Zihinsel Engelli

Zihinsel Engelli

Son dakika zihinsel engelli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zihinsel engelli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zihinsel engelli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zihinsel Engelli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zihinsel engelli gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.055 zihinsel engelli haberi bulunmuştur. Tüm zihinsel engelli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yüzde 100'lük zammı kabul etmeyen kiracısının elektriğini kestirdi! Kabusu yaşattı
Yüzde 100'lük zammı kabul etmeyen kiracısının elektriğini kestirdi! Kabusu yaşattı Ankara'da, ev sahibi Mehmet D., yüzde 100'lük kira artışını kabul etmediği için kiracısı emekli Adem Aktaş'ın (65) oturduğu dairenin elektriğini kestirdi. Mum ışığında yaşayan kiracı Aktaş, evden çıkmayacağını, mahkemeye başvuracağını söyledi.
7.03.2024 Ekonomi
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı Sarıyer'de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde pazar ayini sırasında içeri giren kar maskeli 2 kişi silahlı saldırıda bulundu. Cemaatteki Tuncer Cihan açılan ateşle hayatını kaybetti. Cihan’ın zihinsel engelli bir Müslüman olduğu açıklandı. Saldırıyı DEAŞ üstlenirken 2 katil zanlısı ile birlikte 51 kişi gözaltına alındı.
29.01.2024 Gündem
Babalarının kardeşlerini döverek öldürdüğünü ihbar etmişlerdi: Bugün yaşıyor olmamız tesadüf
Babalarının kardeşlerini döverek öldürdüğünü ihbar etmişlerdi: Bugün yaşıyor olmamız tesadüf İstanbul'da 20 yıl önce babalarının 15 aylık kardeşleri Armağan'ı döverek öldürdüğünü ve olayı gizlemek için de bir arkadaşıyla beraber yetkililere haber vermeden gömdüğünü ihbar eden kardeşlerden V.K. (25), "Bugün bizim ölmemiş olmamız, yaşıyor olmamız, bu noktalarda mücadele verebiliyor olmamız, tamamen bir tesadüftür. Bizim yaşamamız normal değildi. Bu süreç içerisinde kaç sefer biz yataklarda kaldık, yediğimiz dayaklardan dolayı ayağa kalkamadık. Korkumuz yıllarca sürdü ve en son evden çıkış noktamız şuydu; öleceksek bir kere ölürüz, ne olacaksak oluruz ama bu zulüm artık yıllarca devam etmez diye yola çıktık" dedi.
4.01.2024 Gündem
İran’da 5 soyguncu idam edildi
İran’da 5 soyguncu idam edildi İran’ın farklı eyaletlerinde 14 ayrı silahlı soygun gerçekleştiren 5 kişi, idam edildi.
1.01.2024 Dünya
Engelli kızını öldürüp, intihar etti
Engelli kızını öldürüp, intihar etti Trabzon'da Yaşar Aytekin (80), zihinsel engelli kızı Gülgün Aytekin'i (52) tabanca ile vurup öldürdükten sonra intihar etti.
30.12.2023 Gündem
İçimdeki Müzik Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? İçimdeki Müzik Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
İçimdeki Müzik Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? İçimdeki Müzik Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Son yıllarda Dünya edebiyatı arasında yer alan kitaplardan biri de İçimdeki Müzik kitabıdır. İçimdeki Müzik kitabı birçok dalda ödül almış bir kitap olmakla birlikte yabancı eserlerden biridir. Aynı zamanda ülkemizde de yabancı eserler arasındaki en çok satan kitaplardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Konusu, ana fikri ve karakterleri ile oldukça dikkat çekerek ön plana çıkmaktadır.
17.12.2023 Eğitim
Köyde doğum yapan zihinsel engelli kızın bebeğinin babası DNA testiyle ortaya çıktı!
Köyde doğum yapan zihinsel engelli kızın bebeğinin babası DNA testiyle ortaya çıktı! Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı bir köyde, cinsel istismar sonucu hamile kalıp doğum yapan zihinsel engelli M.A.'nın (17) bebeğinin babasının, DNA testi sonucuna göre köy muhtarı O.A. (42) olduğu ortaya çıktı. Muhtar O.A., tutuklandı.
12.10.2023 Gündem
3 yaşındaki çocuğun kulağından 23 adet canlı kurtçuk çıkartıldı
3 yaşındaki çocuğun kulağından 23 adet canlı kurtçuk çıkartıldı Bitlis’in Tatvan Devlet Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Polikliniğine getirilen 3 yaşındaki kızın kulağında 23 adet canlı kurtçuk tespit edildi.
20.09.2023 Yaşam
Yavru kedileri ayağıyla ezerek öldürmüştü: Mahkemeden çıkar çıkmaz bakın ne yaptı!
Yavru kedileri ayağıyla ezerek öldürmüştü: Mahkemeden çıkar çıkmaz bakın ne yaptı! Trabzon'un Ortahisar ilçesinde yavru kedileri ayağıyla ezerek öldüren cani geçtiğimiz günlerde yakalanmıştı. Mahkemedeki ifadesinin ardından akıl sağlığı raporu alınması şartıyla ev hapsi cezası verilen Ö.Ü. çıkar çıkmaz yeniden yaşadığı mahalleye gelerek kedileri toplamaya başladı.
4.08.2023 Yaşam
Yavru kedileri ezip öldürdü: Röportaj sırasında olay yerine geldi!
Yavru kedileri ezip öldürdü: Röportaj sırasında olay yerine geldi! Trabzon'da bir kişi, sokaktan topladığı kedileri ayağıyla ezerek katletti. Çevredekiler tarafından kayda alınan görüntülerde cani adamın 2 yavru kediyi öldürdüğü görüldü. Bir gün sonra Ö.Ü., muhabirler olay yerinde röportaj yaparken sokağa geldi. Hayvanseverlerin tepki gösterdiği adam, kaçarak uzaklaştı. Şüpheli daha sonra yakalanarak gözaltına aldı.
2.08.2023 Yaşam
İzmir'deki İsveç Konsolosluğu'nda silahlı saldırı! Olayın detayları ortaya çıktı
İzmir'deki İsveç Konsolosluğu'nda silahlı saldırı! Olayın detayları ortaya çıktı İzmir'in Konak ilçesinde bulunan İsveç Konsolosluğu’nda silahlı saldırıya uğrayan konsolosluk çalışanı kadın yaralandı. Saldırının vize başvurusu talebi gerçekleştirilmeyen yabancı uyruklu şahıs tarafından yapıldığı öğrenildi.
1.08.2023 Gündem
Tuzla'da 5 gün önce kaybolan genç kız bulundu! 8 kişi gözaltına alındı, korkunç detaylar ortaya çıktı
Tuzla'da 5 gün önce kaybolan genç kız bulundu! 8 kişi gözaltına alındı, korkunç detaylar ortaya çıktı Tuzla'da 2 Temmuz'da kaybolan zihinsel engelli 18 yaşındaki Elif Zehra İ. Gebze'de bulundu. Elif Zehra İ.'nin kaybolmasına ilişkin yürütülen soruşturmada ise 8 kişi gözaltına alındı. 5 gündür kızını arayan anne Gülten Bozkızıl, "Çocuğumun üzerinde sigara söndürülmüş. Vücudunun bazı yerlerinde çizikler var. Ekipler eve baskın yaptığında benim kızım yatak odasında oturmuş şekilde duruyordu" dedi.
7.07.2023 Gündem
Yeni Çalışma Bakanı kim oldu? Vedat Işıkhan kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?  Vedat Işıkhan evli mi?
Yeni Çalışma Bakanı kim oldu? Vedat Işıkhan kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?  Vedat Işıkhan evli mi? Vedat Işıkhan kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Cumhurbaşkanlığı görevine başlayan Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamayla kabinesini açıkladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan oldu.
3.06.2023 Gündem
Zihinsel engelli depremzede, evlendirilme vaadiyle 82 bin 500 lira dolandırıldı
Zihinsel engelli depremzede, evlendirilme vaadiyle 82 bin 500 lira dolandırıldı Kahramanmaraş'ta zihinsel engelli bir depremzedenin, internette tanışarak telefonla konuştuğu bir kadın üzerinden evlendirme vaadiyle bilgileri alındı, bankadan kredi çekilmek suretiyle 82 bin 500 TL'si dolandırıldı. Dolandırılan engelli gencin, bankaya bu parayı faiziyle 170 bin TL olarak ödeyeceği öğrenildi.
3.06.2023 Gündem
5 milyon lira değerindeki evden 50 ton çöp çıktı! Temizlemeleri yarım gün aldı
5 milyon lira değerindeki evden 50 ton çöp çıktı! Temizlemeleri yarım gün aldı Eskişehir’de çevreye kötü kokuların yayıldığı 5 milyon lira değerindeki ev, belediye ekipleri tarafından temizlendi. Daireden yaklaşık 50 ton çöp çıktı.
24.05.2023 Yaşam
Kocasını zehirleyerek öldürdü kahraman ilan edildi! Kurabiye canavarı katil ülkede gündem oldu
Kocasını zehirleyerek öldürdü kahraman ilan edildi! Kurabiye canavarı katil ülkede gündem oldu İki çocuk sahibi kadının yaşadıkları ülkede gündem oldu. Avustralya’nın Victoria bölgesinde bulunan küçük bir şehir olan Walpeup’ta yaşayan Rebecca ve Noel Payne çifti korkunç bir olayın başrollerinin isimleri oldu. Kurabiye canavarı katil diye adlandırılan kadın yaşanan olayların ardından kahraman ilan edildi.
22.05.2023 Dünya
Gelinlik giyen erkek çocuğuna ait videoya inceleme
Gelinlik giyen erkek çocuğuna ait videoya inceleme Şanlıurfa'da bir erkek çocuğunun, üzerinde gelinlikle çekilen videosunu sosyal medyada paylaşan kişiler ile ilgili yasal işlem başlatıldı.
7.04.2023 Yaşam
İşlediği korkunç cinayetler Kuzuların Sessizliği filmine konu olan cani tekrar gündemde! Detaylar dehşete düşürdü...
İşlediği korkunç cinayetler Kuzuların Sessizliği filmine konu olan cani tekrar gündemde! Detaylar dehşete düşürdü... Kadınları bodruma kapatıp işkencelerle öldüren ve işlediği cinayetler Kuzuların Sessizliği filmine konu olan cani Gary Heidnik tekrar gündemde. Pensilvanya'da yaşanan korkunç cinayetlerinden üzerinden yıllar geçmesine rağmen kurbanların anlattığı detaylar duyanları dehşete düşürmeye devam ediyor. Eyalette idam edilen son mahkum olması ve idamlara yönelik yeni yaptırımlar, Gary Heidnik davasını yeniden gündeme getirdi. Kurbanlardan birinin kardeşi ise Heidnik'in idam edilip edilmemesi konusundaki kararsızlığının hala sürdüğünü söylüyor.
22.03.2023 Dünya
Engelli gence iğrenç tuzak! İnternetten tanıştı ailesi yarı çıplak bastı
Engelli gence iğrenç tuzak! İnternetten tanıştı ailesi yarı çıplak bastı İstanbul'da internetten tanıştığı zihinsel engelli gencin evine giden bir şahıs, iddiaya göre gence cinsel istismarda bulundu. Ailenin eve gelmesiyle neye uğradığını şaşıran zanlı, yarı çıplak halde kaçtı. O anlar kameraya yansıdı.
1.02.2023 Yaşam
Damatsız düğün! 62 yaşında hayaline kavuştu
Damatsız düğün! 62 yaşında hayaline kavuştu Ordu’da düğün yapma hayali olan 62 yaşındaki zihinsel engelli Emine Konay’ın isteğini kız kardeşleri yerine getirdi. Damat olmadan düzenlenen düğüne katılanlar eğlenceli vakit geçirdi.
16.12.2022 Yaşam
Telefona gelen mesajı açtı, hayatı karardı!
Telefona gelen mesajı açtı, hayatı karardı! Kayseri’de bipolar bozukluğu hastalığı ve yüzde 40 engelli raporu bulunan 26 yaşındaki zihinsel engelli gencin telefonuna gelen mesajı açmasıyla hayatı karardı. Dolandırıcılar, iş verecekleri vaadiyle engelli genci 136 bin TL dolandırdı.
14.12.2022 Yaşam
Engelli çocukla dalga geçip, babasını sopayla başına vurarak öldürdü!
Engelli çocukla dalga geçip, babasını sopayla başına vurarak öldürdü! Adana’da bir kişi, dalga geçtiği zihinsel engelli çocuğun babasını sopayla başına vurarak öldürdü. Zanlı, polisin düzenlediği operasyonla yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
7.12.2022 Yaşam
Gaziantep'te 5 yaşındaki çocuğa işkence! Kardeşleri devlet korumasına alındı...
Gaziantep'te 5 yaşındaki çocuğa işkence! Kardeşleri devlet korumasına alındı... Gaziantep'te, evde küçük kızı Firdevs'i aç bırakıp darbederek şiddet uyguladığı belirlenerek gözaltına alınan anne tutuklandı. Firdevs'in 3 kardeşi ise devlet korumasına alındı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, zihinsel engelli annesinin şiddet uyguladığı 5 yaşındaki kız çocuğunun tedavisinin takip edildiğini açıkladı.
28.11.2022 Gündem
Yargı'da oklar Ilgaz'a çevrildi!
Yargı'da oklar Ilgaz'a çevrildi! Pazar akşamlarının sevilen dizisi Yargı 6 Kasım Pazar akşamı 42’nci bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümde Burak'ın Eren'i vurmasıyla Ilgaz'da Burak'a ateş etti. Bacağından vurulan Burak'ı hastaneye Ilgaz yetiştirdi. Peki Yargı'nın son bölümünde neler oldu? Yargı 42. bölümde yaşananlar tüm detaylarıyla haberimizde.
7.11.2022 Magazin
Kendini şifacı olarak tanıttı! Genç kıza istismarda bulundu
Kendini şifacı olarak tanıttı! Genç kıza istismarda bulundu Tunceli'de, kendisini, 'şifacı' olarak tanıtan Hasan Vural'ın (69), parkta, 19 yaşındaki zihinsel engelli kıza tacizde bulunduğu anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Vural, kızın ailesinin şikayetiyle gözaltına alınıp, 'cinsel istismar' suçundan tutuklandı.
30.09.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Zihinsel Engelli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zihinsel engelli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.