İstismar

İstismar

Son dakika istismar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan istismar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını istismar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstismar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istismar gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.529 istismar haberi bulunmuştur. Tüm istismar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Özdemiş Göktaş: Her hanede bir aile danışmanı olacak, eylül ayında atama yapılacak
Bakan Özdemiş Göktaş: Her hanede bir aile danışmanı olacak, eylül ayında atama yapılacakAile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Nasıl her ailenin bir aile hekimi varsa, biz de her hanenin bir aile danışmanı olsun istiyoruz. Bununla ilgili çalışmamızı başlattık. Bu sayede mahalle mahalle ülkemizin sosyal risk haritasını çıkaracağız." dedi.
26.07.2024Gündem
MHP'nin 154 kişilik listesi! Bahçeli: Hukuk zemininde mutlaka hesaplaşacağız
MHP'nin 154 kişilik listesi! Bahçeli: Hukuk zemininde mutlaka hesaplaşacağızMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Açılan kilidin kapatılmasıyla mücavir bölgelerde hiçbir terör örgütü nefes dahi alamayacaktır. Sürekli operasyon stratejisi Allah'ın izniyle başarıyla ulaşacak terörün ve bölücülüğün kökü kazınacaktır" dedi.
23.07.2024Gündem
Adana Seyhan Belediyesi'nden Kadın Çalıştayı
Adana Seyhan Belediyesi'nden Kadın ÇalıştayıSeyhan Belediyesi 2025-2029 Stratejik plan hazırlıkları kapsamında Seyhanlılar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde muhtarlar ile bir araya gelen Başkan Tekin bu defa Adana’daki Sivil Toplum temsilcisi kadınlar ile Çırçır Sanat Merkezi’nde düzenlenen “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Yerel Eşitlik Eylem Planı “Çalıştayında bir araya geldi.
19.07.2024Adana
Eylem Tok’un oğlu Timur Cihantimur nakledildi
Eylem Tok’un oğlu Timur Cihantimur nakledildiEhliyetsiz kullandığı araçla bir kişinin hayatını kaybetmesine ve dört kişinin yaralanmasına neden olan Timur Cihantimur ile kendisini Mısır üzerinden ABD’ye kaçıran annesi Eylem Tok’un, Türkiye’ye iadesiyle ilgili dava Massachusetts Eyaleti Boston Bölge Mahkemesi’nde devam ediyor.
19.07.2024Gündem
Kâbus gecesi! Mide bulandıran detaylar ortaya çıktı: Genç kıza istismarda bulunup, erkek kıyafeti giydirerek evine gönderdiler
Kâbus gecesi! Mide bulandıran detaylar ortaya çıktı: Genç kıza istismarda bulunup, erkek kıyafeti giydirerek evine gönderdilerSosyal medyadan tanıştığı Firuz Naobi'nin (20) evine giden E.T. (16) isimli genç kız, yaşadığı kâbusu anlattı. "Evinde bana hiç bahsetmediği 3 arkadaşı vardı. Kendimi kötü hissettiğim için odaya çekildim. İçeri giren Firuz ve 3 arkadaşı, ellerimi ve kollarımı bir anda tutup beni yatağa uzattılar. Yalvarmama rağmen gece boyunca bana cinsel istismarda bulundular."
17.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 85 milyon hepimiz tek yumruğuz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 85 milyon hepimiz tek yumruğuzCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "15 Temmuz kıyamının 8. seneyi devriyesinde bu gazi mekanda ve 81 vilayette birbirimize kenetlenmiş durumdayız. Tıpkı 8 yıl olduğu gibi biriz beraberiz. 85 milyon hepimiz tek yumruğuz" dedi.
15.07.2024Gündem
Bakan Yerlikaya: Firari FETÖ'cülerin yüzde 16'sı ABD, yüzde 23'ü Almanya'da
Bakan Yerlikaya: Firari FETÖ'cülerin yüzde 16'sı ABD, yüzde 23'ü Almanya'daİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) firari üyelerinin yaklaşık yüzde 16'sının ABD'de, yüzde 23'nün de Almanya'da olduğunun değerlendirildiğini açıkladı.
13.07.2024Gündem
Bakan Yerlikaya'dan FETÖ ile mücadele mesajı: Operasyonlar aralıksız gerçekleştiriliyor
Bakan Yerlikaya'dan FETÖ ile mücadele mesajı: Operasyonlar aralıksız gerçekleştiriliyorİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) firari üyelerinin yaklaşık yüzde 16'sının ABD'de, yüzde 23'nün de Almanya'da olduğunun değerlendirildiğini bildirdi. Bakan Yerlikaya, "FETÖ'nün ülkemizdeki faaliyetlerine devam etmeye çalıştığını biliyoruz. Kolluk kuvvetlerimiz tarafından adli mercilerle koordineli yürütülen çalışmalarla bu faaliyetler yakından takip ediliyor ve tespit edilen hedeflere yönelik operasyonlar aralıksız gerçekleştiriliyor" ifadelerini kullandı.
13.07.2024Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Ankara'da 15 Temmuz konulu hutbe
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Ankara'da 15 Temmuz konulu hutbeDiyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde "15 Temmuz: Milletimizin Destansı Zaferi" konulu hutbe irat etti, cuma namazı kıldırdı.
12.07.2024Gündem
Erdoğan'dan NATO Zirvesi'nde Rusya uyarısı: Çatışma ihtimali kuşkusuz endişe verici
Erdoğan'dan NATO Zirvesi'nde Rusya uyarısı: Çatışma ihtimali kuşkusuz endişe vericiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Zirvesi için bulunduğu ABD'de açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "İsrail'in tehditleri ve çatışmayı yayma girişimleri sona ermeli. Aksi takdirde bölgemiz daha derin çatışmalar ve hatta savaş riskiyle karşı karşıya kalacak" dedi.
11.07.2024Gündem
Adnan Oktar'a verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası onandı
Adnan Oktar'a verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası onandıAdnan Oktar hakkında verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası Yargıtay 1. Ceza Dairesi tarafından onandı. Öte yandan Adnan Oktar suç örgütünün "güncel yapılanması" davasında avukat sanıkların dosyası ayrıldı.
10.07.2024Gündem
Bakan Yerlikaya'dan Kayseri'deki olaylara ilişkin açıklama: Gözaltına alınan 468'inin suç kaydı var
Bakan Yerlikaya'dan Kayseri'deki olaylara ilişkin açıklama: Gözaltına alınan 468'inin suç kaydı varİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kayseri'de yaşanan olaylara ilişkin basın açıklaması düzenledi. Bakan Yerlikaya, "Kayseri'de 855 şahıs gözaltına alındı, bunların 13'ü tutuklandı, 145'i hakkında adli kontrol kararı verildi. Bu gözaltına alınan şahıslardan 468'inin 50 farklı suçtan adli kaydı oluğu ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.
5.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri ve Suriye'de yaşanan provokasyonlara sert tepki: Bayrağa uzanan eli kızarız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri ve Suriye'de yaşanan provokasyonlara sert tepki: Bayrağa uzanan eli kızarızCumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Sona eren Kabine toplantısının ardından Erdoğan, açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Kayseri ve Suriye'deki provokasyonlara sert tepki göstererek, "Bayrağımıza uzanan mülevves elleri kırmasını bildiğimiz gibi, ülkemize sığınan mazlumlara uzanan elleri de kırmasını biliriz" ifadelerini kullandı.
2.07.2024Gündem
Gereğinden Fazla Merhamet, Vatana İhanettir kimin sözü? Ne zaman ve nerede söylendi, gerçekte kime ait?
Gereğinden Fazla Merhamet, Vatana İhanettir kimin sözü? Ne zaman ve nerede söylendi, gerçekte kime ait?Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e ait olduğu söylenen “Gereğinden Fazla Merhamet, Vatana İhanettir” sözünün gerçekten kime ait olduğu merak ediliyor. Peki, Gereğinden Fazla Merhamet, Vatana İhanettir kimin sözü? Ne zaman ve nerede söylendi, gerçekte kime ait?
2.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vandallıkla sokakları ateşe vermek kabul edilemez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vandallıkla sokakları ateşe vermek kabul edilemezCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda açıklamalarda bulunuyor. Kayseri'deki olaylarla ilgili konuşan Erdoğan, "Küçük bir grubun yol açtığı durumun nedeni muhalefetin zehirli söylemidir. Vandallık yapmak, sokakları ateşe vermek kabul edilemez. Siyasi kazanım uğruna nefret söylemine tevessül etmek acizliktir. Toplumda yabancı düşmanlığı ile bir yere varılamaz." dedi.
1.07.2024Gündem
Kayseri'deki provokasyonun perde arkası! Bakan Yerlikaya: 67 kişi gözaltına alındı
Kayseri'deki provokasyonun perde arkası! Bakan Yerlikaya: 67 kişi gözaltına alındıKayseri'de Suriye uyruklu küçük yaştaki çocuğa Suriye uyruklu bir kişinin cinsel istismarda bulunduğu iddiası sonrası yaşanan olaylarda 14 emniyet mensubu ve 1 itfaiye eri yaralandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ise olayla ilgili, "Mağdur çocuk, kardeşleri ve anne emniyetteki işlemlerin ardından devlet korumasına alınmıştır" açıklamasını yaptı. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ ise olayın perde arkasını anlattı. Öte yandan Suriye uyruklu çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle Kayseri'de gözaltına alınan Suriyeli şüpheli tutuklandı.
1.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ana muhalefet ile ittifak olmaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ana muhalefet ile ittifak olmazCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Meclis Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, siyasette normalleşme tartışmalarına noktayı koydu. Erdoğan, Cumhur İttifakı için de net mesajlar verdi.
26.06.2024Gündem
Delist etmek ne demek, Lunch Coin neden delist oldu?
Delist etmek ne demek, Lunch Coin neden delist oldu?BtcTurk, son günlerde hack gelişmeleri ile gündeme geliyor. BtcTurk bugün itibariyle son hack olayında istismar edilen Terra Classic (LUNC) isimli altcoin‘i platformundan delist ettiğini duyurdu.
25.06.2024Ekonomi
Google'a ‘çifte standart uygulama’ çağrısı yapılacak
Google'a ‘çifte standart uygulama’ çağrısı yapılacakTBMM Dijital Mecralar Komisyonu’nda sunum yapacak olan Google’a 72 milyon internet ve 62 milyon sosyal medya kullanıcısı bulunan Türkiye’de dijital telif ve bu kapsamda habere de telif ödenmesi yönündeki çalışmaları çerçevesinde “çifte standart uygulamaması” çağrısı yapılacak.
25.06.2024Ekonomi
Sosyal medyadaki istismar ile ilgili karar verildi
Sosyal medyadaki istismar ile ilgili karar verildiNevşehir'de bir sosyal medya platformunda 5 yaşındaki kuzenini dudağından öpmeye zorlayan genç kadın, polis tarafından gözaltına alındı. İşlemleri sonrası adli mercilere çıkarılan genç kadın tutuklandı.
24.06.2024Gündem
AK Parti'den son dakika vergi reformu ve yurt dışı çıkış harcı açıklaması
AK Parti'den son dakika vergi reformu ve yurt dışı çıkış harcı açıklamasıAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, vergi reform paketiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik, çok konuşulan yurt dışı çıkış harçlarına ilişkin soruya da yanıt verdi.
24.06.2024Ekonomi
Reklam Kurulu'ndan 20 milyon TL para cezası
Reklam Kurulu'ndan 20 milyon TL para cezasıReklam Kurulu, son toplantısında, alışveriş tercihlerini yanlış yönlendirebilecek çevre beyanlı olanlar ile bazı zeytinyağı ve ayakkabı reklamlarına ceza uygulanmasını kararlaştırdı.
20.06.2024Ekonomi
Müge Anlı'da Türkiye'yi şok eden istismar ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı! Sapık baba tutuklandı
Müge Anlı'da Türkiye'yi şok eden istismar ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı! Sapık baba tutuklandıTürkiye’yi sarsan olay Müge Anlı’nın canlı yayını sırasında ortaya çıkmış, durumu öğrenen Müge Anlı, öfkesini gizleyemeyerek "Sen utanmadan benim stüdyoma nasıl geldin ahlaksız. Görüntülerin elimde" diyerek isyan etmişti... Korkunç olayın başrolü üvey baba Selahattin Yalnız tutuklandı. Ayrıca Anlı'nın iddiasına göre, Yalnız'ın 11 çocuğu olduğu da ortaya çıktı.
3.06.2024Gündem
Müge Anlı üvey baba olayı nedir, Selahattin Yalnız kimdir? Müge Anlı isyan etti!
Müge Anlı üvey baba olayı nedir, Selahattin Yalnız kimdir? Müge Anlı isyan etti!Müge Anlı üvey baba olayı ile gündemi sarstı. Geçtiğimiz günlerde Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Selahattin Yalnız, üvey kızını ve arkadaşını arıyordu. Kayıp üvey kızını ve arkadaşını aramak için yayına çıkan üvey babanın kızları 14 yaşından beri istismar ettiği ortaya çıktı. Müge Anlı yaşananların ardından 'Çok öfkeliyim' ifadelerini kullandı. Peki, Müge Anlı üvey baba olayı nedir, ne oldu?
31.05.2024Yaşam
Müge Anlı'ya üvey kızlarını aramaya çıktı! Kızların ifadesi iğrenç olayı ortaya çıkardı
Müge Anlı'ya üvey kızlarını aramaya çıktı! Kızların ifadesi iğrenç olayı ortaya çıkardıMuğla'daki iğrenç olay Türkiye'nin gündemine oturdu. Üvey kızlarını bulmak için canlı yayına çıkan Selahattin Yalnız'ın üvey kızlarını yıllardır istismar ettiği ortaya çıktı. Programın sunucusu Müge Anlı, "Sen utanmadan nasıl benim stüdyoma geldin? Terbiyesiz adam. Senin bu kızlara yaptığının bütün videoları elimde" diyerek tepki gösterdi. Programı ihbar kabul eden ekipler, Selahattin Yalnız'ı canlı yayında gözaltına alındı.
31.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstismar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istismar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.