Şikayet

Şikayet

Son dakika şikayet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şikayet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şikayet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şikayet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şikayet gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.191 şikayet haberi bulunmuştur. Tüm şikayet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gıda Hattı’na gelen ilginç başvurular herkesi şaşırttı! Eşini şikâyet eden de var pilav tarifi isteyen de
Gıda Hattı’na gelen ilginç başvurular herkesi şaşırttı! Eşini şikâyet eden de var pilav tarifi isteyen de Bugüne kadar 3 milyondan fazla müracaatın yapıldığı Alo 174 Gıda Hattı gıda güvenilirliği ile ilgili şikâyetlere çözüm üretiyor. Hatta birbirinden ilginç başvurular da geliyor...
15.04.2024 Gündem
Bayramda  metro ve metrobüs duraklarında yoğunluk izdihama dönüştü
Bayramda metro ve metrobüs duraklarında yoğunluk izdihama dönüştü Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde metro ve metrobüs duraklarında yoğunluk oluştu.
11.04.2024 Gündem
Lakabı seçimlerde her şeyi değiştirdi!
Lakabı seçimlerde her şeyi değiştirdi! Bursa'nın Osmangazi ilçesi'nde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde yeniden Hürriyet Mahallesi’ne muhtar seçilen Fatma Tunçezer'in muhtarlığı, azalarından birinin lakabı oy pusulasında isminin yanına yazıldığı için İl Seçim Kurulu tarafından düşürüldü. sezer, “Her şey matbaacının broşürde yazan lakabı, pusulaya da yazmasından ibaret. Yüksek Seçim Kurulu'na müracaat edeceğim. Bin 570 vatandaşın iradesi hiçe sayılamaz" dedi.
7.04.2024 Gündem
Balıkçının ölümü dikkat çekti! Sosyal medya iddiası gündemde
Balıkçının ölümü dikkat çekti! Sosyal medya iddiası gündemde İstanbul'un Avcılar İlçesinde teknesinden iddiaya göre denize atık boşaltırken görüntülenen ve sosyal medyada paylaşılan balıkçı Ömer Karakaya, hakkında yazılan yorumları okurken fenalaştı. Kalp krizi geçiren Karakaya kaldırıldığı hastanede öldü. Cenazeye katılan arkadaşları Ömer Karakaya'nın denize iddia edildiği gibi atık dökmediğini öne sürerken sosyal medyada linç edildiği belirtildi.
7.04.2024 Gündem
İş insanlarını dolandırdılar! Aralarında polislerde var
İş insanlarını dolandırdılar! Aralarında polislerde var İstanbul'un Esenyurt İlçesinde Suriye uyruklu iş insanlarını tehdit ederek dolandırdığı iddia edilen aralarında polis memurlarının da olduğu 6 kişiye yönelik operasyon yapıldı. Kimlik bilgileri tespit edilerek gözaltına alınan 6 şüpheliden mahkemeye sevk edilen Suriyeli 2 kişi tutuklandı.Olayda adı geçen 2 polis adli kontrol şartıyla serbest kalırken açığa alındı. Diğer 2 polis ise serbest bırakıldı. Polis ekiplerinin şüphelileri suçüstü yakaladığı an ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yakalandı.
7.04.2024 Gündem
Bayram öncesi oto sanayilerde yoğunluk
Bayram öncesi oto sanayilerde yoğunluk Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala Çankırı’da tatil için başka şehirlere gitmek için yola çıkacak vatandaşlar oto sanayilerde yoğunluk oluşturdu.
6.04.2024 Gündem
İnternet faturalarındaki fiyat artışıyla ilgili yeni karar! Hemen itiraz edin, geri ödenecek
İnternet faturalarındaki fiyat artışıyla ilgili yeni karar! Hemen itiraz edin, geri ödenecek İnternet fiyatlarına son aylarda yüzde 50'leri aşan zam geldi. Aydın'da internet abonesi olan bir tüketici vergileri bahane ederek fiyat yükselten şirketle anlaşmazlık yaşadı. Soluğu mahkemede alan tüketiciye mahkemeden emsal bir karar çıktı. İşte mahkemenin internet fiyatlarıyla ilgili verdiği emsal karar...
5.04.2024 Ekonomi
Kanser tedavisi gören hastalara kalp sorunu uyarısı
Kanser tedavisi gören hastalara kalp sorunu uyarısı Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Fatih Güngören onkoloji hastalarında kalp sağlığının önemini vurgulayarak, “Araştırmalar, kanser hastalarının yüzde 20’sinin kalple ilgili sorun yaşayabileceğini gösteriyor. Kalple ilgili yan etkiler, kemoterapi alındığı dönemde saatler içerisinde görülebileceği gibi, kemoterapi sonrası haftalar veya aylar içinde de ortaya çıkabilir. Fakat kemoterapi öncesi kardiyoloji uzmanı tarafından değerlendirme yapılarak riskli hastalar belirlenebilir” dedi.
1.04.2024 Sağlık
CHP Genel Başkanı Özgür Özel oyunu kullandı: Hiçbir yerde eksik sandık görevlimiz yok
CHP Genel Başkanı Özgür Özel oyunu kullandı: Hiçbir yerde eksik sandık görevlimiz yok CHP Genel Başkanı Özgür Özel, oyunu memleketi Manisa’da kullandı. Özel, eşi ve kızıyla birlikte oyunu kullandıktan sonra açıklamarda bulundu.
31.03.2024 Gündem
Akdeniz'de büyük tehlike! Balıkçı ağlarını yırtıp geçiyor, balık sayısı azaldı
Akdeniz'de büyük tehlike! Balıkçı ağlarını yırtıp geçiyor, balık sayısı azaldı Akdeniz'de son günlerde geçişleri devam eden, yüksek popülasyona sahip denizanaları, doldurdukları balıkçı ağlarını ağırlıkları nedeniyle yırtıyor. Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, "Denizanaları için ortam oluşmuş durumda. Bu bir uyarıdır. Nasıl Marmara müsilaj ile bizi uyardı, bu olay da Akdeniz için bir uyarı" dedi.
30.03.2024 Gündem
Sandıkların güvenliği için ekipler devrede! İşte partilerin sandık planı
Sandıkların güvenliği için ekipler devrede! İşte partilerin sandık planı Yerel seçimler öncesinde her parti kendi güvenlik önlemlerini aldı. Sandıklar sıkı takip altında tutulacak, oylara sahip çıkılacak. Sonuçlar da partiler tarafından en hızlı şekilde alınıp işlenmeye çalışılacak.
30.03.2024 Gündem
1 milyon 100 bin TL karşılığında 4 milyon 200 TL! Tefecilerin planını polis bozu
1 milyon 100 bin TL karşılığında 4 milyon 200 TL! Tefecilerin planını polis bozu İstanbul’da tefecilik yapan bir şebeke, 1 milyon 100 bin lira borç para verdikleri Z.K.Ç. isimli bir kadından 4 milyon 200 bin lira para aldı. Aldıkları parayla yetinmeyen tefeciler, kadına ait 30 milyon lira değerinde 2 daire, 1 dükkan ve 1 arsaya da el koydu. Şüpheliler bununla da kalmayıp 20 milyon lira isteyince Z.K.Ç., polise giderek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine düzenlenen operasyonda tefecilik yaptıkları tespit edilen 6 kişi gözaltına alındı.
29.03.2024 Gündem
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Deprem bölgesinde yapılan çalışmalara değindikten sonra Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde evleri yıkılan depremzedelerle ilgili röportajı izleyen Murat Kurum'un gözleri doldu.
26.03.2024 Gündem
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kurum 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. İstanbul'un trafik sorununa çözüm planını anlatan Kurum, "650 km'ye çıkararak toplu ulaşımda metro oranını artıracağız. Bununla birlikte tüneller yapacağız. İstanbul'un trafik çilesi bitecek. İstanbul'un her ilçesinden metroya binip toplu ulaşımı kullanabileceğiz. 2 yakaya 122 km tünel yapacağız. Alternatif bir yol güzergahı koymanız lazım. Mevcuttaki tüneller 22 km." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Gündem
Müşterini dolandıran kuyumcuyu şikayet edenlerin sayısı 106'ya yükseldi
Müşterini dolandıran kuyumcuyu şikayet edenlerin sayısı 106'ya yükseldi Bursa'da, kar payı vaadiyle müşterilerinin altınlarını ve dövizlerini emanet alarak dükkanı boşaltıp kaçan kuyumcu İbrahim K.'ye şikayetçi olanların sayısı 106'ya yükseldi.
21.03.2024 Gündem
Özel odalı sucu dükkanında istismar dehşeti! 11 yaşındaki çocuğu taciz eden sanık 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak
Özel odalı sucu dükkanında istismar dehşeti! 11 yaşındaki çocuğu taciz eden sanık 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak Bağcılar’da geçen sene okuldan çıkan 11 yaşındaki M.Y.’yi aracıyla kendisine ait su dükkanına götürüp burada alıkoyan ve taciz eden Metin Şenay, 7 Mayıs’ta hakim karşısına çıkacak. Şenay’ın daha önce de istismar ettiği çok sayıda çocuğa ait görüntüleri kayıt altına aldığı ve bu görüntülerin bir kısmını şifreli bir hard diske aktardığı öne sürüldü. Tutuklanan 60 yaşındaki sucu Metin Şenay’ın cinsel istismarda bulunduğu çocuklardan R.Ş.’nin annesi S.Ş., “Ben hiç görmedim. Sucumuzdu, gidip geliyordu. Öyle bir şeytanmış ki, hiç kimseye yüzünü göstermemiş" dedi.
21.03.2024 Gündem
Kripto para vurgunu! Kar vaadiyle binlerce kişi dolandırıldı
Kripto para vurgunu! Kar vaadiyle binlerce kişi dolandırıldı Ankara merkezli güneş enerjisi üretimi ve gayrimenkul alım satımıyla yüksek kar vadeden şirkete yatırım yapan binlerce kişi, yaklaşık 100 milyon dolar dolandırıldı. Gayrimenkul alım satımı yapan şirket, iddiaya göre 2020-2021 yılları arasında sosyal medya üzerinden verdiği reklamlarla Türkiye genelinde üye yaptığı 50 bin kişiden 'kar payı ortaklığı' adı altında yaklaşık 100 milyon dolar topladığı belirtildi.
21.03.2024 Gündem
Yüksek kar vaadiyle binlerce kişiyi 100 milyon dolar dolandırdılar! "Evimi satıp bu işe girdim"
Yüksek kar vaadiyle binlerce kişiyi 100 milyon dolar dolandırdılar! "Evimi satıp bu işe girdim" Ankara merkezli güneş enerjisi üretimi ve gayrimenkul alım satımıyla yüksek kar vadeden şirkete yatırım yapan binlerce kişi, yaklaşık 100 milyon dolar dolandırıldı. Adana’da evini ve arabasını satıp şirkete yatırım yapan mağdurlar, biran önce şirket sahibi karı kocanın yakalanmasını istedi.
21.03.2024 Adana
Oosterwolde artık son versin! Abdullah Avcı, İsmail Kartal'a gizlice şikayet etmiş
Oosterwolde artık son versin! Abdullah Avcı, İsmail Kartal'a gizlice şikayet etmiş Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçının yankıları devam ediyor. Sarı-lacivertlilerin 3-2'lik galibiyetiyle tamamlanan mücadelenin sonunda bordo-mavili taraftarların sahaya girmesinin ardından büyük bir arbede yaşanmıştı. Öte yandan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın, Fenerbahçeli yıldızı sarı-lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal'a şikayet ettiği ortaya çıktı. İşte detaylar...
19.03.2024 Fenerbahçe
Kızı şikayetçi oldu Halk Eğitim Merkezi müdürü taciz iddiasıyla açığa alındı
Kızı şikayetçi oldu Halk Eğitim Merkezi müdürü taciz iddiasıyla açığa alındı Mardin’de Halk Eğitim Merkezi Müdürü M.E.D. (62), usta öğretici olarak görev yapan bedensel engelli kadın E.S.’yi (33) taciz ettiği iddiasıyla açığa alınıp, soruşturma başlatıldı.
18.03.2024 Gündem
Aidatlara yüzde 200 zam! Sitelerde yönetim krizi büyüyor
Aidatlara yüzde 200 zam! Sitelerde yönetim krizi büyüyor Asgari ücret zammıyla birlikte gözler yeniden yükselişe geçen aidatlarda… Yüzde 30’un üzerinde istenecek oranlar fahiş bir zam olarak değerlendiriliyor. Son dönemde sıkça şikayet konusu olan site aidatlarındaki yüksek artışlara yasal sınırlama gelir mi? Aidatlarında tavan sınır uygulaması mümkün mü? İşte detaylar...
17.03.2024 Ekonomi
8 milyonluk dev vurgun! İstanbul'da arsasını satmaya çalıştı, başına gelmeyen kalmadı
8 milyonluk dev vurgun! İstanbul'da arsasını satmaya çalıştı, başına gelmeyen kalmadı Çatalca'da arsasını 9 milyon lira karşılığında satışa çıkaran F.Ç. isimli kadın 110 bin lira kapora aldıktan sonra Tapu Müdürlüğün'nde satış işlemlerini gerçekleştirdi. 8 milyon 890 bin lirasını alamayan F.Ç., polise giderek şikayetçi oldu. Arsa sahibi F.Ç. ile arsayı alan şüpheliler H.Ö.T., M.A. ve C.B.’nin Tapu Müdürlüğündeki görüntüleri güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
15.03.2024 Gündem
Ali Koç adliyeye gitti! Savcıya ifade verdi
Ali Koç adliyeye gitti! Savcıya ifade verdi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün basın sözcüsü Selahattin Baki ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Bürosuna gitti. Basın mensuplarının soruları üzerine Ali Koç, şikayet üzerine Selahattin Baki’nin ifade vermesi için gediklerini söyledi.
15.03.2024 Gündem
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sarı - lacivertli kulübün başkanı, Dursun Özbek ve Erden Timur'a sert yanıt verdi.
13.03.2024 Fenerbahçe
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne?
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne? CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda milyonlarca liralık paranın sayıldığı görüntüler Türkiye gündemine oturdu. Soruşturma başlatılan görüntülere ilişkin dikkat çeken açıklamalar da geliyor.
13.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şikayet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şikayet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.