
12.02.2020 Çalışma Hayatı
Bakan Akar, şikayetçi olduğu kişiyle Mehmetçik Vakfı'na bağışta bulunması şartıyla uzlaştı
Bakan Akar, şikayetçi olduğu kişiyle Mehmetçik Vakfı'na bağışta bulunması şartıyla uzlaştı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın şikayetçi olduğu C.U, Mehmetçik Vakfı'na 1000 lira bağışladı ve Akar'dan yazılı olarak özür diledi.
23.01.2020 Gündem
Tacizcisini öldüren babasına verilen cezaya tepki gösterdi
Tacizcisini öldüren babasına verilen cezaya tepki gösterdi Kahramanmaraş'ta kızını taciz ve tehdit ettiğini öne sürdüğü Tamer Çetin'i (34) tabanca ve çekiçle öldüren Kadir I. (48), yargılandığı davada 12 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı. Karara tepki gösteren taciz mağduru Zehra I. (25), olayın bu noktaya gelmemesi için babasıyla birlikte defalarca polis ve adliyeye gittiklerini belirterek, "Babamın bu kadar cezaya çarptırılacağını bilseydim ölümü göze alırdım, 'Keşke ben ölseydim' diyorum bazen" dedi.
14.01.2020 Yaşam
Ortaokulda feci olay! Küçük kız öğrenci...
Ortaokulda feci olay! Küçük kız öğrenci... Tarabya’da bir ortaokulun 8. sınıfında öğrenim gören 12 yaşındaki kız öğrenci, öğle arasında sınıfta arkadaşlarıyla oynadığı esnada 3. katın penceresinden aşağıya düştü. Metrelerce yükseklikten düşerek yaralanan ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan küçük kız tedavi altına alındı. Ameliyat sonrası ayağa kalkamayan ve 45 gün boyunca yatması gereken küçük kızın sakat kalma riskinin de bulunduğu öğrenildi. Aile, kaynaştırma öğrencisi olan çocuklarına, okul yönetimi tarafından ilgi ve alaka gösterilmediği iddia etti.
25.12.2019 Yaşam
Metin Hara'nın 5 yıla kadar hapsi istendi
Metin Hara'nın 5 yıla kadar hapsi istendi Adriana Lima ile yaşadığı aşkla adını duyuran Metin Hara’ya ‘sahte doktor’ iddiasıyla dava açıldı. Hara’nın 5 yıla kadar hapsi istendi.
17.12.2019 Magazin
Metin Hara'ya şok! İhbar ettiler, iş yeri mühürlendi...
Metin Hara'ya şok! İhbar ettiler, iş yeri mühürlendi... Düşünce gücüyle tedavi ve enerji konularında kitapları olan Metin Hara, diploması olmadığı halde kendisine doktor süsü verdiği gerekçesiyle ihbar edildi. 6 ay hapsi istenen Hara’nın iş yeri de mühürlendi.
16.12.2019 Magazin
Mobbinge uğrayan nereye şikâyet etmeli? Mobbing cezası var mı?
Mobbinge uğrayan nereye şikâyet etmeli? Mobbing cezası var mı? İş yerinde psikolojik taciz olarak bilinen Mobbing, Gaziantep’te Türkçe öğretmenliği yapan 25 yaşındaki Saadet H.’nin işyerinde mobbinge uğradığı bu nedenle de 6. Kattan atlayarak intihar ettiği iddialarından sonra mobing yeniden gündeme geldi. Peki, Mobbing’in cezası var mı? Mobbing’e uğrayan nereye şikâyet etmelidir?
15.11.2019 Yaşam
Skandal ortaya çıktı! ‘Ben batarsam siz de batarsınız’ diyerek..
Skandal ortaya çıktı! ‘Ben batarsam siz de batarsınız’ diyerek.. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde görevli profesör çift hakkında, asistanlara, ameliyat başına ödenen ek ücretleri ellerinden aldıkları gerekçesiyle 6’şar yıl hapis istemi ile dava açıldı. Dava dosyasına, hangi asistanın o ay için ne kadar para ödemesi gerektiğine ilişkin isim listeleri de girdi. Suçlanan profesör ise, asistandan gelen paralar için ‘borç vermiştim onları ödedi’ savunması yaptı. Suçlanan isimlerden biri için uzaklaştırma kararı verildiği diğeri ise açığı alındı.
4.10.2019 Yaşam
Cinsel istismardan 62 yıl hapse çarptırılan sahte şeyhe, 10 yıl daha ceza
Cinsel istismardan 62 yıl hapse çarptırılan sahte şeyhe, 10 yıl daha ceza Konya'da kendisini 'şeyh' olarak tanıtıp, 5 erkeğe 'cinsel istismarda' bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılandığı davada 62 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan Süleyman Işık'a, hakkında 'cinsel istismar' suçlamasıyla açılan başka bir davada 10 yıl 5 ay hapis cezası daha verildi. Suçlamaları kabul etmeyen Süleyman Işık, "Mağdur 2016 yılında istismara uğradığını söylemiş. Bu zamana kadar neredeymiş? Çocuktan şikayetçi değilim. Suçsuzum"dedi.
27.03.2019 Yaşam
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davası
FETÖ'nün iş dünyası yapılanması davası FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral, genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü'nün de aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılandığı davada, tanıklar dinlenildi
11.03.2019 Gündem
Milli Piyango'dan oynanma saati kapatılmış bilet iddialarına ilişkin açıklama
Milli Piyango'dan oynanma saati kapatılmış bilet iddialarına ilişkin açıklama Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü "Biletin oynanma saatinin karalanma nedeni, bayilerin iş yerlerinde bulunan kamera görüntülerinden talihliye ulaşılmasının engellenmesidir" açıklamasında bulundu.
5.03.2019 Gündem
'Sahte şeyh'in cezası belli oldu! Cinsel istismar...
'Sahte şeyh'in cezası belli oldu! Cinsel istismar... Konya'da, kendisini 'şeyh' olarak tanıtıp 5 erkeğe 'cinsel istismarda' bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Süleyman Işık, 61 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Işık, bilgisayarındaki videolar için de 'müstehcenlik' suçundan 1 yıl daha hapis cezası aldı. Aynı davada 'cinsel istismara yardım etmek' suçundan tutuksuz yargılanan Murat Karabayrak hakkında da 5 yıl hapis cezası verildi.
21.12.2018 Yaşam
Ünlü Jinekolog Fecri Sevilen'e bir şok daha: 3. kadın ortaya çıktı
Ünlü Jinekolog Fecri Sevilen'e bir şok daha: 3. kadın ortaya çıktı Ünlü Jinekolog Profesör Doktor Fecri Sevilen'in, İstanbul Nişantaşı’ndaki muayenehanesinde cinsel saldırıya uğradığını ifade eden 3. bir mağdur daha ortaya çıktı. Üçüncü kadın yaşadıklarını Hürriyet'ten Ayşe Arman'a anlattı.
13.12.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: 81 ilde uygulamaya alınacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: 81 ilde uygulamaya alınacak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "İlk 100 günde Cumhurbaşkanlığı ve Bakanlıklar olarak 81 ilde uyguladığımız proje ve faaliyetler ile yerelin kalkınmasına ilişkin göstergelerin yakından takibine yönelik bir sistem geliştirilmiştir. İkinci 100 günde de bu sistem 81 ilde uygulamaya alınacaktır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne uyum amacıyla yürürlüğe giren mevzuat değişiklikleri de uygulamaya alınacaktır." dedi.
11.12.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay açıkladı: 2 milyon 784 bin 220...
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay açıkladı: 2 milyon 784 bin 220... Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "1 Ocak-18 Ekim tarihleri arasında CİMER'e toplamda 2 milyon 784 bin 220 başvuru ulaştı." dedi.
31.10.2018 Gündem
Japon devi sektörü karıştırdı
Japon devi sektörü karıştırdı Japon ilaç şirketi Daiichi Sankyo’da işten çıkarılan çalışanlar şirketin geçmiş dönem uygulamalarını ortaya döktü. İddialara göre şirketin üst düzey yöneticileri, Daiichi’nin ilaçlarını daha çok yazan doktorları ödüllendirdi. Doktorlar, ceplerinden para çıkmadan kongrelere gönderildi. Ayrıca ilaç mümessilleri yasak olmasına rağmen doktorların yazdığı reçeteleri şirket yöneticileri ile paylaştı.
17.10.2018 Ekonomi
Az para veriyor diye çamaşır suyuyla...
Az para veriyor diye çamaşır suyuyla... Trabzon'da 75 yaşındaki emekli kaptan Yusuf Ç., kullandığı belediye tuvaletinde az para verdiği gerekçesiyle çalışanın üzerine çamaşır suyu dökerek pantolonunu lekelediğini belirterek Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) şikayetçi oldu. Trabzon Büyükşehir Belediyesi tuvalet çalışanı hakkında soruşturma başlattı.
22.08.2018 Yaşam
Karnında 1.8 kilo gazlı bez unutulmuştu: Hastane ve doktor suçlu çıktı
Karnında 1.8 kilo gazlı bez unutulmuştu: Hastane ve doktor suçlu çıktı Başkent’te özel bir hastanede yaklaşık 3 yıl önce sezaryen ile doğum yapmasının ardından karnında gazlı bez unutulduğu tespit edilen Sibel Kol’un BİMER’E yaptığı başvuruyla başlatılan soruşturma sonucunda hastane ile ameliyatı gerçekleştiren doktor suçlu bulundu. Karnında gazlı bez unutulan Sibel Kol’un eşi Erhan Kol, konuyla ilgili, “Bir özür dileselerdi, eşim onları affedecekti ve bu olay mahkemeye kadar gitmeyecekti” dedi.
6.08.2018 Gündem
Manisa'da şoke eden görüntü!
Manisa'da şoke eden görüntü! Sosyal medyada paylaşılan bir videoda, bir kişinin komutlarına uymadığı gerekçesiyle köpeğini tokatlaması büyük tepki çekti. Manisa’da çekildiği iddia edilen görüntülerde şiddet uygulayan şahsı bulana ödül verileceği açıklandı.
28.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bimer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bimer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.