Cinsel İstismar

Cinsel İstismar

Son dakika cinsel istismar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cinsel istismar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cinsel istismar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cinsel İstismar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cinsel istismar gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.651 cinsel istismar haberi bulunmuştur. Tüm cinsel istismar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Özdemiş Göktaş: Her hanede bir aile danışmanı olacak, eylül ayında atama yapılacak
Bakan Özdemiş Göktaş: Her hanede bir aile danışmanı olacak, eylül ayında atama yapılacakAile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Nasıl her ailenin bir aile hekimi varsa, biz de her hanenin bir aile danışmanı olsun istiyoruz. Bununla ilgili çalışmamızı başlattık. Bu sayede mahalle mahalle ülkemizin sosyal risk haritasını çıkaracağız." dedi.
26.07.2024Gündem
Adnan Oktar'a verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası onandı
Adnan Oktar'a verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası onandıAdnan Oktar hakkında verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası Yargıtay 1. Ceza Dairesi tarafından onandı. Öte yandan Adnan Oktar suç örgütünün "güncel yapılanması" davasında avukat sanıkların dosyası ayrıldı.
10.07.2024Gündem
Bakan Yerlikaya'dan Kayseri'deki olaylara ilişkin açıklama: Gözaltına alınan 468'inin suç kaydı var
Bakan Yerlikaya'dan Kayseri'deki olaylara ilişkin açıklama: Gözaltına alınan 468'inin suç kaydı varİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kayseri'de yaşanan olaylara ilişkin basın açıklaması düzenledi. Bakan Yerlikaya, "Kayseri'de 855 şahıs gözaltına alındı, bunların 13'ü tutuklandı, 145'i hakkında adli kontrol kararı verildi. Bu gözaltına alınan şahıslardan 468'inin 50 farklı suçtan adli kaydı oluğu ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.
5.07.2024Gündem
Gereğinden Fazla Merhamet, Vatana İhanettir kimin sözü? Ne zaman ve nerede söylendi, gerçekte kime ait?
Gereğinden Fazla Merhamet, Vatana İhanettir kimin sözü? Ne zaman ve nerede söylendi, gerçekte kime ait?Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e ait olduğu söylenen “Gereğinden Fazla Merhamet, Vatana İhanettir” sözünün gerçekten kime ait olduğu merak ediliyor. Peki, Gereğinden Fazla Merhamet, Vatana İhanettir kimin sözü? Ne zaman ve nerede söylendi, gerçekte kime ait?
2.07.2024Gündem
Kayseri'deki provokasyonun perde arkası! Bakan Yerlikaya: 67 kişi gözaltına alındı
Kayseri'deki provokasyonun perde arkası! Bakan Yerlikaya: 67 kişi gözaltına alındıKayseri'de Suriye uyruklu küçük yaştaki çocuğa Suriye uyruklu bir kişinin cinsel istismarda bulunduğu iddiası sonrası yaşanan olaylarda 14 emniyet mensubu ve 1 itfaiye eri yaralandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ise olayla ilgili, "Mağdur çocuk, kardeşleri ve anne emniyetteki işlemlerin ardından devlet korumasına alınmıştır" açıklamasını yaptı. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ ise olayın perde arkasını anlattı. Öte yandan Suriye uyruklu çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle Kayseri'de gözaltına alınan Suriyeli şüpheli tutuklandı.
1.07.2024Gündem
Cinsel istismar davasında Ender Saraç'ın oğlu ifade verdi: Uzaklaştırmanın ömür boyu devam etmesini istiyorum
Cinsel istismar davasında Ender Saraç'ın oğlu ifade verdi: Uzaklaştırmanın ömür boyu devam etmesini istiyorumBeslenme ve diyet uzmanı Dr. Ender Saraç'ın, 13 yaşındaki oğluna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanmasına devam edildi. Pedagog eşliğinde ifade veren Saraç'ın oğlu M.S., babasının kendisine ve annesine kötü davrandığını öne sürdü, bunun son bulması amacıyla suçlamada bulunduğunu söyledi. Dava, 13 Haziran'a ertelendi.
30.05.2024Gündem
Cinsel istismarda bulunan şahıs öldü! Polis ve bekçiye hapis cezası verildi
Cinsel istismarda bulunan şahıs öldü! Polis ve bekçiye hapis cezası verildiZonguldak'ın Çaycuma ilçesinde R.Ö. isimli kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla İstanbul'da polis tarafından yakalanan 2 şüpheliden, bu kente götürülürken Kocaeli’de ekip otosunda Metin Sucu'nun (49) ölümüne, A.G.’nin (50) de yaralanmasına ilişkin tutuklu yargılanan 2 polis memuru ve 1 bekçi hakkında karar verdi.
22.05.2024Gündem
Müstehcen fotoğrafları kullanarak kız çocuklarına ait olduğunu iddia ederek 609 bin TL dolandırdılar!
Müstehcen fotoğrafları kullanarak kız çocuklarına ait olduğunu iddia ederek 609 bin TL dolandırdılar!Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Bursa merkezli 9 ilde sosyal medya üzerinden tanıştığı kişilere müstehcen fotoğraflar gönderip, sonrasında bunların reşit olmayan kızlarına ait olduğunu söyleyerek tehdit ettikleri 4 kişiyi yaklaşık 609 bin lira dolandırdığı saptanan şebekeye yönelik operasyonda 9 şüpheli yakalandı.
20.05.2024Gündem
Su dükkanında cinsel istismar! Gizli odada yapılanlar dehşete düşürdü
Su dükkanında cinsel istismar! Gizli odada yapılanlar dehşete düşürdüBağcılar’da 2019 ve 2023 yılları arasında 4 çocuğa cinsel istismarda bulunan Metin Şenay’ın 331 yıl 6 aya kadar hapis cezası talebiyle yargılandığı davada ara karar açıklandı. Duruşmada mütalaasını açıklayan cumhuriyet savcısı sanığın cezalandırılmasını talep ederken, mahkeme heyeti Şenay’ın tutukluluk halinin devamına hükmetti. Öte yandan alınan ifadeler kan dondurdu.
7.05.2024Gündem
Jeffrey Epstein'in 'küçük kara kitabı' açık artırmayla satılacak
Jeffrey Epstein'in 'küçük kara kitabı' açık artırmayla satılacakABD'de çocuklara yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturma suçlamasıyla yargılanırken hapishanede ölen Jeffrey Epstein'ın 'küçük kara kitabı' açık artırmayla satışa sunulacak.
4.05.2024Magazin
Jeffrey Epstein’in ‘küçük kara kitabı’ açık artırmayla satılacak
Jeffrey Epstein’in ‘küçük kara kitabı’ açık artırmayla satılacakABD'de çocuklara yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturma suçlamasıyla yargılanırken hapishanede ölen Jeffrey Epstein'ın 221 önemli kişinin isminin yer aldığı 'küçük kara kitabı' açık artırmayla satışa sunulacak.
4.05.2024Dünya
Güzellik merkezinde küçük kız çocuğunu cinsel istismar etmişti! Mahkeme kararını verdi
Güzellik merkezinde küçük kız çocuğunu cinsel istismar etmişti! Mahkeme kararını verdiAnkara'da kendisini 'dini önder' olarak tanıtan güzellik merkezi sahibi C.U., yanında çalışan güzellik uzmanı kadının kızı R.A.'ya (16), 3 yıl önce 13 yaşındayken misafir olarak evlerinde kaldığı sırada cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla başlatılan soruşturmada kovuşturmaya yer olmadığı kararı verildi.
3.05.2024Gündem
Organize suç örgütüne 'Mahzen-36' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Organize suç örgütüne 'Mahzen-36' operasyonu! Çok sayıda gözaltı varBursa merkezli 8 ilde jandarma tarafından düzenlenen “Mahzen-36” operasyonlarında elebaşılığını Semed Ötünç'ün yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 42 şüpheli yakalandı.
2.05.2024Gündem
Gabonlu Dina’nın ölümünde büyükelçi ve avukattan talep geldi!
Gabonlu Dina’nın ölümünde büyükelçi ve avukattan talep geldi!Karabük'ün Filyos Çayı'nın Yeşilköy mevkinde geçen yıl 26 Mart'ta Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın cansız bedeni bulunması üzerine Gabon Büyükelçisi Jean Bernard Avouma, ölümünden saatler önce sokakta koştuğu anların araştırılması gerektiğini söyledi.
1.05.2024Gündem
Kanser tedavisi gördüğü sırada hemşire tarafından cinsel istismara uğradı!
Kanser tedavisi gördüğü sırada hemşire tarafından cinsel istismara uğradı!İzmir'in Bayraklı ilçesinde Akciğer kanseri olan N.C., Ege Üniversitesi (EÜ) Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi gördüğü sırada cinsel saldırıda bulunan erkek hemşire Emre Kale’ye duruşmadaki iyi hali göz önünde bulundurularak cinsel saldırı suçundan 16 yıl 3 ay, uyuşturucu madde temin etmek suçundan da 9 yıl 4 ay 15 gün olmak üzere toplam 25 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası aldı.
26.04.2024Gündem
MİT'e alacağız diye lise öğrencisini kandırdılar, cinsel istismarda bulundular!
MİT'e alacağız diye lise öğrencisini kandırdılar, cinsel istismarda bulundular!Konya'da kendisini 'MİT mensubu' olarak tanıtan elektrik ustası Ahmet Mandal, 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle lise öğrencisini kandırdı ve cinsel istismarda bulundu. 22 yıl hapis cezasına çarptırılan Mandal, ona yardım ettikleri gerekçesiyle iş ortağı Ali Akkaş ile bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye olan okul müdürleri Harun Avcu ve Asuman Sahar Koleri'ye verilen 8 yıl 4'er ay hapis cezası onandı.
26.04.2024Gündem
Cinsel istismarcıyı gizli kamera görüntüleri ele verdi!
Cinsel istismarcıyı gizli kamera görüntüleri ele verdi!Ankara'da fiziksel engeli nedeniyle aksayarak yürüyen kızını 4 yıl boyunca babası cinsel istismar etti. Cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 18 yıl hapis istemiyle yargılandığı davada, sanığın kızını görüntülemek için banyo ve tuvalete yerleştirdiği gizli kameraya yansıyan görüntüsü delil oldu.
18.04.2024Gündem
Ücretsiz özel derste iki kardeşe cinsel istismar iddiası! Sınıf öğretmenin ifadesi ortaya çıktı: Takdir etmek için dokundum
Ücretsiz özel derste iki kardeşe cinsel istismar iddiası! Sınıf öğretmenin ifadesi ortaya çıktı: Takdir etmek için dokundumAnkara'da, ilkokulda sınıf öğretmeni Hüseyin G. (65) hakkında, 4'üncü sınıf öğrencisi F.A.A. (10) ile ablası A.A.A.'ya (12), ücretsiz özel ders vermek için gittiği evlerinde cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 16 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı.
1.04.2024Gündem
Özel odalı sucu dükkanında istismar dehşeti! 11 yaşındaki çocuğu taciz eden sanık 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak
Özel odalı sucu dükkanında istismar dehşeti! 11 yaşındaki çocuğu taciz eden sanık 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacakBağcılar’da geçen sene okuldan çıkan 11 yaşındaki M.Y.’yi aracıyla kendisine ait su dükkanına götürüp burada alıkoyan ve taciz eden Metin Şenay, 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak. Şenay’ın daha önce de istismar ettiği çok sayıda çocuğa ait görüntüleri kayıt altına aldığı ve bu görüntülerin bir kısmını şifreli bir hard diske aktardığı öne sürüldü. Tutuklanan 60 yaşındaki sucu Metin Şenay’ın cinsel istismarda bulunduğu çocuklardan R.Ş.’nin annesi S.Ş., “Ben hiç görmedim. Sucumuzdu, gidip geliyordu. Öyle bir şeytanmış ki, hiç kimseye yüzünü göstermemiş" dedi.
21.03.2024Gündem
Cinsel istismarda bulundu! 196 yıl hapis istendi
Cinsel istismarda bulundu! 196 yıl hapis istendiİstanbul Bağcılar’da sucu dükkânı işleten Metin Şenay, süngerle kaplayarak ses izolasyonu sağladığı dükkânındaki bir odada çocuklara cinsel istismarda bulunduğu ve o anları kayıt altına aldığı gerekçesiyle tutuklanan 60 yaşındaki sucu Metin Şenay’a 196 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ise '2 çocuğumuz 17.11.2023 tarihinden itibaren devlet korumasında bulunmakta' dedi.
21.03.2024Gündem
'Squid Game'in yıldızı cinsel istismardan suçlu bulundu!
'Squid Game'in yıldızı cinsel istismardan suçlu bulundu!Tüm dünyada bir fenomen haline gelen 'Squid Game' dizisinde Oh Il-nam (Player 001) rolüyle tanınan oyuncu Oh Young-soo, cinsel istismardan suçlu bulundu.
16.03.2024Magazin
Eşinin yeğenlerine 8 yıl boyunca kabusu yaşattı, Yargıtay'ın kararı aileyi isyan ettirdi
Eşinin yeğenlerine 8 yıl boyunca kabusu yaşattı, Yargıtay'ın kararı aileyi isyan ettirdiAdana’da eşinin yeğenleri olan üç kız kardeşe cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 26 yıl ceza alan H.İ. (48), Yargıtay’ın kararı bozmasının ardından yeniden yapılan yargılamada beraat etti. Ailenin avukatı karara itiraz ederken, kardeşlerden Tuğçe Y. (23), yaklaşık 2 yıldır Yargıtay’dan gelecek yeni kararı beklediklerini belirterek, “Her an karşıma çıkacakmış gibi hissediyorum. 'Çocuğun beyanı esastır denildi' ama bizim beyanımız esas alınmadı. Kendim, kardeşlerim ve dışarıdaki tüm çocuklar için tedirginim. Bu yüzden gereken cezanın verilmesini istiyoruz" dedi.
13.03.2024Adana
Öz kızına cinsel istismarda bulunan sanığın cezası açıklandı
Öz kızına cinsel istismarda bulunan sanığın cezası açıklandıÜmraniye’de babası tarafından cinsel istismara maruz kalan ve intihar eden Sinem Nur Ercan Taştan davasında karar açıklandı. Öz kızına cinsel istismarda bulunan baba Turan Ercan 28 yıl hapis cezasıyla cezalandırıldı.
7.03.2024Gündem
3 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar ve eziyet davasında cezalar belli oldu
3 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar ve eziyet davasında cezalar belli olduAnkara'da birlikte yaşadığı kadının 3 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu ve vücudunda sigara söndürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Yaşar Can Ü., 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan 27 yıl, 'çocuğa karşı eziyet' suçundan da 8 yıl olmak üzere toplam 35 yıl hapse çarptırıldı.
7.03.2024Gündem
Poşetlerini taşımasına yardım eden 15 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunmuştu! İstenen ceza belli oldu
Poşetlerini taşımasına yardım eden 15 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunmuştu! İstenen ceza belli olduAnkara'da elindeki poşetleri taşımasına yardım eden komşusunun kızı S.N.A.'ya (15) cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Abdullah K. (72) hakkında 32,5 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı.
28.02.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cinsel İstismar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cinsel istismar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.